Szekeres Viktor

Bruce Willis lánya leszbikus lesz

Bár még mindig az apa (Bruce Willis) és az anya (Demi Moore) az ismertebb Hollywoodban, egyre többet hallani a kislányról, Rumer Willis-ről is, aki édesapjához hasonlóan, úgy tűnik, hogy elsődlegesen a tévésorozatok világából próbál a csúcsok fele törni.

Willis filmes pályája négy olyan alkotással kezdődött, amelyekben szülei is játszottak, de azóta a Házi nyuszi egyik kisebb szerepében önállóan is bizonyíthatott. Azonban mozis jelenlét ide vagy oda, úgy tűnik, hogy a 21 éves színésznő inkább a kisebb képernyőre hajt. (Vagy csak ott kap lehetőségeket?)


A Miss/Guided, az Army Wives, a New York-i helyszínelők és a Médium után Willis legközelebb a tavaly indult tinisorozatban, a 90210-ben fog feltűnni egy vendégszerepben. A hírek szerint a ráosztott karakter egy Gia nevezetű leszbikus, szókimondó lány lesz, aki a tervek szerint egy epizódban jelenne meg, de, mint minden sorozatnál, ha jól sül el a dolog, akkor permanens jelenlétté is válhat.

A nálunk jelenleg első évadjával képernyőn lévő 90210 Amerikában szeptemberben folytatódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnarchoiD #19
    BW fan vagyok, de szegenynek a lanya tenyleg elegge lo-arcu , kimondottan apjara hasonlit ;) de az alant linkelt kep jolmutatja hogy a smink csodakra kepes + jo szogbol valo fenykepezes szinten csodakat tehet... ;)
  • bermuda3 #18
    hát jah. az ilyesmit dícsérik úgy, hogy mennyire hasonlít az apjára... de ha jó színész, a sminkesei meg csodákra képesek, akkor eléghedjünk meg annyival hogy nem a szomszédba lakik és nem kell reggelente infarktust kapni :) persze, ez így kicsit durva, de ha pár centi vastag alapozót ráhúznak, egész tűrhető lenne a feje formája :)
  • emp #17
    Brutál! Volt régen egy Maszk c. film (nem a dzsim kerris baromság) ahol a srácnak ilyen veleszületett torzult arcszerkezete volt. Na az jut róla eszembe. Szerencsétlen leányzó. De legalább gazdag. :)
  • bladesoft #16
    Na vele el tudtám képzelni a Die Hard pláza verzióját...
  • freemanone #15
    hát egen... xD

    túl sok az apuciból és kevés az anyuciból ez itt a baj :D
  • boomsly #14
    Az apja álla és az anyja szemei.
    Senki ne mondja azt, hogy nem a legjobb részeket örökölte a szüleitől......na de együtt?
  • pixx #13
    Milyen álla van, haver nézd már meg, ez gáz nagyon...teljesen fiús...én azon lepődnék meg ha nem lenne leszbi...
  • immovable #12
    Szerencsétlen. Elbánt vele a természet rendesen. :)
  • neoG #11
    Tiszta apja lánya!
  • nickwearby #10
    picit lóarca van szegénynek