Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Voltam zárás elõtt. _______________
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
- te Micky nincs kedved meglátogatni mer egyedül vagyok??
- dehogynem! doki, hívd csak azt a béna imitátort, én addig készülõdök!
idióta bulvársajtó-.-
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jackson valójában nem halt meg, hanem vhol kelet európában, egész pontoan Magyarországon bújdos egy középkori kastélyban és várja a nagy feltámadást." Beszarás... és vki ezeket komolyan veszi?
Voltam zárás elõtt. _______________
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Feltevések:
-Nem halt meg,hanem elbújdosott Elvissel egy bunkerben(merthogy Elvis sem halt meg),vagy vmi ilyesmi.
-Valamilyen szigetre vonult el,ahol gyümölcseladásból fog élni:S
-Az Irániak ölték meg,hogy eltereljék a figyelmet az elnökválasztási hercehurcáról.
meg volt még pár marhaság ezzel kapcsolatban,de bebaszna,ha tényleg nem halt volna meg:S
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
2009-06-26 02:38:34
Micsoda ?????? Ó Istenem :((((((((( Nem hiszem el :(((((((( Isten Véled Rajongóm !!!!
2009-06-26 03:06:00
A te rajongód vold dzsekó...nem semmi:D
<#buck>#buck><#buck>#buck>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
<#rinya>#rinya>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
És biztos nem szerette volna, hogy egy rajongója olyan hülye legyen mint te.. :)
#929 Ez meg a másik...akkor õket is nyírják ki? :)
amúgy csak most vettem észre: a mit keres ott Korda Gyuri? mármint bal oldalt, Jacko mellett a youtube-os sample képen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezenkívül még állítólag kiadnak egy DVD-t hamarosan, amin a koncertturné elõkészületi felvételei lesznek rajta.
Ezenkívül itt vannak az utolsó "hivatalos" képei, ugye tudjuk még van egy, mikor a kocsiban élesztik újra.
Képek
Bár kinemállhattam soha ezt a hogyishivjákot, azért a halálából pénzt keresni, zsid.. öööö vagyis nem szép dolog.
csináljon az sg egy :
fórum/Általános ravatalozó>>/ ott lehet siránkozni
Ez a topik a halála tiszteletérõl szól faxszopó idióták, nem sikerült még felfogni annak a pár agyaroggyant hülye saját szolipszizmusát erõltetõ vadbaromnak?
Nyissatok a sajátban vagy a gumiban egy MJ-t fikázó topikot és ott verjétek egymás szájába!
What about the forests?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...