Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ezt még szerintem a benne lévő multiplayer sem fogja tudni eladni!<#bdead>#bdead>
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.12.17. 17:45:02
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Tudna valaki nekem segíteni?
Egyszerûen nem jövök rá, hogy hogyan tudom elmenteni a játékot! Ez így nem jó, hogy minidig újra kezdem!
Tudnátok segíteni? Elõre is köszi! :)
1.0.7 verzió van de nem elérhetõek a jármûvek.
Hiába töröltem az autosave fájlt.
Nagyon pofátlan kérés lenne ,hogy küldje el valaki az autosave fájlt,akinek van hozzáférése az összes jármûhöz.
Nagyon köszönöm.
[email protected]
1. Busszal beállok a töltõállomásra.
2. Motor leállítása, kézifék behúzása.
3. Leszállás és odamegyek gyalog a bal elsõ kúthoz.
4. Kiírja, hogy kattintsak rá, ha tankolni akarok.
5. Rákattintva bejön egy ablak, ahol engedélyezem, hogy töltsön, és kiírja, hogy mennyit töltött és mennyibe fog kerülni.
Ezután visszaszállás a buszra és mehetsz az utadra. :o)
2. Elõször is F gomb, majd az adott utasnak megfelelõ tarifát be kell ütnöd a gépbe. Ez a járat típusától függ.
Városi útvonal:Felnõtt:2.00
Diák&Nyugdíjas:1.25
Orvosi&Kikapcsolva(?):1.00
Gyors útvonal:Felnõtt:4.00
Diák&Nyugdíjas:2.50
Orvosi&Kikapcsolva(?):2.00
Keresztül a városon:Felnõtt:F1
Diák:F2
Nyugdíjas:F3
Kikapcsolva(?):F4
Orvosi:F5
3. A kart el kell tolnod magadtól a Felfele nyíl kétszeri megnyomásával.(Feltéve, hogy éppen fogja a kábelt)
4. A dísztárcsákban mit kéne segíteni?El vannak szórva a városban, sajnos annyira, hogy nekem is csak 6-ot sikerült eddig megtalálni. De igazából ezt a részét eléggé elcseszték, mert szerintem legtöbbször olyan helyekre rejtették el õket, amit semelyik járat nem érint, ha meg mégis, akkor fene se fog leszállni minden megállónál, hogy körbejárjon egy háztömböt, hátha van ott egy, illetve nem fog senki se nekiállni, hogy keresztbe-kasul bejárja az egész térképet. Legalább valami küldetést csináltak volna! Mindegy, remélem tudtam segíteni.:)
1. hogyan lehet tankolni ? (sehogy nem jöttem rá:( )
2.hogyan kell a jegyeket kezelni?
3. cable car-nál a kábelt hogyan tudom leengedni
4. a dísztárcsákban tudnátok segíteni <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
Én úgy emlékszem, hogy elméletileg , amikor felszállsz a garázsban lévõ buszra, és beülsz a kormány mögé,megjelenik bal oldalon a segítség, hogy mit kell tenni.
Ha ez nincs , akkor a játék betöltõdése után kell a " Tutorial" lehetõséget választani, akkor megkapsz minden segítséget, persze attól függõen, hogy milyen nyelvû a játékod! Valószínûleg, hogy az "E" billentyûvel bekapcsolod az elektromosságot és a "P" billentyûvel indítod el a motort! De , hogy el tudjál indulni a busszal még ki kell engedni a kéziféket és sebességbe kell tenni a váltót! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.<#wave>#wave>
OMSI FOREVER!!!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Ne legyen igazam!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Szerintem jó szar de a troli meg a villamos benne van!
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Kiszedtem a 2 js fájlt a témából.Kérlek,töltsd fel valami ingyenes tárhelyre inkább!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB