MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mobilitasukat nagyon csipaznam, de a mediumok, amiket eddig neztem nem tudnak eleg fegyvert vinni. Bar, a trialos blackjack ac20-asa bejott😊
Szoval fogalmam sincs, de valszeg cataphract,jager, orion, catapult k2, szoval a heavyk kozul valogatnek, ami foleg ballistic es energy, assaultok kozul talan egy stalker bar az halalra idegesitene a lassusagaval. A masodik vasarlasom biztosan egy light lesz, hogy tudjam a ket stilust valtogatni.
Ha valami extra otlet van kerlek osszatok meg😊
Ja, a mikrofon nem tetel valoban, csak csalados ember vagyok, javareszt este jatszok, es nem akarom a tobbiek nyugalmat zavarni, ugyhogy marad a bolcs hallgatas😊
A tanacsokat elore is
koszonom
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1, szerdan volt sorozes az igazi pilotaknak. A puncik otthon maradtak 😛 LEsz maskor is, mert jo tanacsokat kaptunk KisZ tol 😛
2, Ocras: egy 800 Ft os mikrofon nem nagy beruhazas, de megmenti a meched seget millio esetben, ha nem kell megallni gepelni, csak bekialatani, hogy spider rajtam!
3, Spider: jovo heten javitjak a hitboxat. Ami annyit jelent, hogy vegre nem csak labazassal lehet megolni, de kb annyira lesz hasznalhato, mint amennyire egy light ot lehet hasznalni...(ala Locust 😛)
4, jovo heten az awesome/orion hitboxa is javitasra kerul, mert azok meg szinten el vannak cseszerintve, de ezek jo iranyba lesznek javitva. A shadowhawk is jon jovo heten, ami nagyon jo kis medium mech. (a vallara mehet 3 ballistic fegyo, ami nagyon durva sebzest tolhat.)
5, A K2 es a jager is jo megoldas, de elobb donts el, hogy mi a kedvenc stilusod? Messzirol vagy kozelrol lovoldozol? Gyorsan tovabbalsz egy loves utan, vagy lecovekelsz es apritasz amig a melleddel blokkolod az ellenfelet? BOOOM vagy PEWPEWPEW (ac vagy laser)? 2D vagy 3D(normal vagy jump jetes mech)?
Ezekbol a segitsegunkkel konnyen meg lehet mondani, hogy mia legjobb valasztas.
Az Awesome legdragabb verzioja (ami eleg gyors is) az nagyon mellényûlás lenne? Awesome-ot nagyn keveset látok..
Ha jatszol, lesz penzed. En se fizettem meg erte, es negy mechem van. A mikrofon hasznos, de mar az is, ha hallod, mit beszelnek a tobbiek mecs kozben.
Gyere fel az MWO TS-re! Kapsz jotanacsot, meg mindig lesz aki figyel a hatadra(esetleg bele is lo).
Egy kérdést: ha van kb 10 millió cb-m, milyen mechet javasoltok kezdõ mechnek? Nagyon élvezem jelenleg a trial spidert, de a játékban megkérdezettek egyöntetûen azt mondják, hogy heavyt v mediumot szerezzek be elso mechnek. A trial atlas lassúsága nagyon nem tetszett, ugyhogy esetleg valami fürgébb heavy a megfelelõ? Ja, a missile-ok nem jönnek be. Szokjak hozzájuk, vagy jatszható olyan mech is aminek nincs missile?
- Pihenõvágányról újra beüzemeltem a CTF 4X -emet most 2db AC2, 1db AC5 és 1 db UAC5 + 1 db ML .
Azóta nem bírom abbahagyni...
Ha van lehetõség 5-700 dmg között összejön.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ez egy premade csatánk volt, egyébként elvesztettük😊 06:20-tól indul. A video-t értékelve egyébként látszik hogy a németek arra számítanak, hátba fogjuk õket támadni, õrizték is a hágót, végül a lightjaik támadtak minket hátba az alagúton át. Mi voltunk súlyfölényben, a leosztott sebzés nagyjából 3800 a részükrõl, szemben a mi 3400-unkkal.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
[email protected]
Üdv steelkiss! 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BOAR'S HEAD
Eleg erdekes lett, es alulhutottnek tunhet elsore.
De ha megnezitek, hogy kozelre es tavolra kulonbozo fegyvercsoportokat kell hasznalni(kiveve a gausst), akkor ugy mar nem is rossz.
Közelre 37% os a hutes 6 fegyverrel, tavolra 56%.
Velemeny?
Ha 2 ballistic helyed van, akkor erdemes az AC/5 oket linkelve hasznalni. Nagyon alacsony a melegedese, azok melle barmi mast feltehetsz. Mehet akar LPulL vagy LL siman. A maradek helyre meg SRM eket, amennyi felfer.
Ahol meg egy ballistic hely van, oda meg(tegnap Rivest tartott bemutatot DDC vel) AC20+LL+SRM. Az, hogy mibol mennyit a te dontesed. Ha gyorsabbat szeretsz, akkor tegyel fel XL mocit, es akkor mehet minden fegyobol a legnehezebb.
DE ACkhoz mindenkepp ezt a kettot ajanlom Highlanderre. UAC ot nem mert melegszik, LBX nem fer fel, AC2 melegszik szintugy, AC10 nem fer fel. Max AC10+AC2 ha esetleg hibrid nem zavar: AC2 szemen kopkodi, mig az AC10 sebez is. De sokkal jobban melegszik.
Osszetettem egyet: teljes tuzerovel kb 30 masodpercig birja, ami jo:
HGN-733C
A 733P-n volt 2 PPC-m meg 2 Large Laserem, mellé 325XL motor, az is viszonylag jól bírta, persze nem folyamatos tûzzel. Ha jól rémlik volt rajta még 1 SRM6 is a bal kézben.
Szenvedek vele - lehet el is adom ha nem találok ki vmit.
A HM-en kívûl bármelyik érdekes lehet.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mas:
Tegnap este kiXPztem a QDKokat, megvettem az 5K-t(ismét 😄) és a stock változatról miután az srm eket ledobtam majd feltettem +2/3 DSHt helyette, csinaltam 681 sebzest 😊 Volt vagy 2 kill, de a lenyeg, hogy 6 med laserrel is lehet brutalkodni 😊)))
Vegulis mindegy, mert atlast vettem meg. Eddig olyan 600 korul volt a legjobb teljesitmenyem.Es mar kezdtem volna aggodni, hogy a sok laserrel nem lehet nagy sebzest csinalni, amikor tegnap keson este KisZ egy 1100 valamennyivel bucsuzott a battlemasterevel 😊
Elmeletileg az is haranyban volt a HGNhez kepest. Elmeletileg... 😄
Egy biztos: A BHn az egy shotgun helyett a mozsaragyu jobb valasztas.
Jó kérdés melyik a jobb...talán az Atlas szerintem.
Lattam Bj-1et Alpine palyan 2 PPC+2med laserrel 1109 sebzest leosztani, pont ezert, amit irtal.
MÁS:
Highlander HM vagy Atlas BH lehet a jobb választás?
Hogy mivel megyek? jelenleg: Highlander,Cicada,Dragon,Orion,Awesome,
Néha pedig:Atlas,Spider is bejátszik.
*b.szol
bocsanat, meloban vagyok es igy kevesebb ido jut az ellenorzesre 😊