Nem lesz LAN a StarCraft II-ben

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Egyedül az lenne a gáz, ha nem kávézóban, hanem mondjuk valamelyikük otthonában akarnának 4-en összeülni, ahhoz nem lenne elég a net.."

Ugyanmár SCI egy sima mobilinternettel is elmegy, szerintem lófasz adatot küld ez el. Egy sima otthoni ADSL vonallal szerintem négyen simán tudnak játszani. / Bár én még soha nem próbáltam /

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Akkor én a másik felén vagyok, mert engem teljesen hidegen hagy.
Nem is értem, mi ebben a pláne.

Újfajta harcrendszer? Vagy komolyabb stratégiai érzék kell hozzá? Vagy mitõl akkora durranás?

Az elsõ résszel játsozttam, de olyan volt mint a C&C.

Nem láttam benne meg azt a pluszt, amit te valszeg észrevettél, sé örülnék neki ha velem is megosztanád, uyanis abban egyetérthetünk, hogy egy bombasiker játékban van valami plusz, ami kiemeli a többiek sorából.
"LAN nékül halott dolog. Nem lehet stabil versenyeket, miegymást a cseppet sem megbízható világhálóra hagyva rendezni."

Uhm...hogyne lehetne? Hivatalos megszervezett rendezvénykeet legalábbis, ahogyan WoW aréna tournamenteket is megoldják, lévén attól még hogy lan funkció nem lesz, õk saját privát bnet szervert vihetnek bárhova.

http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html

Duma..itt és most borítékolom,hogy az eladási listák élén lesz és akkor is ott lenne,ha lenne benne LAN...nem érzem túlzásnak,ha azt mondom,a fél világ várja ezt és a D3-at..
Ide a rozsdás bõköt,hogy az SC2-nél még nem,talán a D3-nál se mindjárt,de utána fizetõssé akarják tenni a BattleNetet...és ez csak 1 felvezetés a profit maximalizálásra
kozik
valaki belinkelhetne ezt a peticiot, lusta vagyok keresni.
nalunk ugy megy a lan party, hogy tuzoltoszertar, oltozo a palya mellett, garazs, vagy hasonlo elvont helyen 6-12 fovel lan, kulso halo meg egyreszt minek, masreszt lehetoseg sincs ra.
aki meg ossze tudja hasonlitani a neten keresztuli jatekot a lan partyval, amikor latod a masik arcat, koccintotok ket jatek kozott, egymas kajajat zabaljatok fel, arconrohogod, ha mozdult egy jot vagy csuful lekeselt, meg hatbaveregeted, ha te voltal a jobb, mindezt folyamatos orditozassal meg viccelodessel, na szoval azt en nem ertem. mi is jatszottunk cs-t hamachin, fel oraig tartott. az marpedig nem olyan. nem hiszem, hogy csak nalunk a lan party resze, hogy vilag vegen, internettol elvagva orulunk egymasnak.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

azért megjegyzem elég szégyen, hogy vannak emberek, akiknek a pénztárcájuk engedné, mégis ilyen játékokat mint a SC2 (meg úgy általában a Blizzard cuccok) "elvbõl nem fizetek" módon lewarezolja. mert ha még valami 20adrangú fost letölt az ember, mert nem akar érte fizetni, azt megértem, de egy ilyen kaliberû játéknál aki megtehetné, hogy megveszi, és mégse, az mibe van?

Rage47
29524en írták alá. Neten meg mindenképp lesz késés, szal egyáltalán nem adja vissza a LAN sebességét.
Szerintem LAN nélkül is ugyanúgy lehet multizni... A lan partykat ezután is ugyanúgy meg lehet tartani, azzal a különbséggel, hogy interneten lesz a játék, az egyik emberke, ugyanúgy mint a LAN-nál lesz a host, a többiek rácsatlakoznak. A hangulat miatt itt is össze lehet röffenni a játékosoknak és egymás mellett játszani (jobb minõségû net kávézókban). Egyedül az lenne a gáz, ha nem kávézóban, hanem mondjuk valamelyikük otthonában akarnának 4-en összeülni, ahhoz nem lenne elég a net... De én tapasztalatból mondom, az ilyen gép hurcolások eleve szarul jönnek ki, sokkal könnyebb neten játszani. Ha jó lesz a játék, én úgyis megveszem. LAN-on csak a CS Source-ot toltam eddig kávézóban, minden másra megfelelt a net... Az a 6 ezer aláíró nyilván eleve meg sem akarta venni a játékot, hanem torrentrõl letöltve, lanon használni. És az a 6 ezer ember a kutyát nem érdekli, nem hogy a Blizzardot. Két játékosnak meg még most is lesz lehetõsége LAN-ra, mert egy jobb nettel rendelkezõ, megosztott rendszernél kettejüknek bõven elég lesz a sebesség, pl havernál 2 gép van összekötve, jó nettel, lazán mennek a játékok akkor is, ha neten keresztül tolják. Mondom csak akkor lehet ez necces, ha legalább 4-en akarnák tolni LAN-ba. Na részemrõl ennyi. Vegyétek meg a játékokat! No warez!
narumon
"Akkorát fog ez bukni, hogy öröm lesz nézni... Csak azt sajnálom hogy az egész PCs játékipar meg fogja érezni. "

Ez szinte kizárt. Ha nem is lesz akkora siker mint az egy, akkor is eladnak belõle jópár millió darabot szóval bukás nem lesz az tuti.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Hát mi haverokkal eddig is battle.net-en játszottunk. CSinálunk egy szobát magunknak oszt hajrá. Én helyi LAN partyn már nem voltam a kilencvenes évek eleje óta (amikor még nem volt copy törvény magyarországon, igy mindenki copy partynak hivta õket). Annyiból sajnálom, hogy biztos van aki LAN-on nyomta volna, mondjuk szerintem ott is van net, felmennek mindketten battle netre oszt hajrá, attól még lehet a két gép egymás mellett.

zorrobomber
Szerintem én is megléptem volna.

igazad van de azért õket is meg lehet érteni évekig fejlesztenek 1 szoftvert és szeretnék ha nem a megjelenés elött warezolná le 2 millió ember ( biztos túlzok )
késöbb azért adhatnának hozzá 1 frissítést amivel már lehetséges lesz a lan játék

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Ruley
Ez már tényleg durva, hogy a kalózkodás miatt vegyenek ki konkrét ficsõröket.

Az EA-féle secuROM legalább csak valami elvont értelemben kínozta a vásárlót, hogy bugokat okozott, meg minden, de ez már tényleg túlzás.

Akkorát fog ez bukni, hogy öröm lesz nézni... Csak azt sajnálom hogy az egész PCs játékipar meg fogja érezni.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Magiszter
A következõ lépés hogy nem lesz benne Single Player, mert akkor a sok warezos tudna vele játszani. Vagy a Sigle Player kampányokat is a battle.net-en lehet majd elérni. Te csak kapsz egy 2x3 centis fecnit egy kóddal amit 25x kell regisztrálnod 3 órán keresztül és aztán játszhatsz neten. Persze miután megvetted azt a cetlit 12999 forintért. Hová fajul a világ? <#wow3>

Vorpal
Halva született ötlet - lehet baszakodni a felhasználókkal - de minek.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

tudom, h ezzel abszolút kisebbségben vagyok, de engem rohadt mód nem tud érdekelni sem a lan sem a battle.net <#beka3> legyenek benne atom jó kampányok, remekbe szabott sztorival meg átvezetõ filmekkel, nekem több nem is kell.
hát a többiekkel persze ez kibaszás...de mit vártok, ilyen világot élünk 😞

Sir Quno Jedi
LAN nékül halott dolog. Nem lehet stabil versenyeket, miegymást a cseppet sem megbízható világhálóra hagyva rendezni. Ezek agyhalottak! Warezszeró gyártók így is mgoldják, de egy átlag játékossal kicsesznek.

Még szaros x360 konzolok is van direkt hálózat és így tudnak 3 géppel hatan nyomni pl. Halo3-mat (mi is így nyomtuk). Persze ma 2009-ben ez túlzás lenne Blizzard-tól. Nem elég, hogy 3 felé vágják a programjukat és 3 részben háromszor húzzák le róla a rókabõrt és kopasszák meg a vevõket (merthogy teljes árú lesz mindegyik nyilván), de még hülyének is nézik a LAN-osokat. RIP! Nem ez lesz a következõ kedvencünk, van egy olyan érzésem.

Rohadjanak meg, szemét rabló banda...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát, ha nagyon jó lesz a áték (értsd mutlira termett, azaz kiegyensúlyozott), akkor úgy is megveszik, ha van benne lan, ha nincs.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

És még mielõtt valaki szemrehányást tenne: Igen azért mert meg akarják "védeni" a saját "alkotásukat"!<#duhos2>

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Nem baj, majd a PvPGN megoldja. <#ravasz1>
Amúgy meg <#kocsog> Bl!zz4rd

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Jó kérdés. A koreaiak már dolgoznak az ügyön. <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Nállunk hálón is van net, szal battle.net -en majd nyitunk egy szobát és mindannyian felcsusszanunk xD
Vagypedig a házibáttlõnetszero😛
Amúgy miért kellene ennyire népszerûsíteni a Battle.NET-et? Olyan akar lenni mint az xboxlive vagy a wow, fizetõs?:S
Vajon mikorra készül el emiatt (vagy már van?) a házi battlenet szerver?..
mikloss
Ha lenne LAN benne akkor mindenki Hamachi-n tolná és és megcsappanna a battlenet forgalma. Én is kihagytam volna a Blizzard helyébe ezt a funkciót!

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Azért szerintem ma már a játékosok többségének van széles sávú internet-hozzáférése. Ugyanakkor a LAN partyknak ez valóban rendesen betesz. Nem mondom, hogy ez engem különösebben érint, de azért valóban nem volt túl szimpatikus lépés ez.
← ElőzőOldal 2 / 2