6493
MechWarrior Online
-
#6093 Megvan nekem is. Jók ezek az ingyen mechek. Valahogy nagyon nehezen jón a pénz mostanság.. -
Masakari #6092 Mech bezsákolva :D eggyel kevesebb TDR-t kell venni,hogy maxoljam őket :D -
Masakari #6091 este fele leszek otthon,akkor gyorsan bezsákolom a kicsikét :D -
#6090 Ingyen thunderbolt mech van most 5győzelemért! Már ha játszik még valaki. -
Shilkor #6089 XLt szerintem ne tegyél rá, mert mindenki tudja, hogy a kezein nincs semmi. inkabb 3 ac(mindegyikből egy) és nagyobb lasereket a másik torzóra, hogyha kilövik a ballisticjaid, akkor is tudj valamit csinálni, mert 60an nem tudsz smalllaser rangebe bejutni. -
#6088 Vagy ink. legyek gyorsabb...
3E alt
Ami itt 48% heat eff. az a játékban az 1,48 ? -
#6087 Banshee 3E
Azért vettem a 3E-t hogy hasonlót próbáljak mint a Ctaphractomon (4x) , de nem igazán fér rá több cucc, majdnem ugyanott vagyok. -
#6086 A lába túl vastag a torzóhoz képest. Remélem csinálnak vele még valamit. -
Masakari #6085 Vélemények a MadCat-ről? szerintem a Torzója elég csúnyácska lett....remélem nagyobbítanak rajta és kerekebb formát kap mert jelenleg nem a legjobb.
Ahogy poénkodtak vele facebookon "He did legs day" :D -
#6084 Persze, majd a teszt idő végén resetelik. -
dune #6083 Sziasztok!Ha belépek a tesztbe és ott van 50.000 mc azt elkölthetem szerintetek?Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
Ry0K3N #6082 Steamen megnéztem. Még early accsess-t ír. Nekem csak akkor vált élérhetővé mikor házzáadtam a kódot steamen és tölthettem is lefele. -
#6081 ez nem igaz ,én nem kértem kódot egyszer csak elérhetővé vált
nézz rá ,hátha nálad is van már lehetőség !
-
Ry0K3N #6080 Early accesben.
Aki kapott kódot csak az tudja letölteni onnan. -
#6079 az előző erre a válaszra van : #6074
@Masakari : nem neked írtam -
#6078 már két hónapja fent van a Gőzön ,én is ott izzítottam először be ...
addig csak fideltem ... -
Masakari #6077 Off
Én nem is tudom mikor toltam vele utoljára,3 framem van,2 legyártva csak nincs slotom :D stb stb xD
RoS-ban nem akkora élmény a legendary farmolás mert szerintem túl gyakran esik :D (de most én is RoS-ozok egyébként amikor nem kresszen vagyok vagy városba haverokkal :D)
On
Remélem a hétvégén mindenki letolta az 5 győzelmet az ingyen mech bay slotért! -
Ry0K3N #6076 Off
Jó is az csak nincs igazán endgame még, csak 1 éve jött ki closed bétából de elég jól haladnak.
Most így mastery 14-en kicsit én is pihentetem Meelee 2.0-ig.
Rhino prime BP-t meg semmi kedvem farmolni. RoS-ban kellemesebb jelenleg legendaryt farmolni
ON -
Masakari #6075 Én toltam Warframe-el,egész jó kis accom van. Csak most mással tolom de sztem jó játék. -
Ry0K3N #6074 Vád csak meg míg felkerül steamre :)
Az MWO jobban szét volt hypeolva. Aztán meg tudtuk mi lett belőle.
Warframeről sem beszél senki, főleg itt SG-n nem, a topic kong az ürességtől aztán meg lehet nénzi steamen hányan játszanak vele.
Minden csak idő kérdése. -
#6073 mégsem játssza senki ,vagyis senki nem beszél róla -
Shilkor #6072 :D magas laszti valoban :D
-
Masakari #6071 "Victoron jár az agyam" ha más szövegkörnyezetre gondolok akkor ez nagyon furcsán hangzik
Banshee-t majd lehet én is megveszem,most az ajándék Centuriómat szoktam néha húzni. de a legtöbb mechemet fel kéne tápolni alap szintről csak lusta vagyok hozzá(anyagi háttérrel nem lenne gond mert 100 millám van) :D -
Shilkor #6070 Victoron jár az agyam, az jó volt a 3 ac+2medlas kombommal is.
De most a Vikit nerfeltek nem?
A Bansheet is neztem, de MGt en nagyon gyengenek latom, foleg hogy mire kozel kerulok valamihez, mar szettepnek. MAx ha olyan a palya(pl HPG), de 10 jatekbol egyet elveznek csak, a tobbin malmoznek csak. Mas fitt meg ne mannyira megy ra: ahhoz hogy sok ACt felbiggyesszek XL moci kellene, akkor meg elveszi a helyet a fegyverek elol.
A cica tul kicsi nekem :)
MEg a lurmos BLRt nyuzom amig nem nerfelik a raksikat, aztan megprobalom a 2*ac2+uac+4medlas+1larlas kombinációt.
-
Masakari #6069 Én anno egyszer Cicadával csináltam talán 6 killt asszem,a gond ott volt a fegyverzetem volt 1 Medium laser és 4 Machine gun :DDDD egyedül maradtam és én végeztem ki az utolsó talán 3 mechet,képzelhetitek a csapatom meg volt őrülve chaten (GO MG CICADA GO) :DDDD fun build volt,jól elszórakoztam vele :D -
#6068 Én most egy Banshee 3E-t nyúzok.
3x MG , 1x LB-10x , 3x LPL .
Tegnap a holdas pályán sikerült egy 5 killes 1040-es dmg-t összehozni. De ez szerencse is volt gondolom. -
Isi78 #6067 Victor !
ac20 2 PPc
Az a király... :) -
Shilkor #6066 Ha lenne 3-4 killem meccsenkent, akkor nem lenne problemam, de nekem a killek nagyon alacsonyak. Legalabb akkor a sebzes legyen csinos.
Amugy rajottem, hogy en nem burst, hanem sustained dpst szeretem, az viszont nem annyira jo, hogy 1-2 alfaval kilyukasszon barmit. Gondolam arra inkabb a dupla gauss vagy ac20 a tuti.
Amugy, kinek mi a legjobb fegyverzet nagy killekre? -
Masakari #6065 Engem személy szerint még mindig hidegen hagy az okozott sebzés ^^ -
Shilkor #6064 És igen! Sikerült! 2 dolog is!
1, a deveknek elbaszarintani megint a balancot egy paraméterrel.
Vinszont én is beálltam a lurmosok közé egy Battlemasterrel és
2, meglett az 1017 sebzés!
Következő mechem a Battlemaster D lesz, 3 ac-t felteszek rá, kíváncsi vagyok úgy meglesz-e az 1k. -
Shilkor #6063 Szasztok.
Visszajöttem kicsit játszogatni, az acsivok egész jók. főleg a Seriusly?! amit szinte az első körben megszereztem, de gondoltam is hogy meglesz(top damage with no kill....) :D
Eddig próbálgattam csak a Tündérboltot, de most sikerült felfittelnem számomra tökéletesen. ac2+ac5+3medlas+ppc++2*3 tonna lőszer. 400-700 átlagsebzés, de a tegnap este volt a legjobb 949. Igen tudom, van akinek nem fontos, de nekem az. Jó tudni, hogy egy heavy is tud annyi pontot leadni, mint egy assault. Lassan tényleg egy cicán fogok elgondolkozni :D
-
#6062 Tudtommal, tömören csak vehetsz ezzel a felállással is olyan csomagokat mint a Phoenix/Founders esetében. -
Ry0K3N #6061 Hawken is az. Azzal mégis valahogy jobban elszórakoztam. Bár lassan ideje lenne erre is megint rákukkantani hogy haladnak vele mert a visszajelzések nem voltak éppen rózsásak.
Ez OP az OP az szar ez szar ez drága az drága stb.. -
#6060 [trollOFF]
szerintem meg azért mert ez is ingyenes[/trollOn] -
MaRee #6059 Nah, megjöttek a klánok? -
Szpecnyaz #6058 Ja, olyasmi. A Battletech meg am is nagy kedvencem. -
Ry0K3N #6057 Meguntad te is wotot? :) -
#6056 Igen vagyunk páran mindig.
Teamspeak-en (109.228.29.191) , a hungarian szobában megtalálsz minket. -
Szpecnyaz #6055 Látom a fórum nem pörög túlságosan, de azért vannak akik szoktak itt együtt játszani?
Még csak csak egy hete játszok (ergó elég noob vagyok, de kezdek belejönni), szóval szeretnék betársulni valahová, mert rám férni némi tréningelés tapasztalt playerektől. -
#6054 Banshee
Ez érdekes lehet 4 ballistic slot !
Asszem ezt ki kell próbálnom majd.