4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#4115 Rossz videó, sorry. ezt töröljétek:
-
#4113 Köszi a tippet, feltétlen kipróbálom. -
davesz08 #4112 Azt szeretném még kérdezni, hogy mitől lehet az hogy a játék időnként lefagy? (átlagban 5-10 perc után) -
bbalazs78 #4111 Én a középső karra gondoltam amit a le és fel nyillakkal működtetsz.Valami olyan lehet, ha teljesen elöl van, szabadon fut,közép a 0, feléd húzva pedig indul.a jobb oldali a fék, page up-page down bill.-vel működik. -
davesz08 #4110 Sziasztok!
Mi a teendő akkor ha az European Bus Simulator 12-ben elfogy az apró? -
#4109 Hogy érted, hogy alapba? Na ezt megnézem majd.. -
bbalazs78 #4108 Nem tudom mikor írhatja ki,de a Cable Car-nál a kereszteknél a menetszabályozót tedd alapba, mert kerregés recsegés a vége.Nekem amúgy német van. -
#4107 Cable Car-nál, amikor 2 sín találkozik egymással.. Akkor kellene használni ezt a let go-t, de nem értem, hogy mit kellene.. -
Mikoyan #4106 Ja és azt is hogy kívülről hogyan kell kinyitni az ajtót? -
Mikoyan #4105 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogy hogyan kell a "City Bus Simulator"-ba buszokat beletölteni? -
bbalazs78 #4104 A let got hol írja ki a játék?hátha tudok segíteni valamiben. -
bbalazs78 #4103 Szia!Itt egy menteés a BCCS 2011 hez.http://www.mediafire.com/?xqc4locutsgcgp0 Csak be kell másolni az autosave filet a játék mentési mappájába. -
#4102 San Francisco-hoz van elmentése valakinek? Illetve Cable Car-nál mi akar lenni az a let go? Tudom mit jelent, de hogy csináljam azt, hogy ne térjek le a pályáról? -
#4101 BCCS szerintem még tűrhető volt, nekem tetszett. De az utána lévők, hát no komment.. -
hungaryws #4100 Ugyan olyan szar, busz szimulator jatekok kozul az omsi omnibussimulatort ajanlom
-
#4099 BS 2012 milyen?? -
#4098 az a játék még elment
nem úgy mint a BCCS
na az volt az igazi h*gy -
hungaryws #4097 Hello!
Ugyanolyan lesz mint a City Bus Simulator, csak máshol játszodik, ugyan olyan szar lesz, főleg a fizika része, de ne is beszéljünk a grafikáról.
Képeket itt találsz
http://www.world-of-busdriver.com/index.php?id=845 -
#4096 szevasztok
milyen a CBS 2012?? -
#4095 FPS szám ki van képeken takarva, vajon miért.. -
#4094 Mit írtak, mikorra jelenik meg? -
hungaryws #4093 Igen, jó lesz, persze, a kepeket is photoshop szerkesztik, a tml studiotol mar megszoktuk, hogy optimazilatlan(a jatek elinditasahoz atomeromu szugseges), tele hibakkal fogjak kiadni ugy mint a jatekokukat. -
halaszfi #4092 Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de nekem nagyon tetszik eddig a CBS2.A busz baromi jó,lesz benne AI villamos.Kíváncsi vagyok,hogy miben lesz ez elrontva.Amúgy egészen ki van dolgozva.Így tovább,és a TML már nem csak metrószimulátorokban jó. -
hunsanyi #4091 Szia! Igen 1.07 .
-
gyuri35 #4090 Szia!1.07 patch? -
#4089 Úgy néz ki, hogy egy Man Lion's City busz lesz benne:
Bővebb infó. -
Robi546 #4088 OMSI Forever,az a legjobb! :D -
hunsanyi #4087 Nemrég vettem meg a Bus & Cable car simulator- San Francisco-t,és proglémám van vele. Gépem: Windows 7, Intel Pentium 4 3.06GHz 1 mag 2 logikai processzor, 2 GB DDR3-as RAM, Ati Radeon HD 256 MB. Vagyis a játék gépigényének megfelelő. De ammikor elindítom a játékot, akkor eleve nem szép a kép (kicsit szemcsés) és amikor bejön a játék menüje viszont, akkor már szép. De, ha elinditom a játékot rendesen kiírja, hogy betöltés, és akkor a felénél leáll, befagy, és megjelenik a windows hibaellhárítója és ott írja, hogy a Launcher.exe leállt és a windows megoldást keres a problémára. Egyszerűen végülis leáll a program és befagy. A DirectX 9 telepítve van és a Java is szintén. Minden meg van ami a játéknak kell. Többször is újratelepítettem és ugyanaz. Aki tudna segíteni, tanácsot adni annak előre is köszönöm.
Sanyi
-
#4086 Láttam, hogy vannak néhányan akiknek nemisferi fel a játek a kormányt.
Megoldás:
star-vezérlőpult-eszközök és nyomtatók-jobb click a kormanyra-játékvezérlő beállítások-speciális-előnyben részesített eszköznél válaszd ki a kormányt
nekem ez segített -
#4085 Hali! Lenyomod a " BACKSPACE" billentyűt és nyomva tartva lenyomod az " INSERT" billentyűt és mát mehetsz is ki a garázsból! Jó utat! Üdv. -
sandoz #4084 Halihó! Melyik gombbal tudom kioldani a kéziféket?? -
gyuri35 #4083 Szép,szép.Legalábbis a képek,a kérdés csak az hogy mi fog megvalósulni belőle és hogy mekkora rendszerigénnyel? -
#4082 Hivatalos neve: CBS München lesz. Eddig egyedül a tavaly megjelent BCCS tetszett nekem személy szerint legjobban. -
#4081 Igen, elég hamar.. Nem értem, hogy hova ez a sietség.. -
Robi546 #4080 Nane, "TML Studios" :( Nem lesz valami jó szerintem amúgy is 2012 Október 25-re van írva a megjelenés. :( -
Robi546 #4079 Nem is figyeltem. :D Itt van még videó,képekben: Link -
#4078 Nekem már ott gyanús, hogy az fps szám ki van takarva.. -
Robi546 #4077 Ez lesz az :) -
Robi546 #4076 lol. Megint egy újabb Bus Simulator 2012 Copy ? :( Vagy nem tudom ha viszont új és optimizált lesz akkor várom. :))))) -
#4075 Erről hallottatok már?