4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
gyuri35 #3754 Jobban körbenéztem meg sem fordítja a cablecar-t az a forgó porond vagy mi a nyavalya!!!Nem hajtok rá eléggé,vagy mi a baja? -
#3753 Nem a fej fölöttibe kell,hanem neked jobbra.Kezdéskor kapsz 1 számot és 1 jelszót,és azt a buszban be kell ütni a gépbe. -
gyuri35 #3752 Hiába,meg sem nyikkan! -
buszvezeto1 #3751 TheSosy!
Köszi szépen!
És azt meg tudnátok mondani, hogy a kártyát, hogy kell beüzemelni a fej fölött lévő computer-be???
Előre is köszi! -
gyuri35 #3750 Köszi,kipróbálom! -
halaszfi #3749 Tipp:üzemeld be ujra. -
gyuri35 #3748 Sziasztok!Csak azt szeretném megtudni,hogy amikor "megfordítom" a cable car-t,és átülök a másik végébe miért nem tudom irányítani?Meg sem mozdul akármit nyomogatok!Tipp valaki?Köszi előre is! -
#3747 Back space + insert -
buszvezeto1 #3746 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a 2012-ben, hogyan kell kioldani a kéziféket??
Köszi -
fghjk #3745 Köszi -
halaszfi #3744 Tudom és a játékban sehogy sem lehet dönteni csak forgatni egérrel.Külső nézetre úgy tudsz menni hogy az egér görgőjét felfele tolod. -
gyuri35 #3743 Ez igaz sajnos,vagy hál'istennek!De itt a játékról volt szó. -
halaszfi #3742 Egeret mozgatod irányba.dönteni sehogy. -
fghjk #3741 Nem tudjátok hogy lehet a nézetet (ha kint van) hogy lehet dönteni? -
halaszfi #3740 Mondjuk a valóságban nem magadnak veszed a járművet és nem annyiba kerül mint a játékban. -
gyuri35 #3739 Ebben a játékban mindenért magadnak kell megdolgozni,pont mint az életben. -
Geri556 #3738 Mármint nem rád értettem :)
Hanem úgy általánosságban :DD -
fghjk #3737 Köszi -
halaszfi #3736 Ha a windows-neved fghjk akkor ezttölsd le (jelszó spieletipps)és másold be a C:\Documents and Settings\fghjk\Dokumentumok\BusCableCarSimulator-ba és írd felül a régi autosave.sav fájlt.Nekem
xx a nevem es az elérési útvonalam C:\Documents and Settings\xx\Dokumentumok\BusCableCarSimulator.Remélem érted és segítettem. -
fghjk #3735 És nem tudtok egy pénz cheat-ot, hogy legyen rá elég pénzem?
-
fghjk #3734 Köszi -
halaszfi #3733 D-NY on a gyár jelzésű helyen odamész a trolley-hoz és buy ha angol.(30.000/35000)Vagy tölts le mentést -
fghjk #3732 Köszi, de hol tudom megvenni? -
gyuri35 #3731 Már kezdek egész jól belejönni az áramszedő/pantograph/felrakásába,amit észrevettetem:Könnyebb felrakni ha a busz pont a vezeték alatt áll,nincs a közelben zavaró körülmény/vezetékre lógó fa/,90 alá leviszem az aksi telítettségét.Akkor engedem el az áramszedőt amikor pirossal ezt írja loose pantograph,újból megnézem ha azt írja release pantograph,akkor kész lehet tovább repeszteni. -
#3730 Szia "fghjk"! Mivel kérdeztél tőlem, úgy illik, hogy válaszoljak, de nem szeretném ismételni a " halaszfi" kollégát, nagyjából úgyvan, ahogy Ő leírta alattam! Ha bővebbet szeretnél a CBS 2010-ről kérdezz nyugodtan a privátban! Ödv. -
halaszfi #3729 0.Megveszed a trollit
1.lemész a legdélebbi 8th utcai buszgarázsba.
2.Kiválasztod Bendi-trolleybus/Trolleybus
3.Beüzemeled.
4.Alámész a felsővezetéknek.
5.Felszerencsétlenkeded(Mivel nehéz, bocs a kifejezésért)
6.Mész -
fghjk #3728 Szia jutiput, nem tudod, hogy lehet trolleybusszal menni a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Franciscoban? -
fghjk #3727 köszi -
rarma #3726 Ezt a kérdést tedd fel jutiput-nak pár sorral lejjebb megtalálod
ő elég sokat játszik - játszott azzal
és lehet tudd rá válaszólni neked ! -
fghjk #3725 hogy tudunk troli busszal menni a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco ban ?
-
rarma #3724 Így akartad nem ?
Azért annyira nem értek a technikához , de szerintem a látható számítógéped teljesítményén , szerintem vinnie kénne a játékot .
-
Brad33 #3723 Elkezdtem játszani, és ha megszokod az irányítást, igazából annyira nem is vészes. Az lenne a kérdésem, hogy a két oldalsó, illetve a belső visszapillantó tükröt hogyan lehet beállítani? -
#3722 namost mégjobb :@
http://kephost.hu/share-7C78_4F5258D3.html -
#3721 Na k***a jó..
-
#3720 Köszi.Gondolom ezzel nemlehet baj:
-
alexander1993 #3719 Félreértesz. Az irányítással nincs bajom. Én úgy érte, hogy új vonalakon vezetni vagy ilyesmi. -
Geri556 #3718 Még tudsz idegeskedni, hogy milyen gagyi az irányítás...
Mást nem tudsz... -
alexander1993 #3717 Amúgy a Bus Simulator 2012-ben mit lehet csinálni azon kívűl, hogy vezeted a buszt? -
#3716 Pontosan így van, ha már buszos játék, akkor CBS 2010! És még a karrier mód is jó benne, amig a többiben semmi izgalom, semmi bevétel! Ezért sajnálom, hogy nem tudom kormánnyal irányítani, hanem billentyűvel kell bénázni! Nagy kár! Üdv.
-
halaszfi #3715 Szerintetek melyik fontosabb a játéknál?RAM vagy CPU?