Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. feladat
2. feladat
2. vége + 3. feladat
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Most vagy lesz valami új vagy weblap hiba. Ha valaki addig is amíg lesz valami az oldalon le szeretné tölteni a német demót az INNENmegteheti.
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Én a fórumot próbálgattam lefordítani a kormány gond miatt (logitech g25) amirõl egy kicsit lejjebb írtam, hogy magát a kormányt nem érzékeli a pedálokat és a gombokat igen. Találtam egy témát az USB kormány gondokról
Link.
Ha minden igaz akkor az angol demó ami pár nap és itt van már jobb lesz ilyen szempontok szerint és más finom hangolás is lesz benne.
Remélem a végleges játékban már nem lesz gond vele. 😊
Ha eljutottunk oda, hogy mehetünk a busszal akkor elõször próbából végig kell menni vele a pályán.
Ha leszállt az oktató akkor akkor már idõre megy a dolog. Ha sikerült akkor jön a kerekesszékes vizsga, de elõtte szálljunk le az oktatóhoz egy kis beszélgetésre.
Ha megvan akkor vissza a buszra. Elõször itt is lehet gyakorolni többször is. Ha megy akkor mehet élesben idõre. A pálya elején fel kell venni és el vinni az oktatót a pálya végéhez és letenni.
Ha sikerült akkor a pálya közepén kell végigmenni a jelig és ott lesz egy téglalap alak kirakva ahova orral kell bemenni majd tolatva megfordulni és az oktatóhoz visszamenni. Ha ez is megvan akkor megvan a vezetõi licenc.
Innen lehetne játszani élesben és nem a tesztpályán de ez még sajnos nincs. A demo visszarak a menühöz. Ennyi.
Nekem nagyon bejött, mentem pár kört. Sajna német tudásom full 0, így mikor leszállt a pali, nem tudtam, mit ugat, így mentem még pár kört, és kiléptem.
"egy szimulátortól és a valóságtól vajmi távol áll!" - ezt azért cáfolnám. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de nagyon meggyõzõ. Igaz, jó lenne látni, mit mûvel kormánnyal, de sajnos a G25-öt én sem tudtam sehogy sem beállítani.
Renault magnum http://kamionszim.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Aszondja "nyomjam meg a BILD HOCH gombot" Azt értem hogy magaskép vagy kép teteje, de a billentyûzetkiosztásban nem tlaálok ilyen gomot <#zavart1>#zavart1>
Töltési idõ tökéletes, 10mp! 😊
A menü nekem tetszik, letisztult mint a WoS-ba!
Egybõl a billentyûzetkiosztásra ugrottam, üres helyeket betömtem...
Indulhat a móka!
A grafikától kicsit többet váltam, picit csalódtam!
Tutorial pálya, oké! Na de ha a csávó leszólítása nélkül a buszhoz megyek, beleragadok! 😄
Mind1!
Az 'idegenvezetõ' nagyon szépen és tisztán beszéli a németet! Értettem az egészet, ez nálam pluszpont!
Felszállok a buszra, enyhébb grafikai bugok...
A bill. kiosztás nagyjából szokható... érthetõ
Persze mindent nagy elánnal kipróbálok... majd indulhatok egy kört!
Az irányítás nagyon tettszik, könnyed, bár egy szimulátortól és a valóságtól vajmi távol áll! -.-
Szlalomozok gyorsan... fék is eléggé tetszik.. erre az utolsó kanyarban nekimegyek egy bójának!
És itt eltörött a mécses!
Hang abban a mp.-ben abbamaradt, hibaüzenet fel... lelõtte magát az EXE! 😄
Ennyi!
Holnap folytatom!
Viszonylag régebbi géppel 5-6 percet vártam a tutirial elindítására, aztán feladatkezelõbõl bezárás, program nem válaszol. Kétszer próbáltam, egyszerse sikerült. MAjd holnap újra próba :S
http://flickr.com/photos/zolika90/
Lesz egy oktatónk aki végigvezet a busz irányításában viszont lesz egy kisebb hiba amikor mondja, hogy mikor mit nyomj meg akkor az nem az billentyû lesz ami be lett állítva arra a funkcióra. Nálam legalábbis így volt a liftnél ami a kerekesszékhez van.
Irányítani a buszt billentyûrõl nekem egy kicsit nehéz volt elõször, de bele lehet jönni. Kormánnyal még nem próbáltam.
Nekem a tutoriál is bejött nem lesz rossz játék.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Minimale Anforderung:
- Betriebssystem:
- Grafiksystem:
- Prozessor:
- Arbeitsspeicher:
- Festplattenspeicher:
- DVD-ROM:
- Grafikkarte:
Windows® Vista / XP
DirectX® 9.0c
2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon XP oder vergleichbare Prozessoren
Windows® XP 1 GB , Windows® Vista 2 GB
3.0 GB
8-fach
Nvidia GeForce 86xx oder vergleichbare ATI-Grafikkarte
Maus, Tastatur
Empfohlene Anforderung für hohe Auflösung:
- Prozessor:
- Arbeitsspeicher:
- Grafikkarte:
3.2 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon XP oder vergleichbare Prozessoren
2 GB
Nvidia GeForce 9800(GT) oder vergleichbare ATI-Grafikkarte
13 éve itt. Szép idő.
a world of subways nekem nagyon bejött, végre egy igényesen összehozott játék, annak ellenére hogy ezek a mûfajok nem túl népszerûek.
A grafika is egész elfogadható, még pár árnyék meg shader kéne és igazából egyenes faszán nézne ki..de így sem rossz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
A videók megnézése után is pár képet nem ingame-nek ítélek, de akár azok, akár nem! Nem bírok már várni erre a játékra! :/
Tettek fel screenshot-okat, ill. videokat a játékról. Akit érdekel csekkolja... <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Minimum:
Rendszer: XP/Vista
Grafika: DirectX9c
Proci: 2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon, vagy ezzel egyenértékû
Memória: XP esetén 1 Gb, Vista esetén 2 Gb
Szabad hely: 3 Gb
Videókártya: Nvidia GeForce 86xx vagy ennek megfelelõ ATI
Ajánlott:
Proci: 3.2 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon vagy ezzel egyenértékû
Memória: 2 Gb
Videókártya: Nvidia GeForce 9800(GT) vagy ennek megfelelõ ATI