A magyar őstörténelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki a korona csakráját eltakarja, ott már eleve gondok vannak... 😊

www.smart-bus.hu

Ez kizárólag a Magyar Szent Korona sajátossága. Csak az tekinthetõ valóban Magyar Királynak, akit a szertartás minden feltételének teljesülése mellett koronáztak meg. Az utolsó ilyen Mátyás volt. Tehát a Szent Korona jogrendje szerint az utolsó Magyar Király Mátyás volt.

A nyugati királyságok koronái, illetve koronázási szertartási teljesen esetlegesek voltak... nem volt kötött a hely, az idõpont, a korona, stb...

Ami alapvetõ különbség, hogy a Magyar Szent Korona beavató korona. Ezt kizárólag koronázáskor lehetett viselni, utána vissza tették a ládájába, és a következõ koronázásig nem vették elõ.

Az európai koronák országló koronák, fejdíszek, ennyi. ( olyanok is voltak azok a királyságok )

Ilyen beavató koronára találunk analógiát keleten, az úgynevezett sámán koronák felépítése, és használata nagyon sokban hasonlít a Szent Koronához, de az a szint, amit a Szent Korona képvisel, az egyedülálló a világon.

Azért csak egy ember lehet egyszerre beavatott, mert a legalkalmasabb személynek kell a királynak lennie. Nincs olyan, hogy 5 legalkalmasabb... legalkalmasabból csak egy van.

www.smart-bus.hu

Ezek ilyen dolgok! 😊 Hogy miért nincs ez benne a történelem könyvekben? Te is tudod a választ. 😊

Volt már a témáról szó, de teljesen kivesézve nem volt... ez olyan téma, amit erõltetni nem szabad... meg kell érni rá.

www.smart-bus.hu

Tetsuo
Koszi a cimet alabb (2012 blog). Erdekes.

A koronarol eloadast tarto informatikus srac nekem szimpatikusabb, mint Pap Gabor. Ez utobbi, lehet, hogy jo kutato, de nem jo a kommunikacioja, igy pedagogusnak csapnivalo.
Az eloadas(ok) hang es kepminosege is eleg zavaro, bar kibirhato, viszont erthetetlen, miert nem tartjak fontosnak a jo rogzitest.

A 2012 blogon elolvasva 4-5 temat, egesz jo..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Engem az is érdekelne, hogy vajon véletlen-e, hogy egyesek a koronacsakra helyén leborotválják a fejüket, mások viszont fekete anyaggal borítják, ami tudomásom szerint negatívan befolyásolja az energiaáramot. Ezekrõl van-e valami véleményed?

Meglepõ

Más királyok koronája nem szent korona. Csak egyetlen Szent Korona van, az pedig a miénk. 😊

L Viper
"Minden másik király koronája is ezt tudta vagy ez a magyar korona kiváltsága?"

Jó a kérdés és érdekes a téma. Azok a mûvészek nem más, nemzet koronáját jelenítik meg, hanem a miénket.
A hsz. második felében a linkek.
Este válaszolok Urak, de most rengeteg a dolgom...

www.smart-bus.hu

Érdekes a koronázásról írtak. Minden másik király koronája is ezt tudta vagy ez a magyar korona kiváltsága?
Miért csak egy ember lehet egyszerre a beavatott? A logika számomra azt diktálná, hogy több ilyen képességû vezetõre lenne szükség egyidejûleg, hisz nagy az ország.

Engem ez most meglepett, hogy nem kellett a reikin keresztül eljutnunk a megkoronázás lényegéig. Meglepett, hogy kapásból nekiálltál helyeselni, hogy hát "adott emberbõl a koronázási szertartás a lehetõ legjobb énjét hozza ki".

Engem ez annyira meglepett, hogy most nem találok szavakat és lehet hogy össze-vissza fogok írni ebben a hsz-ben mindenfélét, mert annyi minden jutott errõl így hirtelen az eszembe.

Kezdhetném azzal, csak minek, hogy ha ez valóban így van, akkor errõl az alapvetõ lényeges dologról hogyhogy nem olvastam a történelemkönyvekben, és hogyhogy nem mondják be a hírekben minden rádió és TV csatornán óránként? Persze, mivel öreg NWO motoros vagyok, én ilyenen már nem is csodálkozok, mert a kérdésre amit fel se teszek, egyértelmû a válasz.

Ti egyébként ezt a vonalat itt már megtárgyaltátok? Mert ugye ez valahol mindennek az alapját képezné. Tehát pl. ha valaki megkérdezné, hogy mire jó az ha van egy királyunk, vagy hogy mire jó a királyság, akkor a legelsõ amit elmondanék, hogy hát ezért, hogy egy "beavatott" irányítsa az országot. Persze még véletlenül se gondolom azt, hogy ez az átlagemberben "aha!" érzést okozna, de bennem ezt okozott, ezért is csapongok most itt össze-vissza.

Vagyis mégsem, mert inkább most abbahagyom, aztán majd jelentkezek, ha már megnyugodtam kicsit. Legközelebb viszont szóljatok elõbb, hogy itt ilyen fontos dolgokról van szó! <#smile>

L Viper
Addig nincs gond, amíg helyes összefüggésekre világítanak rá, de sokan már minden mögé ezt képzelik.
Egyébként kevés az idõm nekem is mindent elolvasni, meg annyi szabadság mindig lesz a világban annak, aki nem hagyja magát átlag kereskedelmi TV nézõig elhülyíteni. <#vigyor2>
Ha lesz idõm és energiám, ígérem belekóstolok... 😊 Egyelõre nekem "sok"... túl sok a kijelentés, aminek nem látom az alapját. Persze lehet, hogy én vagyok földhözragadt! 😊

www.smart-bus.hu

Szerintem az NWO az részben ugyanaz a téma mint amirõl itt szoktatok beszélgetni, csak épp nem kizárólag a magyarokkal kapcsolatos. Én se véletlen keveredtem ide az NWO topikból, mert amit kutatok, annak a magyarokra vonatkozó részérõl itt nagyon sokat megtudtam eddig... pedig még csak most kezdek el igazán foglalkozni azokkal az anyagokkal, melyeket ajánlottatok.

Egyébként meg tudnék nagyon sok olyan NWO-s témát ajánlani, amivel szerintem akár magyarként, akár úgy általánosságban emberként mindenkinek dolga van/lesz. De itt abba is hagytam, elnézést az OFF-ért.

Köszönöm az ajánlást, meg fogom nézni az anyagot!

Részemrõl annyi, hogy soha nem foglalkoztam vele, így szinte minden szó idegen számomra... egyszerûen nem érzem, hogy dolgom lenne vele...

De mondhatnám úgy is, hogy még annyi tény sem áll a rendelkezésünkre, mint a történelmet illetõen...

www.smart-bus.hu

Nekem nagyon fúrja az oldalam, hogy vajon mi lehet az, ami ennyire egységesen nem tetszik nektek az NWO vonallal kapcsolatban. Röviden leírhatnátok, persze nem itt, hanem ott.

Szerintem egyébként az NWO-val kapcsolatban is kb. ugyanannyi a félreértés és a ködösítés mint a magyar történelemmel kapcsolatban. Vagyis több, mert a téma maga is nagyobb, hiszen a teljes világtörténelmet magában foglalja, no meg esetleg még annál többet is. <#wink>

L Viper
Érdekes, szellemi síkra terelõdött a téma.
Megnéztem én is az anyagból elég sokat és osztom Solt véleményét. Az elõadó mond jókat, meg pongyolaságokat is és túl pesszimista, NWO-s.

Nekem a Pálosok jutottak eszembe, hogy miért is üldözték, pusztították õket Magyarország ellenségei annyira.

Akit érdekel a téma, nézzen utána, hogyan zajlott egy Pálos beavatás valamikor. Szántai Lajos írásai, elõadásai ajánlottak pl.
Úgy hirtelen ezt találtam.

A tanítások szerint Dobogókõ a föld szívcsokra. De érdekes a hasonlóság a csakra szóhoz. Maga a magyar elnevezése a helynek is. ...de valahol közösek a gyökerek, szerintem megér egy órát ez a filmecske is.
No a végére értem... az nwo-s részt leszámítva összességében tetszett.

Ami a magyarság történetét illeti, abban sok dologban egyetértek vele. Vannak apróságok, amiket én másképpen látok, vagy tudok, de a 90%-t adom. A Krisztusi út, a végjáték, a gyógyító szerepünk a világban, szerintem is így vannak...

Abban nem értek vele egyet, hogy megszûnünk létezni. Bármennyire is szar a helyzetünk, a magyarság elpusztíthatatlan idegen kézzel. Õ is említi a skorpiósságot. Ennek a lényege, hogy a skorpiót kizárólag egy másik skorpió, vagy önmaga képes elpusztítani. Mivel másik nyilas-skorpió nemzet rajtunk kívül nincs, így veszéllyel kizárólag a saját házunk tájáról kell számolnunk. Ez ellen pedig tudunk tenni, és bármennyire is szar a helyzetünk, a javulás már beindult... ez még itt az sg-n is követhetõ... ( egyébként voltunk már ennél nagyobb kakiban, tehát a csüggedésre semmi okunk )

Ami a reikis kérdésedet illeti. A reiki egy "mezei" behangolás, egy rezgés szám növelés. Erre a világon bármelyik ember képes... bárkinek nyitható a koronacsakrája, és onnantól érzékenyebb lesz az univerzumból érkezõ dolgokra... tölcsérként tudja magába gyûjteni az energiákat, és mindenféle szempontból a javára válik neki is, és a környezetére is.

A Szent Korona ehhez képest, egy leírhatatlanul magasabb szint. Nagyon durván egyszerûsítve úgy képzeld el, hogy adott emberbõl a koronázási szertartás a lehetõ legjobb énjét hozza ki. A szertartás alkalmával a személyisége lebontódik, és újjáépül a belõle kihozható maximum szerint...

Irdatlan energiák mûködnek ilyenkor, nem véletlenül vannak szinte védõöltözetben azok, akik részt vesznek benne. Arany szálas palást, arany sarú, stb... ezek nem a fényûzést szolgálták.

Akárkinek nem kerülhet a fejére... nem véletlen, hogy pár habsburg belebolondult... ezt ugye õ is említi.

A megkoronázottnak szó szerint az agyára hat a korona, mégpedig a rajta lévõ képi program alapján. Egy arra alkalmas személy, akit a Szent Koronával koronáznak meg, a Földi síkon elérhetõ maximális szellemi szintre jut... szó szerint felülrõl kapja onnantól kezdve az információkat...

Analógiának jó a reikis hasonlatod, de a reiki ehhez képest egy porszem...

Hogy mennyi ebbõl a valóság? Több mint az sokan hiszik!

www.smart-bus.hu

A magyarság küldetésérõl itt van ez a remek elõadás.

Köszönöm a kritikát. Engem az elhangzott konkrétumok érdekelnek alapvetõen, mert az tisztán látszik, hogy nem egy nagy elõadó, ebbõl adódhatnak olyan apró félreértések is, amit te is félreértesz szerintem, de nem ez a lényeg. Az állítások megalapozottsága a lényeg (mármint hogy ezt kellene kideríteni, hogy az elmélet megalapozott-e).

A történet amit elõad szerintem is vad, avagy újszerû. Engem az elméletének azon részével kapcsolatban érdekelt volna az itteni társaság véleménye, ami a magyarság történetét érinti.

Az elõadás vége felé lesznek még konkrét állítások, pl. a magyarság küldetésével kapcsolatban, és ez volt az a pont amikor rád gondoltam konkrétan, hogy errõl már te is írtál. Szóval ha lesz idõd, nézd végig, kíváncsi vagyok a véleményedre az elõadás végét illetõen is.

Tudom te reikis is vagy. Nincs a reikiben valami, ami összefüggésbe hozható lenne az elmélet azon részével mikor a koronát egyfajta vevõkészüléknek állítja be? Úgy értem hogy a korona a koronacsakrát fedi le úgy kb. Szóval elgondolkodtam ezen hogy vajon a koronának lehet-e köze a csakrákhoz? Csak hogy egyszerûen fogalmazzak: a "bölcsesség" a megkoronázott királyba érkezhet a koronacsakrán keresztül, és a koronacsakrát felkészítheti elvileg a korona is. (Bár most ez is csak egy vad elmélet, csak annyit akarok az egésszel mondani, hogy elgondolkodtam ezen, hogy mennyi lehet ebbõl a valóság.)

No, én a youtube-s verziót nézem... ott a 13. rész nagyon érdekes. Nagyon jókat mond Koppányról, de a végén van a csattanó... a kazárokat például szkíta származéknak említi akik kb 1500 éve felvették a zsidó vallást, a héberek leszármazottainak meg a cigányokat mondja...

www.smart-bus.hu

Kb 1 órát néztem belõle eddig meg. Amiket mond, azok nagy százalékában stimmelnek, bár van amivel nem értek egyet, és van ami már nekem is sok. Amivel így hirtelen nem értek egyet, az a Geobitzász kép Gézával való azonosítása. Soha, semmilyen formában nem jelölték Gézát, Geobitzászként... van Geitza, Jesse változata, de Geobitzász nincs. Moravcsik Gyula összegyûjtötte az összes bizánci forrást, ami ránk hivatkozik, és ebben semmi nyoma Geobiztásznak... teljesen más történet...

Ami sok. Amit a kereszttel mûvel, hogy elvitték a mit tudom én milyen ufók Amerikából, meg lézer kísérlet... na ez nekem sok.

A stílusa. Nyilván a mondandó a lényeg, és nem a stílus. Lúdbõrzik a hátam a tagtól, de ez egy szubjektív vélemény. Ami viszont objektív... az elején kijelenti, hogy más kutatókkal ellentétben õ végig a Szent Koronáról fog beszélni és nem fog kalandozni, ehhez képest, rendre elkalandozik... nem is lenne ezzel gond, mert a Szent Korona hatalmas témakör, és az alapossághoz hozzá tartozik, hogy jól körbe kell járni a dolgot. Csak ugye akkor nem kell degradáló megjegyzéseket tenni, és nincs probléma...

Látszik, hogy innen-onnan merít, plusz hozzá adja maga elképzeléseit. Hivatkozik Molnár V. Józsefre, Pap Gáborra, és Szántai Lajosra, tehát nekem ez már azt is jelenti, hogy a mondandója lényegével nagy baj nincs.

Összességében amit eddig láttam belõle az nem rossz, és sok benne az olyan információ, ami rendkívül lényeges.

Például a Dalai Láma kijelentésének cáfolás logikusnak hangzik, de az elõtte vázoltak, mi szerint a Dalai Láma azt mondta, hogy õ sohasem tett olyan kijelentést, hogy a Pilis a Föld szívcsakrája, megint csak bemondás. Lehet igaz, lehet hamis.

Nekem ebben az elõadásban túl sok a feltételezés, és az olyan kijelentés, aminek a forrása nem hangzik el, illetve nem tudjuk, hogy jutottunk az állításig. Feltételezni lehet, sõt kell is, csak legyen benne logika, és az alap tények passzoljanak...

Én mindenképpen azt javaslom, hogy, ha amennyiben a téma konkrétan érdekel, akkor Pap Gábor elõadásokkal kezdj. Hatalmas, évtizedes kutató munka áll a háta mögött, és úgy gondolom, hogy nála nagyobb szaktekintély nincs a világon a Szent Koronát illetõen.

Olvastam nem egy könyvét is, rendkívül jól adatolt, hivatkozásokkal teletûzdelt mûvek, amelyeknek a forrásai is rendkívül precízen kutathatók. Más kategória, mint a videón látott úriember. Számomra hitelesebb... jelzi, hogy mikor beszél tényekrõl, és azt is jelzi mikor beszél következtetésekrõl, vagy feltételezésekrõl...

Sajnos a tavalyi 10x4 órás elõadást nem találtam meg a neten, de fent van egy régebbi anyaga a Szent Koronáról, mindenképpen javaslom, hogy nézd meg.

Pap Gábor - Angyali korona, Szent csillag

www.smart-bus.hu

2012 blog: Kereszt a Koronán c. elõadás. (A megtekintéshez ezt a linket javasolnám.)

A blog oldalán az elõadásról a következõket írják: Honnan származhat a Szent Korona? Honnan meríti hatalmát? Hogy nézett ki eredetileg? Kik, mikor és miért módosíthattak szerkezetén, mûködésén, programján? Hogyan függ össze mindez Magyarország sorsával? Mikor és miért vették fel eleink a keresztény vallást? Miért lázadt Koppány István ellen? Kik manipulálják mind István Király, mind Koppány emlékezetét nemzetünkben? Mi a céljuk vele? Milyen jövõt szánnak õk Magyarországnak? Hogyan fog mindez kihatni az emberiség jövõjére?

Engem az érdekelne, hogy van-e valaki aki ismeri a videót és tudná kommentálni? Érdekelnének más anyagok is, melyek a videóban állítottakat alá tudnák támasztani, vagy meg tudnák cáfolni.

Tetsuo
Liberalizmus.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lteebee
Kicsit elvesztetted a fejedet.
Le tudott húzni a dagonyába magához.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

L Viper
Sajnos tényleg ez van, ha bejön ide. Mindig ez a vége. Ha nem jön, akkor lehet normálisan linkelni, fórumozni.
Nevezhetõ-e az elméletnek ami ellenvetés nélkül születik? Ki az aki erre törekszik?
Mi a neve annak, ha egy demagógiából épített elméletet az ellenállás tökéletes megsemmisítésével igyekszenek egyesek igazolni?
Mi az amikor egyesek fanatikusokkal veszik magukat körül, és megállás nélkül vádaskodnak?

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Na jó, lehetsz te az ellenzék.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Arra kérnék mindenkit rekessze ki uwut, hagyja õt figyelmen kívül mert nem azért van itt, hogy a magyar õstörténetrõl értekezzen, hanem hogy provokáljon minket!
IP je alapján különbözõ cionista zsidó körökben mozog, az a feladata hogy aláássa a nemzeti ébredést! Sajnos ezt csak most tudtam meg, de jobb késõbb mint soha!
kakild le uwut akkor elhal
te is fosd le uwut!
tojd le uwut akkor magát kell provokálja!
szard le uwut nézd levegõnek!
szard le uwut neki az a büntetés, ne válaszolj neki!
Majd ha megtudnak rólad ezt azt akkor meglátjuk.

És ha nem harapják, akkor abból megint csak az derül ki, hogy össze-vissza beszélsz.

Zsidóbérenceknek nem tanácsos ide jönni. Az itteniek harapják a fajtádat.

+1 <#eljen>

Deee mos mééé lenne oan rettenetes?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Végül is mondasz valamit... az elrettentõ példa valóban fontos!! 😄

www.smart-bus.hu

Minsig tudtam ám, hogy én vagyok ebben a topikban a legfontosabb.
Válasszatok már meg királnak!
Tutijó topiktörvényeket fogok hozni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Valóban... olyan hülyék vagyunk, hogy az "uwu" fel sem tûnt nekünk... Tudod vannak dolgok, amikkel az ember nem foglalkozik, ha csak nem muszáj már nagyon... te is ilyen vagy.

www.smart-bus.hu

Hát igen, Sherlock köztetek a legokosabb. Ha õ nem lenne, soha az életbe nem jöttetek volna rá.

Azért ennél többet néztem ki belõle... 😄 Édes Istenem... és még mennyi ilyen szánalmas tökfilkó lehet itt... 😄

www.smart-bus.hu

Savaran

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Inkáb arról mesélj, hogy hamisítom a történelmet, az olyan muris.

Savaran
UWU, volna egy kérdésem! A finnugorok mit kerestek Etrúriában ie 400 körül? Akkor még a piros és kék bogyókat válogatták az Urál tövében nem?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

ááá a kígyó körbeért páholy nem engedni XD
L Viper
Amit az #2668-ben linkeltél Grandpierre-tõl, elég lenne nekem arra egy szép cáfolat, de ebbe már nem mernek belemenni. Hivatalos vitára vinni meg végképp nem merik "kedves" hivatalos "tudósaink".