Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
GXW-441-el !
Kösz a helyesítést!
Én meg 'szoboszlói, évekig nálunk járt a '441, még most is elméletben a mi üzemegységünkhöz tartozik. Amúgy az GXW-441, nem GNX'.
Most regisztráltam, és lenne pár kérdésem.:
1.: Felraktam az Usedom pályát, de a játék betöltéskor megakad a bevezetõ fekete képernyõnél. Ez miért van?
2.: Hogy lehet átfesteni úgy buszt a CBS-ben, hogy fel is ismerje a játék, de ne írjon ki hibát?
3.: A GXN-339-es busz kb mikorra lesz kész, és melyik programmal lesz majd játszható? 😊
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Esetleg a más rendszámmal készítenél!
GNX-441
Helyi járatos 2 számú Balmazújvárosi busz ez!
Elég ha a rendszámot készítenéd el amit ki tudnék cserélni!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Usedom pályán felhúzzák valamikor a wolgasti hidat, vagy az csak dekoráció?
Elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Ez lesz az PAUSE BREAK gomb ami elõhívja úgy tudom!Vagyis nálam az!
Vagy miért keresed?
Renault magnum http://kamionszim.hu
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
c:\Program Files\TML-Studios\City Bus Simulator 2010 - New York\Data\Game\userData\vehicles mappába.
Lehet, hogy kiátkoztok, megölnétek, felgyújtanátok. DE! Fél órája keresem, hogy melyik mappába kell betenni a buszokat. Nem találom. Tuti, hogy én vagyok a béna. Valaki leírná esetleg? Bocsánat a hülye kérdésemért.
Gery
Csak mert annak a mappájában egy stringable fájl van csak ?
A 8. küldetésben tudja valaki mit kell csinálni?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
És hát sajnos egy szimulátort igazán kormánnyal lehetne játszani. Ez a játék pedig kormánnyal majdnem játszhatatlan.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
[email protected]
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
amúgy talán jobban megtudjuk beszélni msnen mi a gond vagy skypeon nemtudom, ha gondolom dobhatsz privátban 1 címet dkvfan
de én már nemtom mi a hiba télleg
Ha valaki tudná linkelni megköszönném 😊