1111
-
#991 legszebb is... -
Ragnar360 #990 lol az ilyen durva mar mikor felrohan a csaj hozzá :D aztan egy nyomorék meg leszedi róla de hogy - jó bár tényleg nem akart leszekadni rola a lány, de akkoris durva volt egy kicsit igy az imidzshez képest -
USAMEN POWER #989 Blikk xD -
#988 Orrleesés: volt ez a hír valaha is hitelt érdemlően bizonyítva? Fénykép, video? -
#987 Szerintem ez az egyik legnagyobb száma..
-
#986 Kedvenc számom -
#985 last.fm és Jackson számok
(katt a képre a nagy változatért) -
#984 Biztosan neki is voltak playbackjei,de a legtobb koncerten hallani ahogy liheg,meg zihal neha a tanc kozbeni megeroltetestol,es maskepp is szolnak mint lemezen.Egyebkent a 977-es komment videojaban mar nagyon vekony volt.Hiaba az utanozhatatlan mozgaskultura es lenyugozo koreografia,mintha tenyleg sokkal gyengebb lett volna a regi onmagahoz kepest.
Kiba sajnalom h sosem lattam eloben,pedig lett volna ra lehetoseg :/ -
#983 Én nem tudom, hogy élő vagy nem élő.. Az biztos, hogy ennyire ugrálós tánc mellett igen nehéz élőben énekelni.. Meg sok videóban észrevettem, hogy sűrűn takarja a száját éneklés közben. Bár azt nem tudom, mért lehet de feltűnt. Mind1.. attól függetlenül király. :) -
#982 már erre is azt mondták, h kamu és nem mostani felvétel, meg hogy számítógéppel van összerakva... -
#981 nem énekelt élőben, be volt keverve a hangja 1-2 helyen, de History turnén se énekelt már nagyon élőben. Azért Bruneiben a scream elején megmutatta a hangját :) 1:20ig tolta LIVE :)Scream -
MDmot 3034 #980 -
marxell #979 Hát, megmondom őszintén nem néz ki valami jól.. inkább félelmetesnek hat, ahogy szenved a színpadon, hogy tökéletes legyen. -
#978 De rossz... tényleg nem is volt olyan rossz állapotban, nagyon jól énekelt... nagyon sajnálom:( -
#977 CNN-en mutogattak júni 23-i felvételeket a staples centerből! a turné jelmezes főpróbája volt
a pletykák, miszerint parókát viselt, már alig élt mind-mind faszságok! élőben énekelt, nagyon jól táncolt
de minek írom, ha van róla videó is :)
ha törölnék: CNN -
#976 -
#975 Csak nekem apa-fia? Sok mindent megmagyarázna -
#974 Ne haragudj,de felvállaltátok a logótokkal...nem akartam a lelkedbe taposni. Rossz érzés lehet köcsögnek lenni... -
#973 Ja, és sok pinztet kaptam tőle, de psszt!!! -
USAMEN POWER #972 Ti meg taplók ! Húzzatok már a rákba innen ! Nyissatok külön topikot a gumiban, és ott fikázzátok jackot... -
#971 de durvák vagytok -
#970 Hogyne...nem tudtad,hogy a köcsögöket dugják a sitten is? -
#969 én azt a hülye sajtószennyekre írtam! -
#968 De komolyan,meghal és csak az orrleesés,meg a botrányok,meg a pedofilia jut az eszébe az embereknek,ez azért gáááz.Az nem jut eszükbe,hogy milyen hangja,milyen mozgása,milyen videóklippjei voltak,mennyit adakozott,stbstb.Miért kell itt egyeseknek a szájukat tépni,tök unalmas már. -
#967 szvsz az egész pedofília kamu, pár ember szerezni akart egy kis pénz....ha jól tudom azóta a vádlói más ügyek miatt csalásért ülnek...szóval...csak az nem veszi észre aki nem akarja
-
#966 Téged dugott meg,vagy mi van,hogy ezt hajtogatod állandóan? -
#965 Pedofíliáját kifelejtette az baj? Vagy az benne van a botrányok közt? -
#964 "Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb"
Csak ezt sikerült leszürnöd?Gratulálok! -
Szoki333 #963 Bazzeg.. Én soha nem hallgattam Jackotól zenét, najó a Thrillert, de azt mindenki.. Mégis ahogy meghallottam a hírt, elsápadtam, és ürességet éreztem.. Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb.. Elég furcsa érzés, bár nem is szerettem :S Nah mind1.. Van még valaki igy? -
#962 hát én mennék de mindig kérdeztek , csak ismételni tudom magam:960 -
#961 Kotródj már a helyedre kik kuki...mit büdösíted itt a topikot? -
#960 Nem tehetek róla vonz a dögszag -
#959 Mi köze lenne hozzá? Azt tette amit Jackson kért, honnan tudhatta volna h bevette előtte egy csomó tablettát? Ez a kombó pedig halálos volt... És megpróbálta újraéleszteni még adrenalint is adott be Jacksonnak közvetlen a szívébe de ez sem segített... -
#958 még mindig itt vagy?
-
#957 égni bizony -
#956 Jackson élt, jackson él, jackson élni fog! -
#955 aha Elvis igy felhívta 75 évesen h
- te Micky nincs kedved meglátogatni mer egyedül vagyok??
- dehogynem! doki, hívd csak azt a béna imitátort, én addig készülődök!
idióta bulvársajtó-.- -
Ragnar360 #954 -
USAMEN POWER #953 -
#952 "Jackson valójában nem is halt meg, hanem a halálát szintén megjátszó Elvis Presley-vel lóg." LOL
Jackson valójában nem halt meg, hanem vhol kelet európában, egész pontoan Magyarországon bújdos egy középkori kastélyban és várja a nagy feltámadást." Beszarás... és vki ezeket komolyan veszi?