Sony: akkor sem drága a PlayStation 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Fel kellene már fogni,hogy nem a porbafingó kis európai országokra terveznek a cégek (lásd Hungary,ami a büdös életben nem lesz számottevõ lévén, nem nagy felvevõpiac..)
Hogy jobban értsd: az éves dija a gold-nak,nekem 1 napi keresetem...és én 1 utolsó melós vagyok...
nem lesz kötelezõ HDD a forza3-nál. ennyire õk sem hülyék.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Egyébként meg nekem még mindíg szímpatikusabb a "muszáj megvenned,akkor is ha nem kell" mint a "muszáj majd megvenned,még ha ezt az elején nem is közöltük" felfogás(lsd kötelezõ HDD/Forza3),mert így legalább nem érhet kellemetlen meglepetés x millió usert...Azt meg hozzá se teszem,hogy abbõl a 24(jóesetben okosba 20)ezer forintból amibe egy 120gb-os kerül,én rakok a gépbe egy 500-ast,legyen az külsõ vagy belsõ...ez a nemmindegy.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nehéz volt megtalálni..
A többi igaz,de ne feledd,ez hatalmas elöny hisz nagy különbség van a "muszáj megvenned,akkor is ha nem kell" és a "ha kell megveszed" között,illetve lélektanilag elfogadhatóbb a "részletfizetés" mint az egyben perkálni sokat😊
Alapból egy ps3-al max az x360 elite van partyban,de az is 69e forint,ha jól tudom abban van egy 2e forintos HDMI kábel(ami számomra pl totális pézkidobás lenne),viszont nincs benne wifi,az megint 12-16e itthon...+ live elõfizetés,kb 2 évvel is számolva egyértelmûen drágább,úgy,hogy a közép-felsõkategóriás bluray lejátszó ott van a másikban....
Úgyhogy én azt mondom,a ps3 annak függvényében NEM drága,amit tud,más kérdés,hogy a gamer társadalom hány százalékának szükségesek ezek a funkciók..de ahogy a live népszerûségét nézem,nagyrészük már rég belefrocskölt plussz lét a kiegészítõkbe,csak nem számolt utána.
10-15k egy evre ide haza.
35 font in UK.
ezt a dolgot nem felejti el senki, mivel nem is tudta soha senki, mivel nem igaz.
A PS3 netje ingé van, a mikrofosért meg havi 2500Ft körüli összeget kell perkálni.
Ez egy év alatt 30.000Ft!
Na akkor melyik is a drága? És PS3-on minden játékban vannak trófeák amiket meg lehet nézni egy egy játékosnál, a LittleBig Planet egyszerûen neten tolva iszonyat jó, ott a ps live, demók, videók, trailerek és mindez ingyen.
Most fogok venni egy nagyobb wincsit a ps3-ba mert a benne lévõ 40Gb-os megtelt. Mindez garanciavesztés nélkül, mert direkt ilyenre csinálták.
Szóval nyugodtan tessék csak hozzászámolni a hálózatos díjakat és utána kiabálni, hogy így drága meg úgy drága.
Illetve tetszik vagy sem a GT5p 1 nem teljes játék, ilyenformán nálam simán a demo kategória (hisz nem tartalmaz minden featuret ami a teljesben benne lesz..ha valaha is megjelenik..) Az egészrõl hangosan kiabál,hogy beetetés akart lenni,hogy vegye a nép a PS3-at😊
És de igen,az én szememben a Forza simán eléri és meghaladja a GT5p szintjét..DE lehet,hogy a végsõ GT5 jobb lesz..nem tudom,de per pill a prologuenál jobb a Forza (ismétlem: szvsz)
A GT5p-t lehet emlegetni,már csak azért is,mert az egyetlen olyan játék kinézetileg,ahol az autók tényleg fotórealisztikusak(hisz grafikáról beszélünk,ugye),és mozgásban is azok maradnak! Ugyanis hiába fasza a forza 3 állóképeken,ha mozgásban elõjön az a müanyag érzet,mint megannyi autós játékban,egyszerûen vagy a megvilágítás az oka,vagy a mozgásuk,de nincs meg az a realitás mint ami akár már a GT4-et is jellemezte ha ránéz az ember...Az meg,hogy szépen fodrozódik a tenger,meg minden kutyatej külön hajladozik a pálya szélén, engem speciel nem érdekel,mert egy autós játékban az autók a föszereplõk,azokat látom legtöbbet...Ettõl persze a forza 3 még lehet jó játék,csak a GT5 látványvilágát bármennyire is szeretnék a fejlesztõk de nem érik el...
Demót kiadni pénzért meg szemétség,de a GT5p picit több mint demó,amiben van 1 pálya,2 autó,30perc limit...ráadásul vmi miatt mégis mûködik,mert azért csak eladtak belõle 3,5m darabot..
A minden kategória pedig annyit jelent,hogy TPS,FPS,platformer,racing(többféle változatban),sport....sorolhatnám..
A múltkor valahogy próbálgattam, nézegettem a pályákat, megálltam, visszamentem megnézni valamit, erre az összes ellenfél nyílegyenesen belém jött, meg ilyen apróságok.
Kár ezen vitatkozni!
Most az hogy mennyire gyomorforgató ezért pénzt kérni? Hát istenem nem kötelezõ megvenni!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aztán mondjuk pl. a KZ2 megvilágítás effektjei bexarás szinten vannak, még PC-s szemmel is! A textúrák ugyan kicsit már alacsony felbontásúnak számítanak, de az utólag kiadott KZ2 "interaktív reklám" már az upgradelt motorral készült, tûéles textúrákkal. A KZ3 valszeg tényleg olyan lesz, mint a játék elején látható animáció!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Annál azért lényegesen több. Bár ez is relatív.
Lehetne azt is gyomorforgatónak nevezni,hogy az ms pénzt az online szolgáltatásáért. Bár nem egy ökör ára,de szerintem azt a pénzt játékra is tudná költeni a becsületes játékos.
Persze. Biztos a Sony lefizette õket.😊
Érdemes megnézni a wikipedián mostanában mit írnak a PS3 és az X360 GPU-járól.
A legtöbb paraméterben az RSX-nek jobb adatai vannak!!!
Bár ez biztos csak valami összeesküvés dolog!<#hehe>#hehe>
A GT5p-t nem kellene emlegetni..a Sony egyik leggyomorforgatóbb húzása volt,hogy pénzért kezdett árulni 1 demot...és még milyet! A fizikája visszarepitett vagy 10 évet a múltba..és a Forza csukott szemmel,széllel szemben lenyomja (persze a végsõ játékra állati kiváncsi vagyok,mert a 4. résszel nagyon sokat játszottam PS2-n)
plusz a "minden kategóriában" az pontosan mit jelent?
Sokan emlegetik itt a gyenge gpu-t,ami bár igaz,azt azért ne felejtsük el,hogy minden kategóriában kimagaslóan szépek a ps3 exkluzívok(GT5p,KZ2,Uncharted),ami 2 dolgot jelenthet:
- a Sony maga alá hajtotta a világ legjobb programozóit,akik tényleg pengék,és minden kategóriában tudnak "legszebbet" programozni(van benne igazság,mi csak nyerünk vele,hogy a cég 15 éven keresztül építette a saját studióit,beolvasztva megannyi régi nagy fejlesztõt)
- hozzáértõ kezekben a cpu tényleg sok esetben segíti a gpu-t,ergo nem hülyeség amit a sony hablatyolt...
Azért minõ véletlen,hogy az E3-on bemutatott rengeteg játék közül ismét egy ps3-as játék, az Uncharted 2 söpört be minden díjat...köztük a legjobb látványt is...
-wii: o a leggyengebb, de cserebe gyerekjateknak nez ki, ami a legtobb vasarlonak pont beleillik a konzolrol alkotott kepebe (kisgyereknek a masik kettot nem is lehet odaadni)
-ps3: cpu-ban bonyolult, gpu-ban gyenge, csaladi jatek nem nagyon van ra (viszont a forditott aranyossagu jutalmazas pszichologiai hatasa miatt nehanyan elvbol vedik)
-xbox360: cpu-ban atlagos mai pc tudasu, gpu-ban egy kisse elmaradt, viszont nepszeru a tizenevesek koreben (lehet, hogy gagyi, de olcso es vannak ra kaloz jatekok is)
-pc: cpu-ban es gpu-ban is jelenleg ez vezet (mert mindig van belole ujabb, nem kell generaciovaltasra varni), masik elonye, hogy lehet rendes pc-nek is hasznalni (keves fanatikus van, akik konzolrol forumozik, azok is leginkabb wii-rol teszik ezt)
A BR meg csak annak nem ad semmi újat akinek nincs.
Vagy akinek warez az élete és már az a ciki ha valaki eredetit vesz.
Megérdemled a 360-at, pont a magadfajta igénytelen PC-rõl leszakadt vérpistikéknek való.
<#hehe>#hehe>
Amúgy van már valami közötök is a géphez, vagy csak a szokásos fika?
Bár valszeg nem kifejezetten a magyar piacra hajt, lásd pl, hogy még mindig nincs minimális magyar store sem.
Sony nagyon elszurta a PS3at
Aztán mégis újra a 360 mellett döntöttem. A válasz egyszerû. Mivel online nem akarok játszani konzolon. Nem fogok 10-15 ezret adni az új játékokért. Bluray nekem semmi többletet nem ad. A kontrollere jobban kézre áll a 360 nak.
Vehettem arcade packot. + még egy kontroller. És 5x ezresbõl megvan az egész.
A ps3 egyáltalán nem rossz. Csak a 360 jelenleg jobban megéri a Magyar valóságban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Ez 1:1-ben baromság...pl. roppantmód sajnálom,hogy nincs Pc-re Fable 2...az 1. rész valami félelmetesen jó (persze szvsz) Vagy Forza...vagy GT...vagy...és a lista kurva hosszú😊
Igen AZ A bizonyos Cell power amibõl még nem láttunk semmit 😊
Szerintem sony kicsit elszabta a cell mellé egy hozzá illõ videokártya kellett volna BD lejátszás nélkül és most is a csúcson lennének.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez inkább játékfüggõ. FPS jobb és kényelmesebb egérrel és billel, node Fifázni? autoversenyezni? TPS játékra? Sokkal jobb a kontroller.
"2. Konzolra nincsenek normális játékok, csak pc-re."
Öööööö ez milyen baromság már? Az utóbbi évek legjobb játékaival én konzolon játszottam.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
persze ez csak nézõpont kérdése
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
2. A normális azt jelenti hogy állandóan szétfagyó bugos, vagy mit? Mert jelenleg a játékok nagyrésze konzolon is megjelenik. Az exkluzívok közül pedig a konzol exkluzívok szerintem többségben vannak!
Ha neked speciálisan pl. a WoW hiányzik, akkor írd azt és ne általánosságban beszélj!
2. Konzolra nincsenek normális játékok, csak pc-re.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC