Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Koserow és Wolgast között van két elágazás, úgyhogy nem teljesen egyenes<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nekem HD4850 van és simán felment rá a 10.4-es driver!
Egyébként az Usedom elég jó, habár többet vártam tõle. Lehetett volna benne jópár mellékutca ahova le lehetne fordulni, az idõjárás között a havazás, csuklós busz...
Gyakorlatilag az egész bejárható utszakasz megint tök egyenes, akárcsak az alapjátékban, ahová meg le lehetne fordulni, láthatatlan falnak ütközöl... Kár, nagyobb mozgástér jobb lett volna.
Mindazonáltal az egyetlen, és eddig a legrealisztikusabb busz szimulátor!

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

dkvfan
Szia!
Nekem ATI a videókártya. Nekem nem 5800-as széria, hanem 4800-as. A hozzá megfelelõn legújabb driver nem megy fel, mert programcsomag hibát ír ki. A "Hotfix" is ugyanígy...

DJKonya
Köszi a tippet, én amúgy a beállítások/játék-ban kikapcsoltam a közvetett irányítás(kormánykerék), és lényegesen jobb lett az irányítás. Nekem 360 fokon van a kormány.

gumikacsa
Kis írogatás a bus stringtable.str fáljában, és mindjárt jobba dolog. (steering MRAP 0.005 ezt kell átírni steering MRAP 0.050 re)
Persze, nem árt biztonsági másolatot készíteni. Én Woedpad-al szerkesztettem.

c:\Program Files\TML-Studios\City Bus Simulator 2010 - New York\Data\Game\userData\vehicles\ - és itt annak a busznak a mappája, amelyiket át szeretnéd írni.

Én még visszavettem a kormány fordulását 400 fokra, így aránylag könnyû irányítani.

Renault magnum http://kamionszim.hu

kifli
na kipróbáltam ezt az usedom kiegészítõt is, de sajna g25-el még játszhatatlanabb a szûk utcák miatt, 1.4.4-es verziót ír ki, ennek nem kéne jónak lennie már?
nem kizárt hogy egybe forogna a csuklos mondom fingom nincs hoygy csináljá öket néztem probáltam de nem tok semit csinálni az editoral najo auto forgalmat tudtam másolni töb helyre a demo mapon enyi XD
ja és köszi is a segítséget <#eljen>

de valószínûleg az alapjátékkal lesz a baj, hát reméljük, csak lassan jön...
yokel
Adott a lehetõség, játék fõmenüjébe Ctrl+N (world editor) és már mehet is a pálya szerkesztés... <#ravasz1>

#1937: oké, én csak segíteni akartam neki, és gondoltam sose lehet tudni alapon felvetem ezt a témát, nem akartam vele rosszat. <#bee1>

Azt jól sejtem, h ezt a Usedom addon-t nem lehetne tovább építeni? Megnéztem ezt az editort de ez sokkal durvább mint pl. a ETS-é, abba legalább tudtam mapot csinálni... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

leho94
szerintem hiába csinálnának csuklós buszt, egybe mozogna a busz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

igen a csuklos buszt dijaznám énis nagyon de sajna én nem tok buszt modolni se csinálni se semi pedig neki esnék csak még nem értem el ezt a szintet hogy megprobáljak bármit késziteni ( tisztelet anak aki tud )
leho94
most jöhetne egy több útvonalat tartalmazó pálya is😄 kicsit jobban kidolgozott modellekkel, csuklós busszal😄

gumikacsa
Nem egy bonyolult térkép, mivel csak egyfelé lehet menni szinte végig

Ahol ilyet láttok, arra ne menjetek:

nekem semi baj nincs vele igaz az alapot megvetem igy 1.4 nem volt gond skidrowos felrak tam és gond nélkül megy csak a kormány szivat néha
dkvfan
Szerintem akkor megvan a hiba, mert én is gondoltam erre a Skidrow-os ügyre, mivel nekem is német nyelvû 1.2-es van meg. Szerintem most sikerrel fogsz járni. Ha sikerül, akkor priviben kérek egy linket 😊

[HUN]FaTaL
Ennek semmi köze ehhez.

Nem tudom mit szenvedtek...

Alap skidrow, usedom skidrow, usedom update, usedom crack. Ennyi.

http://goo.gl/gd6Zi5

geforce 8600gtm van
xp sp3
eddik különösebben semmi játékkal nem volt gondom

amúgy olvasgatom most a hivatalos fórumon hogy nem szabad a német meg angol verziót öszekeverni (patchekre értették), csak azon gondolkoztam hátha ez a baj hogy nekem az alap a legrégebbi talán német a regiobus meg angol? na 1 próbát majd megér
de frissítek még azért minden drivert hátha, pedig frissek
Gilb3rto
sziasztok valaki akinek esetleg bejön a USEDOm pályán a térkép shotolja már ki, mert így lehetelenség A-ból B-be eltaláni köszi!

Macbook Air M1 2020

yokel
ATI videókártyád van?! Mert akkor véletlenül nem ez a baj nálad?
Ha esetleg ATI-d van cserélj egy drivert (pl. 10.4re)

1. a regiobus addont ugyan onnan piratebayrõl leszedtem újra ahonnan a többiek - így sem jó

2. ezalatt az alapból melyik volt fenten úgy értettem kié. szóval nekem nem a skidrowos hanem valami másik 1.2-es még német nyelvû, de most szedem az angol skidrowos alap gamet csak lassan jön

amúgy ha variálok a game.dll fájlal, ha a backup reg. mappából kimásolom a fõkönyvtárba akkor már eljutok a betöltésig csak akkor meg ott jön ki a szürke háttér a betöltésnél :S<#szomoru1>
DJKonya
Nos le csaptam egy kört, egész tûrhetõre sikerült hangolnom a kormányzást, és már hozzá szoktam mind a kormányzáshoz, mind a vezérléshez. Már csak egy kicsit tanulmányozni kell az útvonalakat és jó lesz ez<#smile>

dkvfan
Megpróbáltuk másik helyrõl leszedni, de még nem sikerült.
---
Alapból melyik verzió volt fent neked? Mert nekem az 1.2-es.

a kormányal énis kérdeznék az addons ban az uj busznál nem igazán akar müködni a forfe feedback ez mitöl lehet ? ha tudtok segiteni elöre köszi bb
DJKonya
Kösz a segítséget!
Már csak két problémám van.
1. Ugye a többieknél is fennálló kormány, hogy nagyon nehezen érzékeli a kormányzást, illetve lassan fordul vissza.
2. Az alapjátéknál és amit letöltöttem usedom kiegészítõt mind a kettõnél fenn áll a probléma hogy olyan 2 percenként kegyetlenül el kezd laggolni a játék majd 10-15 másodperc múlva tisztán fut. Ez mitõl lehet? erõsebb gépem van mint amit igényel, ráadásul a grafikát is leállítottam közepesre, és így is azt csinálja.

letöltöttem újra az addont de semmi változás 😞

dkvfan, valami változás nálad?
Ja és ki is kell tömöríteni, zip v rar-ban vannak.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

letöltöd a buszt és bemásolod a Program Files\TML-Studios\City Bus Simulator 2010 - New York\Data\Game\userData\vehicles mappába
DJKonya
Sziasztok.

A buszokat hogy lehet berakni a játékba?

kimásoltam a backup regiobus usedom mappjából a gyökérmappába a game.dll-t mostmár elindul meg is jelenik a menü az új map meg busz de mostmeg betöltésnél jön be a szürke háttér
[HUN]FaTaL
Hát remélem, hogy lesz belõle valami, mert videók alapján az is nagyon jó. 😊

Evvel is el lehet lenni, de nem tökéletes.

gumikacsa
Nekem is.

Egyébként én átírtam a busz tulajdonságait, így a kormány már nem késik, és a 900 fokot levettem 400 fokra, így már írányítható a busz. Az is zavaró, hogy tartja a gázt, illetve ha már így megcsinálták a játékot, nem ártott volna a manuális váltó lehetõségét megoldani.

Na, talán majd az OMSI, ha abból is lesz valami..

[HUN]FaTaL
Az AI egyébként csak nekem mozog ugrálva? Mert ez elég idegesítõ.

leho94
engem kicsit idegesít az AI mozgása, de még mindig fényévekkel jobb mint az ETS-ben lévõk

[HUN]FaTaL
Igen kormánnyal játszhatatlan. Talán 900 fokossal mûködne, de egyébként nem. Tartja a gázt hiába van pedál, kormányozni meg lehetetlen.

Gondoltam én is teszek fel képet!

-Ikarus C60.30-

Képek

Köszönöm a készítõnek a buszt!

Valami térkép esetleg nincs hozzá? Sajnos a játékban nem jön be...

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Rayden02
Bíz a,rendesen termelõdnek!Igaz toruss rendesen lekörözött a buszok gyártásával,de nem baj,én annak örülök hogy-e téren segíthettem,s így már elindulhatott a buszok gyártása folyamat,és szerintem ennek sokan is örülnek!<#gonosz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

hello nekem a telepítésnél kiírta h administrator rights kell
tudna valaki segíteni mert utána nem engedi sehova telepíteni
gumikacsa
Jaja, jó kis játék, de azért ne foglaljuk még aranyba a készítõk nevét. Azt ugyanis sajnos elfelejtették, hogy egy buszos játékot igazán csak kormánnyal jó játszani, amivel viszont nem lehet...

Ahogy elnéztem a fórumokon is, többen jelezték, hogy a játék nem mûködik a kormányokkal, ha mûködik is, jelentõs késéssel forog a kormány. Ez a készítõket nem igazán érdekli, azt mondták, nem õk tehetnek róla, a játék motorja miatt van.

Ezt leszámítva nagyon jó kis játék, fõleg hogy már Ikarus Eag-okkal is lehet menni.

Rayden02
Hát igen,bõvíteni kellene még a markereket,ha jól tudom nincs minden ülés alatt!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Akkor jó!<#wink>

Még csak 5 métert buszoztam és csak 3 utast vettem fel, de nagyon tetszik<#taps>

yokel
Leugrottam kocsival Koserow-ba, elvégre hétvége van... <#hehe>

Egyébként nagyon király, h dinamikus az árnyék, folyamatosan forog az autóval együtt ahogy kanyarodik!
Na ilyen kellene ETS2-be is! A környezet, házak, útak, stb. texturáiról nem is beszélve...
Ami még nagyon bejön az, h ha elmegyek este a villanyoszlop alatt bevilágítja a mûszerfalat. Nagyon kidolgozták ez a játékot, minden elismerésem a készítõknek...

Ha az megvan jöhet a javítás UPDATE könyvtár!
A SKIDROW mappát kicseréled!
elindítod a játékot(a hová a játékot telepíted azzal a ikonnal)
A játék menübõl kiválasztod a pályát!
Kiválasztod a buszt(mindegyik mûködik csak a Ikarusokat rövid távra kell alkalmazni mert akkor sok az utas és hibát észlel!)
Elindítod a játékot!
Nekem ez így jó volt!

Köszi szépen.

1-Amikor kibontsátok akkor a sima elindítással telepítsétek fel ne rakjátok be külön a programba!

Javaslom nézd meg a videót az segít!
Videó
oldal link
Én innen töltöttem le és jó a játék!

mégcsak annyit írok hogy nektek akiknek nem megy melyik alapjáték van meg? a skidrowos? vagy valami más? nekem másfajta de az alap crack az skidrowos
ha valakit zavar hogy ennyit írok sorry csak próbálom megoldani de sajnos már nincs sok ötletem csak max hogy újra leszedni a kieget mert max rosszul jött le? 😞
nos miután felraktam a kiegészítõt kb huszadjára most utánna felnyomtam rá az 1.2.1es patchet és sikerült elindítani szürke képernyõ nélkül.

el is jutottam a betöltésig ahol ismét szürke képernyõ jött be és ugyan ez a hibaüzenet a logban feljebb csúszott, mégpedig:

Plugins:
Game Error: 43340001
Module failed to load

ahogy jobban végignéztem a fájlokra meg a mappákra successt ír, kivéve ami lenne game.dll azaz a crack az nem tetszik neki<#vigyor2>