4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
gyuri1995 #2204 Köszönöm. -
#2203 Szép lett.. Én is terveztem, csak egyelőre azzal elvagyok, hogy az alapra megkaptam az engedélyt... -
gyuri1995 #2202 Bocsánat, a texturást textúrát akar lenni. -
gyuri1995 #2201 Szisztok!
Elkészitettem a solarishoz a DKV-s texturást:D
-
#2200 Oké, köszönöm szépen az Ő nevében is. -
#2199 Nem tudom, hogy volt. A buspol fórumot nem én csinálom. -
#2198 Kiírtam, hogy Dominik335 munkája a Busz. Legközelebb érdeklődök nálad, ha új buszt raksz ki. -
#2197 Nem úgy volt, hogy ingyenes lesz?-.-" -
#2196 Természetesen köszönöm, hogy engem feltüntettél, de a legtöbb munka nem az enyém volt... Amúgy a DKV nem használja, Hajdú Volánnak van összesen 7 Urbino 12-ese, de a DKV-nak csak II. generációs Ganz-Solaris trolijai vannak. És sajnos Mo. csak álmodik Hybrid járművekről. -
#2195 Nem DKV festés... Az original busz, összesen kijelzők letttek módosítva. És az illetőtől ne túl rövid levelezés után kaptam engedélyt, ha megnézi az oldaladat, én kapok a fejemre. Az original modelt "Dominik335" készítette. Ez nagyon fontos. Kérlek mindenképpen tüntesd fel, mert különben leszedem a Solarist. Én azért levelezek napokat, hogy tisztességes módon publikálni lehessen.... -
#2194 Fel van/volt tüntetve:
"Természetesen a DKV festésével érhető el a jármű, ha már Magyar a készítője. A buszt DKV Fan készítette melyben kem001 segítségét is igénybe vette. " -
kitt2000 #2193 szia.
Nem sikerült betenni!
Valaki tudna segíteni benne? -
#2192 Elég szép? Az, amit ők árulnak, messze elbújhat VL67 bármelyik busza mögött...
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy árulják, szíve joga, inkább úgy érzem, hogy az árral szálltak el egy kicsit, és még csak nem is szép a busz. -
#2191 Tudom ;-) Arra akartam célozni, hogy '339 is elég szép lett.... -
#2190 Ez a busz elég jól néz ki, bár ha az előző 4000 ft, akkor ez 10000 lesz kb...
Egy észrevétel az oldaladon: A solárisnal nem ártana feltüntetni a busz készítőjét. -
#2189 Nem én árulom.
Mercedes-Benz Travego -
#2188 Bakker. GNX-339-et nem akarjátok árulni? :D -
#2187 Nyilván Zsidók lehetnek. A sima letöltésekért is kérnek pénzt, van ilyen membership vagy mi, szóval azt ajánlom mindenkinek, hogy jó messzire kerülje el ez a buspol fórumot. -
#2186 WTF??? Ki ez az elmebeteg, aki 4200 Ft-ot kér egy buszért? Vagy ez most hogy van? -
#2185 Megvásárolható a Novabus LFS -
#2184 Import mappában létrehozol egy olyan nevű mappát, mint ami a busznak a neve. Ezután oda bemásolod a TGA-t. Ezután Ctrl+N -> Data->Import texture kitallózod, majd beimportálod. -
kitt2000 #2183 Sziasztok!
Ikarus 260.30M Hajdú Volánhoz
GXW-441 rendszámot megszerkesztetem de nem tudom bele tenni a játékba!
TEX fájba kéne tenni hogy felül lehessen írni de nem sikerül valaki át tudná tenni nekem?
Itt a szerkesztett rendszám tábla de nem tökéletes!
Rendszám tábla GXW-441
Előre is köszönöm! -
#2182 A motorosra a múltkor nem kaptam választ, az indításjelző úgy kivitelezhető, ahogy áén csináltam - megszerkeszted a csukódás hangját. -
Bajni530 #2181 Sziasztok!
Szeretnék egy buszt megsoundolni. Az ajtók már megvannak élethű hanggal, de a motorhangot nem találom... Ezeket hogy lehet beletenni a buszba, és beállítani, hogy azokat a hangfájlokat játsza le? Ja, és indításjelzőt is szeretnék (csengő), amit az ajtó becsukása előtt szeretnék üzemeltetni. Ezeket hogy lehet beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
bpyfan #2180 http://gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/8-letoltesek/ AZ alján megtalálható egy új busz a GNX-339 :):):))))))) -
Cs0k1 #2179 hát ezeket a készítőket sem értem, a minimumban kiírták hogy még elfutna gforce 8600al, nekem az van
ha most megvettem volna eredetiben most úgy reklamálnék nekik
apropó 'Misi az ezredes', neked sikerült előbbre jutni? -
spy803 #2178 Win7el használom, 1.4es pathel, és működik. -
#2177 Nem működik win7-el. Csak ezért meg nem rakok fel másikat. -
Bajni530 #2176 Szerintem a netes verzióval többre mész. Abban van crack meg patch is. (Szerintem) -
#2175 Ha az alapjátékom nem eredeti, és a usedomot megveszem működni fog ? -
Bajni530 #2174 Nem az én gépemre raktam fel a játékot, hanem apám gépére. Ott azért bitang jó a videokártya. :) -
Cs0k1 #2173 nagyon örülnénk ha elárulnád hogyan sikerült kiküszöbölni a szürke képernyős problémát -
Bajni530 #2172 Eredeti, díszdobozos kiadás, de se a regisztrációs kód nem működik, se a pach nincs benne... Majd akkor feltelepítem a torrentes verziót is, oszt meglátjuk mi lesz. De köszönöm a tippet! :) -
spy803 #2171 Patchet feltelepítetted? -
Bajni530 #2170 Sziasztok!
A Regio Usedom végre sikeresen fut a gépemen, viszont az a gáz vele, hogy a kilépéskor minden beállítást, és profilmentést elfelejt. Ezt hogy lehetne beállítani? -
#2169 Telepítsd fel a a qiuck time player-t. Nálam is ez volt a gond -
bzmot195 #2168 bocsi kimaradt a szám szal a chapter6-nál kifagy a game -
bzmot195 #2167 Hali!!
7végén megkaptam a játékot el is kezdtem csapatni vele, de kéne hozzá magyarítás és lenne egy gondom, mégpedig az h a chapter betöltőzenéjének végén kifagy a game és nem tom miért, vmi outlet? köszi -
#2166 Alapból az első ajtónak az lett volna a hangja, mint a Civiseknek, a hátsónak meg az E95 hangját másoltam át, csak tettem bele indításjelzőt :) -
Brad33 #2165 Nekem nagyon tetszik az a hang. Egyedül a középső ajtó szokatlan nekem, mivel nem ismertem ezt a típusú buszt(: