World of WarCraft nélkül Kínában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
érted se

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bocs de ez nem így volt. A The9 nagyon is megsértõdött amiatt h a Blizzard otthagyta õket, és nem adta át a szerverparkot. Inkább indított egy weboldalt wofchina.com címen (ami csak az F betûvel tér el a kínai WoWos oldaltól) ahol elkezdett reklámozni WoW-os betûtípussal egy World Of Fight c. valamit. csak mondom.

érted se

Antiga
de scért igen 😞 még jó hogy nem ott élek és itt nem áll le se az sc se dow ...

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

"immáron közel egy hónapja WoW és StarCraft nélkül maradt Kína több mint 3 milliós elõfizetõi tábora"

Na és? WoWért nem kár...
Az a vicc, h a sok kínai átment taiwani szeróra és az meg tiszta lag lett emiatt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Aradebil2
délkoreaiak,de wow-klón: 4Story

Asszed eddig nem volt? Suttyó kínaiak mindent lekoppintanak, náluk ez magától értetõdõ..

Még jó hogy itt nem állt le a WOW 😊 hú, szerintem simán 3 hét alatt csináltak egy kínai verziót World for Warkraft néven. Vagy valami ilyesmi. Vagy csak simán tört szerón nyomják.

Hegi90
Hát biztos kurvasokan lettek munkanélküliek 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jah, s a gold farmer gyerekek, akik tömegben nyomták a melót, most éhen halnak?XD
Suttyó kínaiak, sose bírtam a pofájukat, túl sok van belõlük, és annyi ember még mindig diktatúrában él. Na mindegy. A Blizzard viszont tényleg nagy.

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

vgez
Aion kóla <#crazya> http://www.youtube.com/watch?v=n2IfXQySZ5w&feature=channel

sonance
Legalább nincs annyi gold farmer fr00b xD

hiftu
Poén viszont, hogy az elözõ üzemeltetõ át/eladta volna az újnak a szerverparkot.
De õk inkább újat építettek. Az eredmény látszik.
A Blizzard szívta meg a végén. (Ha van is kötbér a késés miatt, a felhasználók bizalma megrendülhet.)

Zsolek123
De ebben az a pláne, hogy ezek a 'messzelévõk' azon az elven gondolkoznak a WoW terén, hogy: "Ha nincs WoW, építsd magadba."
Elég nagy <#lama><#kocsog><#felkialtas><#gunyos1> lehet az aki ezt kitalálta... <#vigyor4>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

jáj >.<
A kínaiak most jól keresztbe tettek a Blizzardnak.

https://twitter.com/foodlfg

Narxis
LOL, szerintem pár kocka most ott rosszul van. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zsolek123
101% Draenei. <#vigyor2>

ilyen blamázst te jó ég, és pont a Blizzard
Frosty01
... igazi draeneibõl készült?<#zavart1>

practitioner of the forbidden arts of death

Zsolek123
Draenei ízû kóla, kóstold meg. MÉG MA! <#banplz>