1111
-
#750 Tapsoljál, úgysem viszed többre az életben mint egy alsókategóriás autó és egy 2 szobás lakás :) Biztosan érdekel bárkit is a véleményed egy olyan emberről aki mindent elért az életében :) -
ashid #749 Gyengébbek kedvéért hogy a szerencsétlen milyen betegségben szenvedett:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitiligo -
hitch #748 Olvastam youtube-on az egyik video alatt:
Ő nem meghalt, hazatért... úgy legyen...
-
#747 de veled ellentétben én azt tartalmasan töltöm el kiscsáko XD lenne mit mesélnem már így is :))) és 80 éves trottyként vegetálni? az jobb? kiegyezek egy békés 65-el, addig elleszek úgy ahogy a csövön kifér és élvezem minden percét :) -
#746 -
#745 De te a nagykorúságodat sem fogod akkor megélni -
#744 De geci!
Most egy világ dőlt össze bennük. :D -
#743 "ja és ha a betegsége a hülyeség volt, nagyon sokan fognak 50 évesen kipusztulni"
Köztük te is! -
#742 ja és csak közlöm, hogy nincs értelme szomorkodni. nem is halt meg, most hívott hogy biztonságban hazaért, és éppen Elvis-el röhögnek az idiota esgé topikján [#nyes][#nyes]. J ügynök üzenetét is átadtuk XDD
(ja és ha a betegsége a hülyeség volt, nagyon sokan fognak 50 évesen kipusztulni) :DD hajrá lámák. a zenei teljesítményét nem fikázom mert azt ismerjük, de mint ember, egy hatalmas hülye barom volt. A Smooth Criminal pedig mindig is epic lesz :]
szerk: +fav topik -
Ragnar360 #741 Látom megint beszökött pár hülye idióta....az mind menjen az anyukájába - mert csak hülyeségeket tudnak irkálni
Sorry, de nincs kedvem egyenként visszakeresni és válaszolgatni, pedig úgykellene...de az a köcsögös hsz teccett...hát igen az a gyerek valóban egy nagy köcsög lehet - de a köcsögöket meg szétlehet tözni (zúzni) nemde ?
Ja bocs Wander még ő rajta is túltett...hihetetlen ekkora eny nyomorékot istenem
:S -
Landor #740 te mikor lettél ekkora seggnyaló?! :DD -
#739 És kiszöktél onnan -
USAMEN POWER #738 A komikus azért komikus, mert mindent kiparódizál.
Ez még nem jelenti azt, hogy nem ismerte el Jacko tehetségét, vagy ocsmányságokat állított róla...
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés -.- -
#737 Látszik milyen felszínes és buta vagy. Ugye komolyan vetted a klipet, és nem egészen érted, hogy miért készült? -
#736 Hova temetik tudja már valamelyik rajongó? -
#735 közöd? -
#734 Nem vagy te véletlenül egy alreg? -
#733 akkora egoja volt b34(Budapest klipp) -
#732 Ha a Hozzad hasonlok fogjak eldonteni hova tart ez az orszag,akkor nagyobb bajban vagyunk mint hittem :/ -
#731 Az, hogy a Thriller minden idők legnagyobb példányszámában elkelt albuma lett(kb. 100 millió), nyílván azt bizonyítja mennyire szar zenét csinált.
Szóval valami komolyabb érv kellene, nem ilyen szubjektív, megfoghatatlan és dedós szar a zenéje duma. -
#730 *műfaj -
#729 A parodia is egy múfaj,és ezzel mire céloztál? -
#728 Király vagy magyarból!"Feltetted a válasz";"Mégsenem szeressük ugye".30 valahány éves korodra hogy lehetsz ilyen hülye,komolyan mondom sajnállak,bár lehet,hogy kis pisis vagy,csak beírtad a korodnak a 35-40-et,hogy te milyen érett vagy ám,csak az ösztöneiden(idiótaságodon) nem tudsz uralkodni,az tudat alatt kitör belőled! -
#727 Mennem kell mingyá magyarkodi :D -
#726 Na utoljára tőlem ide.
Hofit sokkal nagyobbra tartom, és e remek előadásában sokkal nagyobb ámerikánus énekeseket parodizál, és még nigger is van köztük. Hopsz
-
#725 na menjünk vissza a barlangunkba -
#724 Tegyünk róla??? :DDD -
#723 Feletted a válasz :D -
#722 én is ,de lehet ,hogy sg-n kívüliek is leszünk nemsokára -
#721 KK kötelez :D -
#720 Mindegy,ugyis a magad hülyeségét hajtogatod,te vagy a király,te mondod meg a frankót,csak egy probléma van ezzel,hogy itt senki sem kiváncsi rá.Egyébként,ha nem szereted Michael Jackson-t,és szarnak tartod a munkásságát,akkor minek írtál ide több kommentet is?Miért nem takarodsz el a hülye haverjaiddal együtt? -
Hellsing47 #719 Most komolyan..mért nem húztok el innen az összes (KK-s) haveroddal együtt ha ennyire nem szeretitek Jacko-t? -
#718 anyád büszke is lehet rád... -
#717 Ááá, én világon kívüli vagyok! -
#716 Ismered ugyi a legyek és a szar összefüggést? -
#715 "Az egész világ gyászolja " akkor amikor még élt miért baszakodtak vele egyfolytában ? (az egész világ) -
#714 Nyilván ezért van több millió rajongója! -
#713 Ja -
#712 Zene élete is szar volt, ha ez most neked jó. Bilgeci is adakozik, mégsenem szeressük ugye? -
#711 Mindenki,de komolyan,olyan szánalmasok vagytok,mielőtt leírjátok ide a hülye kis kommentjeiteket,előtte magatokba néztek?