Bruce Willis lánya leszbikus lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
BW fan vagyok, de szegenynek a lanya tenyleg elegge lo-arcu , kimondottan apjara hasonlit 😉 de az alant linkelt kep jolmutatja hogy a smink csodakra kepes + jo szogbol valo fenykepezes szinten csodakat tehet... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hát jah. az ilyesmit dícsérik úgy, hogy mennyire hasonlít az apjára... de ha jó színész, a sminkesei meg csodákra képesek, akkor eléghedjünk meg annyival hogy nem a szomszédba lakik és nem kell reggelente infarktust kapni 😊 persze, ez így kicsit durva, de ha pár centi vastag alapozót ráhúznak, egész tûrhetõ lenne a feje formája 😊

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

Brutál! Volt régen egy Maszk c. film (nem a dzsim kerris baromság) ahol a srácnak ilyen veleszületett torzult arcszerkezete volt. Na az jut róla eszembe. Szerencsétlen leányzó. De legalább gazdag. 😊
Na vele el tudtám képzelni a Die Hard pláza verzióját...
hát egen... xD

túl sok az apuciból és kevés az anyuciból ez itt a baj 😄

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Az apja álla és az anyja szemei.
Senki ne mondja azt, hogy nem a legjobb részeket örökölte a szüleitõl......na de együtt?
Milyen álla van, haver nézd már meg, ez gáz nagyon...teljesen fiús...én azon lepõdnék meg ha nem lenne leszbi...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

immovable
Szerencsétlen. Elbánt vele a természet rendesen. 😊
Tiszta apja lánya!<#beka3>

picit lóarca van szegénynek <#szomoru1>

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

az lehet, hogy a vonásaik felfedezhetõek, de nem épp ott és úgy, ahogy kellene.

Victor1103
<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#vomit>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szolnokboy1
mér? szerintem szép. <#wilting>

<#idiota>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Risu Führer
az egy kurva jó sorozat volt.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Mekkora feje van, és milyen ronda, ez tényleg csak leszbikusként szerepelhet csak, azok ilyen rondák...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Pontosan én is valami hasonlót akartam irni....
Basszus az oroszlán sirva enné meg...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

simlis és a szende

Fúú de ronda egy lány.....pedig az apja mondhatni egészen mácsós, az anygja is eléggé jól néz ki, és összehoznak egy iylen valamit....pedig érdekes módon az anya és az apa vonásai is felfedezhetõk benne, de ez valami nagyon brutál
bruce willis milyen tévésorozatokban szerepelt?