MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor fogalmam sincs :S nekem egyszer volt bajom csak vele de megoldottam

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amúgy feltettem az Assault Tech 1 : Battletech-et a legfrisebb verziót, de nem müxik a multija... Valaki nem tud segíteni?
Háh!
Ja, az is felvan téve... 😄 és nem megy.
Azt írják hogy K-lite kodek pakk kellene neki azzal fut.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ilyen nekem is volt még nagyon régen de valami windows kodek oldotta meg azt hiszem a gondomat hogy pontosan mi ne kérdezd nem emlékszem rá. Googléval próbálj utánanézni mert biztos másnak is volt hasonló gondja vele.

Üdv!
Feltettem MTX-en a Mercenariest, de ilyen még soha nem volt a gépemen. Nem tudja lejátszani az AVI-s videókat és meghal a játék egybõl. Ha felpatchelem már el se indul csak hibaüzenet egymás hátán. Ötlet? :S
Próbáltam sokféle AVI codecet felrakni, de úgy se javult meg. Érdekes módon a laptopomon csak sima windows player van és azon megy. Nos a gépen meg felvan téve vagy 5 codec...
A másik, hogy próbálom valahonnan leszedni a MekTek-esek új játékát az Assault Tech 1-et, de nem tudom... Már megszûntették vagy miért nem elérhetõ?
akik gyûjtõk azoknak már megvan cirka 10 éve 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az elég nagy kár...nagyon jól nézett ki a trailer:/

Igen tudom hogy ingyenes,de tudod vannak gyûjtõk😉
Úgy néz ki nem 😄 az is el fog tûnni a süllyesztõben, am a kiegek is ingyenesek cakompakk az egész merceneries-el.

Hali!

Mechwarrior 4 kieg(Clan+InnerSphere)eladó,akit esetleg érdekel az írjon.

Ui:mi a helyzet az új Mechwarrioral?lesz belõle valaha valami?:/
Games to Film: MechWarrior February 27, 2003 <#zavart1> hát azóta is csak készül

Fenrir
A megjelent lowcost, CGI Warhammer 40k film annyira nem volt rossz, ha lett volna egy rendes pénzalap bele, hogy még egy kicsit részletesebb legyen az egész akkor az egy méltó filmje lett a világnak. Összességében szerintem így sem volt rossz.

Szóval ha lenne egy hasonló Battletech film én bõven kiegyeznék vele.

A halál csupán a kezdet...

Úgy mint a battletech CGI film? 😄 naná 50 éven belül biztosan <#zavart1>

kifli
miért, elkészül valaha?
Trailerbe is % os sérülés kijelzõ volt semmi kar láb testrész vagy valami szóval jó nagy árkád hulladék lesz szerintem ahogy van.

SuperCharger
Én arra nem várnék. A Mech irányítás-iranyíthatóság egy elég kényes téma szerintem. MWLL-ben jól eltalálták, de hogy egy olyan játékban, ami konzolra is kijön, igazán eltalálják, nem látok sok reményt.

xblades
Nem(?)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lesz abból vmi a közeljövõben?

xblades
Nembaj akkor majd megvárjuk az új Mechwarrior játékot😊 És azzal játszunk multit.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

SuperCharger
Én csak most álltam neki, nem tudom, milyen volt tavaly õsszel...
De most szerintem K.RVA jó! Minden este toltam eddig, ha volt még erõm, ha nem 😊. Bár tény, hogy hétvégén esténként hangulatosabb, amikor tele van, és minden fegyvernem képviselteti magát.

Én elõrelátóan nem vettem meg, mivel tudtam hogy mire átportolják CW-ra, addigra már nem fog érdekelni a játék 😊

sebaj, jövõre úgy is átportolják az egészet crysis 2-re és akkor majd azt kell megvenni hogy láthassátok hogy senki nincs a szervereken 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

xblades
Hát én elõre látó voltam és megvetem egyben õket. De erre a Wars-t nem tudom telepiteni a Win-7-emre😞

kifli
Igen.
És steames verzával is müxik a living legends?

Ja, hát az nagy dolog, az pont arra jó hogy most akkor vegyem meg a CWt is... 😊

Sima crysis is csak emiatt vettem meg, bár nem lehet drága a CW se nagyon, de csak azért nem veszem meg...

xblades
Leinkább annyi hogy váltották az alapot a Wars-ra.

Hmmm.. jó ideje nem néztem rá, vmikor tavaly õsszel toltam utoljára intenzíven.

Azóta volt vmi igazán jelentõs változás a játékmenetben? (új mech / új map nem igazán érdekel).

Pl: lehet már szabadon válogatni a fegyverzetet, vagy még mindig mechenként 4-5 fixált variant van?

xblades
Nem sok élet volt azon sem egy két szervert töltötek meg esténként. Oda érdemes bejutni.

(nem kéne egy külön Living Legends fórumtéma?)
-Nem mert itt beszélték meg néha a dolgot, de mint láthatod nem igen vannak.

SuperCharger
Én Wars-al nyomom az MWLL-t, ezt vettem meg, merthogy azt írták, hogy 0.5-tõl már majd csak ezt támogatják. Van egy csomó szerver, de élet rajtuk az szinte semmi (legalábbis ez alatt az 5 nap alatt, amióta játszom...). Kb. kettõn történik valami esténként, a maradék 20 üres.
A sima Crysis-os szervereken ugyanez a helyzet?
Ki hol játszik?
(nem kéne egy külön Living Legends fórumtéma?)

😊
xblades
Hali valaki tudja mi az oka annak hogy nem indul el a Wars telepités?
Elinditom a setup.exe-t és ezt írja ki /win 7-em van/:
-runtime error in setup script
line 8 : access violation at address 754815da in module version.dll
read of address 00000004

xblades
És milyen az új?
Van jó dolgok újitásként?

XenHai
Akkor ezért láttam kevés szervert!
És csak 1 jó pingüt....
kifli
nem, a crysis csak a crysis szerverekre tud kapcsolódni, a wars szerverre, csak warsal tudsz felmenni.
Üdv!
Én is szedem lefelé a 4.0-át csak azt nem tudom, hogy a crysis-ra feltelepített mod eléri a wars-os szervereket is? Tehát teljesen mindegy, hogy melyikre teszem fel? Bár nekem megvan mind a kettõ eredetiben...
THX!
Bucser
0.4.0 és 0.4.01 hotfix kint van. Lehet szedni. (én nem szedem most, mert os a netem így játszani úgysem tudnék)

A 0.4.0 mûködik crysis-en és crysis warson is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
steamen eléggé le vannak értékelve a crysisok 😊

warhead 2,5 euro, sima crysis 3,5 aszem, a kettõ együtt meg 5 euro.
Scottt
Már megoldottam.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

xblades
Én ilyenkor letörlöm a régi fájlokat és csak a legutolsó kiadást teszem fel.

xblades
Igen sajna elég kevesen játszanak már. Régebben se voltak túl sokan de mostanság lecsökkent a létszám.

Scottt
Felraktam 3.1-ig gondoltam elindítom, és azt kapom, hogy módosítottak a fájljaim és cseréljem õket vissza.De nem piszkáltam semmihez😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[NST]Cifu
Nincs SP benne, csak multi. Õszintén szólva nem tudok tört szerverrõl, nekem eredeti Crysisem van, a hivatalos szervereken játszottam.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Scottt
Mûködik vajon még?

Régebben volt tört szerver.

Scottt
Intruderhez hasonlóan,nekem is csak biztonsági másolatos Crysisem van,azzal nem lehet SP-ben játszani,vagy csak multi?

[NST]Cifu
Tegnap kipróbáltam, az ütközésvizsgálat egy fokkal jobb, és a játék alapjában véve kevésbé bugos, mint amennyire én emlékszem. Az mondjuk továbbra se esik jól, hogy játékon belül nem lehet billentyûzetet konfigurálni, ki kell mindig lépni, beállítani, majd vissza... vagy 2 óra volt, amire úgy-ahogy sikerült kézreállóra varázsolni az irányítást. A játékosállomány elég szerény, volt egy teli 24-es szerver, egy másikon játszottak kb. 10-en (ide csatlakoztam be) meg egy harmadikon 5-en. A játékba belépve alapjába véve elégedett voltam, a grafika és a hanghatások továbbra is igen jók, mondjuk a modelsérülés MW3 szintjét (lelõtt karnál a csonkból szikrázó vezetékek lógnak ki...) nem éri el, de ez annyira nem vészes.

Bucser
ohh bocs akkor síma crysis. bocs a dezinformációért😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Ez biztos? Mert most kezdek kissé kiégni a WoT-ból, mondom megnézem. Hát a Wars keményre fagy, ha megpróbálom elindítani a Mod-ot, Crysis alól megy rendesen. A FAQ szerint majd a 0.4.x után lesz Wars support csak, most még csak a 0.3.2-nél járunk.

Bucser
Sajna nem játszottam mióta kijöttem UK-be. Nincs asztali gépem hozzá, De az utsó verzió amit próbáltam jól futott az öregecske szimezéshez használt gépemen.

A vicces, hogy összfegyvernemi a játék. Azaz Elementál, tank, mech, aerospace és Vtol is szerepel benne egész jól balanceolva ahhoz képest, hogy alpha/beta buildek.

A térképek gyönyörûek viszonylag nagyok lehet rajtuk taktikázni.

A grafika a mechek száma és a fegyverek kiadásról kiadásra fejlõdik mindig a balance-t és a játszhatóságt szem elõtt tartva. a végsõ release-be mechlabot is be akarnak tenni. jelenleg prekonfigolt gépekkel lehet játszani.

A 16 vs 16 meccsek nagyon élvezetesek tudnak lenni fõleg a nagyobb pályákon.