MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valahogy single-t kéne heggeszteni alája.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://www.moddb.com/mods/mechwarrior-living-legends/images
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Persze gyakorlatilag semmi újdonság, inkább afféle ötletbombák, hogy miket lehetne belerakni a játékba, milyennek kellene lennie a cikkíró szerint.
A halál csupán a kezdet...
mw4 free témával kapcs:
The Mechwarrior4 FREE release is still currently to be announced. MekTek had hoped to gain permission for the release while visiting Smith and Tinker, Inc. in Seattle this week. However, we have learned that Microsoft has endured several administrative changes which currently impede the release. The good news, however, is that a meeting to finalize the release is scheduled near the American Thanks Giving Holiday. Smith and Tinker said that it will only take 1-2 more days before permission is granted. From MekTek, we are happy to report that the release is ready and awaiting permission to push that big shiny green release button at MekTek headquarters.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
További rossz hír, hogy Dec. 1.-én kijött egy hír, mely szerint a Smith & Tinker elbocsájtja az alkalmazottai csaknem harmadát. Ugyan igaz, hogy ez "mindössze" ~15 embert jelent az cirka 50 fõs csapatból, de akkor sem jó hír.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A másik dolog, hogy a MekTek.Net-es srácok egy exkluzív interjút csinálnak a Mechwarrior 3015 készítõ csapattal, a MekTek fórumban fel lehet tenni javaslatokat, milyen kérdéseket tegyenek majd fel, és ha hazaérnek, természetesen kirakják az interjút. Egyébként innen látni mennyire vadóc kis csapat ez, a cirka 1500$-os utazási költséget ugyanis zsebbõl fizetik, hogy eljussanak Vancouverbe... 😊
Egy Tomahawk modell, alias Warhammer...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ha már valakire rátespálom ezt a dolgot, akkor csak tartozom annyival, hogy küldök egy e-mailt legalább elõtte, tisztázni a helyzetett, megbeszélni a mikéntet és hogyant, stb. Kiváncsi leszek, hogy fogja a Mektek.net megoldani a szerverkérdést is, hiszen ha jól veszem ki, gyakorlatilag az adományokból tartják fent az egészet, tehát ha õk lesznek a tárhely is, akkor bizony csúnyán le fognak halni az elsõ idõkben... :S
Ha valakik szólhatnának érte, akkor azok, akik az EREDETI Macrosst csinálták :\
@
@
Útálom, hogy ilyen faszságokba is belekötnek.. ahelyett, hogy rájönnének arra, hogy egymást népszerûsíthetik a játékok. (nem mintha olyan kúrva sok Robotech/Macross játék jönne PC-re vagy konzolra...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kit nem kavar erre az élet😊
battletech.com -ot illetve mektek.net -et érdemes figyelni
Az meg hogy sikerül egy jó szimulátort csinálni úgy, hogy közbe szerepjátékos beütései is lesznek majd kiderül.
A dátum 3015 adja hogy ritkaság számba fog menni a Mechek és az alkatrészek is. És az is hogy nem lesznek Klánok se Klán Mechek( se technologia)
De a fejlesztõk kezében ott a lehetõség, hogy nem kell igazodni az elõzõ részekhez.(tehát az MS baklövéseit is feledhetik)
A helyszín egy bolygó Deshler, pedig egy kis helyre szorítja a játék teret, amit ügyesen kell felépíteni, hogy változatos legyen. (hisz egy több csillaghalmazból álló univerzum a B.tech világa)
A Davion-házhoz hû család leszármazotjaként kell harcolni a családunk megölõi ellen.( nem kis politikai kavarás mellet)
A szereplõk kidolgozotsága is fontos szerepet kap a játék fejlesztésénél.
Minden karakternek meg lesz a maga célja, ami egyedi harcmodort és hozád való viszonyt is befolyásolja.