4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#872 omg -
#871 De én legalább feltudok mutatni valamit veled ellentétben.
Te meg csak kérdezgetsz és fikázol. -
#870 Nem nyaltam ezen nem is vitázok.
Csak szóltam, hogy abban az időpontban mikor te írtad a HSZ-eid nincs fent olyan aki itt válaszolna neked.
Megjegyezném én nagyon örültem, hogy jelezted már elkezdted fordítani a játékot. -
#869 Először is ez nem egy fórum, csak egy topic. Másodszor meg ezt a modort otthon apukádnak. :)
Látszik, hogy az ETS topicból jöttél. -
#868 Az lehet.Elnézést a kifejezésekért nem szoktam ilyen lenni.
De senki nem tud vissza olvasni?
Minden megoldás itt van a fórumban.
Na jó én már 2X letekertem a játékot és megcsináltam a magyarosítását is de ha nem tartotok igényt ilyen dolgokra akkor felejtsük el.
A ETS-en vagyok többet ugyan itt az sg fórumon.
De ott rugalmasabbak.
Többet nem is jövök ide....
PÁÁÁ -
#867 Na akkor ezt a modort most tüntesd el a fórumból!
Nem hiszem hogy nyal, Belőle kinézem azt hogy megmondaná ha szeretné elvállalni! -
#866 Letöltöttem a demo verziót, gondoltam kipróbálom, de nem tudok túljutni ezen a rohadt tutorialon, ezzel baszakodok már másfél órája. Egyszerűen nem lehet 1 perc alatt végigmenni a tesztpályán, de én már mennék az utcára vezetni. Nincs valami trükk amivel időben lehet teljesíteni, vagy esetleg valahogy átugrani? :S -
#865 Mi van nem tetszik valami?
Ennyire ne nyaljál a házi gazda címért.
Egyébként ha nem kell a segítség akkor oldjátok meg.
Én leszarom a házi gazda címet én csak el akartam magyarázni mit hogyan kell mert erről kéne szóljon a fórum,de ha nem akkor nem.
-
#864 ÉN is dolgozok képzeld. -
#863 Pedig nagyon egyszerű.
Alapként beállítjuk a billentyűket.
Akinek német verziós van.
-
#862 Tudod mi vagy Munkába vagy iskolába járunk, vagy esetenként még 11-kor alszunk. :) -
#861 Na jó. Hogy kell elindulni a busszal?
Próbáltam mindent, rá adtam már a gyújtást, becsuktam az ablakokat stb stb, de hiába nyomom nem megy.
sebességbe nem tudam tenni nem tudom melyik bill kombináció az...
mindent megnyomtam de semmi -
zolidm #860 AZ a bajom, hogy a chapter1-ben nem tudom? Hogy mit kell csinálni!!!!!! -
#859 Na mi van?!
Senki nincs ezen a nyamvadt fórumon?
Rossz egyedül beszélgetnem.Így még én is elvállalom a házi gazda szerepét.
-
#858 Csak az a baj ha átírom a szöveget kidob a játékból.Ezért nem tudom mikor lesz kész. -
#857 Ja egyébként csinálom a magyarosítását a játéknak már a chapter 2-nél tartok.
Nem könnyű és még lesz benne hiba de érthető. -
#856 Nem tudom.De én a német verziót használom.Neked most mi is a problémád?
-
#855 Én elvállalnám ugyanis nincs tumultus a topicban könnyű karbantartani. Kérdés, hogy ilyen rövid ismeret alapján mit szólnak hozzá a többiek. -
zolidm #854 IGY SEM müködik. Mit tegyek? -
zolidm #853 Nagyon köszönmöm -
#852 Update Version 1.3
Update Version 1.2.1
Update Version 1.2
Ezek kellenek. -
#851 http://wobd.atw.hu//
De az 1.4-est ne szedd le mert azt regisztrálni kell és még nincs serial hozzá -
#850 A hivatalos honlapján meg van. -
#849 Itt is megtalálható a patch -
zolidm #848 És semmi tipped? -
#847 Az a baj,hogy én a játékkal együtt szedtem le.
A 3-patch tartalmaz 5-új buszt is. -
zolidm #846 Nem tettem mert nem is tudtam róla: Honnan lehet leszedni? kipróbálom -
#845 Le kell a játékhoz 3-patchet tölteni.Azt kérdeztem,hogy azt fel tetted a játékra? -
#844 Kösz én nem élek vele,mert már van egy oldalam ahol házi gazda vagyok. -
zolidm #843 hol van fent a PATCH? -
#842 Nekem a 8.dik küldetésnél kéne egy kis segítség mert már régen játszottam vele és elfelejtettem mit kell csinálni.Mikor elterelik a forgalmat és a 4-dik utcán kéne elkanyarodnom,de nem tudom merre tovább. -
#841 Mivel elhagytuk már a 800HSZ-t(!) és ahogy visszaolvasok van pár off HSZ.-is, ezért elkelne egy Házigazda is.
Lehet jelentkezni. Aki a legtöbb szavazatot eléri az nyeri el a HG jogokat. -
#840 Nem.Tele van buggal.De fent van mind a 3-patch? -
zolidm #839 AKKOR hibás a játék? -
#838 Elvileg igen de nekem speciál nem csinál semmit. -
zolidm #837 Sziasztok
Az első résznél hol kell rádiozni? narancssárga körnél? -
#836 Sziasztok.
Én már rég elfelejtettem ezt a játékot és azt szeretném megkérdezni ,hogy most módolható-e?
Vagy nem? -
turbo1991 #835 és mivel engedem ki a féket?
és utánna mivel váltok?
-
kitt2000 #834 Adtál neki gombot a beállitásnál?
-N- röl-D-re kell vinni a sebeség váltott csak ki kell engedni a féket elöször! -
kitt2000 #833 5 kűldetésnél nem tudnátok segiteni hogy mit kell csinálni?
Amikor két embert halgatunk ki a molonál igy kezdödik a videó bejátszás!
elöre is köszönöm!