216
Global Agenda
  • Optimus Prime
    Üdv! Engem érdekelne a játék és a magyar szövetségbe való belépés, de...
    1. Az ára még kicsit magas, szal várok egy Steam Salere :D
    2. Nem tudom a gépem elbírná-e: Pentium E5300, 2GB DDR2 800MHz, Geforce 8600 GT 256MB
  • Tababo
    A Global Agenda-ban nincs nyílt terület.
    A conquestet úgy képzeld el hogy van egy nagy map, hexekre osztva. 4-5 különböző map van időzónához kötve.

Példa: Az Echelon map este 9 órától nyílik meg és éjfélkor zár be. ez alatt az idő alatt lehet nyomulni. A játékban vannak Guildek ezek egy Alliance alá csoportosulnak és próbálják foglalni a területeket.

Na most egy ilyen területre licitálni kell ha másik Alliance is beakarja támadni. Lehet vásárolni különböző eszközöket mint a támadóknak mint a védőknek hogy az akció sikeresebb legyen.
    Jelenleg az ava-ban csak egy battlegrund játék van. Az pedig a pont foglalós. 15 percük van a támadóknak hogy a pályán elfoglalják a 3 pontot.

Remélem érthető voltam. Lehet kicsit zavaros de igyekeztem jól leírni.

A játék még nagyon kezdeti fázisban van de bele fognak pakolni sok mindent ígéretük szerint. Megemlítette a Hi-Rez hogy lesz benne nyitott terület is.

Elfognak menni jobban mmo irányban ez biztos.

Mellesleg én így is jól elvagyok. Jó a pvp és a pve is.

Van kérdésed tedd fel nyugodtan.
  • vear
    Megnéztem a videot és egy dolog van ami kétkedést kelt bennem. Azt mondja, hogy az összecsapásban 160 játékos vesz részt, 10v10 csapatokra osztva. Ez azt jelenti, hogy a conquest csaták is battleground-szerű összecsapásokból állnak, csak éppen a kimenetelüktől függ a terület tulajdonjoga. Tehát nem egy nagy nyitott világban megy a harc, hanem sok kis battlegroundban? Nekem így jött le a dolog, és így már nem igazán vonzó ez a conquest mód.
  • KBB
    nosferatue-ra vagy Zakarian-ra írhatsz in-game, de javaslom regisztrálj a fórumra és nézz körben a blogon is, tovább van még egy steam group is, hogy teljes legyen a web kettő :)
  • Since
    Tudsz adni egy nicknevet ahol lehet jelentkezni? Megvettem a gammát, amikor lesz időm ki is próbálom :-)
  • KBB
    Szia!

Egyenlőre 7-en vagyunk a CybrGulas nevű magyar klánban, de az elkövetkezendő napokban/hetekben még várhatóan érkeznek páran.
  • Since
    Erősen gondolkozok a játékon, hányan játszanak magyarok ezzel a játékkal? :-)
  • KBB
    Elindult a játék és kaptunk egy videót a fejlesztőktől, amiben a Conquest játékmódot taglalják.
  • KBB
    Lassan véget ér az early start, amiben habár akadtak kisebb, nagyobb gondok, de összességben jól sikerült.
    A végleges játék hivatalos indulásának ideje: Február 1, 18:00
  • KBB
    A bétában szerzett élmények összegzése nosferatue tollából: Klikk ide!
  • KBB
    Szavazás a magyar ügynökség nevéről: Klikk ide!
  • KBB
    :D
    Egy hét és start, meglátjuk :)
  • Tababo
    Idáig fasza mint a picsa.Reméljük így is marad.
  • KBB
    Elindult 3. és egyben utolsó hete a bétának, aktuális patch note
  • KBB
    Nosferatue élménybeszámolója a játékról
  • foxpal
    Tisztelt Tababo!
    Szeretném ha megoszthatnám veled a jogom :D
  • Tababo
    LOL.Látszik két órát aludtam...
  • Tababo
    Na megkérdeztem egy másik emberkét másik topicba.Ő tegnap adta át a jogot egy másik srácnak.Meglássuk mit ír.
  • KBB
    A készítők tervei a megjelenést követő 6 hónapra.Link
  • Tababo
    Zsíroskenyér
  • KBB
    Elindult a fórum is!
    Elérhető az alábbi linken.
  • KBB
    Előrendelési info-k
    Béta ügynökség (klán)
  • Tababo
    Persze hogy bejön.Imádom a tps pvp mókákat.
    A játék 10k-11k körül van ugye?Legalábbis úgy tudom annyi.
    Klánt vagy csoportos mókákat terveztek?
  • KBB
    Nem kicsit! :)
    Ha bejön a stílus ránézésre akkor merem ajánlani, mert tényleg nagyon bejövős.
  • Tababo
    Nagyon gondolkodok rajta.Biztos fincsi lehet.
  • KBB
    Most, hogy az NDA-t törölték, nosferatue elkészítette az élménybeszámolóját a bétában szerzett tapasztalatok alapján, melyet az alábbi linken olvashattok.
  • KBB
    Kaszt montázs videó:
  • KBB
    Üdv!
    Igen, én is!
    Az SG, a blog, a steam group, majd később a fórum segít, hogy kapcsolatban maradjunk.
  • Crymic
    THX! :)
    Remélem majd többen is leszünk :)
  • KBB
    Exkluzív kiadási trailer:
  • KBB
    Steam group is elérhető: http://steamcommunity.com/groups/gahu
  • KBB
    Elindult egy magyar blog a játék témájában, akit érdekel kattogjon ide: http://gahun.wordpress.com
  • KBB
    A játék február 1-én jelenik meg, Steam-en előrendelhető. Aki most előrendeli részt vehet a január 26-ig tartó bétában.
    Van esetleg aki még előrendelte / érdeklődik?
  • foxpal
    Hááát mostanába nemfigyeltem de megnéztem és én már elég régóta tag vagoyk csak beta kulcsot nemkaptam...
  • Felgolos
    Mi ujság a gaméval? Valaki bejutott closed bétára?
  • jackcsabi
    Hát hülyeség, csak meg kell figyelni egy nagy példát, a Guild Wars-t. Egyszer megveszed és semmi havidíj, már 4 éve jelen van + jöttek sorba a kiegészítök is.
  • foxpal
    Ezt csak most találtam^^
  • BB7
    Amúgy akit érdekel, már előre lehet regisztrálni a bétára!
    Főoldalon, jobb oldalt! :)
  • BB7
    Ja, hogy, ja... erről nem volt szó! -.-
  • foxpal
    Will Global Agenda be pay to play? How much will it cost?

Once it launches, will Global Agenda be pay to play? How much will it cost?

Yes, Global Agenda will be pay to play with a monthly subscription that helps cover the costs involved in running servers, supporting our users and continuously adding new functionality to the game.

At present, no micro-transactions are planned for the game.

Exact pricing and distribution channels have not yet been announced.