511
A titok - A vonzás törvénye
-
#231 nálad nem létezik! de attól még létezhet a szerencse is:) jókor jó helyen!:) -
#230 majd képeket is! mindenről amit bevonzottál:) -
#229 nagy kitartást kívánok inkább,szerencse nem létezik :) -
Fbn Lx #228 na mától fogva hivatalosan is vonzástörvény gyakorló leszek :] nem próbálom. teszem! :D
kívánjatok sok szerencsét nekem :D
eredmények majd jönnek, amint beállnak a pozitív változások. -
#227 ha rááldozod a szabadidőd, akkor már adtál érte valamit sztem. -
#226 #124:
Jó néhány dolog van, amire nincs kézzelfogható magyarázat, egyszerűen csak léteznek. Lássuk, magadtól tudsz-e példát hozni.
#131:
Győzködni nem akarlak. A te döntésed.
Bárki, aki elért valamit az életben, először kitűzött egy célt és hitt benne. Ez adta a kemény munkájához a mindennapi motivációt. Látta maga előtt a célt, ami persze idővel csiszolódott. Ehhez kapcsolt egy számára kellemes érzést. Ha célt nem látod, nem látod magad abban a helyzetben, s közben nem érzed magad jól, hamar fel fogod adni.
Visszakérdezek:
Van-e olyan dolog az életedben, amire különösen büszke vagy, hogy elérted? Milyen tanuló vagy/ voltál? Sportolsz/-tál valamit? Milyen eredménnyel? Hogy érzed magad, mikor reggel felkelsz/ este lefekszel? Élvezed azt, amit nap, mint nap csinálsz meló/ tanulás, bármi? Jól érzed magad a bőrödben?
Ha igen, jó, igen, nagy, jól, igen, igen - ekkor jó úton jársz, csak eddig nem nevezted nevén a gyereket. Ha valahol különbözik, akkor dönthetsz úgy hogy változtatsz rajta és úgyis, hogy nem.
Ha nem tetszik a Titok, nézd meg a Mátrix c. film első részét, úgy hogy az akciójeleneteket ignorálod és mondanivalóra koncentrálsz. A téma ugyanez, csak akció-köntösbe öltöztetve.
-
#225 hehe,jin és jang :) -
Fbn Lx #224 feketéből és fehérből lesz az Egy.
Ez ősibb tanítás, mint a vonzás :) -
#223 amúgy már az elején vérzik a dolog a vonzást összefüggésbe hozza a mágnessel és azt mondja hogy a hasonló dolgok vonzzák egymást! pedig az ellentétek vonzzák egymást ez bizonyított, itt is láthatjuk a példáját ebben a topikban és úgy az életben mindenhol.... -
#222 fizetem a netet meg írják le az adómból:) -
Fbn Lx #221 felejtsd el, így nem fog működni mert nem adtál érte cserébe semmit -
#220 én már az 5-ik oldalon tartok:) tigeroo belinkelte délután -
#219 rákerestem,fent van neten,én beleolvasok mi ez:)
olvasható -
#218 várjál addig, amíg meghallják a karma törvényét :D
értem mire akarnak kilyukadni amúgy. szkeptikusok. csak ne feledjétek hogy tényleg, minden új, eddig ismeretlen dolognál voltak kételkedők... azóta már ők is tudják hogy a föld gömbölyű :)
és érdekes, amikor pl. a curie házaspár a radioaktivitást kutatta ők sem tudták hogy mi-merre, csak sejtésük volt.
ez a bezonzás dolog pedig nagyon régi tanokon nyugszik. és eddig elég sok átfedés van a beszámolt sikerek között, bár vannak kételkedők. ha tudjátok cáfolni a létezését, akkor azt mondom jólvan. én remélem hogy az elkövetkező korban már ezt is megtudják majd tudományosan magyarázni.
-
Fbn Lx #217 Lehettem vagy 14 éves, amikor láttam. akkor eléggé ledöbbentem, de most a franc se emlékszik már az oldalra, ha egyáltalán létezik :D jó dolgok voltak rajta, pl. egy kis off: a kastélyokban tapasztalt kísértetlátomásokat is az elektromágnesességgel magyarázták. Azok a házak és régi kastélyok, ahol szellemjárásokat tapasztalnak, rendszerint gránitos földre vannak építve, és a folyamatos terhelés következtében a gránit enyhe, de jól mérhető elektromágneses hullámokat gerjeszt, amelyek az emberi agy hullámait esetenként eltérítik, így látomásokat okozhatnak.
látjátok, mindent meg lehet magyarázni :p
megpróbálom megkeresni az oldalt -
#216 "jöttetek be ide és nektek csak az számít,hogy nektek legyen igazatok. oké,felőlem legyen igazatok,én annyira leszarom mit gondoltok ti erről :D"
ez tesz minket emberré:) egy ember a saját szemszögéből mindig okosabb a másiknál:D -
Fbn Lx #215 "...és érdekelne titeket a dolog,akkor inkább azt kérdeznétek,hogy az előbb pumpa által felsorolt könyveket hol lehet beszerezni"
várj, mindjárt idézek neked egy kicsit.
"ilyen ezoterikus könyvet nem érdemes kölcsönkérni...
egyrészt nem a te energiáid vannak rajta, mert nem te olvastad és nem is te vetted, és mivel nem fizettél (nem adtál) érte semmit, így semmit sem fogsz megtudni belőle! azért, hogy kapj, adnod is kell! így ha kifizeted (adsz érte valamit), akkor meg is kapod a belőle szükséges tudást, amivel újabb ismeretekre tehetsz szert, ez az egésznek a lényege)!
ezért van az, hogyha valamilyen könyvet kölcsönkérsz, az általában nem is tetszik, és végig sem olvasod, mert uncsinak tartod, mivel nem adtál semmit sem érte, az élet úgy alakítja, hogy NEM IS VAGY RÁ ÉRDEMES, hogy a benne lévő TUDÁSRA szert tegyél!"
Ugye elnézed nekem, ha ezek után amennyiben érdekelne is a téma, még akkor sem lennék hajlandó a pumpa által ajánlott könyveket elolvasni? -
#214 a könyvben valami ilyesmi van leírva,csak nem pont ugyanígy :D egyébként ez nem vmi újfajta dolog,ez már évezredes. már nem merem leírni ebben a topikban,hogy törvény,mert engem fogtok megtámadni megint,hogy ez most miért törvény. akit érdekel,az kicsit olvasson utána. már ha érdekel is titeket a dolog. -
gyuri12 #213 Linket,az a dolog engem is érdekelne. Mármint a tudattal mozgatós dolognak,nem a zsidós-baromságnak. -
Fbn Lx #212 Abból kiindulva, hogy láttam már kísérletet ahol a faszi egy gerjesztett speckó elektromágneses térben a puszta tudatával mozgatni tudott tárgyakat, akár igazad is lehet.
Adjunk neki akkor néhány évet/évtizedet.
De ha nem lesz belőle semmi, akkor gondolom megint az lesz, hogy a zsidó összeesküvők nem akarják hogy nyilvánosságra kerüljön ez a hatalmas erő. -
gyuri12 #211 Ez sem valami tudományos.:D -
#210 ok,figyeljetek,én úgysem tudom nektek elmagyarázni,hogy mi ez,még én is csak sejtem a dolgot egyébként,még több könyvet kell elolvasnom,de ismerőseim tapasztalata és az enyéim is azt mondatják velem,hogy a vonzás törvénye létezik,és már nekem is sikerült teremtenem,innentől kezdve nekem nem célom,hogy titeket meggyőzzelek,mert úgysem tudlak benneteket,főleg azért is,mert ti már egy jó adag előítélettel jöttetek be ide és nektek csak az számít,hogy nektek legyen igazatok. oké,felőlem legyen igazatok,én annyira leszarom mit gondoltok ti erről :D de örülnék mostmár,ha nem ennek a dolognak a szapulásával/nem egyetértésével folytatódna a topik,hanem inkább személyes tapasztalatok jönnének,meg ilyesmik. akik meg nem hisznek benne,azok ne higgyenek,nem muszáj semmi sem,de sokkal jobb lenne a légkör,ha nem azzal lenne tele a topik,hogy meg akarunk titeket győzni. úgysincs értelme,mert abszolút nem vagytok nyitottak. ha azok lennétek,és érdekelne titeket a dolog,akkor inkább azt kérdeznétek,hogy az előbb pumpa által felsorolt könyveket hol lehet beszerezni,de nektek ilyen szándékotokban sincs,szóval,nincs miről beszélni.ha érdemben hozzá tudtok szólni a témához,akkor szívesen várjuk a hozzászólásaitokat. -
#209 már most is lehet mérni a "titkot":) ki mennyit vonzott be!:) -
gyuri12 #208 Lelki erő? Akaraterő? És az érzelmek? Ezeknek maximum a fizikai megnyilvánulásokat lehet mérni. És azt se felejtsd el,hogy pl az agyhullámokat sem évszázadok óta méri az ember,csak néhány éve/évtizede. Lehet,hogy néhány év múlva már ezt a vonzási izét is mérik majd. -
#207 akkor viszont bevonzom:) -
#206 "törvénynek és tudománynak neveznek/neveztek valamit, ami nyilvánvalóan nem az, ha létezik a fogalom, ha nem." így van, ez inkább ilyen hit szagú dolog:) sőt az is.... -
Fbn Lx #205 ja. a könyv írója meg szépen gondolt egyet, hiszen a sok paraszt úgysem tudja megkülönböztetni a tömegvonzást az általam leírt vonzásról.
"mivel a vonzás törvényéhez alapból a saját gondolataid kellenek, szerintem ezt kurvára nemlehet fizikailag mérni."
Csak az a bibi, hogy a gondolataidat is lehet fizikailag mérni. Az agyhullámok létezése már rég bizonyított. -
#204 Ki tudja. És Edison nem bírja feldolgozni, hogy az Msn létrejöttét nem ő vonzotta be :) -
#203 azt mondták ne adjam ki az msn címüket,így is túl sokan veszik fel őket msnre. -
#202 és melyik van fent msn neked? newton vagy edison? vagy mindenki?:) add már meg légyszíves a címüket, kérdeznék én is egy két dolgot -
Fbn Lx #201 a fénynek csak mozgó tömege van, azt, hogy nagysága, meg nem tudom hogy érted, a fény részecskéire gondolsz?
de a kandelára például már létezik képlet. nem értek a fizikához, de azt azért vágom, hogy a fénynek még a nyomása is mérhető.
Arról még mindig nem hallottunk, hogy mi az, amit hivatalosan rögzítettek erről a vonzási törvényről. Mert azt már tudjuk, hogy törvény, de hogy mi teszi törvénnyé, azt sajnos még sehol, senki nem írta le.
talán azért, mert egyetlen mérési eredmény sem igazolta a létezését. A fényét már rengeteg. És még egyszer mondom, hatása szabad szemmel látható, és a bőrödön fizikailag érzed. Ez a tapasztalat egy parasztembernek is elég ahhoz, hogy lássa a létezését.
Mellesleg nem konkrétan arról van szó, hogy azért nem hiszek benne, mert nem megfogható. Sok mindenben hiszek, ami nem megfogható, és tudományosan nem bizonyított. Itt azzal van bajom, hogy törvénynek és tudománynak neveznek/neveztek valamit, ami nyilvánvalóan nem az, ha létezik a fogalom, ha nem. -
#200 Végülis, Newton írta le először az egyetemes tömegvonzás törvényét. -
#199 Egyes, ülj le.
A heliocentrikus világképet elsőként valószínűleg a püthagoreus iskola utolsó nagy csillagásza, Arisztarkhosz fogalmazta meg Kr. e. 300 körül. Abban az időben mások is foglalkoztak ezzel a gondolattal, de mégsem ez a szemlélet vált uralkodóvá, hanem Ptolemaiosz geocentrikus modellje, amely a mozdulatlan Földet állította a világmindenség középpontjába.
ugyancsak wiki -
#198 nem,#196. -
#197 hát a könyvből olvasta:) ott le van írva érthetően a könyv írójának meg meg newton mondta! -
#196 nem,nekem mondta múltkor msnen.
baszdmeg,kezdesz már nagyon unalmas lenni... :D -
#195 utolsó pár mondatodra reagálnék:
mivel a vonzás törvényéhez alapból a saját gondolataid kellenek, szerintem ezt kurvára nemlehet fizikailag mérni.
a fény pedig azért rossz példa a rezgésre, mivel szemmel felfogható.
de itt másfajta rezgésről van szó.
olyan mintha egy tál pudingot szeretnél biztonsági szempontból elemezni :Ddd
ezeket hogy lehet felfogni fizikailag: gondolat, lélek, érzés, zsenialitás?
mivan ha csak a tudomány korlátai miatt nem akarjátok felfogni ezeket?
kopernikusz beszélt először a heliocentrikus világképről. mérései mégis pontatlanok voltak abban az időben!
de mindegy is... rengeteg úttörő volt már a világtörténelem során, és az ilyen "alapjaiban megváltoztató" tézisek idővel mindig beigazolódtak. -
#194 még a wikin is ott van a fény leírása. Mi lenne, ha elolvasnád? :)
Még nanométerben is meg van adva a hullámhosszok mérete.. -
#193 Ismerte? Honnan veszed? Ők mondták neked, vagy le van írva valahol? Vagy csak Rhonda nénitől hallottad? -
#192 passzolok nem vagyok fizikus:D ezt is csak egyszer valahol olvastam:) kb annyira maradt meg bennem hogy nem emlékeztem biztosra hogy kandela a neve... meg hát ugye a monitoroknál is cd-vel jelölik a fényerősséged