MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ám ez a double heat sink , hogymûködik azt tudom hogy a sima 1slotot visz és 1 heatbase-t ad a double 3slotot visz és 1.4 heatbase-t de miért nem számolja a 0.4 eket oldalt ahol írja hogy van 15 heatsinks-em de hát a engine ad alapból 10et + 5db duplás heat skink az barátok között is 17
ja az akkor semmiség említésre se méltó :D
és ez light nak mien? "CDA-3M" avagy a csirke is tud harapni XD igazából médium ez igen csak hát megnéztem olyan gyors mint egy light :)lehet rá maxos armort tenni -1 heat sinkel csak akkor marad még 0.valammenyi tonna amit másra nemlehet költeni gondoltam akkor jobb a kevesebb armor csak legyen felhasználva v nem?
Kill/death ráta, kilõtt mechek száma, össz sebzés, stb.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Cobra.
Az Atlas meg a Highlander ezzel a felszereléssel nagyjából éleképtelen. Heavyk nagy részébe és Assaultokba nem jó az XL motor, mert sokkal hamarabb meghalsz. Endo Steel az egyetlen súlycsökkentõ megoldás, illetve a lábakba ritkán kell 60 pontnál több páncél (ha kell még nagyon fél tonna, akkor 50-re le lehet menni). LRM-eknél figyelni kell a csõmennyiséget, az összerakóoldalon fel is van tüntetve, hogy mennyi rakétát tud egyszerre kilõni a mech adott pontból. Ha van 10 tubus de felraksz egy Lrm15-öt, akkor 2 részletben mennek ki a rakéták.
Atlasba én a normál 325-ös motort javaslom, fegyvernek a ballisztikusból 2 UAC vagy 2 LBX, ha LRM-et akarsz, akkor 2 LRM10 4-5T lõszerrel, kézbe meg attõl függ mennyi súly marad meg milyen sûrûn akarsz lõni (nekem 2 ERPPC van, de csúnyán fût).
Highlander ballisztikus slotjába AC20 vagy AC10 (732-be nem fér a 20-as), mellé meg vagy 2 PPC és a kézbe egy SRM6 vagy 2-4 LRM10 és a torzóba 2 med laser. 1 LRM10-hez áltlaában elég 2T lõszer egy meccsre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

pontokat?
Csak a pontokat resetelik, cbillt, mechet meg miegymást nem.
hmm passz
Ezzel mi van?
http://www.pcgamer.com/2013/07/03/mechwarrior-online-release-date-announced-open-beta-infographic-will-terrify-engineers/
es mi lesz ha kijon? Valtozik valami? Reset, vagy +/- penz?
http://mwo.smurfy-net.de/mechlab#i=100&l=fe4a744abb3c736948b8b8f762f77beb2c15d65b
Ez az enyem, amit hasznalok.
Az atlas szerintem nem rossz. A hgn sem lenne, csak sokkal tobb raketa kell, ha mar 60 mehet egyszerre. Hiszen arra epitesz, akkor ne fogyj ki ido elott. inkabb 2*10+2*15 legyen es azzaé dupla annyi municio mehet ra. Es meg ugy is lrm felhot nyomhatsz.
ui: lrm felho: mivel napok ota estenkent magyarokkal jatszom es ha biztos sebzest laza jatekot akarok, akkor lrm orionba ulok, igy a tobbiek is megszerettek hamar, es nem szokatlan hogy 3 lrm boat (cata-orion-stalker-hgn-atlas...) megy egyutt esetleg meg egy kto-18 as... eleg meredek amikor 150-200 raksi kireppen, vagy akar folyamatosan szall a mechekbol. Olyankor elbujhatnak a sziklak moge, viszont mivel nem tudnak kimozdulni, igy a tobbi brawleres mar megy is es szedi oket cafatokra.
Én nem vagyok nagy mechwarrioros, nemreg kezdtem. Viszont mivel a jatek folyamatosan valtozik, ezert az uj dolgokat latom. Pl hogy ne egyszerre lojem ki a raksikat. a 3*15 LRM et 1 percig lohetem mire felmelegszem... Orion 75 tonnas.. 2 med laserem van, ha kell a spidereket lefoglalom mig a tobbiek megjonnek. Amikor belepunk a palyara kiirom hogy lrm, lock plz, es ugy szedik nekem a celpontokat, mint csirke a morzsakat. Es tegelik is sok esetben. Kb 1 hete LRM ezek, 700 feletti damage volt a legjobb, de az egyik srac egy med laser/lrm komboval nyomja, es tegnap este csinalt olyan 850 et.
Amugy 70 et megy a grprm, mert igen, a sebesseg fontos. foleg, ha hatul allsz es valaki moged megy, akkor azonnal a tomegbe szaladok ok meg orommel szednek szet 3 an 4 en 1 maganyost :)
várom a véleményedet :) én még csak pár napja keztem de azért megpóbálok vmit alkotni mert már elbasztam pár milla cb-t játékba Xd most megfonoltan akarom elkölteni
össze tetem párat bár az atlas már elég hibrid
CPLT-C4

ON1-VA

AWS-8R

HGN-733

AS7-D-DC

csak valahogy ezek a kisebb tonnás gépeket olyan szar össze rakni nemlehetnekik nagyobb tûzerõt adni csak rugdosni tudnak....
aham akkor mindjá össze dobok valami kisebb tragacsot :DD
Mind a két konfig szörnyû... Az elsõre már rájöttél gondolom (NARc-nak nincs hatása az SRM-ekre és BAP se kell melléjük). Az LRM-boatod imponáló mennyiségû rakétát lõ ki, de hamar felforr és iszonyat lassú. Plusz levetted a páncélt, valsz másodpercek alatt meghalsz vele ha megtalálnak.

Sokan nem tudják de az LRM kulcsa a gyors gép. Tudnod kell a többiekkel menni hogy megvédjenek, támogatni tudd õket és gyorsnak kell lenned hogy fedezékbe bújj, ha felfedeztek. 1000 méter a hatótáv, de arra nem lövünk, csak ha magad is látod tisztán a célt vagy mellette kolbászol valaki és jó ideje tiszta. Amúgy az optimális lõtáv 3-400 méter, mert akkor nincs ideje az ellenfélnek fedezékbe bújni. Szóval kell a sebesség...

szabvány srm cata

LRM/ssrm cata

a narc télleg szar nemsokat ér , lrm el kapcsolatban viszont azé tettem fel 2õ 20-ast meg 3 5-öst mert ( narc helyett lehet talán 4) mert lrm5 felett 10,15,20 nál ha 2nél többel tüzelsz egyszerre akkor kapsz heat penalty -t viszont lrm -es robottól egyre inkább elmegy a kedvem sztem mégse fogok csinálni :/ közelharcra nemjó , általába a pályákon elég sok a fedezék és elbujkálnak az emberek mikor beléjük menne :D
En a narcot ledobnam, es csak 10 es LRM eket tennek fel.
55 helyett 60 at lohetsz ki, es ami fontos, hogy 15 os tube-ok vannak rajta, igy elsore kimenne mind, nem kell varni uj sorozatra.
ui:nekem az tunt fel, hogy igaz az, hogy a 20 asok tobbet lonek ki egyszerre, de a 10 eseknek nagyobb a talalati eselye. Merthogy egymas mellett mennek, es nem egymas utan az egyszerre kilott raksik. Vagyis kevesbe szorodnak. (ui2: tegnap a csapattarsam lottem igy ki, mert brawlingban volt az ellenfellel, en meg csak szortam ra a 15 osoket.) Bocs Dudupapa :D
pf trainin ground on tesztelgettem télleg szart nem ér a narc xd talán haroknak beadja a célt de nekem letünik ha nincs los on :/
ez milyen? ám nemtom miért mondod , hogy a narc nemjó mert ha belelövöd valakibe 20secig küldi a jelet , tudja õt mindenki lõni akárhonnan , fedezékbõl is nemkell LOS az ellenséggel mint az artemis vagy a tag esetében
"Igaz, hogy egy szerencses salvotol egy light ugy vedlene a componenteket, mint kiskacsa a tollait a betonkeveroben" <#banplz>
Nem vagy nagyon ismeros a Battletechben. <#ravasz1>

A NARC szerintem nem valami jo, hacsak nincs egy nagyon profi csapat mogotted par dedikalt LRM boattal.

A Weaponlab-ban meg tudod nezni, a sebzest es a hofejlodest. Ez a gep iszonyu forro, csak kozelharcra jo, es az SRMek szorasa miatt lutri a celzas. Igaz, hogy egy szerencses salvotol egy light ugy vedlene a componenteket, mint kiskacsa a tollait a betonkeveroben, de ez tenyleg inkabb szerencse kerdese.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

azthittem valamelyik srm felfelé lõ de már rájötem , hogy az lrm volt XD fuck
ahh most nézem egy trialon srm6 elõrefele lõ nem felfelé :( az pedig így mégse jó
ahh bocs rosszra mentem itt a jó link: "CPLT-A1" alapjarzom :)
Sziasztok szerintetek ez mennyire életképes build? <a href="http://mwo.smurfy-net.de/mechlab#i=13&l=7656c03a5c497f34b006f3d4b47949b03075c0b3">"CPLT-A1" alapjarzom :)</a>
Ha játszom mindig fent vagyok TS-en de ez nagyon ritka. Jobbára csak szerelgetek/kipróbálom a konfigokat a tesztpályán, pár perc és kész. Még mindig a nyelvvizsgámra készülök, egyszerûen nem megy a napi 1-2 óra játék sem<#kuss>

Lui76
Látlak néha újra fent , nem akarsz ts-re is jönni esetleg ?
Jól jönne még pár megfontolt harcos...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Solaris lesz majd,a kérdés mikor:) addig a párharc csak álom marad.
Szerintem a baj az,hogy amég a fegyvereket nem fogják rendesen kiballancolni a fegyver spam konfigok addig sokkal jobbak mint a vegyes multifunkciós összeállítások :/ én is azért szívok de régi BT fan vagyok,nem tudok vérpisti konfiggal menni :D
Igazán beépíthetnék a párharc lehetõségét a játékba, mellette esetleg egy bajnoksággal, egyenes kieséses rendszerben, a la Solaris, akkor ki lehetne próbálni melyik konfigok mûködnek igazán.

Meghajlok nagyságod elõtt:)

szerinted szöszölés szerintem ész:)
2 L pulse laser, 2 UAC (közelre/távolra is jó)
-TAG, LL, 3 LRM 15 (lrm boat, ha közel érnek hozzá, meghal)

ez a ketto azert megfogott, ki fogom probalni, de elobb az Oriont ma :)))
Ami biztos hogy a 2*AC/5 es 2*Large Laser fent marad.
Ehhez kellene valamit talalnom. 2*10 LRM+artemis hasznalom, de elnezve a statisztikat vagy en nem tudok vele loni, vagy ennyire szarok: 21% / 20% / 16,6% az LRM 10/15/20 as % hit ratio.
AC/5 meg 40%, Large Laser 65.5%
SRM nem volt rossz, de ahogy irtad nagyon konnyen bemelegedett. SRM6 al 36% os volt a talalati aranyom, ami tenyleg biztato, de egy kozelharci menetben tuti tulfottem, es a leallas egyenlo volt a befejezessel :/
Talan az LRM marad, csak meg kell tanulnom hasznalni jobban.
DHS mindenképpen kell, a rakétákból azt érdemes használni amelyik a játékstílusodba passzol és persze fel is fér. Az SRM közelharcra jó csak, megjegyezném hogy a large laserek eléggé felfûtik önmagukban is a mechet, úgyhogy 1-2 lövésnél többet nemigen tudsz elengedni Srm-el, úgy megugrik a hõtermelés.

Elég változatos konfigokat láttam már DC Atlasból, itt van pár:

-2 LL, 2 UAC, 3 ssrm (pár patchhel ezelõtt ez volt a kedvencem, most az ssrm eléggé szétszórtan sebez)
-2 ML, 1 AC20, 3 SRM6 (közelharcos)
-2 L pulse laser, 2 UAC (közelre/távolra is jó)
-TAG, LL, 3 LRM 15 (lrm boat, ha közel érnek hozzá, meghal)
-2 PPC, 1 Gauss vagy AC20

Az biztos hogy a sebességet sem szabad elhanyagolni az Atlasokon, legalább 300-as vagy 325-ös motor kell beléjük.

:)
Wolwerine, ezért kérdeztem, hogy ez hogy mûködik. Azt hittem, hogy a dupla lövést lehet a lövésmegszakítással kombinálni. Asszem maradok a szimpla AC/5 nél. Tegnap este egy AS-7/D-DC-t megvettem(D volt eddig) és 2 menetbõl 4 és 500 felett voltam, úgy tûnik jobban fog muzsikálni.
2 large laser+2AC/5 van fent mindig, még a lrm/srm/+ammo/DHS amit nem tudok eldönteni, és variálom, mint kutya a b.szást.
Valaki egy tippet ad ehhez a két fegyóhoz?
Nem több ész, hanem több szöszölés...

Nekem nincs bajom a gaussal. Szerintem több ész kell a használatához ennyi.
Folyamatos tûzre lehet vele konfigurálni a mechet, pl. van 6 db AC2 a mecheden, be tudod vele osztani hogy hány tizedmásodpercenként tüzeljenek a fegyverek. Kb úgy érzékeled hogy messzirõl lõ valaki és kopognak a találatok rajtad mint a jégesõ D. Elvileg nem csalás, mert megfelelõ fegyvercsoportosítással magad is össze tudnád hozni.

Az UAC sebzése 5, idõnként (ha folyamatosan nyomod a tûzgombot) egyszerre két lövést adhatsz le vele=dupla sebzés. Cserébe talán 20%esélye van annak hogy beragad a fegyver és pár másodpercig nem tudod használni. A programmal kikapcsolhatod a dupla lövés funkciót, így nem fog beragadni soha. Részemrõl bekapcsolva hagynám, nagyon jól tud jönni a dupla sebzés<#hehe>.

A Gauss ebben a formában használhatatlan, remélem elfelejtik elõbb vagy utóbb ezt a fajta tüzelési módot.

Valamint :D : a gauss dps e most lecsökkent? Vagy a charge time lejött a reload time ból?
Értem, köszi az infót.
Még egy kérdés:
http://evilc.com/joomla/articles/9-code/autohotkey/11-adhd-fire-control

Ezt valaki haszálja/ta-e? Mert én 2 alkalommal nekifutottam UAC használatára, de 10 másodpercbõl 8 at nem tudtam használni :(
De pont most akadtam bele ebbe a linkbe, csak nem igazán értem, hogy mikor van dupla és normál sebzés, vagy hogy kell konfigurálni a cuccot mwo alá.
[NST]Cifu
Befogja a célpontot, és csak akkor tudod indítani, ha ez sikerült. Magyarul sokkal nagyobb eséllyel találja el a célt, illetve rátehénkedhetsz a tûzgombra, addig nem fog rakétát indítani, amíg esély sincs arra, hogy eltaláld vele.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ssrm miben jobb az srm tol?
premium time csak annyi, hogy 1,5X annyi lovet es xp ad?
Bezsakoltam. Koszi!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ahha, na megvan végre. Bejelentkezés után "Download now", aztán a megnyomni a nagy "Download" feliratot, ezután adja ki egy kicsit lejjebb a "Redeem"-et bal oldalon. Remélem, sikerül mindenkinek ebben a C-Bill - ínséges idõben...

na ez mukodott:
http://www.qqmercs.com/?p=2010
Hát a Redeem nél nekem semmit sem lehet csinalni, kodot sem kaptam sehonnan :(