104
-
#104 ezt írja a sims ez mit jelenet??
-
#103 Én személy szerint ott hagytam abba amikor az egyik emberem ki akart menni a wc-re de a másik meg ott állt az ajtóban és miatta nem tudott bemenni XD
és ezen összevesztek -
#102 Téma lezárva!!!!Vagy nem? -
karmicsek #101 Off: ez internet nélkül hogy szuperál? -
#100 senki sem mondta hogy értelmes idő töltés? miért, cigizni értelmes? nem. mégis szerinted az a helyes út. tipikus nihilista nézet, ha olyan szemszögből nézed a világot, semminek nincs értelme, mert úgyis megdöglesz... menj dolgozni, legyél munkamániás, élj napi 40 nyugtatón, 6 doboz cigin meg 40 liter kávén, mert annak van értelme. de nehogy játszani merjél, mert annak nincs. sőt, a mozinak sincs, meg a filmeknek sincs. élvezd az életet ember! carpe diem, ha mond ez neked valamit.
ui: ha meg annyira igazad van neked, ha annyira frankó vagy, mért nem szarod le már a másik mivel cseszi el értelmetlen életét? az ő dolga, nem? -
Sanzistift #99 Drága idióta barátom!
Meg kell tudnod a titkot, úgy látom.
A titok az, hogy te is leszel ilyen vén szar, bár, a "falu bölcse" kifejezés rád sosem fog vonatkozni.
Ami az elszámolást illeti, okosabbnak tartom magam annál, mint leszámolósdit játszani.
Minek?
Amit te is megteszel, önként, és dalolva, abba én miért dobjak be akár fikarcnyi energiát is?
Ami a repjegyet illetné, arra sincs szükség, elég egy autó. Közelebb vagyok, mint hiszed... :)
Csináld a hülyeségeidet, ahogy neked tetszik.
Amit elérsz vele, az egyrészt az, hogy pár embert gondolkodásra kényszerítesz, ami jó, másrészt kialakítasz magadban egy tuskóságos hozzáállást a számodra idegen dolgok iránt, és ez neked nem jó.
Apafej, ha lenne egy pici eszed, rájönnél, hogy mennyire szűklátókörűen gondolkodsz.
Ha rájössz a lényegre, abból csak egy ember fog erősen profitálni, mégpedig te, saját magad.
Ha pedig nem, akkor az életeddel csak egy embernek kell elszámolni: saját magadnak.
Csak tartsd észben, és rájössz.
Arra is, hogy agresszióval nem oldasz meg semmit mások felé.
Kapcsold be végre az agyad, és használd...
-
#98 azért, mert szimplán szennyezed a környezetünket
nem az az érdekes, hogy igazad van vagy sem
tőlem még igazad is lehet, leszarom, nem érdekel a véleményed
szimplán csak zavarnak a faszságaid
miért kell nekem ezeket olvasgatnom? -
#97 no comment
Csak azt nem értem, miért ráz téged az ideg, ha egy csöppet sincs igazunk? Talán mert mégis? Erre gondoltál már? -
Commandante #96 no comment
Csak azt nem értem, miért ráz benneteket az ideg, ha egy csöppet sincs igazam? Talán mert mégis? Erre gondoltál már? -
#95 -
#94 jaj de szellemes itt valaki, bunkókám
miért nem takarodsz innen végre a rákba? -
Commandante #93 Ehhh... saját bevallásotok szerint van itt aki azért FPS-ezik, mert különben bekattanna, meg van keményen tanár-fóbiás kiscsóka. Most tényleg azt hiszitek hogy ez a ti érveiteket erösíti? Hmm... Neked meg jómadár - vagy mondjam inkább öreg róka, falu bölcse, vagy mittomén, nemtom mi illeti meg az ilyen a korukkal kérkedö vén *szokat – csak annyit mondanék, hogy
"Faszt nézek , ne nézzek mondjam már meg mit nézek!
Akarok egy sallert? Akkor meg ne nézzek.
Kihúzom a gyufát, mé szólok be ne szóljak be!
Szét lesz verve az arcom, ha mégegyet beszólok.
Szálljak ki a kocsiból? Csak itt nagy a pofám!
Keresem a bajt? Ne itt pofázzak, ott pofázzak.
Ki a fasznak gondolom magam?
Ki leszek picsázva, el lesz intézve a valagam.
Anyázok? Ne anyázzak! Idejössz azt kapok a pofámba.
Idejössz, azt meg leszek baszva."
És különben is:
"Há végem van, tudom hol lakom, tudom mi a számom, el leszek intézve!"
Remélem átment a válaszom a teszten, különben még foglalhatod a repjegyet hogy revansot vegyél mint Jay és néma Bob. -
Commandante #92 Csak hogy magamat idézzem: "bizonyos határokon belül, az egyensúlyt fenntartva ez mind-mind értelmes dolog"
CSak hogy téged idézzelek: "És ja, CoD, Civ4, KotOR és TTD közé szoktam beszorítani a Simset"
Hát ha ez igaz, akkor vagy neked 40 órából áll egy nap, vagy túllépted azokat a bizonyos határokat és felborult az egyensúly.
"Eddig még nem merül fel bennem, hogy beteges lenne."
Másokat kérdeztél már? -
#91 Meg kell hagyni érdekes a téma :) Játszunk vagy ne játszunk ez itt a kérdés. Hogy kit milyen játék köt le az magánügy. Úgy tűnik milliók szeretnek virtuális emberkéket nevelgetni, kommandírozni. Ha neki tetszik ki vagyok én, hogy elitéljem? Én jobban szeretem, ha akciódúsabb a játék. Bár háború mániás vagyok, de még a barátnőm is elnézi ha War-ozok. Mondjuk a Plant vs Zombies-ra már ő is megjegyezte, hogy idióta játék, mégis leköt :D
A szabadidőt mindenki arra fordítja amire akarja. Meg kell taláni az egyensúlyt. Nem lehet mindíg hegyet mászni, airsoftozni, vagy legozni. Kell a változatosság, és igen néha az kell hogy lelőjek néhány embert, mert kell a feszültség levezetéshez. Ezt inkább virtuálisan teszem meg, mert ha nem így tenném benne lennék gyanítom a hírekben.
200-óra játék helyett idegen nyelv tanulás? Kétség kívül hasznos alternatíva, viszont az emberi agynak kell a kikapcsolódás. Olvashattam volna könyveket is (mondjuk nekem arra ott a busz) de ha megnézzük hogy 8 óra munka után a fenének sincs energiája elővenni a nyelvtankönyvet vagy a szótárt és magolni.
Tehát aki játszani akar hát játszon, elvégre Butters-nek is jobban tetszik a Hello Kitty Island Adventures mint a WoW :D -
#90 ugynamár, abból a pénzből, amiből elcseszett életed kompenzálása végett gépet vettél, hány pain(t)ballgolyócskára futotta volna!
és mennyire jól járt volna mindeki!
te nem tudsz ide irni, mi meg elcseszett életünket vígan kompenzálhatjuk a sims-szel, ahol virtuálisan csajozhatunk, mert csajunk ugye nincs, lehet virtuális gyerekünk, persze mert pedok vagyunk, és lehet fullextrás virtuális kecónk, mert különben csak egy kartondobozban élünk -
#89 mennyire tipikus
emeld ki ami nem oda tartozik, add a hülyét, hogy nem érted
akkor csak neked, hogy értsd:
"A "játékosok" meg nem az elcseszett életüket kompenzálják, hanem "szórakoznak". "
utána írtam, hogy ez mindenre igaz, hadvezérnek, istennek képzeled magad
ezzel mit kompelzálsz?
az fps-sel, autószimulátorral, stb?
miért kell a géppel bármit játszani, amikor élheted a valódi életed, ha az nem lenne ennyire elcseszett?
hidd el, enm elcseszett azok élete akik a sims-szel tarnsport tycoonnal és hasonlókkal játszanak, sőt általában jóval idősebbek is mint te
max elcseszett életüket nem azzal kompenzálják, hogy másokat baszogatnak, mivel is töltik az idejüket
nem vagy te véletlenül tanár? azok ilyenek mint te
ha nem, akkor bátran ajaánlom neked ezt a szakmát, életed végéig bazsogathatod a gyengébbeket, megmondhatod, hogy éljenek, rájukerőltetheted az értékrendedet, és még csak vissza sem szólhatnak
ez itt nem az a hely -
#88 "Mondjuk az FPS már kissé összetettebb kérdés, ugyan is azt nyomhatod IRL is (paintball), csak annak elég magas a költségvonzata."
Kb erről van szó. Egy új kecót építeni, bevásárolni egy halom új ruhát IRL, ezeknek mind ugyanúgy van költségvonzata... és ha megteszem ezt a simsben, mert épp nem akarok pár milliót egy új házra áldozni (aminek még fel kell épülnie előbb, mert az sem 6 másodperc), az mért baj? Miért értelmetlen? -
Sanzistift #87 Olyan okos vagy barátom.
Annyi eszed sincs, hogy kötőtűvel szurkáld a szemed?
Hogy jössz te ahhoz, és veszed a bátorságot, hogy meghatározd,kinek mi a legmegfelelőbb időtöltés a szabadidejében??
Te azt élvezed, hogy zselatingolyócskákból kijutó ételfestékkel lövöldözitek egymást, más meg azt élvezi hogy a WC-t pucoltatja.
Ki a francnak képzeled te magad?
Közelebb vagyok a negyvenhez, mint te, barátocskám, és volt részem már mindenféle játékstílusban, zselatingolyócskásban is.
Engedtessék már meg nekem, hogy ne rángassam idegbeteg módon az egeret, mert nem látom, épp hol az ellen. Kinőttem belőle.
Vigyázz, hogyan válaszolsz, mert ismerlek, jómadár... -
WoodrowWilson #86 Szerintem értelmes:) Ugyanolyan játék mint a többi. Ergo ugyanolyan értelmes, vagy ugyanolyan értelmetlen, attól függ honnan nézzük. Csinálhatnék pc játékok helyett sok más hasznos, értelmes dolgot, de az nem szórakoztatna ennyire (vagy legalábbis többet kéne tenni érte). Eleve a játék célja a szórakoztatás. Tehát ha ezt a célt kielégíti, számomra már értelmes lesz. Nem kell benne többet keresni.
És ja, CoD, Civ4, KotOR és TTD közé szoktam beszorítani a Simset:) Eddig még nem merül fel bennem, hogy beteges lenne. -
Commandante #85 Az, hogy tanulnom kellene egy kis toleranciát, kitérö válasz. Mond azt légy szíves, hogy "azt játszani, hogy a karakterem egyetemre jár, majd pénzt keres, hogy sakkozás után grillezzen egyet a haverjaival a feltuningolt kérójában és utána megdöngessen egy bitekböl álló csajt ÉRTELMES szórakozás!" Azt nem vitatom hogy szórakozás. Csak szerintem ÉRTELMETLEN. 150-200 órát ezzel tölteni még inkább. És ha minderre két FPS végigtolása között "szakítasz idöt", akkor az meg már beteges. Persze szvsz. -
WoodrowWilson #84 Ejj ejj, diszkóba járni meg csajozni, ahelyett, hogy nyelveket tanulnál? Hát milyen dolog ez?
Én azt mondom, kellene egy kis toleranciát tanulnod. Ahogy már korábban is leírtam itt vkinek, attól, hogy te utálod az almát, még nem kell mindenkivel megutáltatni. Neked a Sims nem jó kikapcsolódás, nem élvezed. De nekem hadd engedtessék már meg, hogy jól érezzem magam, miközben sakkoztatom a simem és wc-t pucoltatok :) -
Commandante #83 Sakkozni, olvasni, haverokkal együtt grillezni vagy disco-ba járni és csajokat felcsípni, bizonyos határokon belül, az egyensúlyt fenntartva ez mind-mind értelmes dolog. (mondjukj 24/7-ben sem sakkozni, sem olvasni nem egészséges, de ez most lényegtelen) Viszont azt játszani, hogy ilyesmit csinál a karaktered, az értelmetlen.
Ugyanígy IRL embereket halomra löni értelmetlen, vadászrepülöt vezetni életveszélyes, F1 gépet vezetni meg csak több éves tapasztalattal lehet, tehát ezeket csak a sz.gép elött lehet kipróbálni úgy, hogy senki és semmi ne sérüljön ill. hogy ne kelljen erre áldoznod az egész életedet.
Mondjuk az FPS már kissé összetettebb kérdés, ugyan is azt nyomhatod IRL is (paintball), csak annak elég magas a költségvonzata. Bár tapasztalataim alapján egy jól sikerült összecsapás után valós személyekkel közösen elszívni egy cigit, közben törölgetni a festéket, összeszámolni a kék-zöld foltokat vagy enni egy szendvicset és megbeszélni a csata taktikai részleteit 1000szer szórakoztatóbb, mint QuakeLive-on bealázni néhány unatkozó amcsi tizenévest. Mondhatnám hogy minden centjét megéri a belefeccölt pénznek. -
WoodrowWilson #82 De azzal mondtad ezt, hogy Sims helyett tanuljon nyelvet. Ez miért csak a Simsre igaz?:) -
WoodrowWilson #81 Pontosan ugyanannyira értelmes, mint bármely más számítógépes játékkal játszani. -
Commandante #80 "az egész számítógépes játék mint időtöltés, egy bődületes marhaság, amit inkább tiltani"
Ez meg általánosítás, én nem modtam ilyet.
A "hozzád hasonlók" meg távkiértékelés. Vagy ismerjük egymást valahonnan? -
Commandante #79 Van aki meg ártatlan kisfiúkra vágyik. Azokat azért lepedózhatom, ugye? Lécciléccilécci...
Amúgy meg érdekes módon egyikötök sem kardoskodik a mellett, hogy 150-200 órát eltölteni egy virtuális ház ill. virtuális karrier építgetésével értelmes dolog. Talán mert nem az? -
Commandante #78 "a figura a képeken öltözködik, olvas, grillezik vagy sakkozik"
Ez hol igaz már inden játékra? Közel sem szóltam be minden játéknak, csak célzottam a Sims-nek. -
#77 elcseszett élete meg annak van, aki Istennek vagy nagy hadvezérnek képzeli magát, esetleg kommandósnak, azok mit kompenzálnak?
amit mondtál, érvényes minden játékra, ergo beszóltál mindenkinek egy játéksite-on, csak tudnám akkor mi a faszt keresel itt az sg-n? -
#76 mekkora baromság amit irsz, már nem azért
ezek szerint már perfekt vagyok angolból, amennyi időt beleöltem mindenféle angol nyelvü játékba
számítógépezés helyett dolgozz inkább te -
#75 ha otthagyod a kaját miközben főzöl, a valóságban is leég/kigyullad -
#74 wc-n? :o na azt hogy csinálod? -
wednes #73 A hozzád hasonlók miatt egy szavunk se lehet a gamer társadalmat elítélők felé, akik szerint az egész számítógépes játék mint időtöltés, egy bődületes marhaság, amit inkább tiltani kéne.
Ugyan azt csináljátok csak kicsiben, a "részhalmazokon" belül. -
WoodrowWilson #72 Uramisten
Te biztosan minden idődet idegen nyelvek tanulására fordítod, és állandóan csak dolgozol, semmi kikapcsolódás. -
neoG #71 A Neked nem tetsző kommentek olvasása, és hülye kommentek irogatása helyett mondjuk tanulhatnál...hmmm...igazából akármit, mert rád fér -
#70 Ércsedmá hogy valaki erre vágyik! És attól még nem lehet lehülyézni!
És különben is mit keresel itt a fórumon? Azt a pár száz órát, amit beleöltél a fórumba fordíthattad volna arra is, hogy idegen nyelveket tanulj... -
tomcsa4 #69 Aham, hülye vagy. :) -
Commandante #68 Aha, persze, játék. Ezért van az, hogy a figura a képeken öltözködik, olvas, grillezik vagy sakkozik. A "játékosok" meg nem az elcseszett életüket kompenzálják, hanem "szórakoznak". Ha elég gyakran mondogatjátok magatoknak, talán egyszer majd el is hiszitek. Na csá! -
Commandante #67 Ha azt a 150-200 órát nem ebbe baromságba toltad volna bele, hanem inkább arra fordítod, hogy megtanulj egy idegen nyelvet (250 óra már elég egy középfokú szinthez) vagy egy új szoftvert, vagy mittomén, akkor a valós kecódat cicomázhatnád fel és a valós munkahelyeden nöne meg az esélyed az elöléptetésre. Érted komám, VALÓS, nem valami elcseszett digitális babaházas...
Azért örömmel látom, hogy mégsem ment el mindenkinek az a maradék csepp esze is. -
neoG #66 Vagy akkor, ha még alapon van a főzés skillje a simjének.
dani71:eladni úgy tudsz, hogy építés módban rákattintasz a tárgyra,és nyomsz egy "del"-t! -
#65 a sütő akkor ég oda, ha pl főzés közben elmész dolgozni. Egyél maradék kaját, vagy valami "kis" kaját.