3
-
Ps1ch0 #3 B0nFire -> kimondottan miattad regisztraltam pedig mar vagy eve olvasgatom a forumokat. De igy fel..... mar reg nem senki.
Ez az a tipikus nekem megdoglott a tehenem dogoljon meg a tied is.
A fenebe menjel el paprikat szedni aztan verjed a mellkasod mien nagyon fasza gyerek vagy. En meg ugyis bent fogok ulni az irodamban es ha hiszed ha nem ha valaki nem lenne irodaba nem lenne mit betonoznod hulyegyerek. -
#2 Nem kell a bizonyítványt megmagyarázni. Hazudott, lebukott, lapát. Mellesleg tényleg ne fészbúkozzanak, mert a fészbúkon is csak az a semmitmondó fecserészés megy, mint az iwiwen - a szülinaposok köszöntik egymást meg ilyesmi. Nem életbevágó. Azonkívül vannak olyan munkahelyek, ahol szintén nem lehet munka közben fészbúkolni, ilyen pl a paprikaszedés, a betonozás, vagy a szalagmunka. Vagyis, ahol tényleges termelőmunka folyik, ott nem érnek rá az emberek mással elütni az időt, és unalmukban közösségi oldalakat látogatni. Innentől kezdve lehet magyarázni... -
blessyou #1 "gy helyi biztosítótársaság munkatársa arra hivatkozott, hogy a migrénje miatt nem tud a számítógép előtt dolgozni, így betegszabadságra küldték. Utólag azonban kiderült, hogy a nő pihenés helyett gyakran látogatta a Facebookot. A cég végül drasztikus büntetéssel sújtotta: kirúgta."
mondjuk lehet, hogy valakit megkért, hogy nézzen már fel helyette, meg csinálja, amíg ő nem tud gépezni. Nem ástam bele magam az ügybe, szóval lehet, hogy bizonyították az ellenkezőjét, csak elsőre ez ugrott be. Ilyen hülyeségért kirúgni valakit...