511
A titok - A vonzás törvénye
  • mila69en
    te hol élsz? melyik földön?:) ők uralják az egész világot:) a média inden az övék!:)
  • mila69en
    hadd idézzek neked egykét hozzászólásom létezős topikból

első
    kettő
    három

hozzáteszem hogy zsidó/israeliták(vagy nevezzük akárminek) hívőkről van van szó, szó szerint fanatikusak:) agymosottak, ismerőseim/kollégák, amúgy jószívű emberek, csak naivak és buták... nem tudtam megmagyarázni nekik, hogy lehet az hogy a vezetőjük egy hatalmas BMW-vel jár nekik meg lassan a házukat is elveszik:( állandóan tolják a lóvét a kosárba

szoval hogy a zsidók mit gondolnak az nem kérdés:)
  • Voldi
    Tehát ez azt jelenti, hogy a rabbik félelme vonzza be a Titok megnyilvánulását és a társadalom felemelkedését ? :DD
    amúgy kétlem, hogy ez lenne a legnagyobb problémájuk.. és mióta milliomos egy rabbi?
  • Voldi
    Az ember ISTEN, nem tudtad? :D

Ugyanis bizony ez van ezekben a könyvekben...
  • Fbn Lx
    a rabbik be vannak szarva, hogy az egész világ megtudja a titkot, és nem csak ők tudnak vele többi pénzt vonzani!!4
  • mila69en
    na a titkot még mindig jobban bekajálom, mint a zsidok gyökérségét:)
  • Anaid
    "akikkel rossz dolog történik az nem azért történik mert azt akarták hanem éppen azért mert féltek töle (ezis benne van a könyvben és nem értem h eddig miért nem irta be vki)a félelem csak jobban elősegiti a teremtést mivel egyre jobban arra koncentrálsz h "nem akarok balesetet szenvedni" és mivel teljesen erre vagy ráhangolódva érzelmileg meg teljes tudatoddal tuti h meg fog történni."
    Na ezt a saját életem ezerszer cáfolta.
    Mellesleg, ha attól félek, hogy hosszú boldog életem lesz, akkor tuti be fog következni? Ha attól félek, hogy holnap elém toppan a számomra ideális pasi és mit hebegek majd neki, akkor be is fog következni? Ne már, ezt senki nem gondolhatja komolyan....De bocs, hogy kicsit kiforgattam a dolgokat.
  • Anaid
    Az ember meg csak ember, fogalmam sincs miért hinné bárki magát többnek...
    Bár annyi igaz, hogy az ember előszeretettel belepiszkál a természet dolgaiba, utána meg néha széttárja a karját és azt mondja, ha előre tudtuk volna mi lesz belőle....Lásd: genetikai kisérletek...stb.
  • Anaid
    Nincs teljesen ártatlan ember - x éves kortól- csak a hibák súlyossága más és más és a számuk.
    Minden relatív: ami egy egyénnek jó, másnak keresztbe tehet vele akkor az jó cselekedet? Ha pl. egy bevonzani akaró ember ha létezne ilyen dolog egyáltalán bevonzana magához egy másik embert ne adj isten úgy, hogy annak van pl. 5 gyereke meg egy párja az jó? De sorolhatnám a példákat, ami miatt én alapvetően az egyén önzését központba állító dolognak vélem az egész titok doldot meg vonzást...stb.
    Nem merülök bele vallási kérdésekbe. Minden vallás ugyanarra épít jó kontra rossz más ruhába öltöztetve...Majdnem mindben vannak helyes erkülcsi tanítások és vannak dogmák....
    akikkel rossz dolog történik az nem azért történik mert azt akarták hanem éppen azért mert féltek töle (ezis benne van a könyvben és nem értem h eddig miért nem irta be vki)a félelem csak jobban elősegiti a teremtést mivel egyre jobban arra koncentrálsz h "nem akarok balesetet szenvedni" és mivel teljesen erre vagy ráhangolódva érzelmileg meg teljes tudatoddal tuti h meg fog történni.

"de az egyik rabbi meg is említi, hogy ő félne egy olyan embertől, aki nem tartja semmilyen szempontból bűnösnek, hibásnak magát, hanem tökéletes istenként tekint magára."
    aki hisz ebben az egészben az tudja h mindenért ö a hibás, a rosszért és a jó dolgokért is. tehát az beismeri h vmiben bűnös mert visszaütött rá az amit a múltban "akart"...(sztem)
  • Voldi
    Azt elfogadják, hogy a hála fontos a céljaink eléréséhez, a hálaadást ők is folyton végzik. De azt már nem, hogy mindenki Isten lenne, és azt sem, hogy az ember tudná, hogy mi is a legjobb a számára. A titok-hívők isten ártatlan teremtményének tekintik magukat, de az egyik rabbi meg is említi, hogy ő félne egy olyan embertől, aki nem tartja semmilyen szempontból bűnösnek, hibásnak magát, hanem tökéletes istenként tekint magára.
    A Titok-vallás voltaképp bálványimádó vallás, ami azért lehet olyan sikeres, mert egyszerű válaszokat ad ebben a nehéz életben. A rabbik viszont az életet küzdelemnek látják, amit meg kell vívnunk. "Úgy gondolom, a feltevések lehetetlenek, és aki megvenné a könyvet, az javíthatatlanul hiszékeny. - mondja Etshalom"
  • Voldi
    Tessék, lehet olvasni, hogy mit is gondolnak a zsidó rabbik a Titokról. Súgok valamit: ők is baromságnak tartják.
  • Anaid
    Hát én vontam le belőle következtetést: semmi valóságalapja nincs szerintem a beírt részletnek.
  • sz4bolcs
    Én is megkaptam, hogy nem akarok igazán nyerni a lottón. Hát persze, miért is szeretnék?
  • sz4bolcs
    "És akkor mindig vissza tudtok vágni, hogy azért, mert nem hittem benne eléggé." - Mert ezzel védi magát az önigazoló mém. Mint a bigott hívők.
  • tigeroo
    nem de nem veszed komolyan

el lehet érni mindent, de azt valóban kell akarni. én meg nemhiszem hogy 10.000 kindertojás minden vágyad az életben...
  • Voldi
    Úgy gondoltam, hogy azt hiszitek, hogy bármit, amit akarok, azt elérhetjük. Vagy nem így van?
    Csak azt érhetjük el, ami egyszerű és könnyű? ez aztán a vonzás hatalma...
  • tigeroo
    jó, de figy amiket te hozol fel példának azokat a könyv sem írja.

ha tudod hogy működik (elvileg, mivel szkeptikus vagy) akkor miért kérdezel ilyeneket?
  • Voldi
    Miről van szó?

ja és ne játsszuk már el, hogy tudatlan vagyok a témában, a Titok filmet láttam, olvastam Mohrtól, Hicks-éktől, Grabhorntól, Bloodworth-től, stb a témában. És igen, még fizettem is néhányért. De valahogy nálam marhára nem működik a dolog. És akkor mindig vissza tudtok vágni, hogy azért, mert nem hittem benne eléggé. No persze, mert az emberek annyira hisznek abban, ami megtörténik velük ugye?Nagyon-nagyon hiszi, hogy balesetet szenved, és nagyonnagyon hiszi, hogy megnyeri a négyest vagy ötös. Az igazság az, hogy nem hiszik, vagy csak alig. na és mégis megtörténik...
  • mila69en
    vagy ha nem is tiltják be, de minimum úgy őriznék mint az állam titkokat:) vagy durvábban
  • Fbn Lx
    ha minden ezen a világon arra irányul, hogy ezt kineveljék belőled, akkor ezeket a könyveket mért nem tiltották már be?
    hoppá.

Még ha a vonzás törvényében hiszek, neked akkor sem tudok, mert nincs logika abban amit mondasz.
  • tigeroo
    miért nem olvasol inkább bele a könyvbe? kurvára nem erről van szó
  • mila69en
    nem nem hipp-hopp:D van átfutási idő:) meg nem fog ott teremni a semmiből, lehet hogy valaki becsenget hozzátok hogy bazze itt van 10.000 kinder oda adom mert nekem nem kell:) vagy találkozol valakivel akinek és neked adja vagy lehozzák az ufok az univerzum pereméről:)
  • Voldi
    Elég elgondolni, hogy mi vagyok, és az leszek? És ha elgondolom, hogy elefánt vagyok, mi lesz?

És ha mondjuk elgondolom, hogy a szobámban lesz 10000 Kinder tojás, akkor az ott is lesz hipphopp?
  • gyuri12
    Ebben igazad van. Ahogy utána olvastam nem láttam mást,csak a keleti bölcsek különböző tanításait,vagy olyan dolgokat,amik teljesen a keleti tanításokon alapszanak. Úgy érzem,hogy ha elolvasnám ezeket a könyveket akkor nem tudnék meg semmi újat...:|
  • Christiansen
    sorry kicsit szétszórt vagyok még
  • Christiansen
    Egy időben ráálltam én is. Nálam csak emberi kapcsolatoknál működött,
    mondjuk ez várható is volt:)

Amúgy nem rossz dolog,csak onnantól kezdve, hogy
    fájóan amcsi, kicsit műanyag és szenzációhajhász nem ígér sok jót..
    ez most csúnya lesz, de szerintem így van:
    ez amolyan keleti életszemlélet nyugati konzumidiótáknak..
  • TBTPumpa
    sorolhatnám, hogy mit vonzottam be, de a lényeg ugyanaz: működik és ezt bizonyítani is lehet, mivel az összes könyvben be is bizonyítják!
    csak hihetetlenül hangzik elsőre... a végén mikor már sok ilyen könyvvel foglalkoztál, rájössz, hogy elsőre mi a faszért nem esett le ez a dolog, amikor minden nap ezzel találkozol, és ez határozza meg minden élőlény életét!

És egy kis érdekesség - ezt még a neten találtam régebben, és sok igaz dolog van benne ezért - ajánlom mindenki figyelmébe!

Lehet tanulni belőle és levonni a következtetéseket:

A Vonzás Törvénye
    CSAK AZ SZÁMÍT, HOGY TE MIT GONDOLSZ MAGADRÓL!

Ne foglalkozz a bírálókkal és ítélkezőkkel!

Amikor valamire vágysz, valamit szeretnél megvalósítani, elérni az életedben, higgy benne, hogy a Magasabb Intelligencia ösztönöz erre. Téged választott erre a feladatra, mert tudja, hogy képes vagy rá, célja van veled és a terveiddel. Soha ne fojtsd el magadban ezt a vágyat, főleg akkor nem, ha mások nem hisznek benne, hogy meg tudod csinálni, esetleg (többnyire a hátad mögött) gúnyolódnak, bírálnak vagy elítélnek miatta.

Ne hagyd, hogy győzzön a "mit mondanak majd az emberek", vagy a "családom ezt sohasem értené meg", vagy "a barátaim elfordulnának tőlem". Csak az számít, hogy te hogyan érzel az adott dologgal kapcsolatban. Ha izgatottság fog el, amikor rá gondolsz, lelkes vagy, amikor azzal foglalkozol, újabb és újabb ötletek állnak sorban a fejedben, amikor azt a dolgot tervezed, akkor ne hagyd, hogy bárki visszahúzzon! Csak csináld! Biztos, hogy képes vagy rá! Minden terv, amiben rendületlenül és pozitív töltettel hiszel, megvalósul és sikert hoz! A legvadabb terved is.

Az ember csak akkor lehet maradéktalanul boldog, ha ott él, ahol igazán szeretne, ha úgy él, ahogy igazán szeretne, ha azzal él, akivel igazán szeretne, ha azt csinálja, amit igazán szeretne. A te vágyaid a tieid, nem másoké. Ne hagyd, hogy mások irányítsák az életed, hogy a racionalitásra hivatkozva mások döntsenek helyetted. Ha nem tesz boldoggá a munkád, lépned kell. Ha nem tesz boldoggá a kapcsolatod, lépned kell. Rajtad kívül senki sem tud változtatni a helyzeteden. Amint a jó érzéseidet kezded követni, rohamos mértékben válik jobbá az életed, szinte meseszerű lesz a köréd épülő új világ.

Ha a családi kötelékeid megsínylik a váratlan önbizalmadat, ne aggódj, már időszerű volt, hogy lazábbak legyenek. Ha a baráti kapcsolataid nem élik túl a fejlődésedet, ne aggódj, már időszerű volt, hogy véget érjenek.

Napóleon Hill így ír erről: "A legtöbb ember megengedi rokonainak, barátainak és másoknak, hogy olyan mértékben befolyásolják, hogy már képtelen élni a saját életét. Mindez csak azért lehetséges, mert félnek a bírálatoktól. Sokan rosszul házasodnak, kitartanak döntésük mellett, és szerencsétlenül élik le az életüket, mert félnek a bírálattól, ami akkor érheti őket, ha kijavítják a tévedésüket. (Mindazok, akik engednek ennek a félelmüknek, tudják, milyen jóvátehetetlen pusztítást eredményez, lerombolva az ambíciók és az eredmények elérésének vágyát.) Milliók és milliók nem mennek felnőtt korukban tanulni, mert félnek a bírálattól, vagy hogy esetleg megmosolyogják őket. Számtalan nő és férfi, fiatalok és öregek, kötelességtudatból megengedik rokonaiknak, hogy tönkretegyék az életüket, mert félnek a bírálattól. (A kötelesség egyetlen embertől sem követeli azt, hogy hagyja szétrombolni személyes ambícióit és azt a jogát, hogy a saját életét élhesse.) Az emberek nem mernek kockázatot vállalni az üzleti életben, mert félnek a bírálattól, amiben kudarc esetén részük lehet. A bírálattól való félelem ilyenkor erősebb, mint a siker utáni vágy."

Azt nem tudod megakadályozni, hogy mások véleményt alkossanak rólad, a külsődről, a gondolataidról, a kapcsolataidról, a tanulási vagy munkamorálodról, a gyereknevelési módszereidről, a karrierépítési technikáidról, a vállalkozó szellemedről, a vágyaidról. egyszóval az életedről, de azt igenis meg tudod akadályozni, hogy hatással legyenek rád. Meg tudod tenni, hogy ne foglalkozz velük. És ha boldogan akarsz élni, tedd is meg!
  • TBTPumpa
    További könyvek, amiket még olvastam, de tegnap egyszerűen nem találtam meg őket, ezért is maradtak ki!

Penelope Pauley - Thomas Pauley - VÁLTSD VALÓRA LEGVADABB ÁLMAIDAT! - nah, ezt a könyvet ajánlom mindenki figyelmébe!
    Bärbel Mohr - Clemens Maria Mohr: A Mohr-módszer
    Bärbel Mohr: Hogyan rendeljünk JÓL az Univerzumtól?
    Bärbel Mohr: Kozmikus Csomagküldő Szolgálat
    Bärbel Mohr: Reklamáció az Univerzumnál
    Bärbel Mohr: Rendeld meg az Univerzumtól!
    Lynn Grabhorn - A VONZÁS HATALMA
    Werner Ablass - NE SZENVEDJ, SZERESS!
    Charles F. Haanel - MESTERKULCS RENDSZER
    Louise L. Hay - ÉLD AZ ÉLETED!
    Esther és Jerry Hicks - A VONZÁS TÖRVÉNYE
    Esther és Jerry Hicks - KÉRD ÉS MEGADATIK! 2. rész

Tévedsz, Fbn Lx!
    Nem mosták bele az agyamba ezt a sok faszságot, inkább a Te agyadból mosták ki...
    mert ezt már születésedkor tudod, csak az iskola és mindenféle faszság (zene, film, videójáték, tv, rádió) csak arra jó, hogy ezt kineveljék belőled!
    Bár ezt csak akkor értenéd meg, ha elolvastál volna annyi ilyen könyvet mint én, mert így elsőre hülyeségnek hangzik, ahogy minden ilyen dolog a Vonzás törvényével kapcsolatban!
    De abbahagyom az ilyesmit, aki akar úgyis rájön ezekre a dolgokra, aki nem akar, az megy úgysem fog rájönni és ugyanolyan unalmas és értelmetlen élete lesz, mint az emberek nagy részének...
    Még a végén bezárnak valami gumiszobába, mert én máshogy szemlélem a dolgokat...

A világ legjobb mondata (nekem ez rengeteg dologban segített, és még most is segít):
    Minek félni olyantól, ami meg sem fog történni?
    (ez a mondat megtalálható a Karmának nincs humorérzéke című könyvben, sok más érdekes dolog mellett)
  • mila69en
    persze én sem zárom ki teljesen a létezését ennek a hókuszpókusznak:D már csak ha arra gondolok hogy pl: fáj a fejem beveszek egy gyógyszert, rá 1 percre már nem is fáj:) közben mennyi idő míg felszívódik? 20 perc félóra? tehát gondolom ilyenkor bevonzom azt, hogy hú már nem fáj a fejem mert bevettem a fejfájás csillapítót, ez ilyen kis dolog ez hamar lejátszódik, vagy valami ilyesmi
  • mila69en
    agyhullámokkal?
    huh én nemtudom igazából :P
    én csak netet kértem és lett is... a többit haver mondta h jó ezaz oldal :D
    igen erre énis gondoltam már...de mivan ha arra gondolsz h kivétel nélkül mindenki ugyanolyan jólétben él ahogyan te élsz? akkor bizony több pénzt fognak nyomni, mert ha mondjuk mindenki találna munkát magának akkor ugye megis kell őket fizetni és több pénz fog visszamenni nekik, tehát megfogják tenni, h több pénzt nyomtassanak....
    (sztem)
  • sz4bolcs
    Senki nem gondolkodott még azon, hogy mivel vonzotta be, hogy itt dagonyázik az sg fórumon?
  • mila69en
    magyarán a másik nyomorából húznak hasznot:) erre jön az, hogy mer te csak a negatívot vonzod be pedig mindenki egyenlő a titok szerint!:) ahhoz hogy valaki jól éljen, egy másiknak nyomorognia kell! és itt már bevonhatjuk a jó és a rossz "örökös" párharcát is
  • mila69en
    tanulságnak jó:) én is elolvasom, nem mertem volna rámondani hogy kapitalisták mert megköveztek volna:D de jöttél te és kimondtad a bűvös szót bevonzzák a vagyont mert szinte csak arról szól:) jólét vagyon boldogság:) 100 milliók csak arra nem gondolnak hogy a vagyon az egy fix! nem fog az állam + 100 milliót nyomtatni azért mert oda megyek a goréhoz és azt mondom neki, hogy márpedig ezt bevonzottam az univerzumtól, ha bevonzok 100 misit azt bizony mástól veszem el! ez ilyen egyszerű....
  • jhetedikj
    oké,akkor ezt is hamar megfejtettem már el se kell olvasnom a könyvet
  • mila69en
    és ezt nem is titkolják:)
  • mila69en
    Dharma, az Élet céljának törvénye
  • jhetedikj
    az a titok,hogy szemét kapitalista g**i legyek és mindenkitől pénzt nyúljak le vagy mi?