MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a jó ha a 2 packot külön lehetne megvenni nem csak egybe(2 szett mech van benne light-tól assaultig ugye),csak mivel a MadDog az a nagy kedvenc,gondolom direkt csinálták így:/
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De ami késik nem múlik, biztos azt is berakják, késõbbre is kell valami nagy név.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ami teny, hogy ezek az uj cuccok rettento lehuzoak, founder tag vagyok, meg mindig nemaktivaltam a founder-hez jaro premiumot, de ahogy nezem nem is fogom, tulsagosan lehuzas szagu lett a jatek, ficsorok meg lassan haladnak, hogy finoman fogalmazzak..
kar erte
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Alpine Peaksen vicces lenne 3-4 ilyen mech :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Jó mech-ek kerülnek be, bár (várható volt) elég pofátlanul.
Túlságosan is elszalad velük a ló szerintem, az alapító csomagok nem voltak ennyire drágák.
Most még azért kérdés hogy addig a frakciókat behozzák-e.
A balance már megvolt anno vitatva, nyilvánvaló hogy a fegyverek és kiegészítõk is elérhetõek lesznek az IS mech-re is.
Nos mindegy majd kiderül addigra még néhány dolog róla.
ha a dh.hu oldalra fel akarok egy linket tenni a hirdetesembe, akkor tud valaki parancssort mondani ra?
Én hanyagolom is kicsit a gammát, talán a thunderboltot majd kipróbálom, ha jön a héten.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
120 USD-ért 4 db Prime és 8 standard mechet adnak:
3 db Daishi-t (29.350.000 C-bill értékben/variáns).
3 db Summoner-t (21.320.834 C-bill értékben/variáns).
3 db Nova-t (11.586.250 C-bill értékben/variáns).
3 db Kit Fox-ot (5.368.837 C-bill értékben/variáns)
Összegezve: 12 mech (köztük 4 db Hero), összesen 202 millió C-bill értékben, nyilván a többi collection is hasonlóan mûködik ár/érték szerint.
Ugyanúgy fog mûködni a dolog, mint a Phoenix/Founders csomagoknál, idõvel a mecheket CBill-ért is meg fogod tudni venni. A mechek árát a Sarna-ról vettem, eddig az MWO követte azt a stratégiát hogy az árba nem nyúlt. Így már másképp néz ki a dolog, de június messze van, 2-400 milliót simán össze lehet kalapálni addig... Csak lesz egy idõ amikor azoknak lesz klán mechje akik fizetnek, bár valószínûleg (a Phoenix alapján) behoznak egy-két klán mechet az ingyeneseknek is.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Atlas(founders),Highlander,Awesome,Dragon,Cicada,Spider,Orion.
Ami tuti becsusszan még az a Thunderbolt(az eddig ismert mechek közül),A többit meglátom mit raknak be IS és CLAN mechek közül:P
Felesleges egy stalkert venni, ha eddig medekkel nyomultal. Nekem a jager csalad nem jott be egyaltalan.
Lesz hero Jenner rakétákkal (csak), de JJ nélkül...
Igen, közben már látom, hogy ahol van magyar, ott azt ajánlja föl, csak elég kevés helyen :)
De így is tök jó.
Köszönöm még egyszer a tippet. El fogok bogarászni egy darabig itt, úgy látom :)
De mint mondtam nincs minden lefordítva mivel óriási mennyiségû szövegrõl van szó,elképzelhetõ hogy amit pont szeretnél az nincs.
Köszönöm a tippet.
Be is regisztráltam, de egyelõre minden angol nyelvû, hiába választottam ki, hogy Magyar legyen a preferált nyelv.
Ennyire kevés a Magyar infó ott, vagy én rontottam el valamit? :)
Igen "kicsit" lassan haladnak és ez idegesítõ az tény.
De majd lesz ez jobb is. Vagy nem... :)
Regisztrációt igényel,korábbi incidensek miatt. Az oldal bár magyar de angol forrásokból dolgozik így nincs minden lefordítva(de Mo legnagyobb és merem mondani hogy a Sarna után a második legnagyobb adatbázis).
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok olyan linkekkel kisegíteni, ahol Mech és fegyverzet ismertetõket lehet találni. A legjobb Magyar nyelvû lenne, h van ilyen, de nemigen találtam sajnos.
Elõre is köszönöm mindenkinek, aki tud ebben segíteni.
Mostanában egyébként ritkán játszok MWO-t,valahogy túlterhelõdtem vele. Még mindig nagyon hiányolom a borulást....
Vagy 55 tonnas letere 70+ nak erzodik az armorja.
Remelem jobb:P
Shadow tulajok cafoljanak meg!
Amugy meg a tobbi igaz: Furge, varialhato, JJs. Es szerintem inkabb bir annyit mint egy hevay lovesben es nem mint egy med.