Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöltöttem ezt a kiegészítõt, ami új pályát tartalmaz, de nem találom a busz útvonalat. A térképet nem jeleníti meg, fénykörök nincsenek. Merre kell menni?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

[HUN]FaTaL
Nekem mûködik a usedom is 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Átfutottam 1x-2x az oldalt, de belebonyolódtam. Honnan tudom letölteni a kiegészítõt?<#smile> Elõre is köszi.

megnéztem mit ír a log amikor bírok játszani a simával akkor azt írja hogy Game: sucess és uye megy is

amikor meg felrakom a regiobust akkor ugye meg azt írja hogy Game: Error: 43340001
Module failed to load

szerintem vagy a crack vagy a játék hibás
Ha megoldották volna az emberek mozgását, és a többi jámû kidolgozottságát, akkor egy teljesen élethû játék lenne. Hihetetlen hogy mindeig hiányzik valami apróság ami ront a minõségen. A GTA4-ben viszont nincsenek ennyire szép épülettextúrák, az összes többi viszont megvan.
1. igen alapból van benne (fõmenüben Ctrl+N)
2. tudtommal nincs
3. szintén tudtommal nincs
Lenne egykét kérdésem:

1. Van a játékhoz MAP editor?
2. Vannak e már hozzá magyar útvonalak?
3.Vannak olyan modok amik mozgatják a járókelõket is?
dkvfan
Én is gondoltam már a rossz letöltésre.

na akkor barkóbázzunk 😄
nemlehet hogy rosszul jött le vagy rossz az a verziós kieg amit leszedtünk?

a minimum rendszerkövetelmény szerint menne a gépemen, videókarim geforce 8600

lehet a crackel van vmi? lehet az rossz?
nemhiszem el hogy nemjó :@
mi baja lehet
a sima játék nálam is megy :S
Rayden02
Jújj,a linket meg elfelejtettem,bocsika!

LINK

Profilomban majd megtaláltok,sajna nem mindig tudok fent lenni,általában hétvégén,hétköznapokon ritkábban!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Am ha esetleg nyomon akar követni hogy jelenleg hol tartok a busszal,az itt megtalál!<#alien>Sajna csak bus driver néven tudok csak közvetíteni,mert az xfire még nem támogatja a játékot!SAJNOS!<#szomoru1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Mmhh,az alapjáték gondolom mûködik rendesen!Érdekes,én csak simán felnyomtam a játékot,a telepítésnél ki választottam hogy angolt tegye fel,utána patch,crack és már jó is volt!DE bevallom õszintén még nem is próbálgattam az addont,csak betöltöttem,aszt sem tudtam hogy hogy hova merre<#conf><#hehe>!Nem igen volt idõm sajna mostanság szerkeszteni sem,bár ma csinálgattam a 415-öst,de a stringtable szerkesztéssel meggyûlik a bajom!Majd nemsokára folytatom!

yokel
Áááá gyerekek ez a Usedom addon nagyon baba, pláne így éjjel vezetni benne éjszakai feladatokat, nagyon süti!
Refi fel, rádió be, azt hagy szóljon... <#hehe>
Tetszik, nagyon jól megcsinálták ezt a játékot, jók benne az árnyékok, fények, szal minden!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

leho94
próbálgasd beállításokba a grafikát állítgatni, nekem akkor szokott fekete lenni ha elállítom az élsímítást vagymit

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

dkvfan
Köszi, sajnos így is rossz.

[HUN]FaTaL
- Alapjáték install (nem crackel, nem patchel, nem csinál vele semmit)
- Usedom install
- Usedom update feltesz
- Usedom crack

ennyi

Martinez01
Én találtam egy hiba kódot:

Application Module
Game Error: 43340001
Module failed to load

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

jaja, viszont a warez-spam részlegen is még valaki beírta ugyan ezt a hibát :S
dkvfan
Szürke-feke színátmenet, nálam, így szerintem teljesen egyrõl beszélünk ;-)

nekem is ez a hibám mint dkvfannak elõte énis leírtam csak nálam szürke a képrenyõ nem fekete
dkvfan
Lehet, hogy az lesz. Viszont az alap meg ment...
Amúgy elindítom utána a játékot, és a fekete színátmenetes háttér bejön, de nem csinál semmit. Ha Esc-et nyomok, akkor az Editor jöb be, de semmi más...

A skidrow mappa tartalmát a CBS mappájába kell, onnan fogod tudni jó-e, hogy fölül kell írja a régi fájlokat. Én úgy csináltam, hogy telepítettem a setup-al, fölraktam az update-et, majd a skidrowos rész, és ment minden. Mellesleg neked lehet hogy hardveres problémád van, tehát valami videókártya vagy alaplap, hangkártya vagy ilyesmi. Az ilyen kisebb fajta játékoknál elõfordulhat(de még a nagyoknál is).
Isti1
ja, azt kihagytam, hogy az UPDATE mappát én békén hagynám, próbáld meg anélkül! ;-)

Isti1
1. Felteszed az alap CBS-t
2. Felteszed a Regiobus Usedom-ot
3. Az alap mappába bemásolod a Skidrow mappa tartalmát.

És ennyi. Elvileg ezután menni kell neki :-)

dkvfan
Akárhogy próbálom, nem mûködik. Mégegyszer, próbálom úgy leírni, hogy meg tudjátok könnyen mondani, hogy it csinálok rosszul.
1) Felteszem az alap játékot, crackelem
2) Elindítom az Usedom Setupját, feltelepítem
3) Az Update mappában lévõ fájlt is felteszem
4) Utána a SKIDROW mappában lévõ fájlokat bemásolom (A CBS mappájába,, vagy az Usedom mappájába kell? :S)

Elõre is köszönöm a segítséget, nem tudom, hogy ez miért nem megy.

dkvfan
Tehát akkor a sima patch nélküli CBS sem kell? Mert azt leszedtem, és most meg szerintem azzal kapcsolatban nyûglõdik.

Semmire, csak simán a nullára telepítsd föl, semmi elõzmény nélkül a usedomot, ha megnézed a méretét, látod, hogy az maga a játék. Szóval nem szükséges hozzá semmilyen patch meg bármi más, csak magába telepítsd. Nekem hibátlanul mûködik(az irányítást leszámítva). Sok sikert! Mellesleg jótanács win7-eseknek: rendszergazdaként kell elindítani a játékot, különben nem ment el semmi változást a játék a profilodban, tehát ha újraindítod a játékot minden változtatás amit csináltál nem lesz meg. Ez kiküszöbölhetõ a rendszergazdaként futtatással.
leho94
én csak szimplán feltelepítettem, magától indult a telepítõ

dkvfan
Hmm, nekem nem sikerült feltenni az oldaladon leírtak szerint.
Megvan az alapjáté 1.2., 1.2.1, 1.3 patchekkel. Utána kell a letöltött fájl gyökerében lévõ Setupot elindítani? Utani azt, ami az Update-ban van, és végül felülíratni?

MErt így csináltam, de utána a játék elindul, de csak fekete képernyõig jut el, plusz az editor mûködik rajta.

leho94
nincs vélelen térképetek a usedomhoz?:S Nagyon nem vágom mi merre van, játékbeli térkép meg nem jön elõ

[HUN]FaTaL
Ezt le lehet már tölteni valahonnan?😊

dkvfan
Még nem láttam az új járgány szerkezetét, de ha a logikám nem csal, a model mintájára egyszerûen meglehet majd csinálni a régiekhez is.

Javaslom nézzél meg egy videót van fen róla az segít majd nekem is segített !
De a térkép az jó lenne hozzá!

Kiegészítõ pályán használható a többi eddig megjelent buszok is!
Próbáljátok ki azokkal is!
Csak nincs nekik belsõ tûkõr mint a hozzá adott busznak!
Sebaj!

igen ez van nalam is😊 de amugy nem rossz game!csak az utvonalak meg bonyolultak nekem hogy mi hol merre!😊 egy terkepet valaki nem dobna be?
Ebbe a legújabb cuccosba nektek is pontatlanul, lassan, és késõn reagál a kormány, vagy csak nálam. Mert minimum elvárnám, hogy amennyire elfordítom a kormányt, annyira mennyen a játékban is, és amikor már nem tekerem a kormányt, az a játékban se tekeredjen, erreföl meg akadásig tekerem balra vagy jobbra a kormányt és még legalább 5-10 másodpercig mozog az az istenverte kormány a játékban...
[HUN]FaTaL
Ez a Usedom nagyon tuti 😊

Az eredetit nem próbáltam még, de lehet megnézem azt is. :-)

van egy kis problémám, letöltöttem és fel is raktam viszont amikor elindítom belép a játékba és csak szürke háttér van, amikor escpet nyomok akkor meg bejön a szerkesztõ menüje hogy Tools

felraktam a frissítést is
Hello! nagyon köszönön hogy felraktad az oldaladra kem001 és az lenne még a kérdésem ,hogy tudok tankolni?

dkvfan
Köszi 😊

kem001
Feltettem az oldalamra a linkjét akit érdekel...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

dkvfan
Mármint az Usedomos csomagban? A másik topicban egy linket eresszen meg valaki, nagyon szépen kérem.

kem001
Van mellékelve törés hozzá, na de ez ár off kategória

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nem, sajnos csak egy útvonal van. Pontosabban kettõ, de csak egy kis szakaszon különbözik.

tudnál adni egy linket?

dkvfan
Állítólag csak 1.4.1-el mûködik...

ha valakit erdekel le lehet tolteni a kiegeszitot a core-rol😊 en most szedem!kivancsi vagoyk!😊
Fehercsoki
Leszedtem a demot,és rögtön a tutorialban elakadok!Az irányítás teljesen üres,és bármit ír hogy nyomjak nem reagál semmit.Ha meg kézzel kezdem el beállítgatni akkor meg nem jó neki=/

Fehercsoki
Egész NY-t be lehet járni a játékban?(olvastam a GYIK-t de az az 1 útvonal nagyon kevésnek tûnik)