A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A nyugati királyságok koronái, illetve koronázási szertartási teljesen esetlegesek voltak... nem volt kötött a hely, az idõpont, a korona, stb...
Ami alapvetõ különbség, hogy a Magyar Szent Korona beavató korona. Ezt kizárólag koronázáskor lehetett viselni, utána vissza tették a ládájába, és a következõ koronázásig nem vették elõ.
Az európai koronák országló koronák, fejdíszek, ennyi. ( olyanok is voltak azok a királyságok )
Ilyen beavató koronára találunk analógiát keleten, az úgynevezett sámán koronák felépítése, és használata nagyon sokban hasonlít a Szent Koronához, de az a szint, amit a Szent Korona képvisel, az egyedülálló a világon.
Azért csak egy ember lehet egyszerre beavatott, mert a legalkalmasabb személynek kell a királynak lennie. Nincs olyan, hogy 5 legalkalmasabb... legalkalmasabból csak egy van.
www.smart-bus.hu
Volt már a témáról szó, de teljesen kivesézve nem volt... ez olyan téma, amit erõltetni nem szabad... meg kell érni rá.
www.smart-bus.hu
A koronarol eloadast tarto informatikus srac nekem szimpatikusabb, mint Pap Gabor. Ez utobbi, lehet, hogy jo kutato, de nem jo a kommunikacioja, igy pedagogusnak csapnivalo.
Az eloadas(ok) hang es kepminosege is eleg zavaro, bar kibirhato, viszont erthetetlen, miert nem tartjak fontosnak a jo rogzitest.
A 2012 blogon elolvasva 4-5 temat, egesz jo..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Jó a kérdés és érdekes a téma. Azok a mûvészek nem más, nemzet koronáját jelenítik meg, hanem a miénket.
A hsz. második felében a linkek.
www.smart-bus.hu
Miért csak egy ember lehet egyszerre a beavatott? A logika számomra azt diktálná, hogy több ilyen képességû vezetõre lenne szükség egyidejûleg, hisz nagy az ország.
Engem ez annyira meglepett, hogy most nem találok szavakat és lehet hogy össze-vissza fogok írni ebben a hsz-ben mindenfélét, mert annyi minden jutott errõl így hirtelen az eszembe.
Kezdhetném azzal, csak minek, hogy ha ez valóban így van, akkor errõl az alapvetõ lényeges dologról hogyhogy nem olvastam a történelemkönyvekben, és hogyhogy nem mondják be a hírekben minden rádió és TV csatornán óránként? Persze, mivel öreg NWO motoros vagyok, én ilyenen már nem is csodálkozok, mert a kérdésre amit fel se teszek, egyértelmû a válasz.
Ti egyébként ezt a vonalat itt már megtárgyaltátok? Mert ugye ez valahol mindennek az alapját képezné. Tehát pl. ha valaki megkérdezné, hogy mire jó az ha van egy királyunk, vagy hogy mire jó a királyság, akkor a legelsõ amit elmondanék, hogy hát ezért, hogy egy "beavatott" irányítsa az országot. Persze még véletlenül se gondolom azt, hogy ez az átlagemberben "aha!" érzést okozna, de bennem ezt okozott, ezért is csapongok most itt össze-vissza.
Vagyis mégsem, mert inkább most abbahagyom, aztán majd jelentkezek, ha már megnyugodtam kicsit. Legközelebb viszont szóljatok elõbb, hogy itt ilyen fontos dolgokról van szó! <#smile>#smile>
Egyébként kevés az idõm nekem is mindent elolvasni, meg annyi szabadság mindig lesz a világban annak, aki nem hagyja magát átlag kereskedelmi TV nézõig elhülyíteni. <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Egyébként meg tudnék nagyon sok olyan NWO-s témát ajánlani, amivel szerintem akár magyarként, akár úgy általánosságban emberként mindenkinek dolga van/lesz. De itt abba is hagytam, elnézést az OFF-ért.
De mondhatnám úgy is, hogy még annyi tény sem áll a rendelkezésünkre, mint a történelmet illetõen...
www.smart-bus.hu
Szerintem egyébként az NWO-val kapcsolatban is kb. ugyanannyi a félreértés és a ködösítés mint a magyar történelemmel kapcsolatban. Vagyis több, mert a téma maga is nagyobb, hiszen a teljes világtörténelmet magában foglalja, no meg esetleg még annál többet is. <#wink>#wink>
Megnéztem én is az anyagból elég sokat és osztom Solt véleményét. Az elõadó mond jókat, meg pongyolaságokat is és túl pesszimista, NWO-s.
Nekem a Pálosok jutottak eszembe, hogy miért is üldözték, pusztították õket Magyarország ellenségei annyira.
Akit érdekel a téma, nézzen utána, hogyan zajlott egy Pálos beavatás valamikor. Szántai Lajos írásai, elõadásai ajánlottak pl.
Úgy hirtelen ezt találtam.
A tanítások szerint Dobogókõ a föld szívcsokra. De érdekes a hasonlóság a csakra szóhoz. Maga a magyar elnevezése a helynek is. ...de valahol közösek a gyökerek, szerintem megér egy órát ez a filmecske is.
Ami a magyarság történetét illeti, abban sok dologban egyetértek vele. Vannak apróságok, amiket én másképpen látok, vagy tudok, de a 90%-t adom. A Krisztusi út, a végjáték, a gyógyító szerepünk a világban, szerintem is így vannak...
Abban nem értek vele egyet, hogy megszûnünk létezni. Bármennyire is szar a helyzetünk, a magyarság elpusztíthatatlan idegen kézzel. Õ is említi a skorpiósságot. Ennek a lényege, hogy a skorpiót kizárólag egy másik skorpió, vagy önmaga képes elpusztítani. Mivel másik nyilas-skorpió nemzet rajtunk kívül nincs, így veszéllyel kizárólag a saját házunk tájáról kell számolnunk. Ez ellen pedig tudunk tenni, és bármennyire is szar a helyzetünk, a javulás már beindult... ez még itt az sg-n is követhetõ... ( egyébként voltunk már ennél nagyobb kakiban, tehát a csüggedésre semmi okunk )
Ami a reikis kérdésedet illeti. A reiki egy "mezei" behangolás, egy rezgés szám növelés. Erre a világon bármelyik ember képes... bárkinek nyitható a koronacsakrája, és onnantól érzékenyebb lesz az univerzumból érkezõ dolgokra... tölcsérként tudja magába gyûjteni az energiákat, és mindenféle szempontból a javára válik neki is, és a környezetére is.
A Szent Korona ehhez képest, egy leírhatatlanul magasabb szint. Nagyon durván egyszerûsítve úgy képzeld el, hogy adott emberbõl a koronázási szertartás a lehetõ legjobb énjét hozza ki. A szertartás alkalmával a személyisége lebontódik, és újjáépül a belõle kihozható maximum szerint...
Irdatlan energiák mûködnek ilyenkor, nem véletlenül vannak szinte védõöltözetben azok, akik részt vesznek benne. Arany szálas palást, arany sarú, stb... ezek nem a fényûzést szolgálták.
Akárkinek nem kerülhet a fejére... nem véletlen, hogy pár habsburg belebolondult... ezt ugye õ is említi.
A megkoronázottnak szó szerint az agyára hat a korona, mégpedig a rajta lévõ képi program alapján. Egy arra alkalmas személy, akit a Szent Koronával koronáznak meg, a Földi síkon elérhetõ maximális szellemi szintre jut... szó szerint felülrõl kapja onnantól kezdve az információkat...
Analógiának jó a reikis hasonlatod, de a reiki ehhez képest egy porszem...
Hogy mennyi ebbõl a valóság? Több mint az sokan hiszik!
www.smart-bus.hu
A történet amit elõad szerintem is vad, avagy újszerû. Engem az elméletének azon részével kapcsolatban érdekelt volna az itteni társaság véleménye, ami a magyarság történetét érinti.
Az elõadás vége felé lesznek még konkrét állítások, pl. a magyarság küldetésével kapcsolatban, és ez volt az a pont amikor rád gondoltam konkrétan, hogy errõl már te is írtál. Szóval ha lesz idõd, nézd végig, kíváncsi vagyok a véleményedre az elõadás végét illetõen is.
Tudom te reikis is vagy. Nincs a reikiben valami, ami összefüggésbe hozható lenne az elmélet azon részével mikor a koronát egyfajta vevõkészüléknek állítja be? Úgy értem hogy a korona a koronacsakrát fedi le úgy kb. Szóval elgondolkodtam ezen hogy vajon a koronának lehet-e köze a csakrákhoz? Csak hogy egyszerûen fogalmazzak: a "bölcsesség" a megkoronázott királyba érkezhet a koronacsakrán keresztül, és a koronacsakrát felkészítheti elvileg a korona is. (Bár most ez is csak egy vad elmélet, csak annyit akarok az egésszel mondani, hogy elgondolkodtam ezen, hogy mennyi lehet ebbõl a valóság.)
www.smart-bus.hu
Ami sok. Amit a kereszttel mûvel, hogy elvitték a mit tudom én milyen ufók Amerikából, meg lézer kísérlet... na ez nekem sok.
A stílusa. Nyilván a mondandó a lényeg, és nem a stílus. Lúdbõrzik a hátam a tagtól, de ez egy szubjektív vélemény. Ami viszont objektív... az elején kijelenti, hogy más kutatókkal ellentétben õ végig a Szent Koronáról fog beszélni és nem fog kalandozni, ehhez képest, rendre elkalandozik... nem is lenne ezzel gond, mert a Szent Korona hatalmas témakör, és az alapossághoz hozzá tartozik, hogy jól körbe kell járni a dolgot. Csak ugye akkor nem kell degradáló megjegyzéseket tenni, és nincs probléma...
Látszik, hogy innen-onnan merít, plusz hozzá adja maga elképzeléseit. Hivatkozik Molnár V. Józsefre, Pap Gáborra, és Szántai Lajosra, tehát nekem ez már azt is jelenti, hogy a mondandója lényegével nagy baj nincs.
Összességében amit eddig láttam belõle az nem rossz, és sok benne az olyan információ, ami rendkívül lényeges.
Például a Dalai Láma kijelentésének cáfolás logikusnak hangzik, de az elõtte vázoltak, mi szerint a Dalai Láma azt mondta, hogy õ sohasem tett olyan kijelentést, hogy a Pilis a Föld szívcsakrája, megint csak bemondás. Lehet igaz, lehet hamis.
Nekem ebben az elõadásban túl sok a feltételezés, és az olyan kijelentés, aminek a forrása nem hangzik el, illetve nem tudjuk, hogy jutottunk az állításig. Feltételezni lehet, sõt kell is, csak legyen benne logika, és az alap tények passzoljanak...
Én mindenképpen azt javaslom, hogy, ha amennyiben a téma konkrétan érdekel, akkor Pap Gábor elõadásokkal kezdj. Hatalmas, évtizedes kutató munka áll a háta mögött, és úgy gondolom, hogy nála nagyobb szaktekintély nincs a világon a Szent Koronát illetõen.
Olvastam nem egy könyvét is, rendkívül jól adatolt, hivatkozásokkal teletûzdelt mûvek, amelyeknek a forrásai is rendkívül precízen kutathatók. Más kategória, mint a videón látott úriember. Számomra hitelesebb... jelzi, hogy mikor beszél tényekrõl, és azt is jelzi mikor beszél következtetésekrõl, vagy feltételezésekrõl...
Sajnos a tavalyi 10x4 órás elõadást nem találtam meg a neten, de fent van egy régebbi anyaga a Szent Koronáról, mindenképpen javaslom, hogy nézd meg.
Pap Gábor - Angyali korona, Szent csillag
www.smart-bus.hu
A blog oldalán az elõadásról a következõket írják: Honnan származhat a Szent Korona? Honnan meríti hatalmát? Hogy nézett ki eredetileg? Kik, mikor és miért módosíthattak szerkezetén, mûködésén, programján? Hogyan függ össze mindez Magyarország sorsával? Mikor és miért vették fel eleink a keresztény vallást? Miért lázadt Koppány István ellen? Kik manipulálják mind István Király, mind Koppány emlékezetét nemzetünkben? Mi a céljuk vele? Milyen jövõt szánnak õk Magyarországnak? Hogyan fog mindez kihatni az emberiség jövõjére?
Engem az érdekelne, hogy van-e valaki aki ismeri a videót és tudná kommentálni? Érdekelnének más anyagok is, melyek a videóban állítottakat alá tudnák támasztani, vagy meg tudnák cáfolni.
Le tudott húzni a dagonyába magához.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mi a neve annak, ha egy demagógiából épített elméletet az ellenállás tökéletes megsemmisítésével igyekszenek egyesek igazolni?
Mi az amikor egyesek fanatikusokkal veszik magukat körül, és megállás nélkül vádaskodnak?
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
IP je alapján különbözõ cionista zsidó körökben mozog, az a feladata hogy aláássa a nemzeti ébredést! Sajnos ezt csak most tudtam meg, de jobb késõbb mint soha!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
www.smart-bus.hu
Válasszatok már meg királnak!
Tutijó topiktörvényeket fogok hozni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)