Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Bár az a baj nekem megvan a játék eredeti csakhát a baj az hogy teljesen német és egy szót sem értek belõle pedig németet tanultam. Kerestem rá angol patch-t egyenlõre jó hozzá.
A gépigény bõven megvan.
El elsikerül indítani a buszt de néha hibák lépnek fel például az ajtó egyik része nem záródik.
Gondolom köze lehet ahhoz ha megnyomom az 1, 2, 3 vagy 4-es billentyûket akkor szelelõ hangot ad ki.
Vagy nincs köze ahhoz?
Nos, más tippem sajnos nincs.
Az általad leírtak alapján elvileg simán mennie kéne.
Mivel a párhuzamos konfigra "panaszkodik", továbbra is az a véleményem, hogy megjelenítési gondja van. Valamelyik app akad(hat) valamivel, vagy a VGA driver setup-jában kell valamit át / beállítani.
Nem biztos, hogy a legújabb driver lesz a jó megoldás. Én ezekkel a vezérlõkkel már rengeteget szívtam pont emiatt.
Nekem pl: egy 2011 novemberi verzió van jelenleg fent, mert egyszerûen nem hajlandó normálisan mûködni a rendszerem az ettõl újabbakkal, pedig nem elavult konfigot használok.
Próbáld meg egy olyan driver-rel, ami a játék megjelenése elõtt lett kiadva. Hátha csak támogatási gondja van. Ez persze csak TIPP, és nem megoldás!
Esetleg az lehet még, hogy ha virágbolti verzióval játszol(játszanál), akkor rossz az okosság hozzá.
Más tippem tényleg nincs.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Szóval elképzelésem sincs.....Én ezekkel a buszos játékokkal mindig csak sz..pok ,mert anno az OMSI - t sem tudtam elíndítani.......kb 1 ónap után feladtam de lassan evvel is oda jutok....
Amúgy meg ez pont így jó...így izgalmasabb 😄 :-)
/csak poénnak szántam,segíteni nem tudok/
Zorba 3333
Szóval megnéztem a Visual 2008 az 32 míg a többi 64 bites volt.
Eltávolítottam a Physx - et,VGA drivert,Visula C++ - okat,a játékot,majd újraindítás.Ezután jött a registry tisztítása/Wise registry Cleaner/.
Utána felraktam a VGA drivert/legfrissebbet/,Physx-et majd a Visual C++ 2005 - 2008 - 2010 - et 64 bites verzióban,felraktam a játékot is,ezek után újra indítottam,erre minden változatlan "A programot nem sikerült elindítani ,mert a párhuzamos konfigurációja ....." megpróbáltam 2 verziót,egy simát és egy elvileg patchelt vmi JAGUAR - os változatot is de ugyanaz,sem a basic sem a high ikonnal nem indul......MI a f...mat tudok Vele még csinálni?Kezdem feladni....
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Amúgy nemjó a link.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Nemtudom,hogy a Bus simulator 2012-höz kijött-e patch?
Ha igen,akkor ez javítana ezeken a hibákon?:
-Grafikai hibák (barna foltok villognak mindenhol)
-Lassú
Ha igen belinkelnétek?
köszi
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Elõször is köszi,hogy próbálsz segíteni!
Nem,az igazat megvalva nem töröltem le az Nvidia driver illetve semminek a maradványát hanem rábíztam a telepítõre.AMD cuccom soha nem volt és még ha lett is volna vmikor benne(de biztos nem volt)akkor sem érteném,mivel kb 2 hete telepítettem(formáztam)újra a gépet!
Megnézem ,hogy a Visual C++ 2005 nem-e 32 bites(mert azt nem tudom,lehet,hogy az)de a 2010 az tuti64 bites......
Én CRT monitort használok ami jelenleg 1280 * 1024 -es üzemmódban azt hiszem 75hz -en üzemel.......
Hát Én is remélem,mert tegnap már majdnem fel rúgtam a gépet asztalostól :-)
A naplód alapján megjelenítési problémája van a programnak.
A hibaüzenetben szereplõ 1fc8b3b9a1e18e3b key, a Visual C++ 2005 összeférhetetlenségére utal a jelenlegi rendszereddel.
Valószínûleg 64 bites rendszerre telepítettél valamilyen 32 bites drivert, vagy más alkalmazást, ami miatt valamelyik app összeakad.
Továbbá valami AMD64 architektúrára is hivatkozik, ami a leírásod szerint nincs is a gépedben. Ha ez egy régebbi konfig maradványa, akkor mindenképp érdemes kitakarítani, fõleg a registry-t.
Mielõtt Drivert frissítettél, töröltél minden komponenst, az újratelepítés elõtt, vagy csak hagytad, hogy automatikusan törölje a régit, majd telepítse az újat?
Rákerestem neked a lehetséges hibára, de sajnos csak angol nyelvû leírást találtam, de bízom benne, hogy talán segít.
Leírás
CRT monitor esetében mindenképp érdemes a felbontásra figyelni.
Remélem sikerül megoldani a problémát 😊
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Bus Simulator 2012
Ki tud segíteni abban,hogy ezt miért nem indul el ez a szutyok?
Szenvedek már lassan egy hete és mindig ugyanazt írkálja ki,hogy a "Nem sikerült a játékot elindítani,mert a párhuzamos konfigurációja nem egyezik"vagy vmi ilyesmit....utána meg Mount unable hiba üzit/vagy vmi ilyesmiket/Feltelepítettem a VISUAL C++ 2005 - 2008 - 2010 -et felraktam új VGA drivert új DirectX -et és még most sem indul.
A gépem:
Windows 7 64 bit
Core2Duo E6550 2.33 Ghz proci
4 GB DDR2 RAM
1 TB vinyó
BUS SIMULATOR 2012 hiba
GeForce 9800 GT
A naplóban ez a hiba üzit kapom:
"zsoltim412198"-szívesen segítettem!
"joccy" és "zorba3333" - köszi az értékes információt! Üdv.
A TML Studios elkezdte fejleszteni a következõ játékát, "City Bus Simulator 2 - München" címmel.
A beharangozó itt olvasható:
CBS 2 - München
Képek itt találhatóak az épülõ pályáról:
CBS 2 - München képek
Kíváncsi leszek, hogy figyelembe veszik-e a felhasználói kritikákat az elõzõ játékaik irányíthatóságával, és pocsék fizikájával kapcsolatban.
A képek alapján a grafikával, és a képi megjelenéssel ismét nem lesz baj, de ha a lényeg (fizika, irányíthatóság, dinamikus megjelenítés) megint rosszul sikerül, akkor csak egy újabb tucatjáték lesz a süllyesztõ szélén.
Huh már nagyon rég nem jártam itt.😊
De megkérdezném ,hogy a Jelcz M121MB Busz-ról valaki tud valamit?
Nekem a kijelzõ javítása és az ibis használatáról kéne link vagy infó.
Köszönöm
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Mert már valami miatt be sem indul a busz az ajtók meg valamikor csak félig záródnak.
Nekem német és fogalmam sincs hogy indítsam el a buszt.
Valaki esetleg tudja?
ezen javítottak volna.Köszi!
Én már meg is vettem, de sajnos nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket.
Mint ismeretes, az eredeti alapverzió rengeteg hibát tartalmazott, amin az elsõ javítással kívántak segíteni.
Sajnos ez nem hozta meg a kíván eredményt, bár néhány komolyabb hibát azért sikerült orvosolni.
Mielõtt megvettem a honosított verziót, direkt rákérdeztem az üzletben, hogy optimalizálták-e idõközben a játékot, illetve, hogy az AI jármûvekkel kapcsolatos hibákat sikerült-e megoldani?
Kérdésemre az volt a válasz, hogy az utolsó kiadású patch-el van kiadva, így amit lehetett, azt kihoztak a játékból.
Továbbá elmondta az eladó, hogy figyelembe kell venni, hogy ez egy un. "B" kategóriás játék, és ennek ismeretében kell értékelni.
Mindezek tudatában vettem meg, bízva a sikeres javításban, de sajnos nem sikerült valami jól.
Annyit elértek, hogy megszûnt a véletlenszerû kilépés, valamint a hosszabb játékidõ utáni hirtelen fagyás. Sikerült az FPS értékeket is optimalizálni, így már nincsenek jelentõs eltérések az egyes pályaszakaszok között, így gyengébb videokártyával is szépen játszható.
Ami viszont nagyon zavaró, az továbbra is az AI jármûvek megmagyarázhatatlan anomáliája.
Nem hiszem el, hogy akkora munka lett volna megoldani, hogy az AI jármû fordulás közben ne tûnjön el, illetve jellemzõen az AI csuklós busz nem boruljon fel minden elõzmény nélkül a keresztezõdésben.
Kár, hogy így sikerült, mert egy kis odafigyeléssel, némi komolyabb javítással (fizika, AI jármûvek "viselkedése")még sikeres játék is lehetett volna, hiszen az alapötlet nagyon jó volt, és a köré épített struktúra is mûködõképes lett volna.