Annyira kocka vagy, hogy...

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Értelmetlen topik!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pyrohun
baszki... :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ZilogR
Annyira kocka vagy, hogy az énekkönyvedben a "Cickom, cickom..." kezdetû dalt átjavítod "Cic.com, cic.com..."-ra

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

solo
<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Annyira kocka vagy, hogy epic fail lett a kommentedbõl.

solo
Annyira kocka vagy, hogy a kaját is nominate-tel választok ki :|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bulba
Bazmeeeeg, te nyertél <#worship><#worship>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

reménytelen
Annyira kocka vagy, hogy Photoshoppal fested a hajad.
reménytelen
Annyira kocka vagy, hogy csak akkor csinálod meg, amire kérnek, ha elõtte azt mondják, Begin, utána meg, hogy End.
Buren
Annyira kocka vagy, hogy ilyen topikokat nyitsz hogy tudjad oltani a kocka haverjaidat.

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

pyrohun
élol :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bruk
:D

jackcsabi
Msn... :)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

vérpocok
Lenn a tálcán: Sweet little cunning...<#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bokafix2
Annyira kocka vagy hogy a törött lábadról készült rötgen felvételen a törést photoshoppal kijavítod.
Annyira kocka vagy hogy pendrive-on adod be a házi feladatod.
Annyira kocka vagy hogy LCD monitor van tetoválva a bal karodra.
Annyira kocka vagy, hogyha pizzát akarsz rendelni az internetrõl, azt keresed az oldalon, hogy hol lehet letölteni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

lol ezen hangosan felröhögtem :DDDD
Annyira kocka vagy, hogy

highlander15
Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy Annyira kocka vagy, hogy

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

BB7
Itt? KOCKÁK? :D
Egy darab se! Mutass rá egyre!
N o N a m e
nem tagadom.. de már jártam itt és ezután is visszajárok röhögni a többi kockán :D
CheAteR88
mégis beköszöntél kiskocka:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

BB7
Khmm :D
N o N a m e
kocka topik :)
Annyira kocka vagy, hogy race driver grid et telepíted miközben ezt olvasod.

:D:D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

@echo off
Falcon87
ok

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Két ember beszélget, az egyik minden elõzmény nélkül úgy fejenvágja a másikat hogy felreped a bõr a fején, a másik pedig ül, cigizik, és nézi a vérét. :) Szerintem nem néznének ki titeket egy elmegyógyintézetben.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mondtad=mondat?
nem mondta h a barátja
IP címet lehet 1.5 nap alatt házi gépen, jelszó is 1 hónap körül lehet. Mondtad meg... :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Annyira kockák vagyunk, hogy beelõztük az autómodelleseket és elsõk lettünk!
pyrohun
jó barátaid vannak :)

<#kuss>
BB7
Áhá.. :D
Fejbevágtak egy kemény és nehéz tárggyal...
(Be volt baszva az illetõ, csak én nem tudtam róla, és azt hittem lehet vele értelmesen kommunikálni)
BB7
Héló!
Kedvesség?
BB7
Én az elejét nem értem!
Mi volt az a csatt?
te debil vagy egyszerûen, mi a retkes faszért nem törlöd le?
összefosod magad akkor is benne ülsz negyed órát h hmm milyen finom meleg?
sovatalevi
de mi is lett veled?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Igen, az is hozzátartozik a dologhoz, hogy régen is bírtam a vért, de ilyen még nem volt, hogy negyed órán keresztül azt nézegettem, hogy folyik a saját vérem.
BB7
Ez nem azon múlik... van aki hajlamos arra, hogy rosszul van a vér látványától! De idõvel ez leküzdhetõ, sõt, megszokható!
Most nézd meg, nem tudom hány lány ismerõsöd van, de biztos nem egy akik félnek a vértõl!
Na õk mit csinálnak, mikor megvan nekik!? ...
jackcsabi
Hát ezzel nem értek egyet.
Sokat játszottam horrorjátékokkal,fpsekkel még régebben plusz most is néha, mégis ha igaziból látok vért egyböl a szédülés és rosszullét kerülget <#szomoru1>

BB7
<#banplz>
jackcsabi
=)

Én tegnap ülök egy széken, beszélgetek valakivel, erre csatt...
Mondom magamba ezt most miért kellett?
Következõ pillanatban elvörösödik a kép, közben ilyenek: Úristen vérzik, á dehogy, de nézd, ú tényleg, bassza meg nem akartam, jól vagy? Jól vagy?

Én meg csak nézem ahogy folyik végig magamon a vér, és közben nyúlok a zsebembe egy szál cigiért :D Közben mindenki ott rémüldözik, én meg rágyújtottam, és végignéztem ahogy végigfolyik rajtam 1dl vérem, mert ilyet még úgyse láttam, és tök durva látvány. Aztán 10 perc kellett, hogy rávegyenek, hogy mossam le XD

ÁÁÁ nem, soha nem játszottam véres FPS-ekkel, ááá dehogy. Meg véres horrorfilmeket sem néztem soha.

Komolyra fordítva a szót elegendõ intelligenciával rendelkezve ezek a játékok és filmek nem tesznek semmi rosszat az emberrel, nem válik belõlük gyilkos vagy bûnözõ, viszont ezek után elmondhatom, hogy a vér látványát igen is megtanítják elviselni, sõt akár érdekessé tenni.
BB7
<#taps><#nyes>
sovatalevi
Annyira kocka vagy, hogy - Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, elõbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed.
- Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
- Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
- Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyû üres érzés...
- Repülõgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
- Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz fõiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
- Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van.
- A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
- A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül!
- Rájössz, hogy a szövegszerkesztõben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
- Minden barátodnak "@" van a nevében.
- A macskádnak saját honlapja van.
- Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
- A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
- Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedrõl beszélsz.
- Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Legend Killer
h nyitottá1ilyen topikot<#idiota><#hehe>.

csak viccelek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hehe jót röhögtem eddig. Na most átmegyek a hálószobába és mentek egyet.
Minden jót.

Niko B.

Ben007
Annyira kocka vagy, hogy hogy ugrásnál keresed a space-t

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Oldal 1 / 6Következő →