MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1920x1080-ban játszom full grafon. Kivéve az árnyék. Az le van véve teljesen. Mikor beugrom ilyen nagy csatákba akkor megy normálisan. Úgy értem, hogy mondjuk leesik 20 FPS-re. Viszont van olyan, hogy megáll a kép. Ergo 0 FPS-el megy a játék. Ez nem nagyon normális dolog, hogy megy 25-50 fps között a játék és egyszer csak 0 FPS. És ezt csinálja. Folyamatos, megáll megint folyamatos 1 sec-ig. Aztán megint megáll. Itt valami játék gebasz lesz. Mert semmilyen játék nem viselkedik így. Ilyen nincsen, hogy magas FPS-rõl egyszer csak 0 FPS és áll a kép 2-3 sec.-ig.
Ezekkel tisztában vagyok. Viszont mikor egy Atlasz beesik elém. Akkor akár mit csinálhatok. Olyan 800-1000 méterrõl lövöldözök a 3 db ER Large laser-el. Aszem 1300 a max távolsága. Az AC20 azt meg akkor használom mikor már fix, hogy talál illetve távolságon belül van. Mert sajnos ez nem egy Assault mech és nagynehezen rápréseltem az AC20-t meg 7 db lõszert. :D
Most lesz meg az a spéci zoom 2 M-t. Szét fogom kemperkedni a pályákat. :D Amúgy kár, hogy pontosságot nem számol a játék. Az nagyon hiányzik. Szerintem az nekem nagyon jó. Amúgy pont az volt tegnap, hogy Atlas beesett elém. Én meg adtam a fejére. Pont bele a pilótafülkébe. 3 ER large laser 1 medium laser meg az AC20. 2x kapott ilyet. És érdekes módon õ nyírt ki. :S Ilyenkor joggal merül fel a kérdés, hogy õ mért nem halt meg?? Azért a gépen ezek a fegyverek elég nagy damage-t nyomnak. Ezt nem értem Én. Szóval a pontosságom is jó. Bármikor ellõnék egy modult nem lenne gond. Csak valahogy nem akar sebezni a fegyver. Vagy nem tom.
Amúgy pont tegnap volt. Nem tom melyik pálya volt. Valami havas volt és nappal. Mindenki megindult. A hegyoldalon összegyûltek. Álló háború lett. Észrevettem, hogy bejött 2 light mech mögénk. Írtam nekik, hogy mivan, de semmi reakció. Persze elvesztettük a meccset. És volt egy gyökér akinek nagy volt az arca, mert 600 damage-e volt. Mondtam neki, hogy cseszd meg a nagy sebzésed te birka. A 2 Light mach lekapott mindenkit. a rakétákat folyamatosan kaptuk. Senki nem lõtte rajtam kívül a mech-t. Szánalmas volt. Mindegy.
Amúgy a 200 körüli damage az jó meccsenként?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hozzá kell szokni a játékhoz. Ez nem egy átlagos FPS, itt sokmindent újra kell tanulni. Az egyik nagy alaptörvény szerint az, hogy minél lassabb a meched, annál fontosabb a jó helyezkedés és az, hogy fel tudd mérni a környezeted.
Ha csak nem 2 AC20/gauss-szal rohangálsz, akkor nem nagyon fognak röpködni a végtagok pár lövéstõl. Érdemes figyelni a távolságokra is. Ha a célkereszted a célpontra tartod kiírja a távolságot, ilyenkor érdemes figyelni arra, hogy a fegyvereid milyen színnel jelennek meg a jobb alsó sarokban. Zöld = teljes sebzés, narancs =csökkentett sebzés, szürke=hatástalan.
Bocs, ha ezekkel már tisztában voltál.
Viszont rettentõ idegtépõ.
Legalább nem csak nálam érvényes a gond.
Nekem is mondhatna valaki egy-két tippet, mi a legmenõbb összeállítás most, vagy ilyesmi. Van egy jennerem, azok régen nagyon menõk voltak, meg egy centurionom, plusz kb 15millió pénzem. Van valami fasza medium mech amivel lehet nagyon zúzni mostanában, mint pl anno a full small pulse laseres hunchback?
Egy Catalpult K2-vel megyek. 3 ER large laser + AC20 + Medium laser. Ezzel Én soha senkit nem tudok megölni. Viszont az Én robotom az 100%-os állapottal hal meg 2 sec alatt. Úgy, hogy nem a fejet lövik ki hanem a torso-t. Persze a poén az egészben az, hogy az összes armor fel van pakolva rá. És nem alapok, hanem ferro meg ilyenek. Szal mindbõl már a fejlettebb változat van rajta. Ennek ellenére úgy hal, hogy nézni is vicces. Persze a torsora 80/84 van rakva. A jobb és balra pedig 55/60. Szóval nem értem. Vagy a fegyverek a szarok? Mert amikor én lövöm a robot testét kikacag és agyonlõ. Még a kezét sem bírom ellõni össztûzzel. :S
Az meg külön jó, hogy a játék 2-3 óra játszás után elkezd szaggatni. 2-3 mp-re megáll a kép folyamatosan.
Meg arra is felfigyeltem, hogy mikor találatot kapok meg áll a kép olyan 1-1.5 mp-re. Persze nem mindig. Csak mikor úgy rájön a hoppáré. Rohadt idegtépõ, mert mikor beugrok ilyen 12 fõs csatába és szépen megy. Mikor meg max 2-3-an lövöldözzük egymás meg megáll a kép meg beszaggat. A gép tuti elég hozzá.
Hawkennel én utoljára január-február környékén toltam, elég béta volt még akkor, de tetszett. Sok változás van azóta?
A súly szerint meg nem válogatok, lövök, mint klintísztvúd fénykorában. Amíg van skuló....
Azóta változott valami? Vannak új játékmódok? Sok új pálya? Új mechek? Factionök és a köztük levõ háborúkból valami meg lett valósítva? Játszható, vagy még mindig ok nélkül alacsony az fps? Sokan játtszátok még innen, meg van a régi magyar TS channel?
Én most a Hawkent gyûröm, de mivel ott nincsenek magyarok, hajlandó lennék ehez is visszatérni, nem tudom megéri-e.
A masik: pont egy Alpine palyan fekudtem el, es neztem hogy a BJ 2 PPC+2 med laser komboval tolta(amibol a med lasereket egyszer sem sutotte el:) es amikor kialakult a harc, akkor 500 meterrol, sima tereprol, nem is fedezekbol lotte a tobbieket, akik brawlingoltak. Es senk isem lott ra, a srac meg 1100 ! sebzest leosztott.
Kicsi, es leszarjak az emberek. Nem fenyegetes.
Gondold at te is, hogy mit losz? Suly szerint. Atlas azonnal, aztan Higlander, Jager, Victor...
Szerintem...
Mindegy. Hagyjuk az egészet, mert Ti ( többségetek ) addig juttok el, hogy összehasonlítás.
Vitatom. Miert ne lehetne osszehasonlithato?
Az XOne amugy nem kulonosebben izmos, egy mai PC-hez kepest.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Hawkent nem tolja senki?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Akkor megis te ulsz forditva a lovon. Ennek semmi koze semmilyen szimulatorhoz. Ez egy arcade lovolde, amiben nemelyik jatekos modellt ket emelet magassagura skalaztak. (Engem meg pluszban idegesit az anime-mecha stichje.)
A helyzet kb. az, mintha egy masodik vilaghaborus filmbol a nindzsakat hianyolnad, mert azok menok, meg faszan is neznek ki a pizsijukben.
Az MWO-nak sajat jogan is rengeteg baja van, de peldaul az hogy a Battletech univerzumhoz kotottsegeihez ragaszkodik nincs koztuk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez a Blackjack egy hatalmas nagy kedvenc lett nekem. Úgy néz ki, mint egy jancsiszög, horizontálisan nem lendül ki a karja, tehát közelharcban elvileg hátrányban van, a 64-65-ös sebességével szinte lassúnak is mondható, hiszen heavy-k és assaultok is tudják ezt a sebességet, mégis, a körök végén 2-3 killel, 5-600-as sebzéssel jövök ki vele. Hogy hogy a görbe furicskába, azt nem tudom <#nemtudom>#nemtudom> , de tetszik. Egyszerû mint a faék, talán annyi a titka (meg így én is tudok hasonulni vele <#vigyor5>#vigyor5> )
Te meg ezt értsd meg.
Ha meg annyira gagyi számodra a játék, nem is értelek, mit fecséreled az idõdet vele. Nincs jobb dolgod? <#csodalk>#csodalk>
(Valamint a grafikus motor se ugyanaz ha jól rémlik).
Tudom jól,hogy vannak hibái az MWO-nak mivel sok mindent szidok én is :D de ettõl függetlenül próbálom élvezni és ahogy kolléga írta alant bízok,hogy a nagyobb baromságokat kijavítják a tisztelt fejlesztõk.
Mindegy a lényeg nem ez.
A videót azért linkeltem, mert ez egy FPS játék. Ennek ellenére meg lehet nézni a robot harcokat milyen szépen ki vannak dolgozva. Szebben és jobban van megcsinálva mint az MWO-ban ami egy robotszimulátor. Ez az elgondolkodtató. Ezért linkeltem ide. :)
Becsességem ebben a topikban már akkor elhullott mikor lemertem írni, hogy elég gagyi a játék.
Masakari: Ebben az FPS játékban van robot harc. Lehet nem vetted észre. Pedig 5x látványosabb mint a MWO-ban. Szomorú dolog, hogy egy FPS-ben kidolgozottabb mint az erre hivatott szimulátorban. 02:40 percnél megláthatod mirõl beszélek.
A videó lényege annyi, hogy mikor szidtam a MWO-t. Akkor Én ilyesmi dolgokat vártam volna el egy robotszimulátor játéktól.
Egyébként én is, mint itt oly sokan mások, néha a pokolba kívánjuk a fejlesztõket, mert itt-ott ritka nagy ökörségeket csinálnak, de ennek ellenére megbékélünk a hiányosságokkal és várjuk, hogy talán észbe kapnak (ami nem valószínû, valljuk be).
Szóval ne erõltesd, inkább valamelyik Battlefield-rész topikjába linkelgess ilyeneket, azokkal hasonlítgatnám a helyedben a Titanfall-t <#integet2>#integet2> ...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.razerzone.com/mechwarrior/
Skin/szin erdekelene elsosorban
Eddig ez fekszik nekem a legjobban Orionokbol, 561 sebzes ma reggel.
(linket elso 30 napban nem enged :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Azt gondolom, hogy a játék egyik legélvezetesebb része a light mechekkel való harc. Adrenalin bomba nekem az biztos.
Viszont meg kell szokni és amíg megtanulod, megszokod, addig sokat fogsz feküdni a harc elején. Futni, futni, futni ez a kulcsa. Jah és soha nem egyenes vonalban, mert akkor tényleg könnyû kiszedni AC/20-al, de alapvetõen mindennel könnyû. <#whatever>#whatever>
--------------------------- MWO:Raggor
Remelem, visszafele nincs belole sertodes, mert en imadom labon lovoldozni a szaguldozo kis rohadekokat. Igy legalabb van meg utana par masodperce, hogy atgondolja az eletet.
off:
Azert irtam igy mert ezt a legtobben megertik. Es tudom, hogy az MZ visszajott par eve es nagyon komoly, de a regire gondoltam. A 125TS re. Amit en is hasznaltam :)
offoff
Lightra csak annyit hogy pont ma Terran szaladgalt egy spider+raven beszaladok es egy AC/20 es bumm mar fekszi kaz egyik, kov kapasloves a masikra, bummm... fekszik az is :D Par pillanatig ugy nezett ki, mintha tudnek jatszani :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ennek a Dukis meg MZ-s hasonlatnak fuss neki még egyszer, olasz V2-fan vagyok (a Mille-met most adtam el, V2 1 liter) és MZ-vel versenyzek, szóval ez most érzékenyen érintett mindkét szempontból <#gun>#gun> <#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor>#vigyor>
Off vége
Amúgy meg, hiába legális (???) ez a makrózás, egyszerûen etikátlannak tartom, õs BT-fan és régi MW4 multis gyomrom nem veszi be ezeket a dolgokat. Mondjuk, akkor még a szándékos láblövést kick-el jutalmazták, rendesen anyázok én is, ha egy kis nyomoronc light-os a csinos kis bokámat nyaldossa a lézerével. Kap érte alfát, mindjárt kettõt, hogy ezt ne csinálja tovább <#violent>#violent> ...
Aki kemény legyen anélkül kemény,1 igazi mech harcos mestere a gépének :P
AC:
Sikerult megtalalnom, hogy mi hogyan mukodik(ertem ezalatt a macros ac/5 es ac/2-t)
Vettem egy CTF-4x et es felnyomorgattam raaz ac/2 es AC/5 variaciokat. Kikerestem a macrozo progit, ami a negy fegyvert chain ben elsuti 250 milisec kulonbseggel.
Eredmenyek:
4*AC/5: a fegyver CD je miatt a kiloves utan eleg sokat varni kell az ujra lovesig. Szinte egyszerre repul ki mindegyik, majdnem olyan mintha linkelt lenne. Igazabol semmi extrat nem ad ennek a fittnek.
4*AC/2: Bazzzeeeeee :D hat brutalis! Irdatlan gyorsan lo, es kb 10 sec alatt pecsenyere suti az embert(12 mechlab szerint), ha folyamatosan nyomva tartja a gombot. Ha van ennyi penzetek, akkor erdemes kiprobalni egyszer, egyszeruen vigyorogni fogsz, es nem tudod abbahagyni a loves, hallanai akarod a DAKKA-DAKKA-t!
2*AC/2+2*AC/5: Brutalis kombinacio! A macro es a fegyverek tuzgyorsasag elterese miatt egyenetlen lesz a hangja, akarcsak a lovesek maguk(olyan mint egy Ducatti az MZ utan). DE! 21 sec ig birja folyamatos tuzeles mellett, es Ugyanazt a DPS tudja kb(Sustained dps 6.6). Ami viszont az erossege, hogy az AC/2esek olyanok, mint sotetben a nyomjelzok: amikor a loves gombot megnyomod folyamatosan nyomva tarthatod, nem kell ugyelned, hogy kb most jo helyre fog e menni az AC/10 vagy AC/20 lovedek, mennyivel ele tartsd, stb.. Egyszeruen nyomod a gombot, es huzod a celkeresztet a feje fele, es ahogy az kopog a pilota szemebe mindenkit megallit! Az atlasok is visszavonulot fujnak! Egyszeruel nincs olyan pillanat, hogy celozni lehessen rad(foleg ha egy ECM is van veled es be sem tud fogni, hogy a piros negyzet kozepe fele lojon).
Atuzgyorsasag miatt egyedul Mordor kozepet is tartani lehet, mert csak par pillanatig a fejere tartod valakinek, es tuti, hogy visszavonul, kiveve, ha nincs LRM je.
Egyetlen hatranya, hogy az ember sebezhetetlennek erzi magat, es annyira megy elore, hogy legtobbszor egyedul marad es elkopik a pancel idovel :D
Ez a macro dolog annyira megtetszett, hogy gondoltam kiprobalom egy igazi kedvencemen is: HBK-4G.
2. jatekra 388 damage-t csinaltam Turmalinon. (nekem nem rossz).
A 3*AC/2 a jobb vallamon igazan rejthetove tette a teljes torzsem, csak raketaval tudtak loni. A 3 fegyver a macroval ismet brutalis dps ad le, egy LarLaserrel kiegeszitve. Igazan jo kis szorakozas tud lenni :)
Na es akkor az Orion+fegyverek.
Eleg sokat jatszottam vele hetvegen, es ha tehettem minden masik jatekosnak, aki Orionnal jott, megneztem a fittjet, jatek stilusat. A legtobben med laser+AC/10 kombinaciot hasznalnak+ehhez SRM/LRM/PPC/stb valtozattal egeszitik ki.
A ket alap fegyver arra kell, hogy folyamatosan tudjanak tuzelni, de ne melegedjenek tul. Amikor pedig beleszaladnak valami komolyabba(assault class vagy 2 heavy plz) amikor komoly tuzero kell, akkor szoktak a maradek fegyot is elsutni, amivel rovid ideig, de +DPSt nyernek.
Par 800 feletti sebzesnel leirtam, hogy milyen fittek voltak a mecheken.
Teljesen kulonbozo variaciok, a legegyszerubb a 4*LarLas tol a 2*ERP PC+AC/10 en keresztul a 2*LarLas+AC/10+2*SMR6+SRM4 ig minden megtalalhato volt.(Volt LRM/LB is...).
Mark ha ram hallgatsz, akkor erdemes trial mechet kiprobalni. ES NEM A MECH MIATT!!! Hanem a fegyver tipusok miatt. (azt kiprobalhatod, ha megveszed oket, csak ugy egy kicsit dragabb)
Mert en pl lejátszottam 381 csatat LarLaser-el 26 ezer sebzest leadva, 66.7% os talalati arannyal.
Es most hetvegen eloszor kiprobaltam a PPCt, mert egyszeruen az Orionnal nem ment ugy a damage leosztas, ahogy azt szerettem volna. (Elotte Atlas-D es DD-C volt a vasam, 2*LarLaserrel+2*AC/5-el amit LRM vagy SRM segitseggel tamogattam)
A PPC vel 25 csata alatt 3700 sebzest toltam el(pedig a loves arany 8800/850 volt, ami szerint a PPC vel kb 10-ed annyit kellett volna csak sebeznem.
Tehat hiaba tetszett annyira a jo nagy lezer csik(lol) csak jobb a PPC nekem(es nem is melegit annyira, mert chain ben lovok vele, es az AC-10 mellette nem melegit annyira).
Es miert? Mert az Atlassal becammogtam 48 al, megalltam es csak lottem, lottem, lottem... nem zavart ha visszalotek, igy is 200+ sebzest kiosztottam. Ha tuleltem, akkor 4-5-600 sebzes is lement.
Es az Orion? 70+ sebesseg, 2/3-ad pancel... Mozgasban kell lenni, nincs idom celon tartani(es bena is vagyok, egyszeruen nem tudom 1 sec ig a celon hagyni a celkeresztet). Sokkal egyszerubb, hogy csak megnyomom a gombot, es a PPC teljes sebzeserteke bement(vagy nem). Az AC/10 ugyanilyen. Esetleg egy SRM felmegy melle, ha kevesnek erzed a DPS kinos szitukban.
Szoval attol hogy mit ajanlanak, es mi tetszik elsore nem biztos, hogy neked-ahhoz a mechhez mi az ami megy is!
Uff... bocs a sok pofazasert.
Orion XL 360
Az elsõben standard 300-as motor van, robusztus gép amit úgy kell agyonverni, a második gyors és jó a hõháztartása.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal