Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Kotródj már a helyedre kik kuki...mit büdösíted itt a topikot? <#hehe>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

havercsotány
Nem tehetek róla vonz a dögszag <#hehe>

Slayerboy
Mi köze lenne hozzá? Azt tette amit Jackson kért, honnan tudhatta volna h bevette elõtte egy csomó tablettát? Ez a kombó pedig halálos volt... És megpróbálta újraéleszteni még adrenalint is adott be Jacksonnak közvetlen a szívébe de ez sem segített...

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
<#unalmas> még mindig itt vagy?

havercsotány
égni bizony<#hehe>

Zerénd
Jackson élt, jackson él, jackson élni fog!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tyler1
aha Elvis igy felhívta 75 évesen h
- te Micky nincs kedved meglátogatni mer egyedül vagyok??
- dehogynem! doki, hívd csak azt a béna imitátort, én addig készülõdök!

idióta bulvársajtó-.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

<#eljen>

http://www.youtube.com/v/WwqW8cnHQKE

Slayerboy
"Jackson valójában nem is halt meg, hanem a halálát szintén megjátszó Elvis Presley-vel lóg." LOL

Jackson valójában nem halt meg, hanem vhol kelet európában, egész pontoan Magyarországon bújdos egy középkori kastélyban és várja a nagy feltámadást." Beszarás... és vki ezeket komolyan veszi?

Így akarok én is sok pízt keresni:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Grove4
Jah,igen,ez volt még!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

zzeN
volt olyan is apáca ruhában látták az utcán...sokan nagyon unatkozhatnak...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Grove4
Tegnap a híradóban olyan pletykákat hallotam errõl,hogy csak néztem.
Feltevések:
-Nem halt meg,hanem elbújdosott Elvissel egy bunkerben(merthogy Elvis sem halt meg),vagy vmi ilyesmi.
-Valamilyen szigetre vonult el,ahol gyümölcseladásból fog élni:S
-Az Irániak ölték meg,hogy eltereljék a figyelmet az elnökválasztási hercehurcáról.
meg volt még pár marhaság ezzel kapcsolatban,de bebaszna,ha tényleg nem halt volna meg:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
amihez a sztorinak köze van, vagy akárcsak a címében is szerepel h sztori, vagy csak h szto, annak nem kell hinni! ezek lesik a gyökér fórumokat és a leghülyébb hsz-kbõl faragnak egy cikket.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atkamon
De gáz már, hogy ebbõl cikket csinálnak... ez ilyen legalja hírportál:D

aha, ok

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Ez pedig jó poén lett volna, ha nem baszod el<#awink><#eljen>

Willenbrock
Ha ezt egy kisgyerek írta akkor még lehet is <#hehe>

rtlhírek.hu-n néztam a hozzászólásokat MJ halálával kapcsolatben és ezt találtam:

2009-06-26 02:38:34
Micsoda ?????? Ó Istenem :((((((((( Nem hiszem el :(((((((( Isten Véled Rajongóm !!!!

2009-06-26 03:06:00
A te rajongód vold dzsekó...nem semmi:D

<#buck><#buck>

csipa94
Jaah bazd mindenhol kapható jó olcsón.am rongáltam 1 kicsikét az ETS topicot...<#gonosz1>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

erieskrisz
Te mié kaptál ennyi elakadásjelzöt <#zavart1><#idiota><#idiota>ugy látom a kinaiak már ezt is minden sarkon árulják <#zavart1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

csipa94
A legutolsó fotó:

<#rinya>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

erieskrisz
Ha de miböl nem nyakig volt az adoságokban <#conf><#ravasz1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Zerénd
Szerinted kérdõ mondatot tettem fel? Nem, tehát csiba te!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

desigo
csipa94

Bruk
Még annyit hozzáteszek hogy emberi dolog tévedni/hibázni, igaz más ha ez egy ember életébe kerülhet. De gondolj abba bele hogy mennyi életet megmenthetett, mennyi emberen segített ez az orvos a tudásával. Igaz Jacko is sokat segített az embereken csak a õ pénzével. És most nézd meg az õ halála miatt tönkremegy egy ember karrierje, élete és a családja...biztos nem ezt akarta Jacko....

És biztos nem szerette volna, hogy egy rajongója olyan hülye legyen mint te.. :)

#929 Ez meg a másik...akkor õket is nyírják ki? :)

ProGabe
vótmá! :P én követtem el. bár ez nem gond, mert jonlajoie 4 prezident! :)

amúgy csak most vettem észre: a mit keres ott Korda Gyuri? mármint bal oldalt, Jacko mellett a youtube-os sample képen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Most hogy lenyugodtak a kedélyek már be merem rakni ezt a videót, én nagyon jót nevettem rajta :D ( a sajtót fikázza mielõtt vki félreértené)

http://www.youtube.com/v/tVACUjHn6yU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"

Így van, volt rengeteg testvére, figyelhették volna egy kicsit, vagy leállíthatták volna, hogy ne gyógyszerezzék õt folyton..
Bruk
Hát te is értelmes ember vagy. Mert ha valaki hibázott öljék meg mi? :)

A Jacko rajongók örülhetnek, Willel csinált néhány számot az utóbbi idõben. Állítólag rajta van a gépén, ha Janeték beleegyeznek, valószínûleg ki is adják ha megvan.
Ezenkívül még állítólag kiadnak egy DVD-t hamarosan, amin a koncertturné elõkészületi felvételei lesznek rajta.
Ezenkívül itt vannak az utolsó "hivatalos" képei, ugye tudjuk még van egy, mikor a kocsiban élesztik újra.
Képek
Valakinek a halálát kihasználni nem szép, de egy halotról minden fa.zságot összehordani, és szidalmazni se szép. Maradj inkább csöndben !

Te meg cig... vagyis hülye vagy

Zerénd
Bazzeg Keszthelyen voltam délelõtt, hát bazze a sok agyatlan úgy veszi az mj pólókat, mintha az életük múlna rajta! Eladó meg dörzsöli a markát! :DDD
Bár kinemállhattam soha ezt a hogyishivjákot, azért a halálából pénzt keresni, zsid.. öööö vagyis nem szép dolog.

havercsotány
uhh a közeli papírboltos kaszált a Post-it-el <#eljen>

Nagyon jó hanggal megáldott énekes volt, ezért kár érte. Sajnos nála is az figyelhetõ meg, ami a legtöbb fiatalon( gyermekkorban) sikeres lett hírességnél, hogy nem volt gyermekkora és hamar belecsöppent egy olyan környezetbe, ami magával rántotta. Mivel mi külsõ szemlélõk vagyunk nem tudhatjuk, hogy valójában milyen ember volt, ezért nem kell elítélni azokat sem akik nem kedveltél. Pedofil volt vagy nem, ezt már csak õ tudhatja!

mosoporr
Tesom mondta volt 1 uzi amin ez alt "1958-forvever..."

mosoporr
ezek a kepek tegnap keszultek Londonban (tesom csinalta meg 1 csokrot is vitt kis uzivel from Hungary)

kep1

kep2

kep3

Grove4
Az ilyen faszt mért nem bannolják már?

havercsotány
hát csak radikálisan tudom ezt megtenni<#hehe>

Slayerboy
Általánosan el lehet húzni a faszba...

havercsotány
mivel ez itt az általános eszme csere, általánosan osztom az eszméimet.:)

csináljon az sg egy :
fórum/Általános ravatalozó>>/ ott lehet siránkozni

mflex
Aki nem szerette MJ-t, mi a k anyjáért jön ide fikázni?

Ez a topik a halála tiszteletérõl szól faxszopó idióták, nem sikerült még felfogni annak a pár agyaroggyant hülye saját szolipszizmusát erõltetõ vadbaromnak?

Nyissatok a sajátban vagy a gumiban egy MJ-t fikázó topikot és ott verjétek egymás szájába!

What about the forests?

havercsotány
én a mongol hasonmására gondoltam bocsi<#hehe>

LordVenom
Neked szervízben van a csattogós lepkéd,hogy itt töltöd a nyári szünetedet? <#hehe>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...