The Secret / A titok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de abban igazad van,hogy minden vallás erre az ideológiára épül,csak hát helytelenül. amit az emberek istennek neveznek,az valójában az univerzum.csak hát a hívõk azt nem tudják,hogy az univerzumhoz (a.k.a. istenhez) nem imádkozni kell,hanem kérni. és hány olyan van,hogy "kérlek istenem,ne engedd meghalni a fiamat!". 1. bevonzani másnak nem tudsz,csak magadnak 2.még ha sikerülne is,ezzel akkor is a halálra gondolsz,ergo ezt vonzod. szerintem azok a sikeres hívõk,akik több tízezres hitgyülekezeteket hoztak létre és ebbõl élnek boldogan,azok ismerik a titkot,ha nem is olvasták a könyvet,de tudják,hogy mi hogyan mûködik.
egyébként azért sem vallás,mert a vallásban minden az istentõl/istenektõl függ,a vonzásnál pedig csakis tõled függ minden. ha úgy nézzük ez is hit,csak itt nem istenben,allahban meg jahveban hiszel,hanem magadban.
ReaL MaDRid x siempre
a miniszterek pedig...azokat is mi vonzottunk. pontosabban én nem,mert én optimista alkat vagyok és nem úgy állok hozzá,mint az ország 90%-a : "bárki is lesz hatalmon,úgyis szar lesz". és tessék,a nép bevonzotta! a sok hasonló frekvenciájú gondolat gazdára talált. ugyan másoknak nem tudunk bevonzani,tehát pl nem tudom azt elérni,hogy te holnap épp találkozz életed nõjével,erre csak te vagy képes,viszont ha sok ember azt vonzza,hogy szar lesz,akkor bizony szar lesz mindenkinek.aki meg a jót vonzotta,na pl õk kapnak külföldrõl állásajánlatot,vagy a másik eset meg az,hogy attól függetlenül gazdagszik meg,hogy milyen a gazdasági helyzet.
mondjatok nekem egy (csak 1-et!) olyan hírességet,aki sikeres,tele van pénzzel,boldog,ám örök pesszimista és nincs meg benne a magabiztosság.egyet sem fogtok tudni mondani,mert ez üti egymást.ilyen nem létezik. aki pesszimista,az folyamatosan a rosszat vonzza,és vele érdekes módon sosem történik szerencse. de az én szótáramban nincs ilyen,hogy szerencse vagy véletlen,minden ami történik velem az miattam van,mert én vonzom. akár akarva,akár akaratlanul.
ReaL MaDRid x siempre
A célt elérni akarnod kell, hinned kell benne, mert ha nem így teszel, a siker elõtt feladod, kifogást találsz rá, vbagy bûnbakot kleresel, aki miatt nem sikerült. Pedig egy bûnbak van: önmagad, és a kis hited.
A legnagyobbak titka, hogy bíznak magukban. Tudják, hogy meg tudják csinálni, amire vállalkoztak - ehhez természetesen a helyes célmegválasztás is elengedhetetlen, nem tanácsos egybõl a repüléssel, vagy a gondolat általi tûzgyújtással és fojtogatással próbálkozni - ezek sohasem jutottak túl Hollywood falain...
Fokozatosság, mértéktartás, tudatosság. Emberi elme. Nincs benne semmi hókuszpókusz.
Jó, tegyük fel, hogy megváltozik az ország, átalakul a rendszer, és akkor azok, akik csak a hatalmat akarják, és csak rombolják a többiek környezetét, nem kerülhetnek hatalomra. Ekkor viszont õk hiába akarják a hatalmat, nem érik el, számukra nem fog mûködni a vonzás törvénye, tehát mi meggátoltuk, hogy elérjék, amit el akarnak érni.
Tehát a vonzás törvényét más szándékok ellen használnánk. Tehát valakik mindig szívnak, és nekik nem fog mûködni. A társadalomban mindig meg lesznek azok a csoportok, akiknek a környezet miatt nem sikerül elérni azt, amit akarnak, azért, mert mások vágyaival az övéik ellentétesek, és ugye az erõsebb gyõz.
De ugyanúgy meg van az emberen belül is ez a harc. Az ember tudatszintjeinek is eltérõ vágyaik vannak, és ugye mikor melyik gyõz... Ha egyetértésben vannak, akkor már tényleg van esély a sikerre.
Az a helyzet, hogy az embert belülrõl olyan erõk irányítják, amikrõl jelenlegi tudati szintjén nincs tudomása... és ugye hiába erõlködik, gyakorolja a "vonzást", csodálkozik, hogy nem sikerül neki. Pedig megvan az oka..
pont ez itt a probléma. mindenki beletörõdik a politikába is.
4 évente kimozdul a kaptárból és amelyik nagyobbat ígér arra húz egy ikszet...
az a baj hogy amúgy ez így van. csak a felsõ vezetõk pontosan tudják hogy mit akarnak (~ hatalmat) és el is érik ezt. a kis emberek meg mutogatnak egymásra, hogy ki cseszte el. jó példa erre a hírhedt "magyar mentalitás"
Mindenki maga teremti meg a saját valóságát a gondolataival és az azokhoz kapcsolódó érzéseivel, így mindenki azt kapja, amire gondol, és amit érez - akár akarja, akár nem."
Már csak az a kérdés, mi az, hogy saját valóság!
Mert például nem tudok hatni az ország gazdasági folyamataira, viszont egy gazdasági miniszter már annál inkább, és ott fenn bizony eldönthetik, hogy milyen életkörülmények közt élek. Elmehetünk Irakba, és játszhatjuk, hogy bevonzzuk a gazdagságot, meg jókedvet, csak nem megyünk vele semmire. Az életünket jóval inkább felsõbb erõk irányítják, mint mi magunk. Az egyik a földi hatalom, amit a társadalom veetõi irányítanak, a másik a túlvilági hatalom lehet, amirõl csak tapasztalataink vannak, de nem tudjuk, pontosan kik irányítják.
Azután látom, hogy teli van fröcsögéssel...
Hölgyek/ Urak!
A vonzás törvénye létezik és mûködik.
Valaki hisz benne, valaki nem.
10-20-30-40-50... akárhány éves lehetsz, azért nehéz eleinte eszerint élned, mert - kevés kivételtõl eltekintve - nem ebben a szellemben neveltek. Nem így nõttél fel. Sokan emiatt gondolják divatirányzatnak.
Minden fokozatosan lesz azzá, ami. Te is lépésrõl-lépésre lettél az, ami. És (?) lépésrõl-lépésre lehetsz azzá, amit 1) elképzeltél magadnak 2) elfogadtál 3) kipróbáltál 4) fokozatosan napi tevékenységgé teszel 5) azonosulsz vele, ezért automatizmussá válik az életedben.
Amin gyakran járatod a gondolataidat és ehhez amilyen belsõ érzelmeket kapcsolsz, ahogyan érzed magad és ezeknek összegeként ahogyan cselekszel, az vagy ma, és ami fontosabb: az leszel holnap.
Akit megérint, az úgyis foglalkozik vele. A világ - tetszik, vagy sem - percrõl, percre változik. Te döntöd el, hogy követed-e ebben a változásban és ami fontosabb: hogyan, milyen irányban követed.
Gondold végig, ha elértél valamit az életben, akkor az csettintésre az öledbe hullott, vagy sem. Ha nem, akkor azt fusd át fejben, hogy mit tettél annak érdekében.
Hétköznapi nyelven a vonzástörvényének szabad fordításai: szerencse(csillag), mázli, mák, malac, szerencsés egybeesés, véletlen, védõangyal, jóisten - vagy - balszerencse, pech, rossz csillagzat, sátán.
Minél többször olvasol a témában - nem feltétlenül a Rhonda Byrne könyvet - annál többet fogsz fel az egészbõl. Ez nem olyan, mint egy lecke, vizsga, elõadás, beszéd stb. "Arra felkészülök egy nap alatt, oszt' jó' van." Ebben a témában, mindig fedezel fel új dolgokat. Nincs vége, csak ha abbahagyod.
Beszélj olyanokkal, akik letettek valamit az asztalra. Ha "szerencséd" van, elmondják, hogyan. :-)
Persze az más kérdés, hogy te személy szerint milyen következtetésre jutsz belõle.
Nagy kedvencem az, amikor nagy koponyák, vagy sportolók példáját illetik erõs intrikával (értsd: fikázzák): "Peeeersze! Ha én is ennyit foglalkoznék a témával, vagy ennyi idõt gyakorolnék, ugyanezt el tudnám érni"
A poén az, hogy ez így van! :-) Ha valamit el akarsz érni, akkor megismered, ha tetszik elfogadod, azonosulsz vele és fáradtságot, félelmet, kételyt nem ismerve, kitartóan csinálod.
Over and Out.
Captain Sonar 2024 Remake
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A siker a célok megfelelõ megválasztásánál kezdõdik, mert a helyesen megválasztott, a képességeidhez és lehetõségeidhez racionálisan igazított cél elérése sikerélményt ad, amely növeli az önbizalmat, és a következõ, eggyel nagyobb kaliberû cél (hû, de sokan félre fogják ezt érteni...) kitûzésére sarkall.
DFTBA ಠ_ಠ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
például osho, agykontroll, ezek is a vonzás törvényéhez hasonló dolgok. csak ezekkel nem lehet "pénzt kérni", a vonzás törvényével igen, és minden nem hozzá értõ egybõl felkapja a fejét ha a pénzrõl van szó, de a "kontárkodásával" nem jut egyrõl a kettõre, és jön az "átverés-humbug" szöveggel.
Mint mondtam, az ember teremtõ ereje abban rejlik, hogy képes saját magát megváltoztatni, ez pedig az életében bekövetkezõ változásokat vonzza magával. Ez a gondolkodásnál kezdõdik. A gondolkodásod kihat a testedre. Már pusztán az is, ha optimista vagy és van önbizalmad, szépnek, jófejnek tartod magad, sokkal vonzóbbá tesz téged mások szemében. És állítom, hogy nem azért, mert láthatatlan hullámokat bocsájt ki az agyad, ami hozzád vonzza az embereket. Hanem azért, mert a gondolkodásod egy sor biológiai folyamatot beindít benned, aminek észrevétele az emberi tudatalatti érzékelésén alapul, a köznyelvben egyszerûen csak kisugárzásnak hívjuk.
De ha jobban megfigyeled a dolgokat, biztosan te is észrevetted, hogy a változások, amiket leírtál egytõl egyig a te testeden mentek végbe, és nem közvetlenül a helyzetedet változtattad meg, amiben élsz. Az a második lépcsõ, ami azért jön létre, mert a már megváltozott éned másképp képes cselekedni.
A pénzt, a sikert és a hírnevet sem úgy vonzzuk be, ahogy azt sokan gondolják. A "vonzás törvényének" hatásköre a saját tested! Itt megy végbe a változás. Ha ráállítod a tudatod, természetes, hogy olyan emberré válsz, ami az éppen adott, elképzelt cél eléréséhez szükséges. És nem közvetlenül a célt vonzod magadhoz - hanem megteremted magadban azokat a belsõ, vagy külsõ tulajdonságokat (az eszközöket) ami az adott cél eléréséhez szükséges. Ebben meg ugye nincs semmi misztikum.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
énis már kb egy éve ismerem ezt az egész vonzás dolgot... és mindig beválik
elõször nekem is nehéz volt elfogadni h mi csak is mi irányítjuk az életünket senki más. és minden egyes hibát is mi magunk vonzzunk be az életünkbe bármennyire is hihetetlen. ezt az elején nagyon nehéz volt elfogadni...
Most megyek és megint elolvasom a könyvet :D
( mert sztem a film nem anynira találó, akik csak azt látták nem hitték el mert sztem kicsit gagyi lett)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
a szemléleted majdnem jó: a világ változtat általa saját magán
ez fedi is a titkot. de #69
de anyu olvasta a konyvet
egy "darabig" csinaltam
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ha a gondolataidat a külvilág irányítja, és a gondolataid a külvilágon változtatnak -> a világ változtat általa saját magán. ezt hívhatod a karmikus sorsnak, vagy istennek, vagy ahogy akarod.
Szóval a megváltoztatott gondolkodás arra az erõre hat vissza, aki megváltoztatja, és így a már megváltoztatott valaki másképp hat a környezetére. Ebben rejlik a gondolat teremtõ ereje. Rezgéseket, impulzusokat, késztetéseket teremt a saját hatáskörében, az emberben :) Az agyad nem egy spirituális jelenség, hanem egy fizika.
példákat már írtam. nem úgy kell bevonzani hogy kántálod a "lefogyok" mondatot, hanem hogy elképzeled magad az ideális testsúlyoddal.
ez a vonzás.
tipikus szektás szöveg. ha valami mûködik, akkor az mûködik akkor is, ha nem akarom befogadni.
igen, pontosan ezt mondom énis. attól függetlenül mûködik, hogy hiszel-e benne, vagy sem.
az emberiség összbevételének 96% a népesség 1%-ának a kezében van.
szerinted ez véletlen?
az a baj hogy ezeket a tanításokat nemtudod befogadni. én a titok elõtt megismerkedtem különféle tanokkal/filozófiákkal is, pl. hinduizmus. hidd el, sok hasonló elembõl épül fel a két dolog (többek között)
gondolom te csak egybõl azt vágod le hogy "gondolok a pénzre, de nincs itt, hát ez valami kurva szektás módszer". nem hiszel ezekben, mint pl. a reinkarnáció vagy karma, ezért mondod ezeket.
az a baj hogy ez mint minden más nagyon sokmindennel összefügg.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"te pedig vagy befogadod ezeket a törvényeket, vagy nem érdekel!"
tipikus szektás szöveg. ha valami mûködik, akkor az mûködik akkor is, ha nem akarom befogadni.
"most ezt nemlehet elmagyarázni! bizonyos nyugalmi/mentális állapot kell ehhez az egészhez!"
attól tartok, ezt nem csak most nem lehet megmagyarázni, hanem egyátalán. ha majd elérted ezt a mentális állapotot, akkor megpróbálhatnád mégis elmagyarázni, mert így népbutítás.
figy, én szívesen beszélek róla, de nem így. ilyen hozzászólásra nemtudok máshogy reagálni.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre