Fiatal lányokra gyúrnak a játékkiadók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ha jól emlékszem a sims 1-ben csináltam azt hogy körbefalaztam a lakókat, majd beélesítettem néhány tûzijátékot. Nem egy Railgun de jó móka volt:D .
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
nem, hanem a piacot számolta fel, mától kizárólag boltban szabad vásárolni. és még mielõtt az írnád rá, hogy rasszista, közlöm, hogy a feketepiacot nem számolta fel, az él és gyarapszik.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Elnézést a hasonlatért, de szerintem ez eggy erõszakos játék lenne, habár úgyis betiltják õket, nemde? Akkor meg mindeggy, hogy miket találnak ki, úgysem lesz új játék a piaicon.
Én mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen lehet egy családias beállítottságú, átlagos, hétköznapi világban egy industrial/sci-fi railgunnal vérfelhõvé loccsantani a világ nem-cyberpunk lakóit <#vigyor3>#vigyor3>. (Tudjátok amolyan kössük hálózatba a Doomot a Sims-szel.) (És ne tessék vérengzõs, brutális gyilkosnak titulálni ezért, ez csak játék! :P )
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
@Warhola: alapvetõen más beállítottságú egy lány mint 1 fiú lelke. A lányok családias beállítottságúak, átlagos, hétköznapi szórakozásokra vágynak és szeretik ha legtöbbször emberekkel vannak körülvéve. Egy fiúnak adsz egy railgun-t egy industrial/sci-fi világban és boldogan fogja vérfelhõvé loccsantani a cyberpunk karakterek testét, 2 jump-pad közötti szabadmásodpercben. =)
Nem fér össze a 2 dolog, vagy te másképpen látod?
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Az ilyenek szerintem tényleg csökkennek.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Én ezzel nagyon nem értek egyet.
azaz, hogy elõtte, és nyúzzák egész nap a Charm Girls Club-t.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak az a baj hogy pár fejlesztõ nem látja a fától az erdõt, és azt hiszik hogy ha egyszer egyes játékok, pl. Sims, Wii Sports, nem csak kockáknak jöttek be, hanem többek között tinilányoknak is, akkor az a megoldás minden problémájukra hogy szélsõségesen lányos játékokat csinálnak.
A csapda az, hogy lányból kb. ugyanannyi van mint fiúból. Egy ilyen "zsé kategóriás" imagine játék pont akkora költségbõl készül mint egy "Alien Shooter 9", és nagyjából úgy is fogy, szóval ugyanott tartanak.
Közben például a Sims remek példa arra ahogy egy játékot vesznek fiatalok, öregek, fiúk, lányok, mert a témája mindenkinek szól, és emiatt lehet hatalmas sikere.
Ezt az irányvonalat kéne erõsíteni, hogy ne úgy szerezzék meg a közönséget hogy mindenkinek elkészítik a maga kis rétegjátékát, hanem tessék zseniális játékokat készíteni amik az egész világot meghódítják.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X