Hardcore gamingnek leáldozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze igazad van abban, hogy rohadtul egyszerûsítenek, amit rohadtul nem értek. a nyolcéves pistike ne gta-zon meg fps-ezzen, hanem vágják ki a pályára focizni, vagy menjen a homokozóba.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a legrosszabb h már hozzá is szoktam én is. nemrég elõvettem valamelyik régebbi GTA-t (jó, SA volt - és rossz. de ez már részletkérdés) és szívtam a fogam a GPS hiányán. <#szomoru1>#szomoru1>
de amúgy tényleg rettenet... Oblivion, Fallout 3 meg hasonló "szerepjátékokban" is ha valami teljesen ismeretlen helyre kell menned, akkor is mutatja a térképen h merre. miért? mi értelme ennek? mi baj volt azzal h a játékosnak ki kellett sokszor következtetnie a dolgokat, mint a régi RPG-kben? Fallout elsõ részében kibasztak a pusztába egy tippel h merre indulj, és rohadtul megvolt a sikerélmény amikor végül visszatértél befejezve a fõszálat. Baldur's Gate-be dettó, mondott Gorion egy dolgot mielõtt löncshúst csináltak belõle, aztán elõre, találd ki mi a fenét csinálj - és hopp, minden idõk messze legjobb RPG lett. hova tûnt ez mostanra? gyakorlatilag mész és követsz egy nyilat. <#shakehead>#shakehead>
"The trees move. Do you not see it?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Mi értelme? Na ez az... 😄
Gondolom az, hogy a 6 éves pistike végig tudja vinni a játékot fél óra alatt... max ha jön egy boss, "autopilot" üzemmódba csapja a wii-t, aztán... nézi 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"ha elakadsz valahol, nyomsz egy gombot, és a játék végigviszi helyetted a nehezebb részeket"
Ez nekem új, mi értelme? 😄
REAL MADRID
Szerintem már mindenkinek feltûnt, hogy manapság minden játék leegyszerûsödik, mindenben segítenek...
Nézegetem a top játékeladásokat, top10-ben Sims + 9000 kiegészítõ, Wii fittness, Wii Sport, Wii tökömtudja, játékok amikhez elég 2-3 gomb...
Ha már Wii, gondolom sokan hallottátok az új feature-t: ha elakadsz valahol, nyomsz egy gombot, és a játék végigviszi helyetted a nehezebb részeket :/
Tényleg erre van igény? A toplisták szerint ezeket veszik az emberek :/
...és ha ebben van a pénz, akkor valszeg egyre kevesebben fognak belekezdeni egy olyan projectbe, ami kicsit komolyabb :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...