23
  • Mike at home
    ezaz intelligens áram mindenkinek
    az a büdös elektron tehet mindenről
  • Mike at home
    jó eséllyel halott :D
    ér vmi kis baleset
  • Mike at home
    egyetértek
    ezek szerint bűncselekmény lenne egy bűncselekményről készült felvétel nyilvánosságra hozása? gondolom a CNN most felszámolja önmagát
  • Mike at home
    betegek a politikusok
    mindent ellenőrizni akarnak
    akéár egy szerencsétlen gyerek hátán is
  • Yany
    Pereljük be a magyar államot, mert lehetővé tette több bankrablónak is, hogy a tulajdonában lévő közutakon (mintegy eszközként felhasználva azt) távozhasson. Mindezt több ízben. Pereljük be, hiszen megtehette volna, hogy minden alkalmazottját ráállítja valamelyik sarok figyelésére, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

Piratebay detto. Nem igaz már, hogy az egész Világ előtt képesek értelmesnek hitt emberek ilyen bírósági ügyeket gerjeszteni... :(
  • irkab1rka
    nem a központi cenzúra a megoldás.
    Az, ami most van a lyótyúbon, már működőképes. Megflaggeled, megy hogy miért, és pár órán bellül már huss.
  • orkaman
    igazából annak a videonak a rögzítéséhez áramra volt szükség.
    Ez fontos kérdés hiszen az áramszolgáltatóknak kötelező lett volna utánajárni, hogy az általuk szolgáltatott áram merre megy és mit csinál. A közeljövőben az áramszolgáltatóknál több millió új állás lesz, hiszen minden kimenő energia előtt egyeztetni kell az ügyféllel, hogy mire akarja használni.

Egyébként meg a google visszadobhatja az egészet, hogy az internetszolgáltatónak nem szabadott volna átengedni olyan adatcsomagot (video), ami sérthet más jogait.

gagyi az egész. Menjenek a pcsába.
  • FefeeX
    Na pont ezaz, a nyomozást segítette inkább. Amennyiben panaszra eltávolítják, szerintem nem lehet büntethető. A jogvédőknek meg a jó k*rva anyját, innen üzenem hogy az összes kamumelós paraszt sz*pjon le keresztbe. Ezek már normális ésszel se tudnak gondolkozni, csak össze-vissza perelnek mert az pénz...
  • Desolator
    Nah akkor gyors megosztom ezt a videót,még meg nem szűnik a Youtube:Törött toll!
    Terjesszétek ti is!!!!:D
  • passatgt
    fail
  • sonicPSYyoshida
    Ha ezt a pert elveszti a Google (bár kizárt),

akkor megalakítom a részeg sofőrök által elütött szerencsétlen emberek pártoló jogvédő alapítványát,

és beperelem az összes nagyobb autógyártót, mivel az ő autóik segítségével öltek meg embereket (nem csak bántalmazás, emberölés!), és az autógyártók nem tettek semmit ennek megakadályozására, pl. az autó kerülje ki az "akadályt" az úton (esetleg fékezze állóra a járművet), vagy ha részeg ül a volán mögé ne induljon be egyátalán.

És ha a Google elveszti a pert, akkor az autógyártók se fognak tudni azzal védekezni hogy ez kivitelezhetetlen, hogy nagy erőforrást igényelne, vagy hogy ezzel ellehetetlenülne az autógyártás. Ők buknak, én meg gazdag leszek :) (vagy halott)
  • KillerBee
    A Dawn-kór az a betegség, amikor valaki már kora hajnalban (mármint számára hajnalban) butaságokat ír. :P
  • joco1114
    Bocs, de szerintem Down-kór, illetve Down-szindróma. Ugyanis John Langdon Down nevű angol orvos után kapta, aki először írta le ezt a kromoszóma-rendellenességet.
    (talán a 21. kromoszómapár okozza a hibát, de már nem emlékszem, mit csinál...)
  • joco1114
    Microsoft, Google: az EU nagy hadjáratot indított az amerikai nagycégek ellen. Vajon csak pénzt akarnak, politika, vagy mindkettő?
  • Frankie
    Down kór az az amikor valaki le akar menni a partra?

A szó amit keresel Dawn-kór
  • gkalcso
    Az a baj, hogy:
    1: A youtube jól működött és emiatt azt érzi néhány Vivi Down jogvédő, hogy rájuk már nincs szükség.
    2: Más, jóval nagyobb disznóságok is hasonló sorsra juthatnak.
  • Garrett27
    Pont ez jutott nekem is eszembe.. Azért jó volna tudni, mi késztette a perelőket erre, hogy miért is "szeretik" ennyire ezt a négy (front)emberkét...
  • Taybore
    Percenként 20 órányi tartalommal bővül a YouTube
    Na ezt az olaszok szerint ki fogja ellenőrzés céljából végignézni?
  • sg1oneill
    Én is így látom. Ez nem más mint sárga irigység. Ha nekem nincs olyan nagy cégem mint neked, akkor neked se legyen. (ha az én tehenem meg döglött dögöljön meg a szomszédé is...)
    Ezen felűl, valószínűleg felelős egy cég vezető a cég dolgaiért, na de kérem, nem tudja mindenkinek fogni a kezét.
    Haradszor meg, nem az a szégyen, és büncselekmény hogy "megvertek" valakit. Az hogy az nyilánosságra került, az csak egy dolog... el kellene gondolkozni melyik a nagyob baj és kinek kellene börtönbe ülni.
  • ssdb
    Ha elkapták őket a video alapján, szólás után levették a videot, akkor most mi a baj???
  • KillerBee
    Na meg jól értem, hogy a YouTube-ra való felkerülés tette lehetővé a tettesek azonosítását? Mert akkor végképp érthetetlen az olaszok piszkálódása, talán a bűnügyek felderítésének akadályozása a céljuk? Berlusconit és a maffiát elnézve ez nem is tűnik annyira légből kapottnak.
  • B0nFire
    Fasza! Úgy látszik, a konkurenciának igencsak a bögyében van a Google; már az is büdös, ha szarik! Miért kerül elő 2009-ben egy 2006-os videó? Eddig senkinek nem sértette a jogait, és nem böködte a csőrét, csak éppen most, hogy a Microsoft is elindította a saját keresőjét, ami egyesek szerint nem is szerepel valami fényesen?
  • KillerBee
    Már megint egy EU-tagállam próbálja szívatni a Google-t. Kezd nagyon ellenszenves lenni az EU állandó kekeckedése.