1111

• Tyler1
    legszebb is...
  • Ragnar360
    lol az ilyen durva mar mikor felrohan a csaj hozzá :D aztan egy nyomorék meg leszedi róla de hogy - jó bár tényleg nem akart leszekadni rola a lány, de akkoris durva volt egy kicsit igy az imidzshez képest
  • USAMEN POWER
    Blikk xD
  • Mighty
    Orrleesés: volt ez a hír valaha is hitelt érdemlően bizonyítva? Fénykép, video?
  • jazzy
    Szerintem ez az egyik legnagyobb száma..

• Tibikeeh
    Kedvenc számom
  • ProGabe #985
    last.fm és Jackson számok

(katt a képre a nagy változatért)
  • dartonita
    Biztosan neki is voltak playbackjei,de a legtobb koncerten hallani ahogy liheg,meg zihal neha a tanc kozbeni megeroltetestol,es maskepp is szolnak mint lemezen.Egyebkent a 977-es komment videojaban mar nagyon vekony volt.Hiaba az utanozhatatlan mozgaskultura es lenyugozo koreografia,mintha tenyleg sokkal gyengebb lett volna a regi onmagahoz kepest.
    Kiba sajnalom h sosem lattam eloben,pedig lett volna ra lehetoseg :/
  • Slayerboy
    Én nem tudom, hogy élő vagy nem élő.. Az biztos, hogy ennyire ugrálós tánc mellett igen nehéz élőben énekelni.. Meg sok videóban észrevettem, hogy sűrűn takarja a száját éneklés közben. Bár azt nem tudom, mért lehet de feltűnt. Mind1.. attól függetlenül király. :)
  • zsutyesz
    már erre is azt mondták, h kamu és nem mostani felvétel, meg hogy számítógéppel van összerakva...
  • xDS
    nem énekelt élőben, be volt keverve a hangja 1-2 helyen, de History turnén se énekelt már nagyon élőben. Azért Bruneiben a scream elején megmutatta a hangját :) 1:20ig tolta LIVE :)Scream
  • MDmot 3034
  • marxell
    Hát, megmondom őszintén nem néz ki valami jól.. inkább félelmetesnek hat, ahogy szenved a színpadon, hogy tökéletes legyen.
  • Atkamon
    De rossz... tényleg nem is volt olyan rossz állapotban, nagyon jól énekelt... nagyon sajnálom:(
  • ProGabe #977
    CNN-en mutogattak júni 23-i felvételeket a staples centerből! a turné jelmezes főpróbája volt

a pletykák, miszerint parókát viselt, már alig élt mind-mind faszságok! élőben énekelt, nagyon jól táncolt

de minek írom, ha van róla videó is :)

ha törölnék: CNN
  • Kandurex
  • jazzy
    Csak nekem apa-fia? Sok mindent megmagyarázna
  • LordVenom
    Ne haragudj,de felvállaltátok a logótokkal...nem akartam a lelkedbe taposni. Rossz érzés lehet köcsögnek lenni...
  • Zerénd
    Ja, és sok pinztet kaptam tőle, de psszt!!!
  • USAMEN POWER
    Ti meg taplók ! Húzzatok már a rákba innen ! Nyissatok külön topikot a gumiban, és ott fikázzátok jackot...
  • havercsotány
    de durvák vagytok
  • LordVenom
    Hogyne...nem tudtad,hogy a köcsögöket dugják a sitten is?
  • Tyler1
    én azt a hülye sajtószennyekre írtam!
  • Grove4
    De komolyan,meghal és csak az orrleesés,meg a botrányok,meg a pedofilia jut az eszébe az embereknek,ez azért gáááz.Az nem jut eszükbe,hogy milyen hangja,milyen mozgása,milyen videóklippjei voltak,mennyit adakozott,stbstb.Miért kell itt egyeseknek a szájukat tépni,tök unalmas már.
  • Kandurex
    szvsz az egész pedofília kamu, pár ember szerezni akart egy kis pénz....ha jól tudom azóta a vádlói más ügyek miatt csalásért ülnek...szóval...csak az nem veszi észre aki nem akarja
  • Grove4
    Téged dugott meg,vagy mi van,hogy ezt hajtogatod állandóan?
  • Zerénd
    Pedofíliáját kifelejtette az baj? Vagy az benne van a botrányok közt?
  • Grove4
    "Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb"

Csak ezt sikerült leszürnöd?Gratulálok!
  • Szoki333
    Bazzeg.. Én soha nem hallgattam Jackotól zenét, najó a Thrillert, de azt mindenki.. Mégis ahogy meghallottam a hírt, elsápadtam, és ürességet éreztem.. Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb.. Elég furcsa érzés, bár nem is szerettem :S Nah mind1.. Van még valaki igy?
  • havercsotány
    hát én mennék de mindig kérdeztek , csak ismételni tudom magam:960
  • LordVenom
    Kotródj már a helyedre kik kuki...mit büdösíted itt a topikot?
  • havercsotány
    Nem tehetek róla vonz a dögszag
  • Slayerboy
    Mi köze lenne hozzá? Azt tette amit Jackson kért, honnan tudhatta volna h bevette előtte egy csomó tablettát? Ez a kombó pedig halálos volt... És megpróbálta újraéleszteni még adrenalint is adott be Jacksonnak közvetlen a szívébe de ez sem segített...
  • Slayerboy
    még mindig itt vagy?
  • havercsotány
    égni bizony
  • Zerénd
    Jackson élt, jackson él, jackson élni fog!
  • Tyler1
    aha Elvis igy felhívta 75 évesen h
    - te Micky nincs kedved meglátogatni mer egyedül vagyok??
    - dehogynem! doki, hívd csak azt a béna imitátort, én addig készülődök!

idióta bulvársajtó-.-
  • Ragnar360
  • USAMEN POWER
  • Slayerboy
    "Jackson valójában nem is halt meg, hanem a halálát szintén megjátszó Elvis Presley-vel lóg." LOL

Jackson valójában nem halt meg, hanem vhol kelet európában, egész pontoan Magyarországon bújdos egy középkori kastélyban és várja a nagy feltámadást." Beszarás... és vki ezeket komolyan veszi?