MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hát szó mi szó, még a Steam-en is 20 euró...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

XenHai
az nincsen meg eredetiben:S
Fenrir
Igen, így van 😊

A halál csupán a kezdet...

grebber
Ez a Crysis mod nem a rendes MechWarrior.

Next PC upgrade: 2022

XenHai
Multi beta?
Fenrir
Trailer:

XenHai
Link pls
kifli
mw living legend beta-át lehet tölteni!!
Bucser
És gyönyörûen megcsináltak a gépek. kár, hogy nem sok video látott napvilágot ahol harcolnak is az elementálokkal a mechek... érdekesnek tûnik feltétlenül.

Valahogy single-t kéne heggeszteni alája.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez nem az eggyetlen mod, még készülget a Battlemech Hanger.Ez a mod a Battlefiled 2142-õt alakítja át😊. A honlapukon van is egy számláló ,ami majd ha letelik akkor kiadják a bétát.

XenHai
XD
[NST]Cifu
Egy Crysis MOD, amit már vagy két éve hegesztenek. Jelenleg az AT1 mellett ez az egyetlen "élõ" Mechwarrior Mod/Játék cuccos. A videók alapján érdekes lesz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

xblades
Mert a képek szerint nem lesz rossz ha elkészül:
http://www.moddb.com/mods/mechwarrior-living-legends/images

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hali srácok ki mit tud errõl a MechWarrior:Living legends (mod)-ról ami elvileg a Crysis következõ MultiPlayer kiegészítését takarja?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Új MW:3015 cikk az IGN-en.

Persze gyakorlatilag semmi újdonság, inkább afféle ötletbombák, hogy miket lehetne belerakni a játékba, milyennek kellene lennie a cikkíró szerint.

Fenrir
Akkor már csak át kell passzírozni a vízfejeken az engedélyt és mehet a móka.

nem azt mondtam hogy nem mûködik, hanem csak azt hogy instabil, illetve iszonyat szarul fut (indulásnál sokat tölt, illetve eléggé nonreszponziv az egész), valahogy "amatõrnek" érzõdik az egész nekem nagyon, és negatív értelemben amatõr-nek sajnos, de persze ettõl még mûködni mûködik 😊

mw4 free témával kapcs:

The Mechwarrior4 FREE release is still currently to be announced. MekTek had hoped to gain permission for the release while visiting Smith and Tinker, Inc. in Seattle this week. However, we have learned that Microsoft has endured several administrative changes which currently impede the release. The good news, however, is that a meeting to finalize the release is scheduled near the American Thanks Giving Holiday. Smith and Tinker said that it will only take 1-2 more days before permission is granted. From MekTek, we are happy to report that the release is ready and awaiting permission to push that big shiny green release button at MekTek headquarters.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Az MTX tökéletesen mûködik jelenleg. Az AT1 is korrekt kis dolog, ha a méretét és a körülményeket figyelembe vesszük. Ráadásul hamarosan érkezik az MWLL, tehát azért nem vagyunk MW hiányban, még akkor sem, ha az ingyenes MW4 továbbra sem tudni mikor szabadul ránk.

További rossz hír, hogy Dec. 1.-én kijött egy hír, mely szerint a Smith & Tinker elbocsájtja az alkalmazottai csaknem harmadát. Ugyan igaz, hogy ez "mindössze" ~15 embert jelent az cirka 50 fõs csapatból, de akkor sem jó hír.

az mtx nekem személy szerint nagyon nem jött be, vagy legalábbis még iszonyat béta és iszonyat instabil, igaz én még közvetlen akkor próbáltam amikor kijött, azóta lehet jobb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
Hírek! Ha nem is pont olyanok, mint amikre vártunk. Elõször is a MekTek.Net kihozta az MTX szoftvert, ez kb. ugyanaz, mint a Steam, egy programok letöltésére (és feltöltésére) szolgáló kliens, ami egyben kommunikációs és multi-játék platform is (tehát meg tudod nézni, hogy a regisztrált haverjaid merre játszanak éppen). Jelenleg csak az AT1 legújabb bétájával lehet játszani, ezt amúgy is érdemes csekkolni, noha látszik, hogy félig kész, de van benne normális Mechlab, pár pálya, és összeállítható "dropzone". Küldetések, multi és ilyesmik még nincsenek, viszont a játékban lévõ zenék a Mechwarrior 2 zenéi és a Mech "hangjai" is ugyanazok, úgyhogy én órákon át elvoltam vele, már csak a hangulat miatt is (a játék kvázi az MW2 irányítását, opcióit viszi tovább), ráadásul az egész mindössze 178 Mbyte. Feltehetõen az MTX-en keresztül lesz elérhetõ az MW4 pack is.

A másik dolog, hogy a MekTek.Net-es srácok egy exkluzív interjút csinálnak a Mechwarrior 3015 készítõ csapattal, a MekTek fórumban fel lehet tenni javaslatokat, milyen kérdéseket tegyenek majd fel, és ha hazaérnek, természetesen kirakják az interjút. Egyébként innen látni mennyire vadóc kis csapat ez, a cirka 1500$-os utazási költséget ugyanis zsebbõl fizetik, hogy eljussanak Vancouverbe... 😊

XenHai
Ez elégé 1 kínos helyzet......
[NST]Cifu
Nagy hallgatás van, mert továbbra sincs tisztázva, mit is lép a Smith & Tinker (plusz Catalyst game) és a Piranha games a Harmony Gold jogi lépésére. Ugyebár a Harmony Gold leszedette az IGN oldaláról a trailer videót, és megtámadta a bíróságon a S&T/Catalyst céget, mivel a Macross/Robotech anime Tomahawkjától származó Warhammer 'mech szerepel benne. Lévén anno a FASA elvesztett egy ilyen pert már 1996-ban (az Unseen 'mech-ek megjelenése), a következmények sejthetõek. Az S&T és a Catalyst nyílván megvárja a bírósági döntést és/vagy kiegyezik a Harmony Gold-al (nem túl valószínû, de opcióként ott van, a Harmony Gold amúgy elég decens jogi ellenfél, a mai napig nem forgalmazzák a késõbbi Macross cuccokat amerikában (Macross 7, Macross Zero, Macross F) mivel a 'Macross' név USA-ra vonatkozó licencét a HG megvette anno a Macross SDF szériával együtt. A japánok megpróbálták megtámadni ezt, de a jogi anyázás vége az, hogy nincs továbbra se tisztázva a helyzet - a Macross név joga miatt azonban a Harmony Gold-ot nem tudják megkerülni. Szóval a HG valószínûleg keményen a S&T és a Catalyst tökére lép ismét.... Miután nagy kuss van a témában, valószínûleg nem alakulnak jól a jogi küzdelemben a dolgok, így viszont kellemetlen helyzetben találja magát az S&T és a Piranha games a Mechwarrior miatt... Ha el is készül, az Unseen Mech-ek, mint a Warhammer, feltehetõen nem lesznek benne. Mivel azonban a legtöbb "normálisan" kinézõ 3015-ös Mech Unseen, vért fognak izzadni, amíg ebbõl kihoznak valami eladhatóan desingolt játékot...

Egy Tomahawk modell, alias Warhammer...

JohnnySmith
Sajnos..... <#gonosz3>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

XenHai
De nagy hallgatás van a game körül.
XenHai
Igen meg az ingyenes oldalakra..
armageddon666
szerintem hamar kikerül majd torrentekre 😊

@

[NST]Cifu
Minden estre a Smith & Tinkernek eddig két megmozdulása volt, és mindkettõ balul sült el. Az elsõ a Mechwarriorban az Unseen Mechek visszahozása (a Cataclyst-al együtt követték el eme jócselekedett), a nélkül, hogy tisztázták volna a jogi helyzetet. A második pedig az MW4 ingyenes elérhetõségének bejelentése - amelyrõl a MekTek.net ugyanakkor értesült, amikor a mindenki más.

Ha már valakire rátespálom ezt a dolgot, akkor csak tartozom annyival, hogy küldök egy e-mailt legalább elõtte, tisztázni a helyzetett, megbeszélni a mikéntet és hogyant, stb. Kiváncsi leszek, hogy fogja a Mektek.net megoldani a szerverkérdést is, hiszen ha jól veszem ki, gyakorlatilag az adományokból tartják fent az egészet, tehát ha õk lesznek a tárhely is, akkor bizony csúnyán le fognak halni az elsõ idõkben... :S

szvsz erõsen "when it's done" kategória, amiért nem is lehet õket hibáztatni tekintve gondolom egy petákot se kapnak a melóért, még õk örülnek hogy csinálhatják 😊

Multhét hétvégéjére igértek,de sajna apróbb probléma támadt az update-elõ programmal,ami az egyik ujdonság lesz.Ha minden jól megy akkor a héten vagy a hétvégén már kiadják.

[NST]Cifu
Sajnos semmi új hír a Mektek.net oldalon ezzel kapcsolatban...

XenHai
Az ingyenes Mechwarrior 4 r-õl van valami hír?
armageddon666
Akkor nem mókás hanem szánalmas 😞 elõzõ hszt meg még te hszed elõtt kezdtem el írni >.<

@

armageddon666
RoboTech = The Super Dimension Fortress Macross + The Super Dimension Cavalry Southern Cross + Genesis Climber Mospeada , aztán õk sírnak, hogy lenyúlták a designt, szánalom, golyót nekik :\

Ha valakik szólhatnának érte, akkor azok, akik az EREDETI Macrosst csinálták :\

@

[NST]Cifu
Hiába mókás, õk anno tejeltek a Japánoknak a jogokért, úgyhogy nekik van jogalapjuk pattogni. Inkább az a nevetséges hogy a Smith & Tinker és a Cataclysm képtelen volt tanulni az egykori esetbõl, és másodszor is nyaltak a fagyiba egyett...

[NST]Cifu
Nem legális. A Warhammer IIC, Rifleman IIC, Locust IIC, Griffin IIC, Shadow Hawk IIC és a Marauder IIC is Unseen Mech lett anno.

armageddon666
Na nehogy már õk pofázzanak, akik 3 japán animációs filmet loptak el, és kutyultak össze, mert picit mókás így....

@

Bucser
Pont errõl beszéltem, hogy ezért lett LOSTECH a Warhammer anno. Ha változtatnak a dizájnon az már rendben van (ezért legális a Warhammer IIC.)

Útálom, hogy ilyen faszságokba is belekötnek.. ahelyett, hogy rájönnének arra, hogy egymást népszerûsíthetik a játékok. (nem mintha olyan kúrva sok Robotech/Macross játék jönne PC-re vagy konzolra...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom
Az új, Piranha Bytes által fejlesztett Mechwarrior játék körül máris gondok vannak. A múlt hónapban kiadott kissé slampos Mechwarrior 5 trailert a Harmony Gold nevû médiacég leszedette az IGN oldalairól. A Kotaku beszámolója szerint még a kilencvenes években a Mechwarrior és a BattleTech örömmel lenyúlt néhány mechet a japán Macross sorozatból, amely most amerikában a Robotech trilógia elsõ részét képezi. A Robotech jogokkal felvértezett Harmony Gold ezt nem tûrhette, így pert indított, melynek eredményeként a BattleTech megértette, hogy nem szép dolog másét eltulajdonítani és egegyeztek, hogy a jövõben csak a saját mech dizájnjaikat használják, nem emelnek többet a Macross/Robotech-bõl. A Harmony Gold most azért távolíttatta el az IGN-rõl a játék trailerét, mert az abban szereplõ piroska (szenvedõ alany) mech nagyon hasonlít a Macross féle Destroid Tomahawk nevû mechre.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
hehhe😄

Kit nem kavar erre az élet😊

Nicsak egy Bucser.
Bucser
Azt azért ne felejtsük, hogy ez a játék az elsõ MW játék rebootja lesz

(Mechwarrior the game)

xblades
Na errõl nem tudtam, azzal nem játszotam. Hát még csak papiron léteznek a tervek így lehet hogy még õk se igazán tudják.

[NST]Cifu
Azért a videó alapján nem merõben más. Volt már 3025 érás MW játék (MW2: Merc), ami újdonság az az RPG skill elemek, illetve nem tudni mi a helyzet a MechLab-al...

xblades
Ezzel csak arra akartam célozni, hogy merõben mást terveznek mint az elõdjei voltak.

when its done 😊
battletech.com -ot illetve mektek.net -et érdemes figyelni

XenHai
Tényleg arrol van infó,hogy mikor lesz free a MW4 meg a kiegek?
XenHai
Én már a kiegnél tartok.A Klán Mechek a kedvenceim fõleg a Mad Cat na meg az mk2 õ 😊
igen, ez már mind le lett írva a topicban 😊

xblades
Na ez egyértelmûen egy vélhetõen új sorozat elsõ része lesz, már a tervek alapján. ( bár elég magas elvárások vannak a lehendõ kiadóval szemben, de reméljük azért megegyeznek eggyel)
Az meg hogy sikerül egy jó szimulátort csinálni úgy, hogy közbe szerepjátékos beütései is lesznek majd kiderül.
A dátum 3015 adja hogy ritkaság számba fog menni a Mechek és az alkatrészek is. És az is hogy nem lesznek Klánok se Klán Mechek( se technologia)
De a fejlesztõk kezében ott a lehetõség, hogy nem kell igazodni az elõzõ részekhez.(tehát az MS baklövéseit is feledhetik)
A helyszín egy bolygó Deshler, pedig egy kis helyre szorítja a játék teret, amit ügyesen kell felépíteni, hogy változatos legyen. (hisz egy több csillaghalmazból álló univerzum a B.tech világa)
A Davion-házhoz hû család leszármazotjaként kell harcolni a családunk megölõi ellen.( nem kis politikai kavarás mellet)
A szereplõk kidolgozotsága is fontos szerepet kap a játék fejlesztésénél.
Minden karakternek meg lesz a maga célja, ami egyedi harcmodort és hozád való viszonyt is befolyásolja.