MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Atlasba én a normál 325-ös motort javaslom, fegyvernek a ballisztikusból 2 UAC vagy 2 LBX, ha LRM-et akarsz, akkor 2 LRM10 4-5T lõszerrel, kézbe meg attõl függ mennyi súly marad meg milyen sûrûn akarsz lõni (nekem 2 ERPPC van, de csúnyán fût).
Highlander ballisztikus slotjába AC20 vagy AC10 (732-be nem fér a 20-as), mellé meg vagy 2 PPC és a kézbe egy SRM6 vagy 2-4 LRM10 és a torzóba 2 med laser. 1 LRM10-hez áltlaában elég 2T lõszer egy meccsre.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://www.pcgamer.com/2013/07/03/mechwarrior-online-release-date-announced-open-beta-infographic-will-terrify-engineers/
es mi lesz ha kijon? Valtozik valami? Reset, vagy +/- penz?
Ez az enyem, amit hasznalok.
ui: lrm felho: mivel napok ota estenkent magyarokkal jatszom es ha biztos sebzest laza jatekot akarok, akkor lrm orionba ulok, igy a tobbiek is megszerettek hamar, es nem szokatlan hogy 3 lrm boat (cata-orion-stalker-hgn-atlas...) megy egyutt esetleg meg egy kto-18 as... eleg meredek amikor 150-200 raksi kireppen, vagy akar folyamatosan szall a mechekbol. Olyankor elbujhatnak a sziklak moge, viszont mivel nem tudnak kimozdulni, igy a tobbi brawleres mar megy is es szedi oket cafatokra.
Amugy 70 et megy a grprm, mert igen, a sebesseg fontos. foleg, ha hatul allsz es valaki moged megy, akkor azonnal a tomegbe szaladok ok meg orommel szednek szet 3 an 4 en 1 maganyost :)
Sokan nem tudják de az LRM kulcsa a gyors gép. Tudnod kell a többiekkel menni hogy megvédjenek, támogatni tudd õket és gyorsnak kell lenned hogy fedezékbe bújj, ha felfedeztek. 1000 méter a hatótáv, de arra nem lövünk, csak ha magad is látod tisztán a célt vagy mellette kolbászol valaki és jó ideje tiszta. Amúgy az optimális lõtáv 3-400 méter, mert akkor nincs ideje az ellenfélnek fedezékbe bújni. Szóval kell a sebesség...
szabvány srm cata
LRM/ssrm cata
55 helyett 60 at lohetsz ki, es ami fontos, hogy 15 os tube-ok vannak rajta, igy elsore kimenne mind, nem kell varni uj sorozatra.
ui:nekem az tunt fel, hogy igaz az, hogy a 20 asok tobbet lonek ki egyszerre, de a 10 eseknek nagyobb a talalati eselye. Merthogy egymas mellett mennek, es nem egymas utan az egyszerre kilott raksik. Vagyis kevesbe szorodnak. (ui2: tegnap a csapattarsam lottem igy ki, mert brawlingban volt az ellenfellel, en meg csak szortam ra a 15 osoket.) Bocs Dudupapa :D
A NARC szerintem nem valami jo, hacsak nincs egy nagyon profi csapat mogotted par dedikalt LRM boattal.
A Weaponlab-ban meg tudod nezni, a sebzest es a hofejlodest. Ez a gep iszonyu forro, csak kozelharcra jo, es az SRMek szorasa miatt lutri a celzas. Igaz, hogy egy szerencses salvotol egy light ugy vedlene a componenteket, mint kiskacsa a tollait a betonkeveroben, de ez tenyleg inkabb szerencse kerdese.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Jól jönne még pár megfontolt harcos...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Szerintem a baj az,hogy amég a fegyvereket nem fogják rendesen kiballancolni a fegyver spam konfigok addig sokkal jobbak mint a vegyes multifunkciós összeállítások :/ én is azért szívok de régi BT fan vagyok,nem tudok vérpisti konfiggal menni :D
-TAG, LL, 3 LRM 15 (lrm boat, ha közel érnek hozzá, meghal)
ez a ketto azert megfogott, ki fogom probalni, de elobb az Oriont ma :)))
Ehhez kellene valamit talalnom. 2*10 LRM+artemis hasznalom, de elnezve a statisztikat vagy en nem tudok vele loni, vagy ennyire szarok: 21% / 20% / 16,6% az LRM 10/15/20 as % hit ratio.
AC/5 meg 40%, Large Laser 65.5%
SRM nem volt rossz, de ahogy irtad nagyon konnyen bemelegedett. SRM6 al 36% os volt a talalati aranyom, ami tenyleg biztato, de egy kozelharci menetben tuti tulfottem, es a leallas egyenlo volt a befejezessel :/
Talan az LRM marad, csak meg kell tanulnom hasznalni jobban.
Elég változatos konfigokat láttam már DC Atlasból, itt van pár:
-2 LL, 2 UAC, 3 ssrm (pár patchhel ezelõtt ez volt a kedvencem, most az ssrm eléggé szétszórtan sebez)
-2 ML, 1 AC20, 3 SRM6 (közelharcos)
-2 L pulse laser, 2 UAC (közelre/távolra is jó)
-TAG, LL, 3 LRM 15 (lrm boat, ha közel érnek hozzá, meghal)
-2 PPC, 1 Gauss vagy AC20
Az biztos hogy a sebességet sem szabad elhanyagolni az Atlasokon, legalább 300-as vagy 325-ös motor kell beléjük.
Wolwerine, ezért kérdeztem, hogy ez hogy mûködik. Azt hittem, hogy a dupla lövést lehet a lövésmegszakítással kombinálni. Asszem maradok a szimpla AC/5 nél. Tegnap este egy AS-7/D-DC-t megvettem(D volt eddig) és 2 menetbõl 4 és 500 felett voltam, úgy tûnik jobban fog muzsikálni.
2 large laser+2AC/5 van fent mindig, még a lrm/srm/+ammo/DHS amit nem tudok eldönteni, és variálom, mint kutya a b.szást.
Valaki egy tippet ad ehhez a két fegyóhoz?
Az UAC sebzése 5, idõnként (ha folyamatosan nyomod a tûzgombot) egyszerre két lövést adhatsz le vele=dupla sebzés. Cserébe talán 20%esélye van annak hogy beragad a fegyver és pár másodpercig nem tudod használni. A programmal kikapcsolhatod a dupla lövés funkciót, így nem fog beragadni soha. Részemrõl bekapcsolva hagynám, nagyon jól tud jönni a dupla sebzés<#hehe>#hehe>.
A Gauss ebben a formában használhatatlan, remélem elfelejtik elõbb vagy utóbb ezt a fajta tüzelési módot.
Még egy kérdés:
http://evilc.com/joomla/articles/9-code/autohotkey/11-adhd-fire-control
Ezt valaki haszálja/ta-e? Mert én 2 alkalommal nekifutottam UAC használatára, de 10 másodpercbõl 8 at nem tudtam használni :(
De pont most akadtam bele ebbe a linkbe, csak nem igazán értem, hogy mikor van dupla és normál sebzés, vagy hogy kell konfigurálni a cuccot mwo alá.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://www.qqmercs.com/?p=2010