216
Global Agenda
-
Supa #96 Megy a tesztszerver elvileg vasarnap ejfelig -
DarkBlade #95 hm.. lassan mindent csak előfizetéssel lehet csinálni.
na mind1.
-
Supa #94 Nem sajnos uj karaktert kell kezdeni.Craftolni 1.3ban rare vagy epic modot mar csak elofizusok tudnak majd es nekik eshetnek pveben ilyen itemek.Maguk a modok is picit maskepp lesznek,nem 1 tulajdonsagra adnak majd +%ot hanem 1-2-3ra attol fuggoen hogy uncommon-rare-epic modok.Peldaul nekem esett epic mod a hetvegen ami ad Aoe,ranged vedelemre es vmi 0.5% hpt.Bar ha jol tudom ezekbol is tobbfele lesz.Felszerelest is vendortol kell majd venni egysegesen 1K creditbe kerulnek,rare es epic felszerelesert viszont mar tokennel kell fizetni valamelyikert pvp(mercenary)tokennel erosebb(epic)cuccokert pedig conquest tokennel.Bekerul a badge rendszer ami tulkepp az achievement csak mostmar csinaltak hozza kitunteteseket is,varosokon belul meglehet nezi mas karakterek felszereleset,kitunteseit stb.Uj dolog meg hogy missionokhoz nem kell full partyra varni bemehetsz egyedul is,ezt egyenlore csak lowsecben probaltam meg nem tudom pl max secben ez hogyan fog mukodniSzivesen tesztelnem partyban is az 1.3at a hetvegen,es igen ez celzas akart lenniAkinek van kedve jelezzen itt forumon aztan megbeszelunk egy idopontot,tolongani biztosan nem fogunk a hetvegen kb 20-30 ember volt fennt a tesztszerveren -
DarkBlade #93 Live szerverről nem lehet a karaktereket átvinni a tesztre?
Jó lenne látni, hogy hogyan lesz megoldva a jelenlegi rendszerben lévő craft átalakítása a jövőbelire. :D -
Supa #92 Hetvegen elvileg ujra belovik a tesztszervereket,lehet nezegetni az 1.3as ujitasokat. -
Supa #91 Megy a tesztszerver az 1.3A verzioval...es elfelejtettem letolteni a klienst -
Supa #90 1.3 patch ismerteto -
DarkBlade #89 Már megtaláltam.
Bocs a fölösleges kérdésért.
-
DarkBlade #88 És hogy tölthető? -
Supa #87 Toltheto az 1.3as tesztszerver kliens (Steamen),de maga a szerver meg nem megy.Azt ugyan tudtam hogy paran a klanbol inaktivak 1.3-ig de azt nem gondoltam hogy mindenkiNeha feljohetnetek paran jatszogatni -
Supa #86 Udv!Most upgradeltem fel a trial accomat szivesen csatlakoznek vagyar klanhoz ha van ilyesmi jelenleg.Kismaka neven letezem a jatekban -
DarkBlade #85 Én a magam részéről míg nincs 1.3 -as patch, addig nem játszok.
Várom már nagyon.
De ezzel nem vagyok egyedül gondolom. :D -
Tababo #84 Tényleg ilyen egysíkú.
Nincs más item csak amit a karaktered kap. Upgradelni (craft) lehet de az sem valami bonyolult.
Csinosítani lehet minden karit. Ugye vannak az armorok amiket megveszel de az semmilyen bónuszt nem ad. Illetve lehet a fegyvert és a páncélt festegetni.
Én már nem is szoktam pve-zni, kivéve persze double agent mert az kurva jól kivan találva.
Ha van kedvetek hentelni akkor szívesen megyek.
Nevetek?
Aztán nyomulhatunk. -
lammaer #83 Köszi. Igen, igy már kicsit más a leányzó fekvése. Ezek szerint akkor az első benyomásaim nem voltak félrevezetőek.
-
DarkBlade #82 Egyelöre sajna ilyen a játék.
De most hegesztik az 1.3 -as patcht.
Lásd link -
lammaer #81 Köszöhetően ennek a topiknak, én is megsasoltam a játékot - persze csak trialban.
Kérdés:
- a PvE küldetések tényleg ennyire egysíkúak. Megcsináltam kb 6-7-et, azon kivü hogy a főboss egy géppuskás vagy egy elementalista volt, semmi más különbséget nem éreztem.
- fegyverek/felszerelések: azon kivül ami alapból kiválasztható ha van az embernek elég pontja nincs más? Tehát mint más MMOban, hogy van kismillió féle fegyver/páncél/kiegészitő item....
-
#80 lassan jovok letoltetem en is valahol, mert mobilinternettel nem a legjobb dolog es kiprobalom..:) -
DarkBlade #79 Valahogy nem pörög ez a topic.
Van aktív Cég játékban?
Egyedül kicsit unalmas, így Lv30 -nál. -
#78 Jó sokat játszhattál vele, nekem sokkal lassabban megy. -
DarkBlade #77 Játszik még ezzel valaki?
Én megvettem, nem tudtam várni az 1.3 -as updétig. :D
Jó pörgős game, ma hajnalban lettem lv23. :D
-
DarkBlade #76 Nekem tetszik.
De én még várok a megvételével az 1.3 -as patch -ig.
-
#75 Nekem nem jött be a játék. Vártam egy új Tabula Rasat, de ez nem az. A grafika szép és simán fut, de ez nem elég. Nincs meg akihívás, a miért, a feeling, az egész olyan suta. Pedig a PvE-k olyan jól festettek videón. Nem hiszem, hogy egy hamar belefektettek. Nyüstölöm a demót. -
Tababo #74 Lehet jó lenne valami nagyobb guild. A helyzet az hogy igyekeztünk megismertetni a játékot más oldalakon és hívni embereket de nem nagyon jött össze. Ugye COD,BFBC2,CS...stb elég szépen ott vannak az élmezőnyben.
1.3ig én most pihentetem a játékot aztán megint visszamegyek. Van egy 45ös assaultom és egy 26as reconom.
Ha megnézed a hivatalos oldalon a guild tagokat akkor láthatod hogy nekem van a legtöbb missiom. Elég sokat játszottam a játékkal. -
#73 Jah, keresni kellene egy európai klánt, és oda gyűlni. Láttam itt van az eXile, velük már találkoztam másik MMO-ban. Nekem egyelőre nem sürgős, még csak 20-as szintű a karim, de majd én is belépnék egy jó klánba. -
Tababo #72 Eu szerver teljesen halott.
Igyekeztem a klán életet is feljebb vinni, felpezsdíteni.
Amikor már úgy telt el egy hét hogy csak 1edül játszottam mindenki más offline volt akkor nekem is elegem lett.
Idióta amcsikkal meg valahogy nem volt kedvem játszani.
Beléptem nemzetközi guildben de inkább nem is commentálom...
Próbálkoztam AvA-zni is random arcokkal...fűűűű taktika powa...
1edül nem olyan buli ez a játék. -
#71 Akkor azért olyan gyér? Kicsit hallott, a Tabula Rasa-hoz sehol sincs. Bár szép a grafika és mediumon is simán futott, de... -
#70 Jó az a trial, tele van a PvP level 5-ös karakterekkel.
Időnként nézem van-e fönt valaki a klánból, de elég gyéren lehettek, mert alig látni valakit, talán ha majd kijön 1.3, akkor lesztek többen, és értelme is lesz a klánnak. -
Tababo #69 Kb kiszedtek mindent a triálbol ami ér is valamit. Mondjuk arra elég hogy körbenézz. -
#68 Ezer hála!!! -
április 1-ig limitált számú ingyenes trial kulcs
-
Tababo #66 Amúgy a guild nevünk CybrGulash.
Betudtok jelentkezni a klánba és ha fent lesz egy officer akkor bevesz titeket.
Illetve ez a magyar Global Agenda fórum Link
Itt is lehet jelentkezni.
Van ventrink is és valaki mindig van fent. -
Tababo #65 Szia. Lehet megint elkerültük egymást.
Igen eu szerverek eléggé üresek de nekem usa szerókon nincs lag így aton vagyok főleg.
Solo küldik 1.3 patchel érkeznek. -
#64 Eddig elég jók a játékkal kapcsolatos élményeim. A PvP meccsek sokkal jobbak mint amit youtube alapján gondoltam. De ahogy nézem elég kevesen vannak a játékban, az EU queue-k üresek, és csak az USA-n lehet bekerülni. PvE-re nem volt senki. Van itt valamilyen solo PvE? -
#63 Most leszek egy ideig. -
Tababo #62 Kerestelek pont most. Nem vagy online...
-
#61 Bent vagyok: Arwill -
#60 Most upgradeltem. És 32-bites XP-m van. :)
Egyébként én csak havidíj nélküli verzióval szeretném majd tolni csak. Egyébként a játék ára már "csak" 30 euró! -
Tababo #59 Szia. Elég lesz a géped hozzá. Azért még 2giga ram jól jönne neki de így is menni fog.
Ha a játékot megvettétek jelezzétek nekem itt a fórumon, megbeszélünk egy időpontot és beveszlek titeket a guildbe.
A magyar steam groupba is csatlakozzatok ha még nem tettétek meg.
Van saját ventrink is.
Kis infó: Kijött a 1.2 patch, bekerült egy 4vs4 aréna, nemsokára jön a 1.3 amibe beletesznek nyílt területet is, illetve questek is belekerülnek majd.
AvA-t is alakítják és fejlesztik folyamatosan. -
#58 Ott van a Quake Wars is, vagy a Section 8, ami szintén drága még. -
#57 Jah szintén Steam árengedményre várok. Valami jó SF multiplayer kell, a BF2142 az oké, de nincs is más.