MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, az XL tényleg lényegtelenné teszi, ha az egyik oldal odalesz, már úgyis mindegy :-) .
Mit szólnál ehhez a konfighoz?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ac2: 1slot 6tonna
3.85dps
0.64 dps/tonna
20 ehs
ac5: 4slot 8tonna
3.33dps
0.4dps/tonna
7 ehs
összeségben az ac2 nek jobb a dps-e egy kicsit ha szûkölkötsz a tonnába ez elégé megéri , az ac5 viszont sokkal kevesebb hõt termel majdnem 3x kevesebbet viszont ha ballisztikus fegyó mellé szeretnél lézereket csapni a gauss is egy lehetséges elég jó választás mert annak meg még sokkal kevesebb a hõtermelése csak 3-as az ehs-e viszont az elég sok slotot és tonnát visz el
Viszont ha ezt az elvet nézzük, ha meg akarom óvni az XL motort a kritikus sebzésektõl, akkor tele kell nyomni lõszerrel a torzókat (+case?)
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
A makrozás meg a chain-fire nem az én asztalon, azt a kérdést passzolom :-) ...
1-2-3 , 2-3-4 a két w.group mindegyik chainbe.
Így mintha néha szaporább lenne , de lehet hogy csak bebeszélem magamnak.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Lattunk tegnap egy CTF et(4x asszem) ami AC/2-el jott. namost ez olyan gyorsan lott, mint egy M61-es! Sima chain linkre van allitva ilyenkor, vagy makrozott a tortenet?
Valaki hasznal ilyet? Van tapasztalat?
Ha meg(legjobb tudomasosm szerint) tag+artemis is van a raksihoz, akkor nagyon kicsi damage-t fogsz csinalni, mert torzot utik csak a raksik, ami meg azt eredmenyezi, hogy az ellenfel gyorsan meghal, nem kell sok raketa/sebzes bevitele.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hasznos
DHS ,Endo, 320Xl , 2x 15Lrm , 3LL , Tag , most épp itt tartok.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Nekem LRM mechekkel a legnagyobb bajom,hogy 180 méteren belül használhatatlan,nagy távolságnál használhatatlan(mivel akinek van esze azonnal megy fedezékbe az "incoming missle" felirat láttára),közép táv meg..nos lehet te is kapod az áldást nem csak osztod. Elfogy az ammo akkor úgyszintén használhatatlan. Szóval csak a macera meg a szerencse.
Large Laser meg mért ne illene LRM buildbe? LRM nevében ott van az elsõ tag Long:) Large Laser is long rage :P csak nyílván LRM ként nem célszerû a nyílt mezõn álldogálni és lövöldözni,de ha mázlid van mivel lézerrel lõsz nem fogják feltételezni,hogy te vagy az LRM ha csak futó pillantást vetnek rád kijelölés nélkül.
ON1-K
csak még kell rá cbill
minden szemponttból jobb kivéve , hogy medium lézeres nem hat olyan messzire
A lábat ritkán lövik ki, pedig érdemes... A fejbe szoktam néha ammot-t rakni, de veszélyes. A centerbe sose szabad mert berobbantja a motort.
ha a második varációt használod akkor -0.29dps
+1 tonnát spórolsz
+1 heat
+ 0.34 hps
En 1800 at a meccs kozepeig ellovok.
A 2 small helyett inkabb 1-1 medet tegyel fel. De kerdezd Kartalt fent TS en, szinte minden nap jatszik, es 800+ damage ot oszt le LRM el+med lezerekkel. Mondjuk egy Stalkerbol.(ui neki is 1800 raksi van a keszleten indulaskor...)
Amugy sajnos a konnyu mecheknek ki vagyunk teve lrm boat kent, mert en mindig a csapat szelen allok es engem kapnak el , de tegnap is azt rohogtek a sracok, hogy hogy johetek ki csatabol 100% osan... :D Jo, hat igyekszem a surujet kivulrol nezni , de legalabb 100.000 credit atlagosan uti a mancsom, igy gyorsabban meg tudom venni a mechet.
Armort meg onnan tudom,hogy kevés hogyha az elsõ sorozat után feltûnõen kevés marad akkor az elég egyértelmû,hogy azért mert kevés az armor és nem azért mert sokat sebeztem :P
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A Béta alatt talán vmikor még télen én próbáltam de... optimalizálás picit hiányos volt. azóta tettek lépéest ezen irányba? Érdemes e leszednem megint azért kérdezem.
Nekem 4 medlézer van rajta,XL,endo,AMS,DHS,seizmik stb.
iracing the 'real' race.
Hide and fear, Cobra Commander is here !