Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erieskrisz
http://www.youtube.com/watch?v=rmfwpBF2iwY&feature=related

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Tessék MJ fnok egy szép szám made in hungary nha ettöl kiráz a hideg annyira szép http://www.youtube.com/watch?v=rmfwpBF2iwY&feature=related

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Tyler1
de az egész klip über volt! a maszkolás, koreográfia, a díszletek....
tényleg odabaszott jó pár horror filmnek!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
És bizony, akkoriban az az átváltozás jelenet über volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
a Thriller volt akkor a világ legdrágább klipje, de sztem mostani viszonylatban sem készülnek ilyen drága klipek, mint akkor Jackonak!

dartonita
IMYke2.0.0.0
ÉS akkor senki sem emlegette a fantasztikus klipjeit...
* Thriller (több mint 13 perc)
* Ghosts (~36 perc)
* You Rock My World
stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Világpolgár
Xscape (úgy látom nem volt még)

"When I go, this problem world won't bother me no more."

Willenbrock
Jó dal de volt már egyébként.

Mighty
Nekem nagyon tetszenek a Jackson 5 és a korai albumai is. Arany torka volt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ProGabe
ez is -.-

de én dobok mellé klipet is. érdekes, hogy még nem volt. na jó, nem csak MJ, de nem kicsit híres dal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TÉK
Grove4
Ez reprezentatív?😄😄Tényleg gáz!:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
ez mennyire igaz:

mármint az arány, mert a bal oldali oszlop túl magas

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zsutyesz
a csaj nem igazán akart leszállni róla 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

Tyler1
amit felsoroltál az összes a kedvencem, csak a You are not alone sztem a legszebb, legérzelmesebb száma 😊
Amúgy Liberian girl a mostani kedvencem!

CSOCSO
pedig erdekes hogy ez van de megis teljesen normalis.

anyam mar mondta MJ halala napjan hogy nah most annyi MJ dolgot fognak eladni mint meg sosem.
CSOCSO
biztos nem vagyok egyedul vele de szinte az osszes szamat szeretem a thriller ota...

Thriller albumrol:

Wanna be Startin Something
Thriller
Beat it
Billie Jean
Human Nautre
PYT

BAD albumrol:
Bad
The way you make me feel
Speed Damon ( nagyon jo zene... sosem emlegeti senki se)
Liberian Girl ( eszmeletlen zsir zene. egyik kedvenc, klipje is kuuurvajo)
Another Part of me
Man in the Mirror
Smooth Criminal

Dangerous Albumrol:
Jam
Why you wanna trip on me
In the closet
Remember the time
Heal the world
Who is it
Black or white
Give in to me
Will you be there ( ezzel a zenevel rikattam meg minden havert mikor csinaltam egy videot magunkrol)
Dangerous

HIStory
Scream
They Dont care about us
Earth song
Childhood

a feldolgozott history... blood on the dancefloor, you rock my world....

ez vagy 30 zene.. nem akarmilyen zene hanem beszaras jo zenek egytol egyig!

"csinalt par jo zenet" Ja persze...... ennyi jo zenet ember meg nem hozott oszze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grove4
Jah,meg a Dirty Diana és még a Billy Jane.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Én ezeket szeretem:Smooth Criminal,Thriller,Give in to me,Blood on the Dancefloor,Bad,Beat it,Black or White,szerintem ezek a legjobbak.

Tyler1
legszebb is...

lol az ilyen durva mar mikor felrohan a csaj hozzá 😄 aztan egy nyomorék meg leszedi róla de hogy - jó bár tényleg nem akart leszekadni rola a lány, de akkoris durva volt egy kicsit igy az imidzshez képest

Blikk xD

Mighty
Orrleesés: volt ez a hír valaha is hitelt érdemlõen bizonyítva? Fénykép, video?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jazzy
Szerintem ez az egyik legnagyobb száma..

Tibikeeh
Kedvenc számom

ProGabe
last.fm és Jackson számok

(katt a képre a nagy változatért)

dartonita
Biztosan neki is voltak playbackjei,de a legtobb koncerten hallani ahogy liheg,meg zihal neha a tanc kozbeni megeroltetestol,es maskepp is szolnak mint lemezen.Egyebkent a 977-es komment videojaban mar nagyon vekony volt.Hiaba az utanozhatatlan mozgaskultura es lenyugozo koreografia,mintha tenyleg sokkal gyengebb lett volna a regi onmagahoz kepest.
Kiba sajnalom h sosem lattam eloben,pedig lett volna ra lehetoseg :/

Slayerboy
Én nem tudom, hogy élõ vagy nem élõ.. Az biztos, hogy ennyire ugrálós tánc mellett igen nehéz élõben énekelni.. Meg sok videóban észrevettem, hogy sûrûn takarja a száját éneklés közben. Bár azt nem tudom, mért lehet de feltûnt. Mind1.. attól függetlenül király. 😊

Voltam zárás elõtt. _______________

zsutyesz
már erre is azt mondták, h kamu és nem mostani felvétel, meg hogy számítógéppel van összerakva...

Ale Alonso! poppe fan club™

xDS
nem énekelt élõben, be volt keverve a hangja 1-2 helyen, de History turnén se énekelt már nagyon élõben. Azért Bruneiben a scream elején megmutatta a hangját 😊 1:20ig tolta LIVE 😊Scream

<#integet2>
Hát, megmondom õszintén nem néz ki valami jól.. inkább félelmetesnek hat, ahogy szenved a színpadon, hogy tökéletes legyen.
Atkamon
De rossz... tényleg nem is volt olyan rossz állapotban, nagyon jól énekelt... nagyon sajnálom😞

ProGabe
CNN-en mutogattak júni 23-i felvételeket a staples centerbõl! a turné jelmezes fõpróbája volt

a pletykák, miszerint parókát viselt, már alig élt mind-mind faszságok! élõben énekelt, nagyon jól táncolt

de minek írom, ha van róla videó is 😊

ha törölnék: CNN

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jazzy
Csak nekem apa-fia? Sok mindent megmagyarázna
LordVenom
Ne haragudj,de felvállaltátok a logótokkal...nem akartam a lelkedbe taposni. Rossz érzés lehet köcsögnek lenni...<#kocsog>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Zerénd
Ja, és sok pinztet kaptam tõle, de psszt!!!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Ti meg taplók ! Húzzatok már a rákba innen ! Nyissatok külön topikot a gumiban, és ott fikázzátok jackot...

havercsotány
de durvák vagytok<#szomoru2>

LordVenom
Hogyne...nem tudtad,hogy a köcsögöket dugják a sitten is? <#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
én azt a hülye sajtószennyekre írtam!

Grove4
De komolyan,meghal és csak az orrleesés,meg a botrányok,meg a pedofilia jut az eszébe az embereknek,ez azért gáááz.Az nem jut eszükbe,hogy milyen hangja,milyen mozgása,milyen videóklippjei voltak,mennyit adakozott,stbstb.Miért kell itt egyeseknek a szájukat tépni,tök unalmas már.

Kandurex
szvsz az egész pedofília kamu, pár ember szerezni akart egy kis pénz....ha jól tudom azóta a vádlói más ügyek miatt csalásért ülnek...szóval...csak az nem veszi észre aki nem akarja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Grove4
Téged dugott meg,vagy mi van,hogy ezt hajtogatod állandóan?

Zerénd
Pedofíliáját kifelejtette az baj? Vagy az benne van a botrányok közt?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Grove4
"Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb"

Csak ezt sikerült leszürnöd?Gratulálok!

Bazzeg.. Én soha nem hallgattam Jackotól zenét, najó a Thrillert, de azt mindenki.. Mégis ahogy meghallottam a hírt, elsápadtam, és ürességet éreztem.. Tudtam, hogy nem lesz több botrány, nem lehet majd hallani róla, nem lesz több orrleesés stb.. Elég furcsa érzés, bár nem is szerettem :S Nah mind1.. Van még valaki igy?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

havercsotány
hát én mennék de mindig kérdeztek , csak ismételni tudom magam:960<#smile>