delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Te egy ritka okos gyerek vagy.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TheRock18
látszik,hogy tönkretette az oktatás és a média a mai embereket😞 és ezt nagyon sajnálom
Hitlert úgy állítják be,mint az anti-Krisztust
olvasd el a Mein Kampf-ot és rájössz,hogy nem akart,minket kiírta...én is ezt mondtam,mint te...amíg el nem olvastam

BMW Über Alles!

jhetedikj
engem is simán beengedtek a múltkor mikor arra jártam,meg mindenkit ott,de lehet azért mert akkor hatalmas tömeg volt ott

anno 1987

XenHai
Ki nem volt rajta az-on a listán ....Nem mintha bálványoznám.
Falcon87
Azt hiszed leültetik majd? Mármint, papíron igen, de a valóságban adnak neki egy ,,kis" kenõpénzt és kussol majd mint állat...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

abban az esetben, amint öntudatomra ébrednék, öngyilkos lennék .. habár .. a cigánynak van egyáltalán öntudata? vagy csak a pondrónemzésig juttatja el az ösztöne?
Igen, a Hitlerezést be lehet fejezni. Rajta voltunk mi is keményen a leigázandó/kiirtandó nemzetek listáján, csak nem az elsõ körben.
Ha vki annyira bálványozza, vegye a fáradtságot és olvassa el mit irt a bálvány!

persze ezt mindenki hallotta.
attól még nem biztos h így is van, csak találtak vmi dilist aki elviszi a balhét.

de ha még így is van, akkor x-1 eset van. nem változtat semmin.

amúgy kopipészteltem egy régi írásból, és akkor még nem volt ez a fejlemény.
Miért is? Esetleg kiherélve rabszolgaként dolgozna?

TheRock18
ahha,az ég meg zöld
csak rákenték valakire,vagy lefizették,hogy ugyan ülj már le egy kis pénzért pár évet,hogy megszívassuk a habzószájú magyarokat

BMW Über Alles!

A lacházi gyilkossággal kapcsolatban tegnap azt hallottam, h kiderült, h nem cigány volt az elkövetõ.

TheRock18
tévedés

BMW Über Alles!

Ha Hitler nem bukott volna el valószínûleg már te sem élnél. Hacsaknem 100%-ig a német árja fajhoz tartozol.

Speciel engem is irritálnak, fõként azért, mert úgy élnek itt mint a királyok, mintegy védett faj, miközben az asztalra szinte semmit nem tesznek le. Ez cseszi nagyon a csõrömet.

Csak tegnapi példa: keletiben ugye van ilyen kordon, ellenõrökkel, hogy a peronra már csak az mehet be, akinek van jegye. Direkt néztem: jön a cigó család, 2 középkorú nõ, 3 olyan 4--6 éves forma gyerekkel, hátrébb lemaradva még egy 50-70 körüli, járni alig biró papucsos szatyor. Megállás nélkül bemasiroztak a kordonon, az öregasszony szinte csigalassusággal ment be - meg se próbálták feltartóztatni õket, és bennük se merült fel, hogy egyáltalán vmi szöveget nyomjanak, hogy ugyan miért is nincs jegyük. Úgy mentek be, mintha nekik az jár, hogy ingyen utazzanak, mintha vmi királyok lennének.

Megértem, hogy a jegyvizsgálók nem kekeckedtek - bár mondom, férfi nem is volt arrafelé. De ez van mindenütt, és nagyon cseszi a csõröm.

SigS
Következõ életedben meg cigány leszel <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

TheRock18
az a baj,hogy Hitler bácsi nem csinált valójában semmit 😞 az egész mesét a kaftánosok találták ki...a metéltfaszúaknak kellett a zseton..és hopp-lá-hopp...megszületett a tökéletes ötlet az örök pénzellátmányra

BMW Über Alles!

DeerHunter01
"Hitler gyerek" ASD,.Ad?asd?ASDAS_das?das?d

\"Erről van szó!\"

ne aggódjatok, ha egyszer megtudom hogy halálos beteg vagyok, módszeresen elkezdem kiírtani az összeset, akár férfi, akár nõ, akár gyerek.. õk maguk érték el.
sajnos erre a zsidó kormányra nem lehet számítani.
egyre szimpatikusabb nekem az a hitler gyerek, kár hogy nem ezekkel az orkokkal kezdte.
csokalaci
áá + fav ez a topik 😊

http://facebook.com/musicleander

Én erre már pár éve gondoltam :I
XenHai
Ez igaz !De hol ennyire szánalmas a rendõrség ahol félnek le csukni 1 cigányt mert meg hurcolják õket ,hogy állást sem fognak kapni.
TheRock18
tudod mien házaik vannak romániában..vagy csak itt nem messze sajószentpéteren?...2000nm-es villa...olyan autóik vannak,vagy 25-30,hogy soha nem gyûjtenél össze ennyi pénzt...1000év sima munkával sem

BMW Über Alles!

DeerHunter01
emlékszem még ált. 5. osztályba volt egy cigánylány osztálytársunk.
mindenki utálta.
azt mondta ránk hogy köcsög magyarok.
az osztályba sorra tüntek el a dolgok.
minden hónapra jutott egy balhé.
de a tanárok basztak kihivni a rendõrséget.
csak fenyegettek mindenkit hogy ha mégegyszer eltünik valami jön a rendõrség meg minden.
szánalmas !

\"Erről van szó!\"

"És ez a törvény csak a cigányokra vonatkozhatna."
Ilyen törvényt beiktatni egyszerûen lehetetlenség és nem is hozhatnak.
De ha részletesen megfogalmaznák h ha 3 gyerek vagy annál több van és egyik szülõnek sincs munkája (vagy csak 1 nek van) akkor a további gyerekekért bírságot kell fizetni (ha nincs pénz, ingyenmunka, ingóságok, ingatlanok)
TheRock18
az a baj,hogy az összes maffia MO-n megy keresztül,egyszerûen nem tudják megkerülni,pont olyan helyen vagyunk...meg hát ugye,itt mindent szabad

ha korrekt hungarista vezetés lenne...akkor olaszliszka után még az nap felkötötték volna a tetteseket...
és felgyújtottak volna minden faluban pár putrit

ha korrekt vezetés lenne...akkor marian cozma megölése után már másnap nyílvános kivégzés várta volna sztojkáékat...tehát itt mindent lehet...de csak,ha bûnözõ vagy
vannak egyenlõk és egyenlõbbek...

BMW Über Alles!

DeerHunter01
hidd el maguktól nem fognak innen elmenni.
hova mennének?
mindenhonnan kiüznék õket.
itt jó nekik, van kiktõl rabolni, a kormány támogatja õket ,a sündõrök mellettük állnak, ülnek a putriba vagy a villába és tv-znek,elvannak.
hónap elején felveszik a segílyt.

\"Erről van szó!\"

Szolnokboy1
most sem túl fényes, de egy népírtás után hát... egy icipicivel még rosszabb lenne. 😊

DeerHunter: egyelõre a "cigány" szót sem szabad kimondani. te pedig a pozitív diszkrimináció eltörlésérõl beszélsz. a kettõ között akkora távolság van, mint ide jeruzsálem.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Falcon87
Lol, akármilyen homokos is, de kiengedhetnék egy napra egy cigánytelepre 😄 hagy szórakozzon 😄DD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

TheRock18
a maffiának van megfelelõ anyagi háttere...:S
am meg,nem csak a cigókkal van baj
itt a zsidó v. politikai maffia
cigány maffia
kínai maffia
ukrán,orosz,szerb...stb. arab is már...tehát lenne itt mit eltakarítani

BMW Über Alles!

Meg korlátozni kellene a születési arányt, a végén nagyon elszaporodnak, az kéne , mint Kínában, több gyereket szülnek? Akkor fizessenek utánuk, ne pedig segélyt kapjanak. Ne félj, egybõl lecsapppan a következõ generációban a számuk. És ez a törvény csak a cigányokra vonatkozhatna. Hú, micsoda ötlet, bárcsak törvénybe iktatnák!!

TheRock18
nem muszáj írtás...csak menjenek el!!!
sztem minden család áldozna pár ezer forintot 1-1 fõ utaztatására..de nem retúrjeggyel 😄

BMW Über Alles!

OrioN the S
Arrol nem beszelve ,hogy valoszinu ezek is elkezdenenek irtani minket... felelembol,ellenallasbol. Oda-vissza menne a dolog. pl: betornek valakihez es kenyszeritik ,hogy bujtassa oket. Az egy dolog ,hogy regen sajnaltak a zsidokat es bujtattak oket ,de ezeket ki bujtatna? Senki...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XenHai
Egyébként amerikának volt esze a vízummal.Itt is az kéne ki toloncolni õket az országból és megfelelõ anyagi hátérrel rendelkezõket be engedni.
DeerHunter01
nem is népirtás kéne,hanem normális törvények, kettõs mérce megszüntetése.
a pozitiv diszkriminicáiót meg kell szüntetni amit a cigányok élveznek.

\"Erről van szó!\"

SigS
"az ország jövõjének annyi meg egy bambi"

Miért most mi a jövõképünk? <#wow3>

SigS
Próba szerencse <#nemtudom>

XenHai
Így is mi vagyunk ....
Oké, túlreagáltam, de már én se bírom ezt a helyzetet!

Szolnokboy1
a népírtás elsõ látásra a legegyszerûbb lenne. de most gondolj bele. mi lenne Magyarországgal? hogy tekintene ezek után a világ ránk? egy kalap alá vennének minket a nagy diktátorokkal és anarchistákkal, akik milliókat öltek, az euból automatikusan kizárnának stb. amerikában film készülne róla, amiben persze egy hõs kancigány lenne a központi szereplõ és a magyarok a gonoszok. az ország jövõjének annyi meg egy bambi. az ilyesmit is végig kell gondolni.

DeerHunter01
azért nem hiszem hogy mindegyik cigánynak ott a zsebébe az éles lõfegyver.
inkább az uzsorásoknak van rendes fegyverük.
azok nem hiszem hogy az utcán fognak kirabolni.

\"Erről van szó!\"

TheRock18
sajnos a gazdagabbaknak,úgy mond cigánymaffiának vannak fegyók,autómaták is
ahogy apám összeszámolta 4 kis stukker jut 1-1 szobára
2 a fiókban,1 a szekrény tetején..1 a családfõnél...meg az alaksorban elrejtve egy szekrényben a komolyabbak... :S
tehát ezek ellen,mehetsz baseball ütõvel...

BMW Über Alles!

SigS
Gratulálok komám.
Arra nem gondoltál hogy nála esetleg éles lõfegyver van... <#fejvakaras>

Szolnokboy1
az a gáz, hogy többel kötjük be. te ököllel mész, õ boxerrel, te gázsprével, õ késsel, te késsel, õ pisztollyal. még ha az embernek van is tapasztalata az önvédelemben, nem tanácsos leállni ellenük, mert õk nem félnek ölni. ezek vadállatok, ösztönlények, akik bármire képesek.

Persze, akkor nem tanultad te meg még más kárán a leckét. Aztán egyszer csak felkutatnak majd téged nem ám 2-en 3-an, odjaönnek a házad elé vagy 50-en legalább, és a rendõrség sem fog segíteni... Nekik is van családjuk... Most 4 rendõr mit tudna csinálni 50 dühöngõ felfegyverzett cigány ellen? (lásd a múltnyári Siófoki balhét, amikor több száz kancigány vonult fel hasonló eset miatt, a rendõrség se mert kivonulni) Más úton kell megszabadulni tõlük. Egy diktátor kell, aki felállít egy hatalmas országos hadtestet, akik harckocsikkal és katonákkal járják felfegyverezve az utcákat, és módszeres írtásba kezdenek. Nincs más megoldás.

TheRock18
jah...csak 2rugó rá a zengedííílllyy...
amúgy elviszem én a skulót anélkül is... 😄 😉

BMW Über Alles!

DeerHunter01
ha valamelyik cigány belétek köt és vagytok 2en 3-an húzzátok elõ a kabát alól valamit és tanitsák tiszteletre a fattyakat!
hordjatok magatoknál gázpisztolyt,az legális.

\"Erről van szó!\"

Andr0
"Hihetetlen, mondom, hogy ide egy új Adolf Hitler kell, aki írtja a cigányokat."<#eljen>

Armin & Ayu fan

Ja, csávó komplett psycho, nem normális, 2 cigányt nyírt ki mint a huzat. Õr volt egy gyümölcsösben ahova cigányok lopni jártak, emberünk kivitte a sörétest. Egyet a fáról szedett le vele egyet egy méterrõl lõtt mellkason. Bekerült a börtönbe, életfogytig. Általában 2-3 év alatt megtörik mindenki és össze lehet tenni valakivel, 10 éve van bennt, és még mindig egyedül. Nem mernek senkit mellérakni. Kijelentette ha cigányt kap az egy éjszakát nem fog túlélni mellette. Így más színnel se nagyon próbálkoztak.

Hihetetlen, mondom, hogy ide egy új Adolf Hitler kell, aki írtja a cigányokat.

Az én tapasztalatom a cigányokról: alapból nem vagyok rasszisra, nem érdekel, hogy valakinek fekete a bõre, két feje van, vagy hupilila a haja. De már gyerekkoromban megtanultam a leckét: cigányokat messze elkerülni. Ezek primitív állatok, közük nincs egy átlag értelmiségû embrehez sem.
Kb 10 éves se voltam, amikor az egyik nálam idõsebb kancigány szó szerint agyonvert, csak mert kiejtettem a számon a cigány szót a háta mögött. Húgomat szintén megverték.
Aztán 14 évesen ketten odajöttek hozzám fényes nappal az utcán mikor hazafelé sétáltam, kiraboltak, épp hogy magam meg tudtam ellenük védeni, villogtatták a késeiket, hát akkor inkább vigyék a walkmanom...
19 voltam, mikor épp eljöttem szülõvárosom (Siófok) egyik falatozójából, mikor jópár kancigány egy baseball ütõvel bement és széjjel verte a berendezést és a pultost, ki tudja miért...
Szóval a rasszizmusom irántuk okkal fakad, mint ahogy itt mindenkinek. Tenünk kell ellenük, ez tény, a gyerekeimet is ki kell valahogy engednem majd az utcára.

SigS
gyümõcs? <#wilting>