delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
De ennek az ellenkezõjét sem mondta senki.
A kérdés az, hogy pl. ilyenek alapján is miért nincs magyarbûnözés?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
BMW Über Alles!
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
sajna sok magyar is már a cigókra akar hasonlítani..."rajoskodnak" meg kiírják májvipen..hogy "csak cigányok jelöljenek"...
BMW Über Alles!
Látott már valaki cigány nemzetíségû személyi igazolványt?
<...>
hogy kicsit tuloztam, ha megendeded
Mirõl is beszélsz? Más szemében a szálkát...
2. Ha adottak a lehetõségek mindenki számára, és valaki nem él vele, akkor ez azt jelenti, hogy az összes munkanélküli magyar lusta naplopó lenne?
3. Én úgy gondolom, hogy a romák bûncselekményei bõven megjelennek a médiában, és itt nemcsak a nagy port felverõkre kell gondolni, hanem az olyan, ártatlannak tûnõ rendõrségi hírekre is, melyben olyasmiket lehet olvasni, hogy "két csoport egymásnak esett szamurájkardokkal" meg hasonlók. Az már más kérdés, hogy az ilyen hírek nem kurucinfós stílusban, hangvételben jelennek meg, és ez gondolom, sokakat zavar. (Ennek kapcsán persze felvetném megint, hogy vajon mi ez a különös érdeklõdés a cigányok által elkövetett bûncselekmények iránt, és miért nem mutatsz ilyen érdeklõdést a magyarok által elkövetettek kapcsán? Hiszem, ez utóbbi bûncselekményekbõl még kevesebb jelenik meg a médiában...)
Tudod, csak annyit kellene csinálni, hogy ezeket a nagyszerû dolgokat, amelyeket leírsz, próbáld meg alkalmazni a nem cigányok eseteire is és nézd meg, hogyan is néznek ki a nagyszerû elveid ebben a kontextusban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Múlt szombat éjszaka itt is levertek egy faszit, eltörtek rajta ezt-azt. Épp nyomták fel a bótot ez meg kiment a zajra és kapott rendesen.Szerencsére megvannak ,kapnak is majd biztos 1 hónap felfüggesztettet..
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
az meg milyen dolog, hogy nemzet? hol van az országuk? akkor mit keresnek egy másik, egy igazi nemzet országában? megint ott tartunk, ahonnan elindultunk.
Csak tudod az is poén, hogy a legtöbb ilyen "magyar", aki zt csinálja tuti hogy cigáynok között nõ fel...
legalább is õk a játszótársai...
Sajnos ez utopia... :(
(es aztan felolem lehetne sarga, feher, hupizold is... lehet kicsit egeszsegesebb moralatis uralkodna kishazankban? hmmm :) )
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
" de tenni már nem akarnak sokan! és itt kihangsúlyoznám a sokant!" nem mindenkirõl beszélek. te akarod azt hinni, hogy csak a cigányokról beszélek, pedig nagyon is nem. illetve mégis, mert ez a topik róluk szól. :) de említek másokat is.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
de fura. Zsidó vallású miért nem jött még oda hozzám soha, hogy mit zsidózom? Indiai miért nem jött még oda hozzám soha, hogy mit Indiaizom? vagy bárki más?
-csp 3gyerekig
-elég a pozitív diszkriminációból
-rendõrõknek jogokat
-magánterületed megvédheted bármi áron
-iskolaból ki lehet b.szni a devians gyereket és nem az iskolanak kell keresni masik intézményt hanem a szülõnek és addig se jár csp
-segély munkához kötése
-börtönöket olcsóbban müködtetni(1 fogoly napi 8000Ft kerül az államnak egy kórházi beteg 1000Ft)
-Börtönben kötelezõ munka és tanulas
-halálbüntetés visszaállitása(akik indulatból vagy elõre kitervelt szándékkal ölnek automatikusan beleülhetnek a székbe)
-Le kell szarni az eu-t ha nem tetszene az intézkesünk küldjük brüsszelbe a deviánsokat
Live for nothing or die for something.
Nincs annyi rendõr, meg mi egyéb az utcán, hogy mindenkit meg tudjanak védeni. De ez még nem is lenne gond, hanem kéne tudni azoknak a geciknek az utcán viselkedni (minimum), nem kéne hogy mindegyiknek ilyen nagy pofája legyen. Tudják jól, hogy nekik szinte mindent szabad. Buzi retkes polgármesterben is van egy két vonóval, ezért õ is támogatja õket. Mi magyarok meg le vagyunk szarva. Rendõrség hamarabb basz meg minket, mert egy nem használatos parkolóban deszkázunk, mint a cigányokat, akik a város közepén, a polgármesteri hivatal elõtt basszák szét a kukákat.
De persze, ez mind a közbiztonság hibája, ugye. Sztem minden lámpa mellé kéne szerelni egy ionágyút.
Tehát javíts ki, de ha jól értem, akkor a jelenlegi helyzet az, hogy szemét cigány dolgozni is lusta, de ha mégis jelentkezik munkára, akkor meg ne csodálkozzon ha elhajtják, elvégre milyen rossz a hírük. Itt most csak én érzek némi ellentmondást?
Az öngondoskodás kapcsán pedig teljesen igazad van, én csak azt mondom, hogy ezt talán ne rójuk már fel kizárólag a cigányok részére.
valljuk be, a statisztikák alapján erre jóval kevesebb az esély.
:3
mellesleg nem a történelem okatatásáról beszélek (vagy bármilyen más tantárgyról) hanem a nevelésrõl, és a kettõ koránt sem ugyanaz..
ebben egyetértek.
amíg egy zsarut megüthet minden következmény nélkül, addig ne várjunk javulást..
Nincs több kérdésem.
MIndenkit beiratol megint iskolába, hogy késõbb legyen vmi változás? Esetleg Jamaicába nem retúr repülõút mindenkinek?
mindenesetre eléggé értelmes benyomást keltettél a hozzászólásaiddal...na, lelépek aztán gyûlölködhettek kedvetekre tovább...csak nem lenne rossz ha már ennyien vagytok, akkor egy kicsit leülnétek és átgondolnátok együtt ezt az egészet (és a tizenéves habzószájú hülyegyerekeket küldenétek elsõnek haza..nekem itt egy pattis tini ne gyártson ideológiát meg ne pofázzon hogy az ország meg a politikusok így meg úgy...majd ha egy kicsit pallérozta már az elméjét, akkor jöhet vissza...de 13-14 évesen ne akarjon már magnumot ragadni meg kormányt váltani)
1. jolvan, latom terelsz... persze, hogy nem mondtad, csak annyira tenyerviszketo a tenykedesed az ilyen jellegu topikokban, hogy kicsit tuloztam, ha megendeded...
2. kimagyarazas 2.2beta5 NINCS ha... ADOTTAK a lehetoseget... ebben a FENE nagy demokraciaban amilyen szinten pozitivan vannak a romak diszkriminalva igazan nem nehez ;) errol ennyit
3. En veled nem fogok vitazni... mert ertelmetlen, mindent kiforgatsz, elbagazelizalsz es csusztatsz... erre inkabb visszakerdeznek... a mediaban miert nem jelennek meg a romak altal elkovetett brutalis buncselekmenyek? hmmm? persze ha csunyan ranezel egy romara akkor cimlapon vagy(kis tulzassal!!4 nehogy ebbe is belekoss!!44)
az az igazsag, hogy egy kicsit elcsusztak a normak az "utobbi" idoben media teren is, nekem inkabb ez bantja a szememet... hirbol sem ismerik az objektivitast, kettos merce fogalma? az mi? blablabla... ha te ezt nem igy latod, akkor nagyon sajnalom... :(
<#whatever>#whatever>
nem mindig másokat kell hibáztatni, sokszor saját magunkba kéne keresni a hibát. az a baj, hogy elvárják... karba tett kézzel várják, hogy tanítsa õket valaki, adjon munkát nekik valaki, de tenni már nem akarnak sokan! és itt kihangsúlyoznám a sokant! mert nekem is van cigány kollégám és nincs vele baj, mint ahogy nincs baj a Cseh, vagy a Német kollégával sem.
nem arra kell büszkének lenni, mert a neten kemény vagy és ki akarsz irtani egy rasszt....
Itt ha jól láttam, te vagy az elsõ, aki szóba hozta a határon túli magyarokat, pedig semmi közük a témához, mivel ez a magyarországi helyzetrõl szólna, a többség és kisebbség viszonyáról.