Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
én soha nem szerettem . de elismerem hogy amit csinált az egyedülálló dolog..viszont amik miatt hírbe hozták (kisgyerekek molesztálása) nos az nem tetszett ...azért mert sztár ne tehessen meg bármit...

szóval pont nem érdekel...mindenki meghal 1x...

R.I.P és ennyi..

http://pspfilez.extra.hu/

IMYke2.0.0.0
Csalódtam benned... <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Elég szánalmas, ha valaki meghal: mondjuk egy híresség egybõl pörögnek a kommentek. Mikor meg ÉL tojunk rá, akkor semmi se jön szinte kommentek formájába. De ez van, ilyenek vagyunk

Én úgy hallottam Pán Péterre is akart hasonlítani...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mflex

What about the forests?

tigeroo
azért fehéren érdekes lett volna olyan nigger orr nem?
zsutyesz
Egy névtelenül nyilatkozó családtag szerint elõfordulhat, hogy a popsztár halálát "túl nagy adag morfium" okozta, mint mondta, korábban is tartottak attól, hogy az énekes túl sok fájdalomcsillapítót szed. A rendõrség viszont az esetleges gyógyszerfogyasztásról szóló hírekre reagálva azt közölte, hogy eddig semmilyen információjuk nincs azzal kapcsolatban, hogy Jackson fájdalomcsillapítókat fogyasztott volna.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Zerénd
És a nig.. orrát meg a fikafeka gyógyíthatatlan betegség támadta meg, azélett olyan hegyes.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
<#eplus2>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

havercsotány
ja ezek a RAJONGOK csak anyázni tudnak<#hehe>

Hiho!

1. Mindegyik kis fax, aki csak anyázni jön ide, az nyalogassa meg a zacsimat.

2. 8-10 éves koromban imádtam a zenéjét. Óriási gyüjteményem volt újságcikkekbõl, kitûzõkbõl stb...
Még a mai napig is szívesen meghallgatom pár albumát (Off the Wall, Thriller, Bad).

RIP

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

na megint elkattantal v mi ?

Willenbrock
A rák sem jobb semmivel,meg az izomsorvadás aminél nem sok szemetebb betegség létezik.

Kaplan
Nyugi csak fogást akart rajtam találni, szeretjük egymást nagyon.^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

erieskrisz
Ha pánikbeteg vagy beképzelsz olyan dolgokat amik nincsennek nekem pl olyanok voltak hogy nem kapok levegot ájulásérzet szivverés 2oo al és a legrosszabb hogy az az érzés hogy meg fogsz halni meg ilyen aproságok

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Kaplan
Mit nem értesz te Nobel-díjas?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

most ebbe ellentmondás van 😊 - vagyis hogy köthetö össze...érdekes az egész :S na mind1

Kaplan
Hát ha pánikbeteg az ember, akkor kurva könnyen beleképzel mindent és reszket, hogy holnap felébred-e.. Szóval rásegíthet. 😄

Öö a pánikság meg minden rásegithet vagy mi ? Már bocs a fogalmazásért

Az a lényeg😊

Kaplan
Én kinõttem hála istennek, anyám pánikbeteg volt sokáig szóval a hajlam megvolt rá, de volt aki segített ezeket túlvészelni.

erieskrisz
Én 7 éve szedem ellene a xanaxot meg a hangulatjavitokat

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Fókuszban láttam... talán a honlapján fent van az adás😊

Ne is mondd...😞

633: Sajnos van amikor semmi elõfutára nincs.. az illetõ lefekszik aludni... és 1 óra múlva már holtan találsz rá...

Kaplan
Tudom mik a jelei. 😊 (Hidd el jobban mint gondolnád.) Én kb. múlt évben ilyen pánikbeteg közeli állapotban voltam, ne tudd meg miket éltem át. Kétszer voltam teljes kivizsgáláson és negatív volt minden.

foxpal
a boncolásról van valami info?

Szegycsont mögött fájdalom a szívbetegség jelei, és az infarktus elõfutára. Ha valakinek ilyen panasza van, nem árt ha orvoshoz megy, csak nehogy késõ legyen...

Azt belinkelnéd pls.?

Kaplan
Az infarktus a világ legocsmányabb és legigazságtalanabb dolga, hányinger.

Természetesen nyugodjék békében mindenki aki ebbe hunyt el, valszeg valaki közülünk is abban fog meghalni de akkor is. Sok igazság nincs a Földön.

én azt láttam, amikor valaki felvette, hogy épp vitték ki mentõvel a házából... épp ott filmezték a birtokát és szemtanúk lettek

Maximus4
Pont azért írta be,hogy ezt váltsa ki,közbe meg jót röhög magába.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

TaRka0107
Néztétek a Reflektort? Mutattak video-kat, azokról akik abban a pillanatban tudták meg a hírt, valahogy felvették.... és mindenki elhallgatott a nevetésük közepette amikor meghallották! HIHETETLEN!!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Pókmalac
asszed VIP vagy itt aztán oszhatod az észt??ÉS KI A FASZOMAT ÉRDEKLI???????????????mi vagy a valoságban????egy nyomorult kocka aki itt éli ki magát mert a valo életben szart marékol....

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Az emberi idiotizmust semmi se szárnyalja túl !

25-30 között:| Bár az én bátyjám is 26 éves, még sincs esze😄

TaRka0107
Most ezt minek írod be? És már TheRock18 is elmondta meg még sokan, hogy beteg volt azért nézett ki, úgy ahogy kinézett! Hány éves vagy te hogy ilyeneket írsz? Több eszem van nálad még 15 évesen is, úgy látom!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tyler1
szarj a fejedre és húzzál innen! na csá

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wander01
huu meghalt? hüüü, és akkor hova szarjak? XD sosem komáltam de komolyan, nem látszott elõre? egy zombi nem lehet tartós, max formaldehidben... 😛

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Atyaég... én most jövök rá, hogy több fantasztikus nótája van, mint amennyit idáig gondoltam (eddig csak az örök slágereket ismertem)

Nem feltétlen kellett beszednie valamit, hogy infarktus-t kapjon:/

Mennyire igaz! Respect!
Maximus4
Én már kb. 10-szer hallgattam végig de most a Jam van soron😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

És nem kell hogy érzelmes legyen valaki, ahhoz hogy most nagyon elszomortítsa a halála...mondom én is rég hallottam már a számait

De mikor most újra hallgattam öket hát mitne mondjak... elkezd gondolkozni az ember egy kicsit asszem -

AZ ÉLETEN

erieskrisz
De akkor mi az istenért kellet ezt eröltetni

xDS
"A nagy-britanniai forgalmazók pénteken felhívták a jegytulajdonosok figyelmét arra, hogy a tragédia nyomán természetszerûleg teljes jegyár-visszatérítésre számíthatnak, de ez csak abban az esetben garantált, ha hivatalos értékesítõtõl - közvetlenül az O2 csarnoktól, vagy a rendezvénnyel kapcsolatban álló szerzõdéses terjesztõktõl - vették a belépõt."
Cikk

az mekkora te pfff meg is hallgatom újra

Én sem vagyok fan - viszont ismertem a számait, elég sokat és azok magukért beszélnek ember

Nameg most hogy újra meghallgattam elég sokat, igy utubeon megértettem SOK DOLGOT

Nagyon átérzem a veszteséget, mivel a számai megtudtak érinteni és ez a lényeg

TheRock18
530: a jegyeket visszavásárolják
536: igen tényleg halálos beteg volt,de ez lett volna az utolsó turnéja
mellesleg a rokonai azt mondták,hogy igazából csoda,hogy él,kétlik,hogy lenne turné...

BMW Über Alles!

erieskrisz
Én megértem a sokk Jacko fant de azé ezekre a kérdésekre még eggyik sem válaszolt 536 530 <#ejnye1><#fejvakaras>