delete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
aki utálja a cigányokat, utálja, aki meg védi õket, annak pl. Szolnokon ajánlok egy lakást a Motor utcában, 2 hét után újratárgyaljuk a kérdést.
Képtelenek vagytok felnõtt ember módjára vitatkozni, egybõl sértõdtök. ezért fölösleges ez a topic.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Akkor definiáld kérlek, ki a magyar? Mivel cigányok kb 400 éve élnek itt a kárpát medencében, elég sok az olyan köztünk akik keveredtek velünk. Meg se mondod róluk bõrszín és viselkedés alapján hogy van bennük egy vonóval. Ugyan ez történt a környezõ népekkel is, az elmúlt 1000 év alatt elég sok féle nemzetekkel (szlávokkal, osztrákokkal, németekkel, stb.) keveredtünk.
Szóval akkor kik is a magyarok? Azok akik Árpád óta csak Uráli magyarokkal közösültek? Sajna nem hiszem sok ilyet találsz az országban 😛
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ha hallom,hogy megöltek egy 14 éves lányt,megerõszakolták stb.
olyankor fejjel lefelé felkötném,és szépen lassan kettéfûrészelném,hogy érezze a tõrõdést
nem muszáj megölni õket,csak menjenek el,és ne jöjjenek vissza
nem mondom,hogy emberi volt munkatáborba zárni a zsidókat,mert tényleg szar lehetett,hogy elszakítanak a családodtól,csak mert xy a nemzetséged
de gondolom a vezetõ kollektív büntetést szánt nekik...
mint tudjuk hitler festõ szeretett volna lenni,de eltanácsolták,a szerinte zsidó tanárok,ez mély sebet hagyott benne,késõbb németország lecsúszása miatt a zsidókat jelölte meg hibásként...és innentõl mindenki ismeri a történetet
BMW Über Alles!
A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sõt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejûleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyõzõ beszélõkészséggel. - Wikipedia
Szerintem ez pont ráillik arra aki milliókat képes "munkatáborba" zárni. Amúgy szerinted az mentség ha csak munkatáborba záratta a normális embereket és családokat? Biztos hogy a körülmények között is sokan meghaltak mert nem bírták, erre van bizonyíték, el lehet menni és meg lehet nézni több ilyen "munkatábort" is. Szóval szerintem még ha ferdítettek is rajta annyit amennyit te állítasz, akkor sem emberséges dolog ezt elfogadni. Te mit szólnál ha egy kifejezetten Magyarország - ellenes hatalom egyszer csak kiráncigálna a számítógép elõl és csak a származásod miatt bevágna egy vagonba és egy ilyen helyre kerülnél? Még ha nem is halsz meg, csak tölts el ott két évet...
PSN: s3ctorHU
amúgy,megtaláltam bár iratot,kinyomtattam,de nem emlékszem a linkjére
de,ha annyira buzgómócsing vagy,akkor bizonyítsd te,hogy volt...
"ti szélsõjobboldali mindenttudó emberek" - légyszives ne személyeskedj,mert nem fagyiztunk együtt,mellesleg nincs jobb és baloldal,meg ilyenek...magyar van,meg nem magyar...annyi,hogy én jobban szeretem,tisztelem azt,amit egyesek leszaroznak,vagy csak élnek és tengetik benne az életüket...
BMW Über Alles!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
amúgyis bent
playstation,internet,konditerem,melegétel..ágy stb. várja...tiszta luxusszálloda lett a börtönbõl..és,ha kemény rajcsávó vagy,nem raknak seggbe a zuhanynál
BMW Über Alles!
-megoldás sajnos nem sok van, de sztem az, amit anno a fidesz kezdeményezett, miszerint a támogatásokat jövedelemadóból leírható módon kaphassuk kézhez, járhatónak tûnik. menjen dolgozni a koszos. hogy senki nem alkalmazza õket, annak oka van, én sem veszek fel cigányt .. de akkor hajrá, közmunkára kell fogni õket, szedjék a gyapotot, takarítsák az utcákat, építsék az autópályákat, stb..
-családi pótlék 2 gyarekig járjon, többnél ne. aki nem képes megteremteni az anyagi javakat az eltartásukhoz, az ne csináljon 23211 gyereket, és fõleg ne verje a hivatalok ajtajait segély után.
-külön iskolákat kell nyitni nekik (mert a rendesen talulókat borzalmasan visszafogja, nem lehet haladni a sok gyökér mellett), + vezessék be, hogy az után a réti nigger után, aki nem jár be az iskolába, kétszer egymás után évet ismétel (vagy valami ilyesmi), ne kapjon a szülõ semmit.
-a megélhetési bûnözés fogalmát el kell törölni. aki akár 5 forint értékben megkárosít valakit, azt közmunkára kötelezni.
-visszaesõ bûnözõkre hatványozott büntetést kiszabni, többszörösen visszesõkre életfogytiglan.
-büntethetõség korhatárát lecsökkenteni.
-"amerikai típusú" jogokat a rendõröknek, és nekünk is. ha valaki belép a portámra, arról nyugodtan feltételezhessem a legrosszabbat, miszerint éppen engem akar megölni, és kérdés nélkül pofánlõhessem. SEMMI keresnivalója más telkén senkinek.
.
.
.
soroljam még?
.
.
.
bárcsak valakinek az érdekében állna megtenni ezeket a lépéseket.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de arra nincs bizonyíték,hogy meg is ölték õket
gondolom a sok kárpótlás reményében egyesek kicsit sokat ferdítettek a történeteken
mint ahogy anna frank golyóstollal írta naplóját,mikor még fel sem találák 😊 szeretem,mikor a nagy megmondók ilyen baklövéseket tényként próbálják mondani xD xD
anno nagy tífusz járvány volt,sokan meghaltak,de kétlem,hogy gáztól
nem találtak maradványokat,csak a fertõtlenítõben(ahol ez rendben is van) de ott is olyan mértékben,ami nem ad okot feltételezésre,hogy ott huzamosabb ideig embereket "áztattak" volna gázba...
amúgy hitler nem lehetett szociopata,esetleg csak az utolsó évben,vagy hónapban
rám is mondták már,hogy az vagyok,de gondolom az illetõ nem tudta,miket beszél
sztem inkább a pszichopatára gondolhatott 😊(de az sem vagyok ) 😊
a szociopata világa teljesen elzárt,érzelmek nélkül képes gyilkolni,és érzelmek nélkül képes végig nézni,akár a saját családjának kiírtását is...
szerintem ilyen ember,nem sok van (hála Istennek) 😊
BMW Über Alles!
A történelem során már elég sokszor bebizonyosodott szerintem hogy az olyan államforma ami ilyen szélsõséges alapelvekre épül és ennyire kizárja akármilyen kompromisszum lehetõségét, nem mûködõ képes. Nem lehet begyûjteni és megölni egy kisebbséget sem és nem lehet a saját nézetünket ráerõszakolni másokra. Hiába vagy meggyõzõdve a saját igazadról, el kell fogadni hogy másnak más a véleménye és tiszteletben kell tartani. Bármilyen jövõbeli jóléti társadalmi rendszernek ez lehet csak az alapja, máskülönben egy idõ után szükségszerûen diktatúra lesz belõle, az pedig senkinek sem jó.
PSN: s3ctorHU
akkor már kimondhatom hogy: utálom a cigányokat ( persze van 1-2 kivétel, de csak 1-2!! )😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Itt most például a parlamenti képviselõkre gondolsz?<#zavart2>#zavart2> Ha igen, akkor azt hiszem no comment.
Az a helyzet, hogy ez a rendszer alapjaiban véve rossz, hiszen csak elõsegíti a cigány vagy bocsánat "roma" bûnözést, a fene nagy emberi jogokkal.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cigányok nincsenek csak kisebbség vagy romák vannak😄DDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
magyar vagyok,nem éltethek idegeneket
szerintem elég értelmes vagyok,ahhoz hogy tudjak beszélgetni a többiekkel,vagy te mit gondolsz errõl?
mit látod,hoztam fel érveket,nem menekültem el...nem beszéltem félre...
BMW Über Alles!
te most komolyan amikor vmit nyilvánvalót kell kb 50x elmondani te nem kapsz idegbajt?
Tehát mutatom az én képletemet> Cigány=Tüzifa
Armin & Ayu fan
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amúgy ez már elég Off, de nem bírom az ilyen Hitlert éltetõ embereket.
nos,nem szoktam kiabálni...
az a baj,hogy hitlerrõl az emberek NAGYRÉSZE,nem mind,csak annyit tud,hogy jó...vezetõ lett a semmibõl,háborúzott,öngyilkos lett,kész..
de emelett sok már dologgal is foglalkozott
és tudod miért volt nagy ember? mert egy országot feltámasztott a semmibõl
nem azért,mert háborúzott,vagy embert ölt
hanem azért,mert kidolgozott egy tervet,amivel kihúzta Németországot a válságból,munkát teremtett,és sikerült létrehoznia a 3.birodalmat...
és mindezt egy elszegényedett,válságban lévõ országból...
lenézhetsz,de ezt már rád bízom
nem vitatkozni jöttem,de látom,aki ellent mer mondani,azt megalázzátok..vagy legalábbis te
BMW Über Alles!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az veletek a legnagyobb baj, hogy a stílus miatt képtelenek vagytok meggyõzni olyan embereket az igazatokról, akik némileg konszolidáltabbak. Az a szörnyû, hogy ismerek személyesen is hozzád hasonló embert: õ például ha elkezdek vele beszélgetni, akkor egy idõ után az érvek helyett elkezed kiabálni, és nem hagyja, hogy végigmondjam amit szeretnék.. Aztán ugye jön a führeres része a beszélgetésnek.
a topik nyitó biztos kap :S erre akár gyufát is ihatunk
BMW Über Alles!
Már úgy is bant kapunk, használjuk ki D:
(vicceltem-.-")
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
<#ravasz1>#ravasz1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
amúgy meg hagyjuk az egész Hitler,meg stb. dolgot,nem ide tartozik
BMW Über Alles!