Nem lesz LAN a StarCraft II-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Amúgy high end content van benne, vagy az is csak híg fos lesz, mire eléred az utolsó szintet?
Azt tutira tudom hogy D1-2 lagolt,a wow meg 1 vicc idõnként...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Egyébként, már kb negyvenezren írták alá a petíciót
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Jó példa erre Watchman-es 6 részre szedet játék. Miután az elsõ két rész megbukott, a többi 4-rõl nem hallottam. Ha az elsõ megbukik nem lesz többi része. És a legjobb, hogy végre a játékosoknak van igénye többre, és felszólalnak magukért. Legjobb erre L4D 2, és most ez. Ha a két játékot megbuktatnánk, akkor elgondolkodnának egy kicsit a kiadók. És nem nyomnának le mindenféle szart a torkunkon. Szóval ne vegyük meg ezt se!
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Úgy hiszi a Blizzard, hogy ezzel a 2. résszel majd szépen meglovagolja az 1. rész sikerét. Nem is gondol arra, hogy esetleg nem ártana meggyõzni a lehetséges vásárlókat, és a kedvükben járni. Biztos azt hiszik, hogy mint a WoW kiegészítõk esetében, itt is egymást taposva, tömött sorokban fognak állni az emberek a bolt elõtt. Ehelyett majd lehet, hogy inkább a seeder-ekre fognak várni, ha másért nem, hát dacból.
Mellesleg sajnálom, hogy nem készült AoM 2, mert nekem sokkal jobban bejött a War3-nál. 😞
Szerintem ez a harcolunk a kalózok ellen, csak ürügy, igazából csak közvetve van szerepe a döntésükben. Voltaképpen emberek millióit szeretnék interneten keresztül magukhoz láncolni. Úgy, mint azt WoW-nál is megtették. Bár ellentétben ezt a Battle.Net 2.0-át nem tervezik fizetõsre, ki tudja, talán tele lesz reklámokkal, fizetõs funkciókkal. Vagy csak egy alapszolgáltatás lesz ingyenes, amely kellõképpen lassú és megbízhatatlan lesz ahhoz, hogy e helyett sokan meggondolják a fizetõs rész nyújtotta elõnyökért a ráfordítást. Ha pedig a vártnál nagyobb lesz a terhelése a jövõben, akkor a szerverparkok bõvítését vajon kivel fogják megfizettetni? Esetleg szeretné a cég magát teljesen érdekeltté tenni a versenyekkel kapcsolatban is. Lehet, hogy majd szolgáltat|engedélyez helyi miniszervereket csak erre a célra (a LAN pótlására, ezzel fizetõssé alakítva azt), természetesen a vele járó szoftverrel együtt: jó pénzért.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
"Hogy fut-e a gépeden vagy sem erre van egy igazán egyszerû megoldás, ami "csak neked" lett kifejlesztve neve: DEMÓ! 😛 "
Aha, aztán a teljesben majd jön a 2. meg a többi küldetés, ahol többször annyi ellenség, lehetõség, nagyobb pálya meg minden van, és leesik jópár fps-t a játék és játszhatatlanná válik. Arról nem beszélve, hogy a demo általában a teljes játék után jön (és vannak türelmetlen emberek 😛), másrészt ahhoz meg kell ismerni a játékot, hogy kiderüljön, tényleg hosszú távon élvezetes-e egy játék és érdemes-e megvenni. Ez demoból többnyire nem derül ki, és sok esetben téves következtetést lehet levonni.
Biztos, hogy kevesebben fogják megvenni ezzel a húzással, hogy nem raknak bele LAN-t. Kivéve, ha elrontottak valamit a játékban, vagy nem sikerül jól, és nem akarják, hogy azelõtt rájöjjenek a játékosok mielõtt megvennék. Utóbbit tartom nagyon valószínûnek.
ezeket a hülyéket. pont igy szened csorbát, mert nem lesz többjátékos mód. lanpartyt sem fog ez a gém miatt senki csinálni, mert minek cígõlje a gépét ide-oda, ha otthon is tud neten jáccani...
szarság az egész!
Majd itt is lesznek "rendszerüzenetek", hogy karbantartás miatt add meg az user/passodat...
Lol, ezt a kamut...
"azt is bevallotta, hogy a StarCraft II kalózverzióinak elterjedését így szeretnék csökkenteni"
Ez már inkább hihetõ, csak épp az eredmény lesz kérdéses. Nyilván lesz majd hozzá hamachi, vagy hasonló hekkelt megoldás, amivel a LAN fog internetnek tûnni a prg számára. Megint csak az eredeti programot vásárlókat szivatják. Nembaj, majd egyre többen jönnek rá hogy ha már crackelni kell az eredetit is, akkor miért nem egybõl azt töltik le a netrõl, ingyen... Ez egy igazi warezpárti lépés volt, csak gratulálni lehet a sok eszüknek.
Lesz az aláírás kb 500000 😄
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
laaaaaaaaaaaaaaaaag
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Notebook-ot a hátizsákba és KÉSZ, 2009-et írunk, jóreggelt! 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Lehet hogy az AOE2-ben nincsen egy darab egység ami mindent üt, de a 2-3 egység kombója már igen. A SC-ben pedig minden egyes egységedre szükséged lehet a játék végéig, nincsen fölösleges egység benne, de ez az AOE2-re már egy kicsit sem igaz.
Sok játék volt amit azért vettem meg mert törtben tetszett. De sok játék ha nem megy rendesen törve akkor miért adnék ki rá pénzt? Valsz amúgy is csak fos. Inkább veszek, próbálok ki mást. Ha normális versenyeket csinálnak(nemzetközi) amibõl amúgy is kihagyják sokszor Magyarországot(wow-nál így volt), akkor úgyis kötelezõ megvenni a játékot.
kiegyensúlyozott játékmenet és ez (állitólag) fokozottan igaz a multira (nem toltam multiban,sosem érdekelt)
Az pedig hogy kihagyják a LAN-t...hát... újabb epic fail a Blizztõl..bár nem toltam a multit,de hallottam ezt-azt és ha jól tudom a nagyobb versenyek LAN-ban mentek..most kötelezõen kell Blizz server kapcsolat majd vagyis nem lesz elég 1 terembérlés,oszt hajrá mehet a verseny,de netes struktúrát is ki kell épiteni...
Másrészt ahogy valaki nagyon találóan megfogalmazta 1 másik oldalon: ha ennyire kell harcolniuk a warez ellen (pedig õk arcoskodtak,hogy a tökös játékkiadók nem raknak másolásvédelmet,elég ha jó a játék)akkor az a játék el van qrva...
Igen, csak addig el is kell jutni... 😊
"szinte minden játékban van vmilyen aduász egység amit nem lehet lenyomni,"
Ellenpélda: Age of Empires II
Ha módosítanak valamit, bõvítik vagy ilyesmi, akkor már nem biztos, hogy továbbra is jól kiegyensúlyozott, fõleg ha még achivementeket tesznek multiba.
Kívánom, hogy legalább olyan sok és jó tört szerverek legyenek mint az EVE online esetében 😄
A lant meg télleg köcsögség kivenni fõleg azután h alapból 3 részben adják ki... és ha most az a néhány ezer ember letöltené még úgyis hatalmas hasznot fog hozni nekik ez a játék...