4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#4195 SCS-re jellemzően Grafika színvonalas a fizika pedig pocsék!
Ne legyen igazam! -
#4194 Köszi, jónak néz ki! Ránk férne egy kis újdonság! Ha olyan lesz, mint az ETS2 , akkor biztosan tetszeni fog! Üdv. -
#4193 Megjelent pár új kép SCS féle busz szimulátorról. Itt megnézhetőek.
-
DANIELTRUCKER #4192 Bus- Tram- CableCar Simulation
Szerintem jó szar de a troli meg a villamos benne van! -
#4191 Szia! Van minden fajta szimulátor a neten, ha a Google a "barátod"!Üdv. -
alexander1993 #4190 Hello! Kicsit OFF leszek, tudnátok mondani trolibusz, villamos, metró vagy vonat szimulátorokat?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
#4189 Tisztelt házigazda!
Kiszedtem a 2 js fájlt a témából.Kérlek,töltsd fel valami ingyenes tárhelyre inkább!
Köszönöm!
-
#4188 ...és még egy videó.
-
#4187 Köszi és reméljük, hogy játszható lesz, minden tekintetben!Üdv. -
#4186 Újabb videó jelent meg a játékról:
-
gyuri35 #4185 Köszi szépen! -
szikszaicsabi #4184 Év végén megjelenik. -
gyuri35 #4183 Sziasztok!Tényleg,jut eszembe mi a helyzet az OMSI2-vel?Tud valaki valamit? -
szikszaicsabi #4182 :D
-
gyuri35 #4181 Teljesen egyetértek -
Brad33 #4180 Régen játszottam ilyen szar játékkal. Fél óráig volt fent. Az utolsó játszható szimulátor amit kiadtak, a 2010-es New Yorkban játszódó rész volt... -
#4179 Sziasztok.
Honnan tudtátok leszedni city bus simulator munich játékot? Elöre is köszönöm választ. -
bbalazs78 #4178 Szia!Nyáron újítottam CPU típusa TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3322 MHz ,4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM),NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB).Előtte AMD 3600+ proci,2GB DDR2 RAM,az Nvidia videokártya már meg volt.A régivel nekem is akadozott nagyon a Bus sim 2012, most már jó.Ha hosszab távon gondolkodsz érdemes fordítani rá,bár szerintem túlméretezik ezeket a játékokat, mert az ETS,GTS simán el futott azon a gépen is,és ugyanielyen játékélményt nyújtott. -
halaszfi #4177 Szabad megkérdeznem a gépet? Csak, hogy mennyire kell komolyan venni a hivatalos gépigényt... :) -
bbalazs78 #4176 sziasztok!Már nekem is ikerult kiprobálni a CBS2-ot.Nekem jobban tatszik mint az elodei,változatosabb a forgalom,szebb pálya,igaz hogy csak egy van benne.Nekem nem akad simán fut,bár néha gondol 1 et kilép.Szerintem nem rossz de az OMSI még mindig utolérhetetlen. -
halaszfi #4175 Tudom, már javítottam, de laggolt ahogy kell. Nyáron kapok egy jobb gépet, azon mindenképp CBS 2-zni fogok. :) -
mojorisin #4174 Nálam rosszabbul futott a bus sim 2012 pedig a gépem elég jó. A cbs 2-t elég jól optimalizálták, szinte hasít. Érdekes színfolt lett de semmi más.
A Bus sim 2012-re megoldás a 32 és 64 bites visual c++ telepítése innen! Utána már megy is. -
halaszfi #4173 Azzal indítottam. a C++ volt a gond, pedig a legfrisssebb volt fent.
CBS2: mi olyan szörnyű benne? Nekem valahogy nagyon bejön a videók alapján, mint a BS2012. Utóbbi amikor beüzemelem a busz akadás nélkül megy. Kimegyek a telepre, mielött elérem a sorompót k*b*sz*tt*l akadozik. Aztán már nagyobb akadásokkal , de megy. RAM hiány, vagy mi? Köszönöm a segítséget. -
fcbarcelona1 #4172 Sziasztok!
A city bus simulator 2010 new york-ba ,hogy lehet elindulni a busszal? -
#4171 Ugyan olyan mint a többi "szimulátor".. Katasztrofális.. De ha annyira érdekel, Off topikban van link.. -
bbalazs78 #4170 Sziasztok!A CBS2 vel játszik már valaki,nagyon nincs hír róla. -
#4169 Próbáld a játék mappájában lévő 32 bites verzióval indítani. -
bbalazs78 #4168 Szia!Nálam vcredist_IA64.exe, vcredist_x64.exe alkalmazás hiányzott. -
halaszfi #4167 Itt a képek:
-
halaszfi #4166 Az ó véletlen. A választ előre is köszönöm. -
halaszfi #4165 Üdv. Újra lett telepítve a gépem, Win7 került rá. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy mik kellenek a játéknak? Mert amikor elindítom, 2 hibával kidob. Hozok képet, ha kell?ó. -
#4164 Szerintem még a mai nehéz gazdasági helyzetben is illik megköszönni, hogyha egy segítséget kérő játékosnak megpróbál segíteni valaki! Bocs! -
#4163 Az első ígéretesnek tűnik -
hungaryws #4162 Pár hír a busz szimulátor játékról:
RODOBUS Simulador képek és videó
OMSI 2 az idei évben!
Buszos játékon dolgozik az SCS Software is? -
#4161 Szia! Jegyet kell neki adni, mert addíg nem hagy békén! Ha magyar a játékod, akkor pedig tudnod kellene , hogy hogy kell jegyet adni! De talán segít az ,ha leírom, hogy amikor kimész a buszgarázsba és bemész a kis épületbe , ahol a főnőknél kiválasztod, hogy melyik járattal akarsz menni, a kis táblázat mindent kiír, hogy hányas járat és a többit, akkor ezt feljegyzed magadnak és amikor felszállsz a buszra, a vezető ülésben ülve felnézel és ott találod a kis kütyit, amibe értelem szerűen be kell pötyögni az adatokat és az majd a kormány melletti kis jegykiadó szerkezeten kiír mindent. Ha további segítség kell és így sem igazodsz el, írj privátban , megpróbálok segíteni, mert többfajta tarifa van a jegykiadóban, attól függően, hogy milyen utas száll fel!Üdv. -
bia980424 #4160 hello!Nekem a bus and cablecar simulator magyar verziója van meg.
csak sajnálom hogy nem tudom mit kell csinálni ha valaki felszáll a buszra nemtudna valakisegíteni? -
bia980424 #4159 hello -
#4158 Off/Spam/Warez topikba kérdezd az ilyet, ne itt. -
lacy666 #4157 sziasztok hogy tudom hol tudom letölteni a játékot?? -
Robi546 #4156 Én is így vagyok vele.
Kem001: kösz az infót akkor mindegy majd veszek valami mást ha úgy van. :D