47
-
TheZsenyka #7
Tehát egy napon az ember is képes lehet majd különféle szervei visszanövesztésére? Hát ez igazán jó hír. Olyanról esetleg nincs szó, hogy képes lenne majd "bizonyos" szervét továbbnöveszteni? -
#6 nehogy azt hidd, hogy nem tunik el az egesz elobb a katonai, majd a medikalis sullyesztoben. sajnos nyugodtan kiindulhatunk ebbol, mint alapbol. de hatha az unokaink mar latnak belole valamit.
tovabba utalok idegen tollakkal ekeskedni, de:
csak nehogy a terroristak kezebe keruljon. vagy gardistakeba, vagy filecserelokebe, vagy kismamakeba.
valamit roviden osszefoglalava a cikket:
x-men origins: salamandra -
caprocorno #5 Nincs más tennivaló, sok szalamndrát kell enni. Még senki nem evett a világon napi 3x1 szalamndrát nyersen, ezért nem nőtt még vissza a keze senkinek. Persze a finnyásabbak megkaphatják intravénásan is -
samebadi #4 ez most kicsit beteg, de kiskoromban nekem is voltak ilyen dolgaim... elméletileg ez azt jelenti, hogy a reinkarnálódást nem befolyásolja a tér-idő... lehetséges hogy lelkek újjászülethetnek a távoli múltból és a jövőből egyaránt. Ahol viszont már nyilván tényleg vissza fognak nőni a levágott végtagok, és az embereknek annyira természetes lesz, hogy már csecsemőkorban megkapják a megfelelő injekciókat, vagy már előtte, a génmódosításokat. -
#3 Emlékszem, milyen csalódott voltam, amikor néhány éves koromban láttam egy csonka kezű embert, és nagy ártatlanul megkérdeztem apukámat, hogy "És a bácsinak mikor nő vissza az ujja?" Erre apukám felvilágosított, hogy sose, én pedig el voltam keseredve, mert azt hittem, a végtag is úgy visszanő, mint a köröm, meg a haj. Jobban meglepődtem, mint amikor megtudtam, hogy nincs Mikulás. Hehe! -
USAMEN POWER #2 Hm...
Nem is rossz ötlet, hogy egy napon az emberek visszanöveszthetik a hiányzó végtagjukat.
Így tovább -
jeti00 #1 Az ilyesmit kéne tömni pénzzel...
de azért szegény kis szalamandrák.