6424

A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • fonak
    Ilyen szép térképeket bárki tud rajzolni, de ilyen alapon a Gyűrűk ura is bizonyíték, hiszen van benne térkép is, meg részletesen kidolgozott őstörténelem, sőt még nyelveket is alkotott J.R.R. Tolkien bácsi.
  • ahddub
    Én javallom TD véglegese kitiltását innen! Minek ő ide? Linkelt már ő hasznosat 5 éve?
  • Zenty
    Nagyon helyes hivjad a moderatort mar en is akartam kérni őket hogy kicsit megneveljenek téged. Mert vicc mar hogy kajalni se mehet az ember mert minden percben hergeled a topicot. Érdekes privátban nem írsz nekem... Nem válaszolsz csak publikusan a témától eltérően trollkodsz itt.és meg neked állj följebb hihetetlen... Te tudod mit? Most elmegyek aludni reggelig kitombolhatja magat mindenki. De ha reggel meglátom hogy rombolod a topicot en fogom kérni a moderátorokat hogy tiltsanak ki innen téged
  • ahddub
    A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem! Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
  • ahddub

van.
    minden állításom mögött bizonyíték áll
  • ahddub

:DD:D:D
  • ahddub

Ez egy cikk 41 ből a nagy budapestből amikor megtalálták Árpádot, na Dantes ezt lesd!

• ahddub
    Éry Kinga

• ahddub
    C. Lalueza-Fox et al. 2004. Unravelling migrations in the steppe: mitochondrial DNA sequences from ancient central Asians

C. Keyser et al. 2009. Ancient DNA provides new insights into the history of south Siberian Kurgan people. Human Genetics.

Van még kecskeméti, és jászboldogházi henkey könyv meg ez is jó:

• ahddub

C. Keyser et al. 2009. Ancient DNA provides new insights into the history of south Siberian Kurgan people. Human Genetics.
  • TomDantes
    Hol?
  • ahddub
    Ne trollkodj és nem leszel törölve.
    Az is trollkodás, ha azt hazudod nincs forrás, holott M és C keyser, Izmagulov, Henkey, Kiszely, Ginzburg, Petrovski, Kim, VV bunak, Mikhail Gerasimov, Tóth Tibor, Éry Kinga, Lipták Pál, nemeskéri , gáspárdy neve jólcseng és fel fel tűnt már itt párszor 2009 óta. Danti Danti te kis troll! XD
  • Tetsuo
    Te meg egy elb@szott troll vagy. Ez látszik már egyből. ;-)
    Ahddub természetesen megjelölte a forrást már régebben és most is, ez is világos szerintem mindenki számára (csak neked nem).
  • TomDantes
    Megkértem az admin-okat. Szerintem döntsenek ők . Te minden vagy, csak nem pártatlan, és ahddub trollkodását bezzeg nem törlöd. Azt bezzeg nem zavar, hogy soha semmivel nem támasztja alá amit állít, és semmire nem hoz bizonyítékot, forrást, stb.
  • ahddub
    forrást, bizonyítékot és szakirodalmat kértél, írtam, leszartad, akkor megkapod képben, ha esetleg nem tudsz olvasni XD
  • ahddub
    Henkey nyilatkozta

"– Felméréseim – az orosz Ginzburg és a kazak Iszmagulov vizsgálatait alapul véve – jelentős mértékben igazolták a közép-ázsiai eredetű népekkel, a szkítákkal, szarmatákkal, uszunokkal, továbbá az ogur-törökökkel, késő avaroknak is nevezett onogurokkal való rokonságunk hagyományait."

• ahddub
  • ahddub

XDXD
  • ahddub
    Te olvasod amit írok ?
  • Zenty
    Neked minden áltudomány, de ez csak a szubjektív véleményed elég alja és szabálytalan stílusban . Egyebkent nem nagyon emlékszem,hogy te bármikor is küldtél volna forrást.. Emelett megint szabályt sértesz és ebből elég. Ahogy mondtam lezártam az offot, innentől kezdve ha rinyálni és trollkodni van kedved privátban írj, de őszintén nem szivesen társalognék veled mert amit elmondtam azt elmondtam.
  • TomDantes
    Forrás? Bizonyíték? Szakirodalom? Ha nincs, a házigazda ezt törölje!
  • ahddub
    -905
    +90%

XD

A cro magnid sok típus őse pl keletbalti, borreby is!
    A keletbalti tungiddal keverve az uráli típus.
    A medence kőkora mediterrán típushoz köthető, pont ahhoz mint a szumír jemdet nassré. A mediterrán tauriddal keverve adja a pontusi típust honalapítóknál e kettő vegyesen 14,1% forrás Lipták. A szumír mebertant én Kiszely a föld népei Ázsia című kultuszműben olvastam, ott ő felsorol számtalan antropológust akiknek az eredményét közli, ha érdekel kikeresem.
  • ahddub
    az embertan maga a bizonyíték, hiszen ez földrajzi helyekhez, régészeti kultúrákhoz kapcsolódik. elmagyarázom. Az Andronovói kultúra embertana a cro magnonid C típus vagy más néven andronovó típus, miért érdekes ez? mert tungiddal keverve kapod a turánit! 90-10% arányban. Ez a típus a honalapítok 24%-a. Henkey és Kiszely műveikben kitér ezekre Henkey forrása izmagulov és _ginzburg vizsgálati eredményei. Ezért adtam meg őket is. genetikailag az Andronovo 905 R1a1 és 10% C3 szintén őseuropid és mongolid 90-10%. Forrás M és C Keyser at all Siberian kurgan people.

DANTINNYÓ SAKK-MATT! XDXD
  • Zenty
    Erre van genetikai terkeped?
  • Zenty
    Ahdubbal amit beszelünk régi téma. A fórumra egy tonna forrás, videó, kép, genetika került bemasolasra a témából, tehát köztudott a téma nem csak halandzsa. Most is bemásolt egy uj videót és uj térképet is ( nekem új) . Szóval megfelelő a kommentje. Emelett kulturáltan is érvel, példát vehetnél róla ha erre vagy kivancsi.
  • ahddub
    Kedves Trolldantes, egészen pontosan mire vagy kíváncsi?
    mondok példát. Andronovó embertana Izmagulov, Ginzburg, Henkey, Kiszely.
  • ahddub
    Az ordoszi hunok és a madák kre 2. évezred közepe vége felé különültek el az andronovótól. A mada a magyar az ordoszi pedig a hun. aztán majd jönnek az egyesülések.
  • TomDantes
    Mindenre amit állítasz. Ott áll a fejlécben. Ez a szabály. Vagy te talán kivételes vagy?
  • ahddub
    Kedves Trolldantes, egészen pontosan mire vagy kíváncsi, hidd el ha megírod megadom a forrást!
  • TomDantes
    Kedves házigazda. Idéznék a fejlécből: ,,Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli) "

Nem kéne talán ahddub fórumozónak ezt megtennie?
  • Zenty
    Es azt mondod ők is magyar águak?
  • ahddub
    Ordosz egy település, ma Kína ott találták meg az Andronovó kultúra emberi és tárgyi hagyatékát, ez később a Xiongnu de akkor már szibériai, altáji és ázsiai elemekkel bővülve.
  • Zenty
    Ordoszi hun az milyen?
  • Zenty
    Ebben a topicban en mondom meg ha tetszik neked ha nem. Ha nem bírsz magaddal ne csodálkozz a törlés miatt, mert az a legkevesebb ha támadod a fórumot. Ahhoz is megvan a jogom, hogy a moderatort rad iranyitsam és soron kívül banoljanak téged vagy a haveri troll körödet ( megint) pár hónapra. Szóval azt javaslom neked gondolkodj mielőtt írsz és ezzel lezártam az offot
  • ahddub
    Zéró ne trollkodj, szólj hozzá a Magyar őstörténethez inkább! Milyen tudományág bizonyítékai alapján állítasz és mit?
  • ahddub
    Továbbá a fajok is földrajzi helyeket jelölnek
  • Zero 7th
    Ha a bizonyíték kritérium, akkor de, mondtál ilyet. Egy olyan témáról kértél ápdétet, ami full seggből van előrántva.

Azt meg nem te fogod nekem megmondani, mit csináljak. Majd törölgetsz, úgyis olyan jól belejöttél.
  • ahddub
    A krónika nem bizonyíték, hanem kincsestérkép! Ami alapján megtalálod a kincseket (bizonyítékokat) vagy nem, a miénk alapján jöttek a is kincsek.
    a krónikáink a nimródi időktől indulnak, de a vízözön előtt is volt élet.
    Pl a medencében, Aral tónál, Kaukázusban innen népesült be Mezopoó is.
  • Zenty
    Sehol nem mondtam olyat hogy bizonyíték leszarva... Szóval ne túráztas a fölösleges kamu offodal , éppen most is őstörténelem temazas megy ès ebbe ronditasz bele. Vedd első figyelmeztetésnek ezt a kommentet, csak akkor szólj hozza ha a témához tudsz hozzászólni érdemben a topic szabályzata szerint
  • ahddub