MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Ja már látom a következõ nagy lépést mikor elkezdik a klánonként a mecheket árulni végül is van pár klán pár évig még ellesznek ezzel.. aztán jönnek a Belsõ szféra vagy zsoldos egységek..
MarkBlade
Javítsatok ki ha tévednék de nekem az az az érzésem hogy itt igazából a fanatikusokat próbálják lehúzni újabb és újabb mech-el. Ahelyett hogy a játékmeneteket dobnák fel ötletekkel. Ez a játék lassan már egy éve kint van, igaz az amolyan béta volt. Ám én most sem érzem hogy sokat változott. És most nem az erõ viszonyok finomítását értem. Könyörgöm egy MW4 a maga idejében kijött és lehetett játszani. Online öltük az ellent. Volt Liga klánok minden ami kell. Ezek nélkül ez a játék csak céltalan bitlövölde mint a cod és társai csak robotokkal. Még nem temetem de már csalódott vagyok. Bocs a sírásért.
Mondjuk nem kedvenc mech,csak szemet szúrt hogy az nincs bent :D nekem hót mind1 mi lesz bent,gondolkozok rajta vegyek-e packot. Az a gondom,hogy engem Masakari érdekelne de azért rohadt sokat legombolnak az emberrõl....
Az lenne a jó ha a 2 packot külön lehetne megvenni nem csak egybe(2 szett mech van benne light-tól assaultig ugye),csak mivel a MadDog az a nagy kedvenc,gondolom direkt csinálták így:/
xblades
Már az elején érezhetõ volt hogy ez lesz belõle.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Az ismertebbek közül igen az nincs még.
De ami késik nem múlik, biztos azt is berakják, késõbbre is kell valami nagy név.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Képbe vagyok :)

Jockey
par napja visszaneztem, toltam par kort, valahogy ugy erzem felgyorsult a jatek, oneshoot-k azert regebben nem voltak ennyire jellemzoek, igaz az xl engine-k is ludasak nalam
ami teny, hogy ezek az uj cuccok rettento lehuzoak, founder tag vagyok, meg mindig nemaktivaltam a founder-hez jaro premiumot, de ahogy nezem nem is fogom, tulsagosan lehuzas szagu lett a jatek, ficsorok meg lassan haladnak, hogy finoman fogalmazzak..
kar erte

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

http://www.sarna.net/wiki/Stone_Rhino_%28Behemoth%29
Az az amelyikbe bele fér a clan rail gun? :)

Cobra.
Én a Behemothot, fõleg az MW4 Mercenaryban választható Dropship Gaussosat..
Alpine Peaksen vicces lenne 3-4 ilyen mech :)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én 1 mechet hiányolok, Vulture/Mad Dog:)
xblades
Na mégis sikerült az 1 éves késés szavazás ide vagy oda.
Jó mech-ek kerülnek be, bár (várható volt) elég pofátlanul.
Túlságosan is elszalad velük a ló szerintem, az alapító csomagok nem voltak ennyire drágák.
Most még azért kérdés hogy addig a frakciókat behozzák-e.

A balance már megvolt anno vitatva, nyilvánvaló hogy a fegyverek és kiegészítõk is elérhetõek lesznek az IS mech-re is.
Nos mindegy majd kiderül addigra még néhány dolog róla.

nem ide tartozo kerdes:
ha a dh.hu oldalra fel akarok egy linket tenni a hirdetesembe, akkor tud valaki parancssort mondani ra?
Ezek az árak viccek :D És az már csak plussz poén, hogy ha nem veszed meg te is, akkor hónapokra le fogsz maradni a játékban. És teljesen igaz, 800 dodós pakkot is megvették, ezt is megfogják. Max csalódnak megint :P
Én hanyagolom is kicsit a gammát, talán a thunderboltot majd kipróbálom, ha jön a héten.
Light powa! (Na jo, egy kicsit medium is.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

az majd a community warfare-el jön sztem
MarkBlade
Lassan már story vonalat is berakhatnának. Legyen értelme gyilkolni egymást.
Szerintem nem feltétlenül arany színezést jelent,de ez részlet kérdés. Az tény, hogy megkérik az árát a gold mechnek meg a többinek is(mellesleg mindre lesz vevõ ez 100%). Én a ballancera leszek kíváncsi,mert mint tudjuk a klán meckek eléggé jobbak mint az IS járgányok és ha simán elérhetõ lesz a klán mech majd akkor eléggé esélyes,hogy mindenki azokkal fog menni mert az IS testvéreikkel esély nem lesz.
500 USD az aranyszínû mechekért<#bdead> , nem tudom ki az a hülye aki ennyit kiad.... Semmiképp nem fogok venni egy csomagot sem, de elemeztem a Daishi collectiont (nekem az a mech a mániám).

120 USD-ért 4 db Prime és 8 standard mechet adnak:

3 db Daishi-t (29.350.000 C-bill értékben/variáns).
3 db Summoner-t (21.320.834 C-bill értékben/variáns).
3 db Nova-t (11.586.250 C-bill értékben/variáns).
3 db Kit Fox-ot (5.368.837 C-bill értékben/variáns)

Összegezve: 12 mech (köztük 4 db Hero), összesen 202 millió C-bill értékben, nyilván a többi collection is hasonlóan mûködik ár/érték szerint.

Ugyanúgy fog mûködni a dolog, mint a Phoenix/Founders csomagoknál, idõvel a mecheket CBill-ért is meg fogod tudni venni. A mechek árát a Sarna-ról vettem, eddig az MWO követte azt a stratégiát hogy az árba nem nyúlt. Így már másképp néz ki a dolog, de június messze van, 2-400 milliót simán össze lehet kalapálni addig... Csak lesz egy idõ amikor azoknak lesz klán mechje akik fizetnek, bár valószínûleg (a Phoenix alapján) behoznak egy-két klán mechet az ingyeneseknek is.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Az a bajom nekem,hogy engem a Masakari érdekelne a legjobban,erre az melyik csomagban van benne? hát persze,hogy a legdrágábba,hogy szakadnának meg :DDD
Ha bele gondolsz mennyivel jobban a klán mechek...:D bár tény,hogy egyetlen mechért...mind1 :D
Cobra.
50 USD egyetlen mechért. Azt hiszem legkésõbb jövõ nyáron törlöm a játékot.

XenHai
El mennek ez a picsába most már inkább megyek Living Legends-ni...
Klánok - 2014.06.17

Szóval lesznek klánok. A bevezetés nem tetszik D

Mai matinenkban: Epic fight featuring (Lord) KisZ. Kesobb Nyan bekerit egy nagyobb ellenseges alakulatot es gatlastalanul terrorizalja oket.(Gyengebb idegzetu nezoink kedveert naturalisabb reszeket kitakartuk.) Vegul KisZ visszater. Definitely No Galaxy this time!

http://www.youtube.com/v/IRR0p5q1gbU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/FUnhkKfzuxU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/kAE88UMRxNU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Arra gondolsz, hogy lesznek majd klános mechek?:D Meglátjuk,nem fogok sírni ha nem:) elvagyok a jelenlegi felhozatallal is,bár sok IS gépet hiányolok még:)
Masakari, te hiszel a mesékben ?:P
Én ami bejön azt spajzolom,jelenleg van a garázsban egy:
Atlas(founders),Highlander,Awesome,Dragon,Cicada,Spider,Orion.
Ami tuti becsusszan még az a Thunderbolt(az eddig ismert mechek közül),A többit meglátom mit raknak be IS és CLAN mechek közül:P
Szerintem érdemes megtartani azt amit mechveszel... átalakítod és játszol is vele. Soha nem tudod mikor nerfelnek vagy tápolnak akármit és akkor már ott is lehet a kedvenc géptípusból egy. Én sem tartok meg mindent csak azt a típust amivel lehet hogy játszok még. A mostani hero mechekbõl én is a FB-t vagy a HM-et venném meg talán.

2-3 garazshely eleg. Nekem 5 van, es nem is igen erdekel tobb. A kov a thunderbolt lesz, kiprobalas szinten csak. ha tetszik, es jatszom vele, akkor nem fogok meg 10 masikat tartani.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Én semmilyet,garázshelyet vennék belõle amibe mehetnének a mechek.
En mindenkepp olyan tipust, aminek a variacioit ismerem.
Felesleges egy stalkert venni, ha eddig medekkel nyomultal. Nekem a jager csalad nem jott be egyaltalan.
Hi! Talán Firebrandet, mert az elbír 2 db AC 20-t, vagy pedig Ilya Muromets-et, mert az az egyetlen mech aminek 3 db, különbözõ testrészben lévõ ballistic slotja van.

Sziasztok!Ha nektek lenne 8000 mc-ek milyen gépet vennétek belõle?Javaslatokat várok!Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Borulás jöhetne már.....
Cobra.
Patchday
Lesz hero Jenner rakétákkal (csak), de JJ nélkül...

Szia!

Igen, közben már látom, hogy ahol van magyar, ott azt ajánlja föl, csak elég kevés helyen :)
De így is tök jó.
Köszönöm még egyszer a tippet. El fogok bogarászni egy darabig itt, úgy látom :)
Ha rányomsz a magyar zászlóra az adott szövegnél(mech/történelem stb) amit olvasni akarsz,át kéne váltania a magyar szövegre.
De mint mondtam nincs minden lefordítva mivel óriási mennyiségû szövegrõl van szó,elképzelhetõ hogy amit pont szeretnél az nincs.
Sajna sok könyv van amit nem adtak ki magyarul és nem is fognak. Egyetlen megoldás ha angolul olvasod õket :D :/
Szia!
Köszönöm a tippet.
Be is regisztráltam, de egyelõre minden angol nyelvû, hiába választottam ki, hogy Magyar legyen a preferált nyelv.
Ennyire kevés a Magyar infó ott, vagy én rontottam el valamit? :)
Nincs már magyarul olyan amit ne olvastam volna !
Igen "kicsit" lassan haladnak és ez idegesítõ az tény.
De majd lesz ez jobb is. Vagy nem... :)

http://battletech.rpg.hu/mechfactory_frame.php

Regisztrációt igényel,korábbi incidensek miatt. Az oldal bár magyar de angol forrásokból dolgozik így nincs minden lefordítva(de Mo legnagyobb és merem mondani hogy a Sarna után a második legnagyobb adatbázis).
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok olyan linkekkel kisegíteni, ahol Mech és fegyverzet ismertetõket lehet találni. A legjobb Magyar nyelvû lenne, h van ilyen, de nemigen találtam sajnos.
Elõre is köszönöm mindenkinek, aki tud ebben segíteni.
Inkább olvass regényeket :P
Mostanában egyébként ritkán játszok MWO-t,valahogy túlterhelõdtem vele. Még mindig nagyon hiányolom a borulást....
Mesélj mert mindig élvezettel olvasom építõ és kedves hozzászólásaidat... :)
Csak a kategória beosztást jegyeztem meg mint alap dolgot a BT világából. A játékban lévõ dolgokba bele se kötök,mert sajnos lenne pár dolog ami nagyon nem jól van:)
Bocsasd meg tudatlansagom, hogy nem vagyok tisztaban a parameterekkel. De hogy szeresd megjobban a kijelenteseim: megkockaztatom, hogy egy fos hitboxos assaultal fel tudja venni a versenyt!
Vagy 55 tonnas letere 70+ nak erzodik az armorja.
Remelem jobb:P
Shadow tulajok cafoljanak meg!
mivel 55 tonnás ami a Medium felsõ határa,60 tonna meg már heavynek számít.....szeretem az ilyen kijelentéseket:)
Fasza kis gep. Senkit sem erdekel, hogy milyen nagy, mert nem olyan szeles, XLt birja, vallan van az AC, amivel szepn szorja es nem is melegszik, es vegig takarasban lehet.
Amugy meg a tobbi igaz: Furge, varialhato, JJs. Es szerintem inkabb bir annyit mint egy hevay lovesben es nem mint egy med.