511
A titok - A vonzás törvénye
  • Fbn Lx
    hát szerencse az meg állítólag nem létezik. szóval valószínűleg ez volt a karmájuk, még születésükkor kiválasztották, hogy ezt is meg akarják tapasztalni.
    Még szerencse, hogy az éter tele van butább lelkekkel akik inkább écet meg rákot választanak maguknak, így ha elég ügyes vagy elhappolhatod a lottó 5-öst
  • mila69en
    engem meg az mozgat most, hogy az állatok is vonzanak?:) rájuk is érvényes a törvény? elvégre ők is szerves részei az itteni körforgásnak és "isten" teremtménye mind!

nah az érdekelne ha én megyek kocsival és véletlen elcsapok egy kutyát akkor az ő vonzotta be hogy üssem el? vagy én vonzottam, hogy el fogom ütni?:D
  • sz4bolcs
    Tényleg, itt írta valaki, hogy lotto5öst nem lehet bevonzani. Akkor a nyerteseknek egyszerűen csak mákjuk van?
  • tigeroo
    vagy következő életében jótékonykodni fog/életet menteni, ahogy már megtudtak ehhez hasonló eseteket.

hiába próbálsz belémkötni, erről szól egy egész vallás....
  • Fbn Lx
    még sokat kell tanulnod ahhoz, hogy legközelebb ne vonzd be mila69en-t.
    és engem.
  • Fbn Lx
    ha vannak dolgok, amiket nem akarsz kimondani, meditálj rajtuk, és mondd ki saját magadnak őket. tisztázd ezeket magadban. egy pszichodoki is csak abban segít, hogy képes legyél ezt elrendezni magadban, nem megoldja helyetted.
  • Fbn Lx
    "(pl. előző életedben megöltél egy embert akkor jóvá kell tenned egy későbbi életedben annak a léleknek...)"

akkor szegény atomot ledobó repülőgép-pilótáknak elég sokezer élete van még arra, hogy mindenkivel jót tegyen
  • sz4bolcs
    Kis psy-rock vagy nem is tudom, mi ennek a neve. :-)
  • mila69en
    így van egy dilidoki lehet, hogy segíthet megtalálni a probléma forrását megoldani úgysem fogja tudni senki helyett! de ha egyedül nem találja az ember, akkor segíthet megkeresni, hogy mi okozza...tudom mert haverom járt:DDD és neki segített rendezni a lelki állapotát!
  • gyuri12
    Még egy éve kb nagyon idegbeteg voltam,és akkor rákaptam... Nem volt olyan vészes, és alapállapotomban kibírtam nélküle akár napokig is,de ha valaki rágyújtott mellettem,vagy felidegesítettem magam,akkor nem volt nyugtom míg el nem szívtam egyet-kettőt.
  • csgj
    Ja, valóban sokat gondolok negatív dolgokra... többet, mint a pozitívakra. Fel kell ezt cserélnem.
  • hunbasser
    azért az durva,hogy így 14-15 évesen már az volt az egyik problémád,hogy le kellett szoknod a cigiről... :D
  • csgj
    Nahát, köszi! :)
  • hunbasser
    ne a problémáidon rágódj és ne arra gondolj,hogy mit nem szeretnél,hanem arra gondolj hogy mit szeretnél! :) először a közérzeted is jobb lesz,ha azokra a dolgokra gondolsz,amiket szeretnél,és amik boldoggá tennének. aztán szépen lassan rájössz,hogy ezeket a dolgokat meg is kapod,ha jól vonzod a dolgokat! mindenképp olvasd el a könyvet és más vonzással foglalkozó könyveket is szerintem,veszteni nem fogsz vele :)
  • gyuri12
    A dilidokik közel sem olyan borzasztóak, ha szükségesnek érzed,akkor menj el egyhez. Nem fáj,és nem lesznek a titkaid kibeszélve.;)
    Ha ilyen problémáid vannak,akkor inkább először próbálj meg magadtól változtatni. Olvass filozófiát sokat(ne ezzel a Titokkal kezdd, szerintem valami keleti bölcsességgel). Ha már látod a céljaidat,és megtaláltad a járható utat,akkor INDULJ EL rajta. Nehéznek tűnik. Először kis célok,aztán nagyobbak.(Én pl azzal kezdtem,hogy addig nyújtózkodtam,míg el nem értem lehajolva a lábujjaimat, most meg nem rég leszoktam a cigiről)
    Egyre könnyebb lesz valamin változtatni,és a végén igazi ember leszel,félelmek nélkül.;)
  • mila69en
    tudom hogy fárasztó vagyok:D de hát ez van ha nem kapok normális elfogadható válaszokat a kérdésekre:) a téma érdekel ezért vagyok itt:D

ja és nem kell rá válaszolni, hogy hülye kérdésekre nem lehet normálisan válaszolni^^:P
  • tigeroo
    azért van a topik hogy minél több ember megismerje.
    akit érdekel az pedig jobban utánanézhet..

fárasztó vagy:)

szíkresz áut! kiléptem :P
    ha lesz új érdeklődő akkor...nah..
    majd remélem még tudunk normálisan társalogni a vonzás törvényéről valamikor
  • mila69en
    azt hittem ezért van ez a topik:) ha mindenki menjen és nézzen utána akkor viszont zárható is lenne! nem?:) nem kötelez senki arra, hogy válaszolj:D szabad akarat tudod! te mondtad:D
  • tigeroo
    de, attól hogy célod van az életben még az utad te válaszhatod meg?

és mi van akkor ha megtapasztalod a vakságot az életed első felében majd bevonzod a látást?
    figy, nem fogok mostmár idegenvezetőt játszani.
    elegem van hogy minden kérdésre válaszoljak. ha annyira érdekel akkor tanulj és nézz utána.
  • csgj
    Nos, elképzelhető, hogy nekem szükségem lenne erre a titokra :) Hipochonder vagyok, paranoiás, halálfélelemmel küzdök, általában kevés az önbizalmam, egy rakás dologtól félek, magányos vagyok, és ha így folytatom, egyetem után már depresszióba süllyedek "-.- De a furcsaság az egészben az, hogy én kiutat akarok ebből találni, utálom és megvetem ezeket a problémáimat, de eddig még nem sikerült őket legyőznöm. Pszichodokit nem akarok, nem szeretném, ha mások az agyamban turkálnának, és olyanokról faggatnának, amiket nem akarok kimondani. Tehát szerintetek tegyek egy próbát ezzel a könyvvel? (Mondjuk ahogy láttam kissé drága...)
  • mila69en
    egy egyszerű dolgot kérdeztem, kár ezt túl bonyolítani a karmával:)

igen van aki vakon születik tehát ha erősen hisz benne és tényleg látni akar visszajön a látása?:) nem hiszem!

"mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre.":) akkor itt nem állja meg a helyét a vonzás törvénye:)
  • tigeroo
    karma?
    mindenki egy bizonyos céllal születik le erre a földre.
    az a lélek feladata hogy minél többmindent megtapasztaljon.
    mielőtt leszületsz kiválasztod a szüleidet, a személyedet ("na most a vakságot akarom megtapasztalni") stb. vagy valamilyen előző életbeni karmikus tetted miatt szenvedsz ebben az életedben.
    bár utóbbi egészen addig kihat az inkarnációidra amíg megnem oldod ezeket a karmikus problémákat. (pl. előző életedben megöltél egy embert akkor jóvá kell tenned egy későbbi életedben annak a léleknek...)

de ezek ide már túl mély dolgok:P
    biztos van más spirituális topik az sg-n, szerintem ott tedd fel ezeket a kérdéseket.
  • mila69en
    amúgy kíváncsi lennék arra hogy van az, hogy a könyv szerint mindannyian egyenlő eséllyel indulunk ugyanazok törvények vonatkoznak mindenkire a vonzás törvénye balblabla..... akkor mi van azokkal akik valamilyen fogyatékkal születnek? rengetegen vannak szerencsétlenek nem tehet semmiről! na velük mi a helyzet?
  • Bruk
    Az bizony. :D
  • Anaid
  • mila69en
    ez már a durván titok:D
  • Anaid
    Hát ezek szerint mégsem dolgozta halálra magát, ha megírta a könyvet...

A romokban hevert meg lehet írói, ill. költői túlzás is....tudod a romok között is különbség van: kicsit romos, totálisan, 1000 éves, 5000 éves...stb.
  • Bruk
    Ezen behalok, és még a végén igaza is lesz mert azt akarta hogy legyen pénze és lett.
  • mila69en
    nem erre gondoltam:) már megint spekulálok xD ugyanis alighanem a film volt előbb! érdekes ott is azt mondja hogy romokban hevert az élete:D meg a könyvben is:DDD pedig a kettő között el telt 1 év:) de ha a könyv írásakor romokban hevert az élete! hogyan hozott össze egy videót? miből?xD egy évvel előtte!:) ha kijön a titok 2 ott azt írja majd, hogy most elárulom a titkot az igazi titkot:D köszi, hogy megvettétek a könyvem ez nekem jól jött:) ez volt az én titkom hahaha
  • Bruk
    A tyúk vagy a tojás. :D
  • mila69en
    melyik volt előbb a film vagy a könyv?:)
  • Bruk
    És most ezzel a könyvel rengeteget kaszált, gondolom. :D
    Nem kell ide semmi más. Ez egy okos nő. :)
  • tigeroo
    előszóban leírja az írónő hogy mi késztette a könyv megírására:

"egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. halálra dolgoztam magam,hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott..."
  • Anaid
    Ja én is. Másoknak jót, de úgy, hogy én se szívjak mint torkosborz. Én is jót akarnék lehetőleg magamnak is. Az előbb írta t.fórumtárs, hogy a "amikor a legsötétebb utána jön a világos", vagy ilyesmi, hát nálam már elmúlt a legsötétebb....
    Tényleg egyébként minden Titok hívő a padlóról kezdte? Vagy minuszból? Vagy már eleve volt mit a tejbe aprítani? A könyv szerint? Mert ha jól tudom a filmben nem csóróságból feltört emberek beszéltek...
  • mila69en
    honnan tudod hogy ő nem a jó úton van?:) az arany közép a legjobb az éremnek is két oldala van de én középpen elhúzok:)
  • mila69en
    nézőpont kérdése:) kinek mi a nyugtató:D engem ennél durvább húzósabb zenék is megnyugtatnak:) chillout-ra indub-ra már relaxálni szoktam:D
  • tigeroo
    én csak jót akarnék.

de ok
  • Anaid
    Gyönyörű színei vannak a képeknek. Milyen sok alkalommal előfordul a "fa-motívum". Én köszönöm nekem nagyon tetszett, bár a zene inkább lüktető, nem nyugtató....
  • Anaid
    Nem hiszem, hogy tudod hol tartok, csak vaktában puffogtatsz.
    Hinni, hiszek én tudod miben, a józan középútban. Megnéztem a korod, legyél óvatos, sok elvakult nézettel hülyítettek már fiatalokat....
  • mila69en
    az infected hogy jön az általad felsorólt vonalhoz?:) amúgy texas nekem is nagy kedvencem

x-dream, hallucinogen(simon posford), The Delta, Spirallianz, Shiva Chandra, Necton, Tarsis, Cosmosis(ezt már lehet nem kéne ide sorolnom:D), shiva shidapu, hirtelen ezek ugrottak be, amik nagyjából ezen a húron pendülnek!:)

dharma-rol meg őt kell kérdezni:D ő már csak tudja:)