MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Feltelepíted a játékot, a letöltött MWLL klienst pedig a játékra telepíted, csinálsz a játékon belül egy accountot amivel igazolod, hogy a játékod eredeti majd a multiplayer-re bökve a listából kiválasztasz egy szervert és mehet is a móka.
Én egy elég régi bétában voltam bent, de jó móka, fõleg ha nem egyedül vagy.
A halál csupán a kezdet...
Köszi igy sikerült.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valaki még játszik a MechWarrior: Living Legends-el?
Mert most a 0.3.2 patch telepitése után ezt írja nekem ki miután belépet:
Your MWLL installation has modified files. Please revert them to theit original state to play.
Ezzel mit lehet tenni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Pont erre akartam utalni. 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Természetesen minden joga megvan a cégnek hogy semmilyen információt nem közölnek még akkor sem ha abbahagyják a fejlesztést.
Annak idelyén a "MechWarrior Prime"-ot is szép csöndben hagyták abba, amirõl csak pár kép maradt fenn,ez lett volna a MechWarrior 5.
Én se tudok többet errõl az interjúról, de én úgy tudom hogy megtörtént.De ha lefújták akkor a mektek-es fiúktól nem tudunk meg semmit.
Minden esetre várjuk meg, mi lesz majd az a nagy hír amit mondani fognak.
Honnan?
Amúgy a mektek-es srácok biztos tudnak valamit, mert még korábban készítettek egy interjút, vagyis elmentek a Smith & Thinker-hez vagy a Piranha-hoz, már pontosan nem emlékszem, de nem hajlandóak elárulni hogy konkrétan mi van a játékkal.
Nekem az rémlik, hogy volt egy ígéretük, mely szerint az S&T-hez elmehetnek egy interjúra, elkezdték a kérdéseket összeszedni egy topicban, amik érdekelnék a communityt, aztán az interjú le lett fújva, a topic pedig törölve...
Amúgy a mektek-es srácok biztos tudnak valamit, mert még korábban készítettek egy interjút, vagyis elmentek a Smith & Thinker-hez vagy a Piranha-hoz, már pontosan nem emlékszem, de nem hajlandóak elárulni hogy konkrétan mi van a játékkal.
Piranha is working closely with Gearbox and Triptych to deliver A true Duke experience! More to come!
More news on mech is coming.
Ez minden...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
3060 139th Ave SE, Suite 100
Bellevue, WA 98005-4097
PH: 425-641-3376
FAX: 425-614-3115
EMAIL: [email protected]
hajrá 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ott a Steam, követendõ példa szerintem. Mióta létezik használom, és nagyon ritkán volt vele gondom...
Annyit nem értek, hogy minek egy ilyen platformhoz kötni a játékot? Miért nem lehet szimplán megosztani egy ISOt, vagy valami.
@
Szerintem már maga a lehetõség is hatalmas. És nézd meg a csoda nagy kiadók rendszereit... Azok sem mûködnek jobban.. és azokért még fizet is az ember.
Kampány is sokkal élvezhetõbb volt szvsz az új gépek hozzáadnak nagyon a hangulathoz, majd még multiba kéne visszarázódnom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent