MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Eddigi visszajelzesek szerint a Shadowhawk jo kis gep. Eleg furge, jol felfegyverezheto, ugrokepes. Mikell meg?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mire hazaérek innen a tengerentúlról, úgy kikupálódtok mindannyian, hogy esélyem se lenne belépni a csapatba TS-en.
Annyira sz*r a nethelyzet itt, hogy teljesen lemaradok a ticsúticsú-ban. <#violent>#violent>
Amúgy milyen a ShadowHawk?
SHD: 777 damage
VTR: 984 damage(Terrán!) lehetett volna +16 igazán :(
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Közelharc nincs, max annyi, hogy ütközéskor az összeérõ részek sebzõdnek 1-2 pontot.
Smurfy a baratod.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Vettem 3 db Jager Mechet, de nem tudom fejleszteni õket a mechlabban. Minddel van 3 alap (basic) skillem, de nem enged elitet venni. Mindennél meg kell vennem a 8 alapot? Hogyan tudok ECM-et szerezni? Elõre is köszi.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
XL275+AC/2+AC/5+ERLL van eppen rajta(UAC+AC5 sem rossz, de sok a jammed, es arra csak 2xML fert ra.
Esetleg valaki tud ajanlani valami fittet?
DAQ jot nevettem a TAG os dolgon :D mondjuk szerintem aki labazott azt nem fogja ez erinteni, de mostmar egy gyengebb pilotanak is lesz eselye spidik ellen, foleg AC fegyverekkel.
Erezheto az amit csinaltak vele? Tenyleg konnyebb leloni?
Erdemes kiprobalni.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Vagy új játékmód?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ammo padding: Mivel a critical sebzest(ami berobbanthatja a loszert) kapo slotot veletlenszeruen valasztja ki az eltalalt testreszben a foglalt slotok kozul, ezert minel tobb foglalt slot van, annal kisebb a valoszinusege, hogy egy adott slot kapja a sebzest. Tehat a loszert erdemes kevesbe robbanekony cuccokkal korbevenni. Ha valahol van egy tonna loszered, meg ket double heatsink, akkor 1/7 a valoszinusege, hogy a loszer kapja a criticalt. (Actuator, joint, es structure slot nem szamit foglaltnak!)
Hat a gauss nagyon zsir, csak en vagyok bena, amikor nagy a csata akkor nem sikerul a chargeja mindig, ugyhogy van mit gyakorolni. Az srm-ek szorasat csokkenti az artemis ugye?
Megvettem egy orion 1k-t. 4 med laser a karokon, srm4 es srm6 a torzon (ezeket szanom kozelebbi harcra, ami a fo iranyvonalam lesz valszeg), es egy gauss a tavolabbi lovesekhez. Van ams, dhs es endo is. Case van raketakoz es a gauss ammohoz is, ezt nem tudom kell-e, mindenesetre plusz dhs helyett kiprobalom. most jon ez elso korom vele, kivancsi vagyok.
Koszi a segitseget megegyszer!!
Hunchbackot ne, a pupja miatt nehez sokaig a fegyverzetet megtartani. Viszont jovo heten jon a Shadowhawk, ami szuper kis mech. Hasonloan fent van az AC illesztese, es 100 felett szedi a papucsokat.
Amugy meg minden hevy mech egy rakat semmi, mert a legtobb igenyli az XL mocit. Pl Victorba beleultem es el is adtam 2 nap mulva. Aztan kiXPztem, tettem egy XLt bele(+20-30% sebesseg), 3X annyi fegyvert biggyesztettem a kezeire és Olle, mukodik.
Nem mindegy, hogy 50-60 vagy 80+ al szalad a mech, vagy forditja a torzojat.
Ezzel szemben pl az atlasokra bun XL motort tenni.
Mielott tenyleg eldontod, hogy mit hasznalsz(es nem megveszed!!!!!) nezz nagyon sok meccset, nezd hogy jatszanak a tobbiek. En sosem felejtem el, amikor az atlas a hajos palyan 3 enemyt szedett le amikor o volt az utolso. ac206LL komboval. Es mindenki tisztelgett mikor leszedtek. Nem gyoztesek voltak ott a hosok....
Szoval nezd meg, es eloszor vedd meg annak a mechnek a vallfajat, amit hasznalni akarsz, XPzd ki a basic et, add el, vedd meg a masik varianst, xpzd ki, add el, es vegul vedd meg a 3. tipust. Addigra kb ismerni fogod hogy mozogj vele, csak a fegyverzetet kell kezre igazitani.
Amugy amit leirtal arra Orion es Victor is jo. De elobbibe nagy motor, utobbiba XL mindenkepp kell. De az energy/ballistic hardpointok miatt ok a legjobbak neked. Szvsz.
A hangprobléma furcsa. Amit megpróbálhatsz, hogy átállítod Windowsban a hangkiemnetet a hangkártyára a Default Device helyett.
Nem készült vmi csoportkép?