6424

A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu 80
    Az utódaink arany betűkkel fogják köpni a nebed vagy mi.
  • Solt
    Arany pofám, ha még 10 évig itt trolkodsz, akkor se lesz annyi mondanivalód, mint amit én eddig itt ( is ) elővezettem... ;)

És most pusszantás, ennyi pont elég volt belőled uwu xyz 816... :D
  • uwu 80
    Látom te gondolkozni jársz ide.
    Látszik is az írásaidon, csak meg ne szakadj az erőlködésbe.
  • Solt
    Inkább arra, hogy reménytelen vagy... csak fújod a magadét mint a pereces, de gondolkozni fáj...
  • uwu 80
    mármint halandó
  • uwu 80
    Rájöttél hogy haéandó vagyok mi?
  • Solt
    Igen, én már a helyeden kezellek... :D
  • uwu 80
    Látod hogy vannak akik még hisznek benne, hogy egy súlycsoportban vagyunk:D
    Látom te már bölcsbb lettél.
  • Solt
    Róna Tas!
  • Solt
    Jó, de ennek már semmi sport értéke nincs... :D
  • uwu 80
    Őstörténelemmel kapcsolatba egyébként: Sándor Klára, Róna-Tas András, Szörényi László, Bóna István.
  • uwu 80
    Attól hogy ezt írod, még nem lesz igaz. Itt többen is vannak akik tudnak olvasni.
  • Zenty
    unatkoztam és gondoltam lealázom, sikerült megint. Innentől kezdve levegő :D
  • Solt
    Mit foglalkoztok még mindig vele? Komolyan nem értem...
  • Csaba vezér
    "Rájuk gyújtanád a házat mi?"
    Őket nem ismerem. Magyarok? :)
  • uwu 80
    Rájuk gyújtanád a házat mi?
  • uwu 80
    Most tényleg nem értetted amit írtam, vagy csak úgy teszel, mert kellemetlen?
  • Zenty
    Gondoltam, hogy nem fogsz tudni példát írni, mert nincs is. Tehát a lenti állításom igaz. És a történelemhamisitás, amit művelnek az nem tudomány. Szóval ismét le lettél alázva és marha jól érzem magam ezért :D
  • Csaba vezér
    "A tudósokat nem igazán érdekli kinek mi tetszik, csak próbálják kideríteni mi, és hogy történt régen."
    Neveket. Kik próbálják?
  • uwu 80
    A dícsérős részt már ti kisajátítottátok.
    A tudósokat nem igazán érdekli kinek mi tetszik, csak próbálják kideríteni mi, és hogy történt régen.
    Sajnos ilyesmit nem fogsz találni, mintahogy az ellenkezőjét sem.
    Az érzelmek felkorbácsolása nem lehet része egy tudományos anyagnak, mert azon nyomban tudománytalanná válik. Ezért nincs hiteletek.
  • Zenty
    Mondj példát olyan MTA-ról aki dicséri a magyarokat és nem hazudozik. Ha nem tudsz akkor inkább psssz.
    Egyébként a terelő pshió dumádon, inkább csak röhögni lehet. De már meguntalak, nincs kedvem röhögni. Így te is magadba beszélgethetsz.
  • uwu 80
    És jól csinálom?
    Mert te a trollkodást elég gyengény nyomod.
    Igazán ragadhatott volna rád valami ennyi idő alatt.
  • lopbisz
    mit beszélsz, te patkánykodsz nem én..
  • uwu 80
    Ne offoljál!
  • lopbisz
    alarm, alarm! Ismét patkányok lázadása :D
  • uwu 80
    Mik is azok a tények?
    Az lenne hogy a tudósok gonoszak?
    És ezért most aztán én is nagyon gonosz vagyok mert szerintem nem?
  • Zenty
    Tipikus, ha a tényeket nem tudod cáfolni ( vagyis sosem) akkor jön a személy támadás. Nagyon gyenge vagy, még mindig.
  • uwu 80
    A lényeg hogy te ékpbe vagy, és kicsit se vagy megvezetve.
    Akire te ráböksz az velejéig romlott.
    Így gondolod?
  • Zenty
    hát bazmeg ez is egy történész meg az MTA tanszék is az....
    MOndom nem ismered a finnugor vallásodat.
  • uwu 80
    Hát ezt most jól megmondtad.
    Nem tudod véletlenül hogy garantálják hogy elég retadrdáltak legyenek?
  • uwu 80
    És azt hiszed a történészek is így gondolják?
  • Zenty
    Az összes mta-s felsorolhatnám, semmi különbség nincs. Max a stílusban
  • Zenty
    "ez lemaradt"
    "a magyarság ezredéveken át vándorló, kóborló, istentelen, barbár nép volt, akinek rokonai a (finnek és a baltiak kivételével) a rendkívül alacsony szinten éldegélő úgynevezett finnugor népek.
    A Kárpát-medencébe fejveszett meneküléssel, megriadt csorda módjára érkeztek, majd vad kegyetlenséggel legyilkolták az itt talált művelt szlávok egy részét, a többit beolvasztották és leigázták. Európa művelt népeit pedig a munkát utáló, részeges, vidám magyar rablóbandák hosszú évtizedeken át kifosztották, a településeket felgyújtották, a nőket megerőszakolták, a gyermekeket rabszíjra fűzték."
  • uwu 80
    Senki nem állította, hogy nem keveredket az MTA-sok közé nem odavaló ember. Talán nem sz ilyen esetekből kéne általánosítani. Az is csak egy szervezet ami emberekből áll, akik nem lehetnek tökéletesek. Ettől még nem gonoszok és összeesküvők.
  • Zenty
    Had idézek még egy MTA retardáltat( kivételesen még egyet, mert több ilyen barmot nem kívánok reklámozni.)
    Rédei Károly:
    "Eleink tehát nem voltak kultúrnép, így ne akarjunk őseinkre hivatkozni, kivált ne a nagy keleti népekre, mint a szkítákra vagy a hunokra. Ezekhez ugyanis semmi közünk sincs. Minékünk csak a szibériai vogulok és osztyákok, a permi finnek és a balti finnek a rokonaink, és aki ezt nem fogadja el, az a politikai alvilághoz tartozik, az históriai bűnöző állítja Rédei Károly, a bécsi egyetem emeritus professzora, Magyar Tudományos Akadémia külső tagja"
  • remark #3126
    Nem kell azonnal leharapni a fejem. Mindössze erről beszélek én is. Sokan nem "kötözködnének", ha megtalálnák egyszerűen a választ a kérdéseikre. De ahogy azt írtam is, a kutatókedv és a kutatásra rendelkezésre álló idő, azért sokszor szűk keresztmetszetet képez. Ez van, ilyen környezetben élünk. Erre lehet úgy reagálni, hogy "ha hülye vagy, hallgass", meg lehet úgy is, hogy az ember megpróbál válaszolni a másik kérdésére.

A stílus az más kérdés. Én nem ehhez fűzöm a kommentemet, ok?
  • Savaran
    egészen pontosan szárítot húst porrá őrölték sóval vízzel húspépet-húslevest főztek belőle
  • remark #3124
    Oké, személyeskedtem. Bocs. De igazam van, nem? Mert nem azt írtad, hogy nincs. Ha túl hosszú az anyag, akkor nem sokan olvassák el/nézik meg, pl. neked sincs időd általában.
  • Savaran
    szárított húst tényleg ettek, lehet beugratásnak szántad, de most ráhibáztál!
  • uwu 80
    Ezt csak most találtam ki, nbem biztos hogy így van.
    Csak arra voltam kíváncsi mennyire vagy hiszékeny hangulatba.