57
SuperStars V8 Racing
-
#57 PL:a beállításokat. -
#56 Menteni hol, mit?
Minden nagyobb lépésnél autosave van. -
#55 Sziasztok!!Miért nem lehet menteni?Valaki? -
#54 sziasztok!
nem tudom volt-e már vkinek olyan problémája h elindítja a játékot, elindul az intro de csak a hangot hallod és visszadob a tálcára egy hibaüzenettel. mi lehet a problémára a megoldás? előre is köszi! -
steweee #53 köszi szépen
de amúgy töröltem, mert nem jött be így se :) marad a tdu és az nfs... -
#52 TCS (ASR): kipörgésgátló
ESC (ESP): menetstabilizátor -
steweee #51 vki segítsen már nekem
mi az a TCS és ESC a driving aids-ban ?
másik kettő egyértelmű... -
#50 támogatott kormányok listája:
# LOGITECH DRIVING FORCE
# LOGITECH DRIVING FORCE EX/RX
# LOGITECH DRIVING FORMULA EX
# LOGITECH DRIVING FORCE PRO
# LOGITECH DRIVING FORCE GT
# LOGITECH G25 RACING WHEEL
# LOGITECH G27 RACING WHEEL
# THRUSTMASTER FERRARI F430 FORCE FEEDBACK – PC
# MICROSOFT XBOX 360 WIRELESS RACING WHEEL (with Wi-Fi adapter)
# THRUSTMASTER RGT FORCE FEEDBACK CLUTCH RACING WHEEL – PC
# SAITEK R660 GT MOTORSPORT FORCE FEEDBACK
# SAITEK R440 FORCE FEEDBACK WHEEL -
HUN BECSEHELY #49 Nekem nem ismeri fel a Kormányt.Vagyis fel ismeri,csak nem tudom beállítani.Nincs valami Patch? -
HUN BECSEHELY #48 Kormánnyal nyomod? -
#47 Tényleg nagyon jó. Nem a legszebb, nem a legjobb de egyben van és a fej-fej melletti csaták nagyon jók. -
hpnx9020 #46 Ezzel egyedül vagy a világon mert mindenhol lehúzták ahol csak lehetett. -
#45 Úgy néz ki a sérülésmodellezésre mentek rá többek között mint ahogyan a lentebb beszúrt videó első képkockáján látható is feliratozva, továbbá a dinamikusan változó időjárásra és a felszáradó ideális ívekre + immáron kapunk belső nézetet is, és remélhetőleg komolyabb kormánytámogatást, ami az előző részben nagy hiányosság volt. -
#44 Háát, így első blikkre nem sok újdonságot tartalmaz, éppenhogy csak felülről súrolja a patch határát. Vagy legalábbis nem sok derült ki eddig.
Ettől függetlenül tutira ki fogom próbálni, az "első rész" az elmúlt évek legélvezhetőbb pályaversenyjátéka volt, számomra. -
#43 Nos megérkezett a DEMO, de egyelőre csak XBOX-ra és az is csak az Xbox LIVE Gold tagoknak érhető el. -
#42 A tegnapi nap folyamán elméletileg meg kellett volna jelenjen a superstars v8 next challenge demo-ja, de sajnos én még nem találkoztam vele.
-
#41 Letöltöttem és tök jó!
-
#40 Szerinted THEPIRATEBAY-ról érdemes letölteni??
-
#39 Google => kereses => 1-2. talalat es mar lehet is tolteni.
Ha mar a szuleid megveszik a szamitogepet, fizetik az internetet, etetnek-itatnak, legalabb annyi faradtsagot vegyel, hogy tanuld meg hasznalni;)))) -
#38 Adsz linket?
-
#37 Az internetrol... -
#36 Hello!Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Superstars V8 Racing-et????
-
#35 Egy autos jatektol, eleg kellemetlen hianyossag:)))))
"SUPERSTARS« V8 RACING doesn't support LOGITECH G25 RACING WHEEL's pedals, please disconnect them and use the buttons on the steering wheel."
-
#34 Letörlöd a levesbe.
Am szerintem beállításokba ez is kikapcsolható szerintem, valami Penalty néven, de ha kikapcsolod, még inkább értelmetlen lesz a játék. -
bali19 #33 hogy lehet aszt csinálni hogy ne írja ki hogy penalty és ne számolnoj visza 6 tól? -
#32 Ti is érzitek meg látjátok játék közben az autó tetején az antenna körül lévő aurát? -
#31 Nekem egy 1,3 G-ás változat van meg azt írták hogy demo"hát nem tudom",és van motorháztető nézet!Kormánnyal sem egy rFactor,de ha próbáltad a Grid-et vagy a Dirt-öt ,annál sokkal élvezhetőbb! -
#30 Bar nekem a kormany nem mukodott, de erzesre nem volt olyan rossz (persze nem szim:P). Ha mukodne a kormany, es legalabb motorhaztetonezet lenne, mar csak a hangulata, a latvany, az idojaras miatt is korozgetnek vele.
Talan a veglegesbe javitanak valamit es/vagy lesz patch hozza, akkor majd ujraprobalom... -
#29 Nekem sikerült beállítanom a kormányt,nem szimulátor az tény,de ahogy te is írtad nagyon szép a grafikája,és szerintem hangulatra sem rossz!"Így el lehet vele körözgetni"!
hpnx!
a játék 26.-án jön ki,nem értem hogy vetted le a polcról a gamet! -
#28 Ilyen téren nem is szidja senki se a játékot. Viszont szinte mondhatni, szó szerint minden mást szidnak. :) -
hpnx9020 #27 Kicsit nézz körül pesten mit-hol mennyiért lehet megvenni és "előrendelni"
De kösz az infot,legközelebb megnézem hova írok. -
#26 nem rossz a grafikája, haverom gépén max-on megy:: Celeron 2.8, 1.2giga ram,x1650pro...35-40Fps---... tehát jl van optimalizőlva, nekem a színminőség nagyon bejött -
#25 Amúgy most már tényleg érdekel a játék, mert elég szépen nézne ki pedig. Ráadásul azt mondjátok kifejezetten billentyűzetre készült. Nekem meg csak billentyűzetem van. -
#24 epic fail -
#23 "Én visszavittem a boltba kis kiabálás de visszakaptam az árát."
Szerintem rossz topicban vagy, mert ez még csak előrendelhető. -
hpnx9020 #22 Köszönöm,hogy belinkelted. -
hpnx9020 #21 Tényleg azt mondjátok,hogy ez jó?:2009-ben 2d s háttér pircegős élek akadozó árnyékeffekt bocsánat tükröződés effekt az autón 2d-s mozdulatlan nézők,kihalt boxutca,silány ütközések 5.1 ben élvezhetetlen hangefektek.........gyerekek 34 vagyok sokmindent láttam már......f12002,Colin Mcrae 04 inkább ezek ps2-n.Lassan felteszem a kérdést miért is kelett az "új"konzolgeneráció?Fejlesszek én jobbat?A pénzemért elvárnám az élvezhető játékokat akik fejlesztőnek nevezik magukat.Ezeket ezért nem lincselik meg?Komolyan!.Silány szar szemét.Szégyen a nextgenre de legfőképp a Programozóira.Azt meg,hogy pofátlanúl lenyomják a torkunkon vérlázító.Én visszavittem a boltba kis kiabálás de visszakaptam az árát.Ezt még warezolni sem érdemes. -
#20 "Nekem megvan a jatek" - ennek akkor lenne ertelme, ha megvetted volna. De igy senkit nem erdekel... -
#19 Nekem megvan a jatek,csak nagyon akadozik,de nagyon vagany!!!!!!!!!Foleg a BMW M5,meg ezek az autok! -
#18 Én is meglestem a játékot, és nekem kivételesen tetszik.
Az irányítása a kedvencem. Végre egy játék ami jól irányítható billentyűzettel, de azért normálisan viselkedik a kocsi. Nincsenek irreálisan rövid féktávok, és a kocsik kanyarsebessége sem irreálisan magas. Bezzeg a Grid és társai...
Pályából és autóból tényleg kevés van. Hiába van egy játékban n+1 verda és pálya, ha egyszer a szar irányítás miatt élvezhetetlen...? (ez csak a szubjektív véleményem)
Ráadásul arról sem szabadna megfeledkezni, hogy ez egy budget árkategóriás játék.
Ami tényleg nagy hiba az az, hogy nincs belső nézet sem visszapillantó tükör. A kormányt én sem tudtam rendesen beállítani, ami tényleg ciki a készítőkre nézve, főleg hogy a kormányomat kiemelten támogatja a játék.
Szerintem ezt mindenképpen javítják egy peccsel, ha nem az már tényleg irtózatosan nagy pofátlanság lenne. Egyébként más pontokon is látszik, hogy a játék nincs teljesen kész, mert pl a menüben a verseny után csak lefelé lehet lépkedni.