6424
A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #2319 Bakay az igazi történész mi? Aha...na persze...A Hahota magazinba is írhatna.
Tudod, az igazi történsz, tények alapján dolgozik. Nem a Micimackó szintű mesék alapján! -
#2318 Csak úgy emlékeztetőnek. Csupa alulmúvelt tudós is van köztük. -
#2317 Szánalmasan vergődsz. Nem unod? Medig égeted még magad? -
TDantes #2316 ,, finnugrászok fele tudja, hogy kamu lásd Hóman Bálintot aki halála előtt beismerte, hogy marhaság a finnugrizmus!"
Ujjabb hazugság. Nem unalmas folyton hazudni? Vagy anyád nem mondta, hogy kisfiam, hazudni csúnya szokás? Még a végén rácseszel a hazudozásra?! Nem mondta mi?
-
#2315 nah ezt jól elrontottam XDXDXD -
#2314 -
#2313 http://www.youtube.com/watch?v=MKoDXbiThyI -
-
#2311 Tudod, mi alulműveltek vagyunk, mi ilyet nem csinálunk. Ez csak a kimagaslóan műveltek szellemi szintjéhez méltó. -
uwu #2310 Ez olyan mintha te írtad volna.
Az összes hsz-edet azért írtad, mert ezt akartad hallani.
Én csak a kedvedbe jártam.
Téged kéne megbűntetni, miattad történt -
remark #2309 Te kis provoká-troll. -
remark #2308 "Csak akkor szoktam ironizálni, meg viccelődni a butaságokon, mikor már érveltem is."
Másfél éve. Azóta trollkodsz. -
uwu #2307 Remarkra gondolsz? -
uwu #2306 Csak akkor szoktam ironizálni, meg viccelődni a butaságokon, mikor már érveltem is.
Az nem az én hibám, hogy a hozzád hasonló vak hittel élő megvezetett emberek ezen átsiklanak. Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni, mert pont ez ilyen kis hibák miatt képesek benyelni a demagóg szövegeket. -
remark #2305 Nem csak hogy elolvastam a hsz-eimet, hanem még én is írtam őket. Meglepő, nem?
De neked megint szelektív a látásod, mert csak azokat a hsz-eket veszed észre ahol rajtad kérem számon a tényeket és a provokáció mentes megfogalmazást. (Ami elég határesete a személyeskedésnek, nem gondolod?) -
Solt #2304 Azért fura, hogy ennek még anyáznia is szabad... -
uwu #2303 LOL
Tényleg nem?
Elolvastad a hsz-eidet?
Miről is szólnak? -
#2302 Látom provokátorunknál kiborult a bili. Anyázik, meg be is meri írni, hogy: tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.
Én ebben a pár napban csak egy pitiáner provokátort látok, a többi normálisan fórumozni próbáló ember közt.
Ki kéne már takaríttatni itt.
-
remark #2301 Nem személyeskedek sem itt, sem máshol. Hanem a személyeskedésre reagálok. Nem ugyanaz. Leírom, hogy a személyeskedés nem szép dolog. Van egy kis különbség a kettő között...
Rajtad is a tényeket kérem számon, de te nem reagálsz. Hát akkor ne reagálj. De hogy abba hitbe ringasd magad, hogy bárki is elfogadja az "érveidet", "cáfolataidat"? Az végképp abszurd dolog lenne. -
ahddub #2300 látom jártas vagy a szemita nyelvészetben! shalom sanyi :d -
uwu #2299 Azért személyeskedsz folyamatosan az NWO-ba?
Azért jöttél ide belepofázni akiről fingod sincs?
Mit is írtál a topikba ami nem velem kapcsolatos?
Menjél inkáb robotolni, a zsidóid nem fognak így fizetni... -
uwu #2298 Tudom ám mi tévesztett meg. Agyadra ment a nyelvészet.
A szemita nyelvcsalád meg a sémi nyelvcsalád tényleg ugyan azt jelenti. De önmagában ez már nem igaz. A sémi jelölhetii a népet. Azt kellett volna írnod. -
remark #2297 Engem itt is a topik témája érdekel, ahogy az összes többi topikban is az érdekelNE, ha nem azért járnál mindenhova, hogy megtedd amit a civil életedben nem tehetsz meg: anyázni, flémelni, rombolni. De most hogy bevallottad, igazából nincs mit mondanom neked. -
ahddub #2296 uwu a zsideszes héber bértollnok, bip-bip egy ügynökünket lekapcsolták az sg-n, kár érte, remek fickó volt.:D -
uwu #2295 Ha eldöntötted hogy a topik témája nem érdekel, akkor miért nem mész inkább te innen valahova? -
remark #2294 Menjek anyámba, meg zsidóbérenc...
Ha eldöntötted hogy a topik témája nem érdekel, akkor miért nem mész inkább te innen valahova?
...
(Minek is célozgatok, leírod te magadtól: "Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.") -
uwu #2293 Végül is akkor ahddub = ahddubabb = legahddubabb. Tök neked látom tökmindegy. -
uwu #2292 Remark az, csak eltévesztette a helyét:D
Én csak ide szoktam írogatni.
Tök jó érzés ennyi buta ember közt osztani az észt, meg flémelni, meg anyázni.
Civil életermben ezt nem tehedtem meg. -
ahddub #2291 te beszélsz ragozásról? te héber-uráli :D
"inenn"
sémi = szemita te baromarc! -
ahddub #2290 na innen üzenem a zsidesznek azaz a zsidók illedelmes demagóg szolgái elnevezésű báb-kormánynak,hogy küldjenek profibb provokátorokat! titeket megettünk reggelire! -
uwu #2289 Nekem legalább van:) -
uwu #2288 Milyen lövés zsidóbérenc? -
remark #2287 Vigyázz, megint kezd szétesni a személyiséged. -
remark #2286 Látom ez a lövés Achilles-sarkot ért... -
lopbisz #2285 Hamár viccelődni próbálsz, legalább poénos legyen...
Ne legyél már viccben is loser... jah bocs... tőled bármit is várni
De tudod mit? Engem nem izgat, játsz továbra is szadó mazót = vagyis uwu vs mindenki. Élvezed mi, hogy lealáznak állandóan? Érvelésbe és mindenhogy. Te tudod, legalább van min röhögni -
lopbisz #2284 Frusztrál mi? Hogy a gyarmat őshonos lakói, nem fogadják el a fingugrász agymosásotokat. Ez van baszkikám! És a jövőt nézve is el kell keseritselek mert hamarosan az alvó oroszlán felébred és gyarmat sem lesz többé.
Törödj bele és sírj az indexen, ott még idéglenesen kinyalják a valagad. -
uwu #2283 Én nem a történészektől tudom amit tudok.
Nekem a szűzmária személyesen mondta, hogy az ujgurok a rokonaink.
És bocs, de halandóknak nem hiszek, mert azok hazudnak mint a vítzfolyás. -
lopbisz #2282 A probléma csak annyi, hogy a finnugrászok nem történészek. Csak megélhetési viccek.
Az igazi történészek bőven voltak linkelve. Mint például Bakay. -
uwu #2281 Olyan buták ezek a tudósok nem?
Te meg oléyan okos vagy, hogy egyből kiszúrtad. -
uwu #2280 Atonosulni kell a környezettel, különben nem értik amit mondasz.