1111
-
#1071 "Jegyeladás, nyereményjáték"
valamit benézhettél! a nyereményjáték ingyenes volt, csak regelned kellett és ha nyertél, tök ingyen mehettél be. az egy másik dolog, hogy sok félkegyelmű ezeket a megnyert jegyeket kezdte árulni -
#1070 Ez mind nagyon szép.. de azért van 1-2 pontatlanság. Lehet, hogy 500 millió dolcsis teleken élt, csakhogy azt már rég el kellett adnia, hogy fedezze a tartozásait, és még így is nagyon nagy tartozása maradt. Szal az a telek már rég elúszott...
A ceremóniáról meg annyit, hogy tényleg nagyon szép volt. Azt viszont undorítónak tartom, hogy még ebből is pénzt csináltak. Jegyeladás, nyereményjáték.. hát bazz.. azt hittem mikor meghallottam ezt h eldobom az agyam. Szánalom. -
#1069 Akkor MJ emlékére megint, sajnálom őt nagyon! Saját up, ekkora méretű videót, ami ráadásul 10 percnél hosszabb és a minősége is megmaradjon csak ide tudtam feltölteni...
Thriller full version
-
#1068 Akkor töltsd föl valami normális helyre és kérd meg a moderátorokat rakják be újra. -
#1067 gondolom nem nézett ki valami jól...ha egyáltalán benne volt a koporsóban. -
Hellsing47 #1066 én látom -
USAMEN POWER #1065 Valakinek egyálltalán megvan még a banner ? Én spec nem mentettem el. -
#1064 ja azt hittem a kinezetere celoztal -
marxell #1063 Szerintem a Black Or White klippben nézett ki legjobban, akkor pont jó volt a bőre színe. -
#1062 Hát arra, hogy nem szereti ha Jacko-nak hívják... -
#1061 most ezt mire irtad?
amugy nem nezett ki valami jol az almult 10 evben. szvsz a bad idejen nezett ki a legjobban. szep gondor haja volt akkor meg. -
#1060 Jó lenne a bannert valami normális helyre feltölteni,mert eltünt:( -
#1059 A Jacko nekem sem tetszik, olyan gúnyosan hangzik. -
#1058 en is csak most kezdem felfogni... soooot o az egyetlen es elso ember a vilagon akit ennyire sajnalok hogy meghalt. ( marmint csaladon kivul)
25.-e utan nem is irkaltam semmit sehova mert annyira hihetetlen volt szamomra. Tegnap neztem a tv ben a megemlekezeset hat kesz voltam teljesen. Hogy tobb enekesnek elcsuklott a hangja. meg beszelt a csaladja is. Olyan szinten fajt a torkom a ,hogy azt hittem elbogom magam. Probaltam magam visszafogni hogy ne sirjak senki elott.
Es ma meg dolgozom, hallgatom a szatelit radiot es az egyik adon valami elo buli kozvetites volt es a csako mar vagy a 3. regi MJ szamot jaszotta le de a harmadiknal le-le hallkitotta neha a zenet es csak az emberek enekeltek a refrent. kesz, addig birtam.keresnem kellett egy zsepit azonnal.
Hihetetlen az egesz. amugy most olvastam par infot a telcsimen. leirom diohelyban:
Az orvosa cafolja, hogy tul sok avagy karos gyogyszert adott volna Mike nak, soot allitolag o volt az az orvos aki probalta kordaban tartani hogy nehogy sokan kapjon.
A doki 3 nappal latta Mikeot a halala elott a rendelojeben es Mike teljesen jol nezett ki. sooot tancolt a varakozoban a tobbi pacienseknek.
Mike vegrendeleteben a sajat anyjat nevezte ki a gyermekei gyamjanak de a biologiai anyjuk lehet hogy majd akarja a gyerekeket es ebbol lehet meg per is. ( bar szerintem abbol is csak az lenne a vege hogy az igazi anya manit akar az egeszbol)
Mikenak nagyon sok tartozasa volt de ahol lakott az egy 500 millio dolcsis telek volt. Amibol visszajohet egy kis mani.Amugy Mikeot nem erdekelte a mani resze. soooot szorta rendesen es Tohmenak ( a penz felelos) kellett kirugnia egy csomo embert mert feleslegesen dolgoztak Mike korul.
Tommy Mottola elmondta hogy Mike tobb tucat uj es befejezetlen zenet hagyott hatra. Mottola joslata szerint a lista komolyabb volt mint amit Elvis hagyott hatra anno.
A Dome Project lehet az utolso videoja Mikenak tobb mint 100 oranyi felvetel van!!! Annyi anyag van hogy ket elo albumot lehetne belole kiadni.
BBC azt mondta hogy annyian neztek a megemlekezest hogy akar egy het is lehet mire meg tudnak mondani nagyjabol(!!!) a nezok szamat.
Amugy az egesz ceremonia baromi szepen lezajlott.
3ezer rendor volt a belvarosban hogy minden oke legyen de nem volt problema. Mindenesetre a Jackson familia a rajongok segitseget kerte hogy segitsenek kifizetni a szamlakat mert ez az egesz dolog kb belekerulhet 2-4 millio dolcsiba!!!
Amugy az egesz ceremonia annyira jol sikerult es szepen lement hogy a nagy fejesek szerint ez az egesz amugy egy jo imazst teremt a varosnak.
Nah mindegy.
amugy nagyon durva volt mikor azt mondta steve wonder hogy sajnalja hogy ezt a pillanatot meg kellett elnie.......... ez azert nagyon durva kijelentes, mindenesetre erzodik hogy mekkora tisztelettel vannak egyesek Mike fele.
ja es azoknak akik jacko-znak.... Mike nem szerette ha jackonak szolitottak.
Jacko ugy hangzik mintha azt mondanak hogy wacko ami negativ jelentesu. ( orultet jelent)
amugy is a jacko ( jackson) az az utonev. a keresztneve Michael azaz mike. vagy hivjatok MJ nek. -
marxell #1057 A remény hal meg utoljára.
Számomra nagyon furcsa volt, hogy nem mutatták Jacko holtestét. Ezt itthon is szokás, illetve Amerikában is, hogy kinyitják a koporsót.
S az embereknek is sikerülne felfogniuk: nincs többé. -
#1056 Vagy még többször.
Amúgy bennem is hasonló érzések voltak.. h mikor nyílik a koporsó.. :( -
#1055 50 évesen nyomta ezt, ráadásul ez nem is egy olyan szám, amiben ki kéne táncolnia a lelkét. Ahhoz képest, hogy milyen egészségi állapotban volt és mióta nem lépett szinpadra, abszolut ott volt ebben a videóban a hamisítatlan Jacko-feeling, már csak az a baj ezzel az egésszel, hogy miközben nézi az ember, összszorul a torka, mert tudja, hogy ez már nem fog megvalósulni.
Elvis, Lennon, Lady Di, Jackson... - Gyakorlatilag mindegyiket a világ kergette oda, ahol most vannak. Grat, emberiség, média, meg úgy mindenki.
Én tegnap teljesen kész voltam, ahogy néztem a Memorialt még mindig totál hihetetlennek tünt, hogy Jacko már nincs többé. Tudom, kicsit morbid de végig azt vártam, hogy egyszer csak felbukkan a szinpadon azzal a gyermeki mosolyával - valahogy úgy, mint a Liberian Girl klippben -, integet a ledöbbent embereknek és egyszer csak kezdetét veszi az igazi show. Vártam - de tudtam, hogy ez lehetetlen, nem is vallt volna rá egy ilyesfajta "poén".
Isten nyugosztaljon Jacko, sajnos kevesen értettek meg, sajnos egyedül maradtál, és sajnos túl korán elmentél. Még egyszer meg kellett volna mutatni ezeknek. -
#1054 hüjék vatytok -
marxell #1053 Nem produkál hamis könnyeket, 100-ból 99 ember elsírta volna magát. Szerintem aranyos volt a kislány, csak erősen látszott, hogy most fel KELL lépnie. -
#1052 Persze, előtte hever az apja koporsója és hamis könnyeket produkál. Belegondoltatok miről beszéltek? -
marxell #1051 Hát, valószínűleg így van Janeték a szájába adták a szót, meg, hogy sírja el magát. -
USAMEN POWER #1050 A hamisságot nem arra értették szerintem, hanem az érzéseire a dologgal kapcsolatban. -
marxell #1049 Egyébként szerintem tisztán látszott így, hogy nem Jacko a vérszerinti apja, természetesen ez mit sem változtat attól, hogy a lánya. -
marxell #1048 Szegény kislány, mekkora stressz lehetett ez neki.. -
USAMEN POWER #1047 Jahogy :( Am justin.tv chatroomban azt írták hogy a lány hamis volt... -
#1046 usamen: a lánya?!
Nagyon szép megemlékezés volt, Isten Nyugosztalja! -
USAMEN POWER #1045 A koporsót jól eltűntették, még az utso beszéd elött :) Am az a kislány ki volt aki olyan nagyon elsírta magát ? -
marxell #1044 Vége is? :( Miért nem mutatták meg Jackot? Legalább elhinnék, hogy tényleg halott. -
#1043 Azért ez k@rva szar,most tudatosul az emberben,hogy elment:( -
marxell #1042 Igazán jó lett ez a megemlékezés így a végére :) -
USAMEN POWER #1041 A srác aki elöbb énekelt, elég magabiztos volt a hatalmastömeg elött.
Nem volt rossz, én talán nem mertem volna kiállni. -
USAMEN POWER #1040 Én is itt nézem :) justin.tv nick nevem: mrfordshelby
De nem nagyon írkálok, köszöntem amikor beléptem, és ennyi. -
#1039 Jó ez a gitáros csávó most -
marxell #1038 Már ha van benne valami, de szerintem csak dísz :( -
marxell #1037 Szerintetek kinyitják majd a koporsót? -
#1036 ez nagyon jó! -
#1035 Origins of the Moonwalk -
#1034 E! Online - MJ Memorial
Tökéletes kép/hang... -
#1033 http://www.eternalmoonwalk.com/ -
USAMEN POWER #1032 Itt lehet online nézni.