delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hitlert úgy állítják be,mint az anti-Krisztust
olvasd el a Mein Kampf-ot és rájössz,hogy nem akart,minket kiírta...én is ezt mondtam,mint te...amíg el nem olvastam
BMW Über Alles!
anno 1987
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha vki annyira bálványozza, vegye a fáradtságot és olvassa el mit irt a bálvány!
attól még nem biztos h így is van, csak találtak vmi dilist aki elviszi a balhét.
de ha még így is van, akkor x-1 eset van. nem változtat semmin.
amúgy kopipészteltem egy régi írásból, és akkor még nem volt ez a fejlemény.
csak rákenték valakire,vagy lefizették,hogy ugyan ülj már le egy kis pénzért pár évet,hogy megszívassuk a habzószájú magyarokat
BMW Über Alles!
Csak tegnapi példa: keletiben ugye van ilyen kordon, ellenõrökkel, hogy a peronra már csak az mehet be, akinek van jegye. Direkt néztem: jön a cigó család, 2 középkorú nõ, 3 olyan 4--6 éves forma gyerekkel, hátrébb lemaradva még egy 50-70 körüli, járni alig biró papucsos szatyor. Megállás nélkül bemasiroztak a kordonon, az öregasszony szinte csigalassusággal ment be - meg se próbálták feltartóztatni õket, és bennük se merült fel, hogy egyáltalán vmi szöveget nyomjanak, hogy ugyan miért is nincs jegyük. Úgy mentek be, mintha nekik az jár, hogy ingyen utazzanak, mintha vmi királyok lennének.
Megértem, hogy a jegyvizsgálók nem kekeckedtek - bár mondom, férfi nem is volt arrafelé. De ez van mindenütt, és nagyon cseszi a csõröm.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BMW Über Alles!
sajnos erre a zsidó kormányra nem lehet számítani.
egyre szimpatikusabb nekem az a hitler gyerek, kár hogy nem ezekkel az orkokkal kezdte.
BMW Über Alles!
mindenki utálta.
azt mondta ránk hogy köcsög magyarok.
az osztályba sorra tüntek el a dolgok.
minden hónapra jutott egy balhé.
de a tanárok basztak kihivni a rendõrséget.
csak fenyegettek mindenkit hogy ha mégegyszer eltünik valami jön a rendõrség meg minden.
szánalmas !
\"Erről van szó!\"
Ilyen törvényt beiktatni egyszerûen lehetetlenség és nem is hozhatnak.
De ha részletesen megfogalmaznák h ha 3 gyerek vagy annál több van és egyik szülõnek sincs munkája (vagy csak 1 nek van) akkor a további gyerekekért bírságot kell fizetni (ha nincs pénz, ingyenmunka, ingóságok, ingatlanok)
ha korrekt hungarista vezetés lenne...akkor olaszliszka után még az nap felkötötték volna a tetteseket...
és felgyújtottak volna minden faluban pár putrit
ha korrekt vezetés lenne...akkor marian cozma megölése után már másnap nyílvános kivégzés várta volna sztojkáékat...tehát itt mindent lehet...de csak,ha bûnözõ vagy
vannak egyenlõk és egyenlõbbek...
BMW Über Alles!
hova mennének?
mindenhonnan kiüznék õket.
itt jó nekik, van kiktõl rabolni, a kormány támogatja õket ,a sündõrök mellettük állnak, ülnek a putriba vagy a villába és tv-znek,elvannak.
hónap elején felveszik a segílyt.
\"Erről van szó!\"
DeerHunter: egyelõre a "cigány" szót sem szabad kimondani. te pedig a pozitív diszkrimináció eltörlésérõl beszélsz. a kettõ között akkora távolság van, mint ide jeruzsálem.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
am meg,nem csak a cigókkal van baj
itt a zsidó v. politikai maffia
cigány maffia
kínai maffia
ukrán,orosz,szerb...stb. arab is már...tehát lenne itt mit eltakarítani
BMW Über Alles!
sztem minden család áldozna pár ezer forintot 1-1 fõ utaztatására..de nem retúrjeggyel 😄
BMW Über Alles!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a pozitiv diszkriminicáiót meg kell szüntetni amit a cigányok élveznek.
\"Erről van szó!\"
Miért most mi a jövõképünk? <#wow3>#wow3>
inkább az uzsorásoknak van rendes fegyverük.
azok nem hiszem hogy az utcán fognak kirabolni.
\"Erről van szó!\"
ahogy apám összeszámolta 4 kis stukker jut 1-1 szobára
2 a fiókban,1 a szekrény tetején..1 a családfõnél...meg az alaksorban elrejtve egy szekrényben a komolyabbak... :S
tehát ezek ellen,mehetsz baseball ütõvel...
BMW Über Alles!
Arra nem gondoltál hogy nála esetleg éles lõfegyver van... <#fejvakaras>#fejvakaras>
amúgy elviszem én a skulót anélkül is... 😄 😉
BMW Über Alles!
hordjatok magatoknál gázpisztolyt,az legális.
\"Erről van szó!\"
Armin & Ayu fan
Az én tapasztalatom a cigányokról: alapból nem vagyok rasszisra, nem érdekel, hogy valakinek fekete a bõre, két feje van, vagy hupilila a haja. De már gyerekkoromban megtanultam a leckét: cigányokat messze elkerülni. Ezek primitív állatok, közük nincs egy átlag értelmiségû embrehez sem.
Kb 10 éves se voltam, amikor az egyik nálam idõsebb kancigány szó szerint agyonvert, csak mert kiejtettem a számon a cigány szót a háta mögött. Húgomat szintén megverték.
Aztán 14 évesen ketten odajöttek hozzám fényes nappal az utcán mikor hazafelé sétáltam, kiraboltak, épp hogy magam meg tudtam ellenük védeni, villogtatták a késeiket, hát akkor inkább vigyék a walkmanom...
19 voltam, mikor épp eljöttem szülõvárosom (Siófok) egyik falatozójából, mikor jópár kancigány egy baseball ütõvel bement és széjjel verte a berendezést és a pultost, ki tudja miért...
Szóval a rasszizmusom irántuk okkal fakad, mint ahogy itt mindenkinek. Tenünk kell ellenük, ez tény, a gyerekeimet is ki kell valahogy engednem majd az utcára.