The Secret / A titok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez sem valami tudományos.😄

hunbasser
ok,figyeljetek,én úgysem tudom nektek elmagyarázni,hogy mi ez,még én is csak sejtem a dolgot egyébként,még több könyvet kell elolvasnom,de ismerõseim tapasztalata és az enyéim is azt mondatják velem,hogy a vonzás törvénye létezik,és már nekem is sikerült teremtenem,innentõl kezdve nekem nem célom,hogy titeket meggyõzzelek,mert úgysem tudlak benneteket,fõleg azért is,mert ti már egy jó adag elõítélettel jöttetek be ide és nektek csak az számít,hogy nektek legyen igazatok. oké,felõlem legyen igazatok,én annyira leszarom mit gondoltok ti errõl 😄 de örülnék mostmár,ha nem ennek a dolognak a szapulásával/nem egyetértésével folytatódna a topik,hanem inkább személyes tapasztalatok jönnének,meg ilyesmik. akik meg nem hisznek benne,azok ne higgyenek,nem muszáj semmi sem,de sokkal jobb lenne a légkör,ha nem azzal lenne tele a topik,hogy meg akarunk titeket gyõzni. úgysincs értelme,mert abszolút nem vagytok nyitottak. ha azok lennétek,és érdekelne titeket a dolog,akkor inkább azt kérdeznétek,hogy az elõbb pumpa által felsorolt könyveket hol lehet beszerezni,de nektek ilyen szándékotokban sincs,szóval,nincs mirõl beszélni.ha érdemben hozzá tudtok szólni a témához,akkor szívesen várjuk a hozzászólásaitokat.

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
már most is lehet mérni a "titkot"😊 ki mennyit vonzott be!😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lelki erõ? Akaraterõ? És az érzelmek? Ezeknek maximum a fizikai megnyilvánulásokat lehet mérni. És azt se felejtsd el,hogy pl az agyhullámokat sem évszázadok óta méri az ember,csak néhány éve/évtizede. Lehet,hogy néhány év múlva már ezt a vonzási izét is mérik majd.

mila69en
akkor viszont bevonzom😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
"törvénynek és tudománynak neveznek/neveztek valamit, ami nyilvánvalóan nem az, ha létezik a fogalom, ha nem." így van, ez inkább ilyen hit szagú dolog😊 sõt az is....

ja. a könyv írója meg szépen gondolt egyet, hiszen a sok paraszt úgysem tudja megkülönböztetni a tömegvonzást az általam leírt vonzásról.

"mivel a vonzás törvényéhez alapból a saját gondolataid kellenek, szerintem ezt kurvára nemlehet fizikailag mérni."

Csak az a bibi, hogy a gondolataidat is lehet fizikailag mérni. Az agyhullámok létezése már rég bizonyított.
Voldi
Ki tudja. És Edison nem bírja feldolgozni, hogy az Msn létrejöttét nem õ vonzotta be 😊

hunbasser
azt mondták ne adjam ki az msn címüket,így is túl sokan veszik fel õket msnre.

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
és melyik van fent msn neked? newton vagy edison? vagy mindenki?😊 add már meg légyszíves a címüket, kérdeznék én is egy két dolgot<#idiota>

a fénynek csak mozgó tömege van, azt, hogy nagysága, meg nem tudom hogy érted, a fény részecskéire gondolsz?
de a kandelára például már létezik képlet. nem értek a fizikához, de azt azért vágom, hogy a fénynek még a nyomása is mérhetõ.
Arról még mindig nem hallottunk, hogy mi az, amit hivatalosan rögzítettek errõl a vonzási törvényrõl. Mert azt már tudjuk, hogy törvény, de hogy mi teszi törvénnyé, azt sajnos még sehol, senki nem írta le.
talán azért, mert egyetlen mérési eredmény sem igazolta a létezését. A fényét már rengeteg. És még egyszer mondom, hatása szabad szemmel látható, és a bõrödön fizikailag érzed. Ez a tapasztalat egy parasztembernek is elég ahhoz, hogy lássa a létezését.
Mellesleg nem konkrétan arról van szó, hogy azért nem hiszek benne, mert nem megfogható. Sok mindenben hiszek, ami nem megfogható, és tudományosan nem bizonyított. Itt azzal van bajom, hogy törvénynek és tudománynak neveznek/neveztek valamit, ami nyilvánvalóan nem az, ha létezik a fogalom, ha nem.
tigeroo
Végülis, Newton írta le elõször az egyetemes tömegvonzás törvényét.
Voldi
Egyes, ülj le.

A heliocentrikus világképet elsõként valószínûleg a püthagoreus iskola utolsó nagy csillagásza, Arisztarkhosz fogalmazta meg Kr. e. 300 körül. Abban az idõben mások is foglalkoztak ezzel a gondolattal, de mégsem ez a szemlélet vált uralkodóvá, hanem Ptolemaiosz geocentrikus modellje, amely a mozdulatlan Földet állította a világmindenség középpontjába.
ugyancsak wiki

hunbasser
nem,#196.

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
hát a könyvbõl olvasta😊 ott le van írva érthetõen a könyv írójának meg meg newton mondta!

hunbasser
nem,nekem mondta múltkor msnen.

baszdmeg,kezdesz már nagyon unalmas lenni... 😄

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
utolsó pár mondatodra reagálnék:
mivel a vonzás törvényéhez alapból a saját gondolataid kellenek, szerintem ezt kurvára nemlehet fizikailag mérni.

a fény pedig azért rossz példa a rezgésre, mivel szemmel felfogható.
de itt másfajta rezgésrõl van szó.

olyan mintha egy tál pudingot szeretnél biztonsági szempontból elemezni 😄dd
ezeket hogy lehet felfogni fizikailag: gondolat, lélek, érzés, zsenialitás?

mivan ha csak a tudomány korlátai miatt nem akarjátok felfogni ezeket?
kopernikusz beszélt elõször a heliocentrikus világképrõl. mérései mégis pontatlanok voltak abban az idõben!

de mindegy is... rengeteg úttörõ volt már a világtörténelem során, és az ilyen "alapjaiban megváltoztató" tézisek idõvel mindig beigazolódtak.
Voldi
még a wikin is ott van a fény leírása. Mi lenne, ha elolvasnád? 😊
Még nanométerben is meg van adva a hullámhosszok mérete..

Voldi
Ismerte? Honnan veszed? Õk mondták neked, vagy le van írva valahol? Vagy csak Rhonda nénitõl hallottad?

mila69en
passzolok nem vagyok fizikus😄 ezt is csak egyszer valahol olvastam😊 kb annyira maradt meg bennem hogy nem emlékeztem biztosra hogy kandela a neve... meg hát ugye a monitoroknál is cd-vel jelölik a fényerõsséged<#vigyor>

hunbasser
hát ja,mondjuk fényév vagy ilyesmi...😄dddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
ok, a fény erõsségét tudod mérni. ez csak egy attribútum. mivan a tömegével, rezgésével, nagyságával? úgy ámblokk, tudod hogy mi egy egység fény? nem a fényerõsségére, nem a fény sebességére gondolok...
hunbasser
de amúgy newton is fasz volt biztos,nem értett õ hozzá,áááhhh... 😄 meg még jó néhány fizikus ismerte a titkot 😄

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
jah fotocella vagy akármi biztos , nem értek hozzá 😄
de sztem mértékegysége tuti nincs
mila69en

hunbasser
a relativitás elméletével lehet kisérletet végezni? nem,viszont bizonyítva van az elmélet.

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
a fényerõsséget lehet mérni kandela cd a jele

Ezekrõl a dolgokról vajmi keveset tudok, de lehet velük TUDOMÁNYOS KÍSÉRLETET VÉGEZNI, ergo BIZTOSAN LÉTEZNEK.
a vonzás törvényével nem lehet tudományos kísérletet végezni, legalábbis én még nem hallottam ezzel kapcsolatos mérési eredményekrõl.
A fénynek van definíciója, van sebessége és mozgási energiája, valamint élettani hatásai is mérhetõek, emellett már csak azért is rossz példa, mert szabad szemmel is látható. A fekete lyukakat és a sötét anyagot kísérletek igazolják, és MÉRHETÕEK. A vonzás törvénye pusztán elméleti áltudomány, NEM MÉRHETÕ, és SOHA SENKI nem végzett vele tudomásom szerint eredményes kísérletet, amivel ezt a fajta rezgést bizonyítani lehetne.
"Amúgy miért várod el hogy mértékegységet, értéket adjunk meg a rezgés/bevonzáshoz?"
Talán csak azért, mert minden rezgés fizikailag leírható folyamat.
Kivéve a vonzás törvényét.
Van pedig fényerõsségmérõ, ezt biztosan tudom. Magát a mértékegységet nem,ahogy mást sem róla,mert igazából nem érdekel.

tigeroo
a fény sebességének esetleg.

vagy te tudod hogy most 5 "egység" fény vagy 10 "egység" fény jut a szemedbe? megtudod mérni? hagyjuk már
A fénynek is van mértékegysége.

hunbasser
azt hiszem a vonzás törvénye c. könyvben ezek le vannak írva,ott inkább a fizikai részével foglalkozik,ahogy ismerõsöm mondta,de errõl pumpa szerintem többet tudna mondani,mert õ olvasta is.

egyébként definíciót meg mértékegységet nem tudok mondani,ugyanolyan elven mûködik mint a mágnes,és ha a pólust megfordítod,akkor taszítás van.ugyanezen az elven vonzod a dolgokat.

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
Fred Alan Wolf kvantumfizikus, több tudós közül õis foglalkozik a vonzás törvényével

Tessék, kis olvasmány:
Taking the Quantum Leap, Parallel Universes, The Dreaming Universe, The Eagle's Quest, The Spiritual Universe, Mind into Matter, Matter into Feeling ,The Yoga of Time Travel: How the Mind Can Defeat Time

Amúgy miért várod el hogy mértékegységet, értéket adjunk meg a rezgés/bevonzáshoz?

A fényt pl. mivel lehet mérni? Tömeg nélküli elektromágneses hullám.
Vagy te a fekete lyukakban/féregjáratokban/sötét anyagban sem hiszel?

Ezekrõl is vajmi keveset tudunk.
azt a jó büdösmocskos.... barátom, neked rendesen belemosta ez a sok könyv a szart a fejedbe.
ennek a fizikai törvénynek mi a tudományos definíciója, és miféle mennyiségekkel írható le? jele, mértékegysége, stb. van? Számolni hogyan kell vele?
Gondolom ha egy fizika törvényrõl beszélünk, mint már annyiszor hangoztattad, akkor ezeket a dolgokat nem titok elárulni.
mila69en
aha meg 1 bolond százat csinál😊

tigeroo
sok lúd disznót gyõz 😛
mila69en
amúgy hogy van az, hogy mondjátok itt az univerzum teremtõ erejét (ez ok bizony van teremtõ ereje az univerzumnak, csillagok bolygók galakszisok születnek/halnak meg) hozzá kapcsoljátok az ember teremtõ erejét😊 hogy lehet az hogy itt a földön sem csinálunk semmi mást csak pusztítjuk a bolygónkat és ebbe ti a "titok" ismerõi is beletartozok😊

mila69en
én egy tál somlói galuskát! most nemrég😄

Voldi
Na akkor mondjad pumpa, te mit vonzottál be?

TBTPumpa
és ez mind ezoterikus könyv volt igaz?
fõleg olyanok, amik a Vonzás törvényérõl és a Teremtésrõl szóltak...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
A karmának nincs humorérzéke címû könyvhöz ajánlott egy jó régi igazi Biblia is, amit még Károli Gáspár fordított!
mivel a könyvben rengeteg dolog a bibliából van kiszedve, így hogy meggyõzõdj róla, utánanézhetsz a Bibliában ha van egy régi típus belõle!
a papok és az egész egyház is tud róla, csak õk nem akarják, hogy úgy alakítsd az életed ahogy akarod, mert az Tudatos teremtés, és õszerintük Istenen kívül senki sem teremthet! ez pedig hatalmas tévedés...
és az egy nagy átverés, hogy az Istent (amit nevezhetünk: Univerzumnak, Õrangyalnak, Jézusnak, Buddhának stb, ez vallásonként változik, de az értelme ugyanaz!) a templomban kell keresni!

Ez a " meg kell venned,hogy megértsd" dolog nem igaz. Rengeteg könyvet vettem már ki a könyvtárból, vagy kértem kölcsön,mégis teljesen megértettem õket.

TBTPumpa
fantasztikus, csak nehéz beszerezni õket, mivel sokan nem szeretnék, hogy mindenki szert tegyen ezekre a dolgokra...

TBTPumpa
elsõ három olvasmány?
1. Florence Scovel Shinn - A karmának nincs humorérzéke
2. James Redfield - A mennyei prófécia
3. Venice Bloodworth - Kulcs önmagadhoz

az elsõ könyv a legjobb! ez rengeteged segített nekem is! a kimondott szó ereje!

TBTPumpa
ilyen ezoterikus könyvet nem érdemes kölcsönkérni...
egyrészt nem a te energiáid vannak rajta, mert nem te olvastad és nem is te vetted, és mivel nem fizettél (nem adtál) érte semmit, így semmit sem fogsz megtudni belõle! azért, hogy kapj, adnod is kell! így ha kifizeted (adsz érte valamit), akkor meg is kapod a belõle szükséges tudást, amivel újabb ismeretekre tehetsz szert, ez az egésznek a lényege)!
ezért van az, hogyha valamilyen könyvet kölcsönkérsz, az általában nem is tetszik, és végig sem olvasod, mert uncsinak tartod, mivel nem adtál semmit sem érte, az élet úgy alakítja, hogy NEM IS VAGY RÁ ÉRDEMES, hogy a benne lévõ TUDÁSRA szert tegyél!

egy másik lényeges dolog, pedig hogy a leírt szavak, mondatok mögé is kell látni! erre Csernus Imre is utal és nem véletlenül!

ez a A karmának nincs humorérzéke címû könyv olvasásakor tudatosult bennem! ez az a könyv ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM és a MENNYEI PRÓFÉCIA a másik, de még a Vonzás hatalma és a Kulcs önmagadhoz is sokkal, de sokkal jobb könyvek, mint a Titok!
AJÁNLOM MINDENKI FIGYELMÉBE!
A Mennyei prófécia 8800Ft-t! ezen mennyi Titok könyv kijön??? :-D
nem véletlenül ennyi ez sem, ha csupa faszsággal lenne tele, mint a Titok, akkor ezt is 1-2 ezer forintért dobálnák!

Palinko
köszönöm szépen! jó hogy TBT rátalált a topicra és tud hasznos tippeket adni, hogy melyik könyvek érdekesek még a témában.
tigeroo
uh! az a poén hogy ezek közül szinte mindegyik megvan anyámnak 😛

ez dejó! köszönöm. és melyiket ajánlod elsõ 3 olvasmánynak?
TBTPumpa
azt pedig ne mondd, hogy a kimondott szónak nincs ereje... pedig ENNEK van a legnagyobb ereje, akármilyen hihetetlen is (csak ez a Titok címû könyvbõl nem derül ki)!

lehet hogy azt gondoltad, hogy a Titok címû könyv nagyon jó, de nem akartam elvenni a kedved! anno nekem is nagyon tetszett, de mikor sikerült szert tennem más ilyen könyvekre megváltozott a véleményem!

Ennyit olvastam, illetve van 1-2 ami kimaradt... most így hirtelen nem találom... pedig nagyon jó könyvek azok is!

James Redfield - A mennyei prófécia
James Redfield - A mennyei látomás
James Redfield - A tizedik felismerés
Florence Scovel Shinn - A karmának nincs humorérzéke
Venice Bloodworth - Kulcs önmagadhoz
Lynn Grabhorn - A vonzás hatalma

Bob Proctor - Gazdagnak születtél
John Assaraf és Murray Smith - A válasz
Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik!
Joe Vitale - A Kulcs
Joe Vitale - Vonzásfaktor
Shakti Gawain - Teremtõ képzelet
Richard Webster - Teljesítsd be vágyaidat!
Michael J. Losier - Így mûködtesd a vonzás törvényét!
Louise L. Hay - Éld az életed!
Dr. Henry Cloud - Isten titkai

tigeroo
tess

(nekem amugy megvan boltból, de itt a "biztonsági másolatom" <#idiota>)