MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ja, az is felvan téve... 😄 és nem megy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Feltettem MTX-en a Mercenariest, de ilyen még soha nem volt a gépemen. Nem tudja lejátszani az AVI-s videókat és meghal a játék egybõl. Ha felpatchelem már el se indul csak hibaüzenet egymás hátán. Ötlet? :S
Próbáltam sokféle AVI codecet felrakni, de úgy se javult meg. Érdekes módon a laptopomon csak sima windows player van és azon megy. Nos a gépen meg felvan téve vagy 5 codec...
A másik, hogy próbálom valahonnan leszedni a MekTek-esek új játékát az Assault Tech 1-et, de nem tudom... Már megszûntették vagy miért nem elérhetõ?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igen tudom hogy ingyenes,de tudod vannak gyûjtõk😉
Mechwarrior 4 kieg(Clan+InnerSphere)eladó,akit esetleg érdekel az írjon.
Ui:mi a helyzet az új Mechwarrioral?lesz belõle valaha valami?:/
Szóval ha lenne egy hasonló Battletech film én bõven kiegyeznék vele.
A halál csupán a kezdet...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De most szerintem K.RVA jó! Minden este toltam eddig, ha volt még erõm, ha nem 😊. Bár tény, hogy hétvégén esténként hangulatosabb, amikor tele van, és minden fegyvernem képviselteti magát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Sima crysis is csak emiatt vettem meg, bár nem lehet drága a CW se nagyon, de csak azért nem veszem meg...
Azóta volt vmi igazán jelentõs változás a játékmenetben? (új mech / új map nem igazán érdekel).
Pl: lehet már szabadon válogatni a fegyverzetet, vagy még mindig mechenként 4-5 fixált variant van?
(nem kéne egy külön Living Legends fórumtéma?)
-Nem mert itt beszélték meg néha a dolgot, de mint láthatod nem igen vannak.
A sima Crysis-os szervereken ugyanez a helyzet?
Ki hol játszik?
(nem kéne egy külön Living Legends fórumtéma?)
Elinditom a setup.exe-t és ezt írja ki /win 7-em van/:
-runtime error in setup script
line 8 : access violation at address 754815da in module version.dll
read of address 00000004
Van jó dolgok újitásként?
Én is szedem lefelé a 4.0-át csak azt nem tudom, hogy a crysis-ra feltelepített mod eléri a wars-os szervereket is? Tehát teljesen mindegy, hogy melyikre teszem fel? Bár nekem megvan mind a kettõ eredetiben...
THX!
A 0.4.0 mûködik crysis-en és crysis warson is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
warhead 2,5 euro, sima crysis 3,5 aszem, a kettõ együtt meg 5 euro.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A vicces, hogy összfegyvernemi a játék. Azaz Elementál, tank, mech, aerospace és Vtol is szerepel benne egész jól balanceolva ahhoz képest, hogy alpha/beta buildek.
A térképek gyönyörûek viszonylag nagyok lehet rajtuk taktikázni.
A grafika a mechek száma és a fegyverek kiadásról kiadásra fejlõdik mindig a balance-t és a játszhatóságt szem elõtt tartva. a végsõ release-be mechlabot is be akarnak tenni. jelenleg prekonfigolt gépekkel lehet játszani.
A 16 vs 16 meccsek nagyon élvezetesek tudnak lenni fõleg a nagyobb pályákon.